Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sem arty-t, sem Totti5-öt nem fogjuk tudni meggyõzni arról, hogy a GTA4-hez képest a Saint's Row-franchise jobb, szórakoztatóbb.

Hiába a "fizika", ha valahogy "üres", lélektelen a játék. Mint egy B kategóriás Charles Bronson bosszú film.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Személyes kedvencem a 2. részbõl a Septic Avenger. Lehet mondani, hogy hát igen ez a szintem. Magam sem értem, de valahogy fekáliával telepermetezni a város egyes részeit, hogy ott az ingatlanárak lecsökkenjenek (egy ingatlanmogul felkérésére ment a dolog egyébként) annyira fun volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt gondoltad, hogy lehet majd menni kurvázni mi? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Azért van benne ökörködés h ne unj rá a felénél, mint a GTA4-nek. Jó játék, csak egy kicsit egyhangúvá, monontonná válik kb a félétõl. SR3ban meg ott vannak a poénos aktivitik (2ben azért jobbak voltak) amik kicsit feldobják a játékot.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ha már ennyire belemászunk a dolgokba a Saints row paródiajátékként indult és valahol a hagyományokat õrizni is kell.

Elsõ rész is errõl szólt, ahogy a 2. is.

Állítólag a 4. még elvetemültebb lesz.

A hülyeség már innentõl elhagyhatatlan a 3. rész esetében már opcionális elem.

arty
azaz! ígéretes címe volt 😄DDDD

Forza.

Rapid81
A GTA-ban miért lehet felhajtani a járdára és elütni a gyalogosokat? Az sem kötelezõ, akkor miért van benne? Ez elég hülye érv volt, amit írtál.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Whore mode? Azt pl. még nem is próbáltam. Nekem tetszett a doboz vezetés is....XD

Totti5
Az egész frencsájzot pont ezzel adják el. Kár tagadni. Hogy nem kötelezõ? akkor meg miért van benne? a sok baromság helyett csinálhattak volna rendes fizikát is, nem de?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem volt az normálon sem sétagalopp. Legalábbis nekem nem.

ZsZso
Arty problémája nem kihívás. Én útálom a tökfõzeléket. Gyõzzetek meg, hogy szeressem! 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
valami skirmish vagy milyen játékmódot indítottam, ahol csak jöttek jöttek az ellenfelek ... már nem emlékszem. de nem a rendes kampányban került elõ a broki!

aztán nekikezdtem a kampánykak és megcsináltam pár küldit. az autózás, lövöldözés rengeteget javult a korábbi részhez képest, de még mindig "nem tántorodik meg részegen a rendõr" és a kocsi még mindig csak egy doboz.

Forza.

Ez csak nektek fontos. Sokunknak nem.

Ha a játékos baromságokat csinál az még nem azt jelenti, hogy a játék is baromság.

GTA 4-ben is mehetek a járdán, gázolom halálra a járókelõket és szétlövöm a fél várost, akkor az is baromság.

GTA 4 realitásáról annyit, hogy Niko lemészárolja az egész orosz New Yorki maffiát az márpedig baromi reális.

arty
Az ingame motoros átvezetõket zabálom benne, az introt-bevezetõ átvezetõt legalább 10x láttam. De a játékmenet ... unom, na.

Tudom, tegyem nehezebbre, de ott meg csak meghalok, mert mellette még nem vagyok valami kombóbajnok se 😞

Forza.

Rapid81
A játékot lehet normálisan is játszani, csak vannak bizonyos kihívások, amiket HA ismétlem HA meg akarsz csinálni, akkor mezítelenül kell mutogatnod magad vagy mûbrokival kell lecsapnod pár bandatagot, de ezek MIND KIHAGYHATÓAK.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Sértés nélkül: Valamit nagyon benézel.

A Saint's Row 3-ban nem kötelezõ baromkodni. Pont.
A sztoriban elõfordulnak nem-konvencionális elemek, de azok direkt jól állnak neki .

Az, hogy XY-jóska baromságairól szóló képet szúr be az nem a játékot minõsíti...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ok!

Totti5
Ha rossz lenne az irányítás és a fizika a Dirverben akkor az is kuka. Egy ilyen sandbox játék minimum 40% jármûvezés és ha majdnem a játék felét ezekben töltöm el, akkor legyen már igényes és legyen alatta courrentgen fizika.

Nem érted! Nekem ez nem fontos egy játékban.

Hát igen Asscreed is kedvencem....XD

Totti5
Ne fárasszuk egymást hogy az SRt lehet normálisan is játszani mert csak a most beszúrt képek és videók mind valami fatális baromságot mutatnak. Maradjunk annyiban hogy aki ezzel játszik az a "mûborikra" megy rá, mert attól érzi élvezetesnek.

Én is szenvedem azzal a résszel.

IMYke2.0.0.0
Egyszer használja a karakter a sztoriban - utána elõ sem kell venned.

arty
Jaj ezt ne.

Ennyi erõvel lemehetsz a plázába és pofánverheted az embereket. Hiszen valóságban az is nyilván jobb!

Forza.

Warezban meg minden fel volt oldva, az megint nem mérvadó.

Kb. 2 órát kell ahhoz játszani, hogy az meglegyen...

Én nem azzal kezdtem, hanem hogy azt se tudjátok mirõl beszéltek. Mivel biztosra veszem, hogy ki se próbáltátok. Így a véleményetek nem mérvadó.

Fizika nem érdekel. Egyébként az milyen már, hogy vállon lövöm a rendõrt és úgy megtántorodik mintha részeg lenne. Szóval ne fejtegessük inkább a fizikát.

Az egész város script alapján mûködött.....csak súgok. Megsúgom: Ezen dolgok a Saints Row 3-ban ugyanúgy megvannak. Él a város ott is annyira mint a GTA4-ben.

Hát én ha autókázni akarok, akkor Driver: San Francisco.

Rendõrözés elsõ 3 alkalommal fan, utána dög unalmas.

arty
a LEGELSÕ játékelem a mûbroki volt, amivel találkoztam a játékban!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😞((((((

Forza.

IMYke2.0.0.0
"Ha opcionális a plusz tartalom, jöhet. " - Saint's Row 2 és 3? <#ravasz1>

arty
amikor akcióba került a summersale elõtt, leszedtem a warezt és kipróbáltam. kb 1 órát baromkodtam benne, de nem az én világom. túl "idiótaság". (nem sértésbõl, de nem tudok rá jobb szót)

Forza.

arty
Ha képes vagyok nem-szöszmötölni, akkor nekem nem rontja el a játékélményem és így viszont a másik típusu vásárlót is megfogják.
Én tartalmas fõszálat akarok, te mellé még milliónyi százórás mellékest.

GTASA-ban NEM tudtam kihagyni a bandamenedzsmentet, ezért abbahagytam a játékot. Ha opcionális a plusz tartalom, jöhet.
És egyébként nyilván a sandbox minden szirszarral megtöltése logikus fejlesztés, láthattuk éppen elég játékban: pl asscreed 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Tudom - ezért írtam le, hogy mit hagytál ki 😊

IMYke2.0.0.0
Igen, és kurvára nem sikerül átugranom a le-föl mozgó "toronyóra"-szerû dolgokon lévõ portálokon.
Most néztem meg az egyik ügyes amcsi videójáték, õ mint egy rakéta, úgy lõ át az ilyen portálokon, én meg csak átesek. Így viszont nem sikerül 😞(((

Már korábbi helyeken is csak mázlival ment, de ez a függõleges és vízszintes "kilövés" nem akar menni.
Lehet, meg kéne próbálnom billentyûzet+egérrel?

Amíg játszottam vele tetszett, aztán hogy már miért nem fejeztem be azt már nem tudom.

3. rész eleje, mikor énekelnek? Nagyon feldobta a hangulatot már az elején.

Én nem indítok nõi karaktert játékban szinte soha. De ezt már tényleg 1000X kibeszéltük.

jarlaxxe
Pedig instant klaszikus, szvsz.

arty
te kezdted azzal, hogy lám a topikban is sokaknak tetszik az SR és a GTA-t meg utálják és ebbõl levontad, hogy elõbbi jobb játék 😛 erre reagáltam én meg a "globális világ-topikos" statommal 😉

gta4et mivel adták el? nekem azzal, ahogyan a dolgok történtek: élvezetes fizika, hogy ha elütöttem egy gyalogost, elég reálisan repült fel, esett el, tántorodott meg... tehát a realizmusával, azzal, hogy nem voltak leszkriptelve a történések. (köszönöm, nem kérek a glitchvideokbol és az unreal fizikát bemutatókból sem!)

sokszor elindítom csak azért, hogy szórakozzak a városban, autózok, rendõröket vonok magamra, stb. a sanbox nekem errõl szól, azt szeretem ha valószerû és nem "lila" 😉

újra nekifogni nincs erõm, mert nincs újabb 40 órám rá. de én a mafia2 elõtt talán 10+ évig nem játszottam semmit kétszer végig!

Forza.

A sarok csendjében szemlesütve csöndben elsuttognám csak úgy magamnak, hogy én is félbehagytam....

IMYke2.0.0.0
Én hõsnõt indítottam (abban is), s amikor - véletlenül, vagy szándékosan - az ember ott hagyja állni a karaktert ~ fél percig... na, azt érdemes megnézni 😊

A küldetésekre haladások közbeni diskurzusok, az azok utáni párbeszédek, mind-mind élvezeti faktor növelõ dolgok.
Ha nõt indítottál, (és megfelelõ módon jártál el) akkor Shaundy-val "szimpatizál", vagy éppen Pierce-nek udvarol becsípve... eszméletlen 😊))

Rapid81
SR3-hoz a küldetéses DLC-ket valaki ócóért nem tudja megszerezni? Oroszoktól?

Ott már portálozgatsz? Mert onnantól kezdenek nagyon durva platform dolgok lenni a játékban. XD

Tippelhetek? Forgó oszlopok?

jarlaxxe
Hüha,<#idiota> ott komoly zavar lehet az eröben ha a DMC4-et még nem toltad végig...

Lesz ott még platform a késõbbiekben.

Lásd.: Imy is majdnem likvidálta a gémet a HDD-rõl és láss csodát most már élvezi is.

Ha elfogadsz egy tanácsot a kis "beszélgetésünk" után: Adj még neki esélyt!

IMYke2.0.0.0
Darksiders 1-rõl van szó?

Mert abban én Azrael 3. béklyójának eloldásánál akadtam el.
Ellenben, a játék : <#eljen>

Totti5
Kettõnek neki se kezdj😞 4 napja ott áll az elsõ EPIKUS harcnál a játék és nincs kedvem hozzá...

Rapid81
Bakker, nekem annak idején megvolt a Goblins mindhárom része, de nem nyomtak 10 megát, most meg tölt mint állat és azt írja, hogy még 600MB van hátra. 😄

arty
megvettem a darksiderst és 3 óra után semmi kedvem ismét elindítani 😞 folyamatosan csak a csapkodás megy, ellentétben a demoval, ahol 1 óra alatt "csomo" puzzle, mászkálás és platforming volt benne 😞

szerintem abbahagyom... és eladom a DMC4-emet is, évek óta a polcon hever, de azt se "csapkodtam" végig. rosszúl ítéltem meg, mire vágyok 😄

Forza.

Vélemény elfogadva. De nem értek egyet. Azonban ezen nem veszünk össze.

Te más szemmel nézed az autós cuccokat, nekem ez nem lényeges.

Ha valós vezetést akarok kiállok a garázsból.