Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttatlanban leszólást mifelénk fikázásnak hívják és az meg egy érdektelen vélemény!
Elmondok egy rövid sztorit az én találkozásomról a 2. résszel:
Már megjelenéskor is érdekelt a játék, de annyi rosszat írtak róla mindenhol, hogy inkább kihagytam.
2 kerek évvel a megjelenése után valahogy eszembe jutott a játék és lekaptam egy próbaverziót. Nagyon erõs fenntartásokkal tûzdelve indítottam a játékot, de a 38 perc 43. másodpercében bele szerettem (30 percben majdnem letöröltem, de nagyon örülök, hogy végül nem tettem). Azóta az egyik legmeghatározóbb sandbox élményeim egyikeként tartom nyilván. Tartalom és történet szempontjából egy etalon az a játék (ha már így 4 szemközt vagyunk bevallhatom, hogy nekem még a 3. részt is lekörözi! De ne mondd el senkinek...)
Egyetlen nagy baja van az autóvezetés lagolása és elégg fura a vezetés is benne, de még ezt is elnézem neki, mert fenomenális játék. Végig jól szórakoztam, pedig nálam általában a játékok 80 %-a az utolsó harmadban már a "mikor lesz már vége" kategóriába esik. Na itt azt mondtam, hogy " Ennyi? Még legalább ennyi idõt el tudnék tölteni a játékban"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De az összes fotózkodás megvan. 😄
A fõsztori maximum is 10 óra körül lenne. Ha nem lennének mellékküldetések, akkor egy kalap ...-t sem érne a játék, de így, hogy tele van mindenfélével, amiket még fel is kell kutatni, bõven leköti az embert. Meg ami a lényeg, hogy nem fullad unalomba, nem ismétlõdik.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ez egyenesen a legszarabb, nincs ennél lejjebb. Mario Kart szint. Egy nagy 0a. Élvezhetetlen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tegnap csak 1,5 órát autókázással töltöttem benne annyira fun!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A szabad baromkodásokért a legjobb ez a játék.
GTA 4-gyel annyit játszottam, hogy mikor elõször el kellett menni enni, akkor törlés volt. Nehogy már kajálni, meg gyúrni járjak egy játékban bakker... Azóta GTA-hoz nem nyúltam.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ajánlom magamat megint.
De ez szinte soha nem azt jelenti, hogy azonnal töltöm is.
Legtöbbször ezek a régi játékok, amiket már warezban végigtoltam, de megérdemelnek egy újabb végigjátszást, de azt már eredetiben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbálja ki, ha nem tetszik, akkor az egy dolog. De hogy feszt ezzel a mûbrokival jönnek, ami én pl. a 35 óra alatt 1x sem használtam az felháborító.
Lehet szeretni a GTA 4-et... a Saint's Row 2 és 3 végigjátszása nélkül.
Ha csak a 2. részt végigjátszotta valaki, már tisztán látta, hogy a GTA 4-el valami nagyon nem stimmel... a 3. rész meg már több kört ver a 4-es számú GTA-ra... meg az összes hasonszõrû sandboxra.
S nem, megint leírom, nem kötelezõ használni a "lila mûbrokit" (és más õrültséget sem)...
De akkor az egyik amikor szerezz pénzt hogy kifizesd a nemtomkit. (2x kellett).
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bandázás (gondolom menedzsment is), gyûjtögetés, részletesebb autótuning mint a 4. részben... Szóval a pöszmötölõs játékmenetet hozzák vissza, minõ meglepõ.
Nincsenek véletlenek ezek pont a hiányzó részek voltak az elõzõ GTA-ból.
Valószínûleg nem csak mi morgolódtunk itt ezen páran, ha úgy döntöttek visszajönnek ezek a dolgok. Okfejtésed ezzel viszont teljesen szét is szedtem. Kérem a következõ érvet. :-)
vagy
A játékipar ontja az ilyen-olyan minõségû termékeit, és a játékos mindent ki akar próbálni...
Szerinted mivel adták el a GTA 4-et? Grafikájával (hiányos játéknál tökéletes eszköz a parasztvakításra), élõ várossal (ami nem élõbb, mint más játékban) és a multival.
Gyakorlatilag rámentek a COD és Crysis szintre, mivel tudják, hogy zabálja a nép, mert erre van igénye.
Nekem ez kevés! Fõleg annak függvényében, hogy én sandbox rajongó vagyok! Én igénylem a banda menedzsmentet, a gyúrást, az autótuningot, a fejlõdést, a fegyvereket, a gyûjtögetést, a ruházkodást a szöszmötölést. Csak mert ettõl sandbox a sandbox.
Hagy kérdezzem már meg a 44-48 óra után van kedved újra nekifogni a játéknak? Látsz benne még végigjátszást? Tudsz másképp csinálni dolgokat, mint ahogy elsõ végigjátszásban csináltad?
Mass Effect 1 - 40%
Mass Effect 2 - 56%
Mass Effect 3 - 42%
Dragon Age: Origins - 36%
Dragon Age 2 - 41 %
pl az elsõ rész után nekem nagyon hiányzott volna egy kis versenyzés, ha már ennyire jól sikerült a fizika...
Forza.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Forza.
Voltak benne "holtidõk" amikor lehetett mászkálni benne. De azis tény, hogy nem olyan "nyitott" mint a gta-k!
Þór vígi þessi rúnar
Bár a mafia2 is sandboxnak látszódik, valójában nem az. Én gyûlöltem, hogy minden egyes percben meg volt kötve a kezem... nem mehettem csak úgy akárhova, mint a gtakban.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Þór vígi þessi rúnar
GTA4-nél például klasszisokkal jobban tetszett - Nekem.
mafia vs gta sztori: nekem egyszerûen szerethetõbbek voltak a karakterek a mafia-ban. Lehet,hogy klisé, de akkor is. A korszakot is jobban szeretem.
Þór vígi þessi rúnar
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindenképp játssz vele! Komolyabb, mint a 3. rész, és már csak a sztori miatt is élvezni fogod. Baromkodni meg a GTA-kban sem volt kötelezõ... ebben sem... és a 3. részben sem.
Teljesen jelentéktelen dolgokkal ( gyúrás... ) hogy fel lehet értékelni egy játékot... döbbenet.
Forza.
Nekem ezerszer jobban bejött a lepukkant szerb(?) bûnözõ története, a motorosbandáé vagy épp buzitónié.
Forza.