Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nem ütjük egymást. Célom a kultúrált, tényeken alapuló vita meghonosítása, legalább ebben a totyigban. Flame totyig az már van. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Jól mondod 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Nos a lehetõség elõtted áll, szokott lenni steam-en leárazva GTA4, EFLC, SR2-3, szóval pikkpakk be tudod szerezni mindet és alaposan végigtolni, kielemezni. Én is ezt tettem. Mondjuk nálam a L&D kiverte a biztosítékot, mert egy ilyen low-life motoros senki életébe nehezen élem bele magamat és a csopperek sem vonzanak városban (fõleg, hogy számomra szinte irányíthatatlanok), de azért azt is végigtoltam. Szubjektíve nem tetszett, de nem bántam meg, ez is egy jó tapasztalat volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Most komolyan, valaki beszólt az SR2 optimalizáltságára, erre valaki felhozta, hogy a GTA IV mekkora szar, az eredeti ember eloldalgott, ti pedig ütitek egymást.

Konklúzió: Fpocok wins!
Totti5
A motorost majdnem letoltam! Aztán belekezdtem a buzi tóniba is, de egy szép téli reggel minden mentésem eltûnt ( még ha gánypc lett volna azt mondom elõfordul, de boxon? valami anomália lehetett ) majd másnap eladtam a játékot bosszúból😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Így van, mondhatja, hogy SZÁMÁRA az, nem is állítottam mást. Ez azonban szubjektív vélemény és erre illik felhívni a figyelmet, mert hasonló viták és tévképzetek támadhatnak belõle.

Sir Quno Jedi
Mondtuk neki. Próbáltunk tényeket közölni, erre egyre többen érkeztek hasonlóan "megalapozott" SR véleményekkel. Szóval itt nem a niggereket verik, hanem a fehéreket! 😄DD

Sir Quno Jedi
Ez mondjuk érdekes. Szóval még magát a GTA4-et sem toltad végig (míg mi mások igen)??? És az EFLC két szoriját, azt talán sikerült legalább!??

Ez kezd nagyon ellened szólni, ahogy a tények/bizonyítékok összegyûlnek. 😄 Szerintem idõben fogadnod kéne egy jó gémerjogi ügyvédet! 😄DD

Totti5
Akkor neki mond és ne nekem! Én csak a nagy lendülettel érkezõ GTA4 milyen rossz cunamira szálltam fel.

Sir Quno Jedi
Az egész vita megint azon indult, hogy valaki megkérdezte milyen játék az SR2 és máris indult a lebeszélõ hadjárat stb. Talán vissza kéne olavsni, mielõtt spontán történelem-hamisításba kezdünk! 😄

Totti5
Én nem fikáztam minden 2. hszben az SRt, de a GTA4et valakik igen, szóval nem kell itt a duma.

Nekem az SR a fizikán bukik el, mint ahogy minden ótós/jármûves sandbox ami nem GTA4 vagy Mafia2. Hiába én ilyen igénytelen vagyok, de amúgy ez a R* hibája mert olyan magasra tette a lécet amit a generációban SENKI sem tudott megközelíteni sem.

( GTA4et nem játszottam végig, mert a sandboxok mind uncsiak ( kivéve az ACk, már ha nem fekszek rá repetetív mellékesekre ), de 25 órát elszórakoztam a városba vezetéssel és a fizikával )

De miért kötelezõ szeretni az SR3-at? Nem jön be neki, kész. Normális esetben 2 óra után tudnia kell eldöntenie valakinek egy játékról, hogy érdemes-e vele továbbjátszania, illetve ha nyilván csak helyén kezelve is, de ez is továbbadható tapasztalat. A hozzá hasonló ízlésûeknek például még mindig lehet, hogy relevánsabb, mint SQJ akár ezerszeri végigjátszása.

Te talán azért nem élvezted kellõképp a GTA IV-et, mert nem játszani akartál, hanem fikázni? Túl sokat lovagoltok ezen, és bár alighanem SQJ nem úgy szánta a mondandóját, de legalább annyira fordítható a másik oldal ellen is. (Vannak ugye GTA IV-et is rövid úton megunó, SR-t éltetõ játékosok itt, nemcsak fordítva.)

Egyszóval: tényleg errõl az SR vs GTA IV-rõl kell szólnia az egész topiknak? Nem mintha képek kerülnének már ide, de ez így elég fárasztó. Már annak, aki hajlandó beleolvasni, és újra látni szóról ugyanazokat a mondatokat.
Shep
Na de van egy olyan örök érvényû szabály, hogy ami 15 perc alatt nem ragaszt a székhez az szar játék, vagyis Totti joggal mondhatja, hogy a SR3 szar játék számára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Tehát ha megkérdezik, hogy jó játék-e az SR3, akkor azt fogod mondani, hogy mindössze 2 órát toltad (azaz fingod sincs róla), de ez alatt a következõ problémákkal szembesültél (itt tényszerû felsorolás következik), de ezúton is elnézést kérsz, mert tisztában vagy vele, hogy a véleményed NEM mérvadó?! Lennél ennyire korrekt, úgy véled?

Még annyi engedményt tennék, hogy kifejtheted, hogy neked miért nem tetszett SZUBJEKTÍV okokból. Erõsen kihangsúlyozva, hogy ez csupán ízlés dolga és másoknak ettõl még nagyon is bejöhet a játék stb.-stb.!

Shep
Nem szenvedés az, tök jók a küldetések.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Nem lenne az szenvedés, ha játszani is akarnál, nem csak fikázni. Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ha szépen kéred végigszenvedem az SR3at, és akkor hitelesen szanaszét fikázhatom azokat a dolgokat amik 2 óra alatt elõjöttek és amik miatt nem voltam hajlandó tovább játszani vele? lol.

IMYke2.0.0.0
Próbáltam elmagyarázni - több irányból is. Nem ment át.
[Én is végigjátszottam a GTA4-et - csak az alapjátékot és csak egyszer ]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Ha nem sikerült értelmezni a hozzászólásomat (pedig nem volt bonyi), akkor majd Imike elmagyarázza neked is! 😄

Totti5
Valahogy nekem az jött át hogy a GTA4 szar, az SR meg milyen király. Arról nem igen volt szó hogy a GTA4 király az SR meg szar. Persze aki az SRt nem kedveli vagy fenntartásai vannak, az ezekszerint alapból GTA4 istenhívõ.

Mi ez az 1bites hozzáállás?

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Sir Quno Jedi
Nekem fizikai fájdalmat okoznak azon hülyék (és csoportosan jönnek mindig), akik szajkózzák, hogy lilamûbrokis az SR2-3 és szar, nehogy megvegye valaki, miközben SOSEM tolták végig egyik részt sem, de persze a GTA4-tõl meg elélveznek zsepibe! Namost én végigtoltam mindet (többször is, a GTA4-et is) és így lehet megalapozott véleményem róluk, míg nekik NEM LEHET!

Ha megkérdezik az ilyen balfaszoktól, hogy jó-e az SR2-3, miért nem képesek õszintén azt válaszolni, hogy NEM TUDJÁK?! AZ olyan fájdalmas lenne, az igazság éget, avagy mi a fasz?!??!

ZsZso
Amazon linket lehagytam. Íme!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Serious Sam akciók: (Steames)

Serious Sam Random Encounter €0.87
Serious Sam 2 $2.49 (4 pack - $7.49 <$1.9/db>)
Serious Sam Double D $1.99 (4 pack - $5.99 <$1.5/db>)

Amazonon és a GetGamesGO.com -on nézegesse a többi SS ajánlatot, akit érdekel

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Csak ne tudnám, hogy ironizálni akarsz 😊)))

IMYke2.0.0.0
Zavvi - Mega Monday: £2.50 off when you spend over £25: Your Unique Code is: 2470-C6C0-4691

arty
Hogy még unalmasabbnak hasson!

Forza.

A Gobliiins tipikusan az a játék, ahol a kevesebb több. Mármint konkrétan a MB-okra gondolok. Én általában régi játékoknál a szinkron hiányát vagy a gyengébb hangokat, zenét jobban meg szoktam szenvedni, mint a grafikát, de a Gobliiins esetében a halandzsás floppys verzióban mintha több lélek lenne (mindkét verziót végigjátszottam). Mondjuk nálam csak szûken vezet a CD-ssel szemben, de sokan kifejezetten fújnak az utóbbira.

Szóval nem tudom, hogy GMG-n megtalálható-e a floppys is, az mindenesetre plusz pont, hogy GoG-on már igen.
tototto
így van, Imi: Just Cause 2 magyarítást pliiiz 😄

Maak
Steamgifts-en elso felajanlasom. Publikba ment mert nem tudom innen erdekel-e valakit is.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Én nem játszottam még a GTA 4-gyel, de errõl a jellemzésrõl a viszonylag friss, általam végigjátszott sandbox játékok közül az Assassin's Creed 1-2 jut eszembe. Fõleg az elsõ persze, a másodikban legalább a tombos mellékküldetéseket fel lehetett fogni komolyabb mellékes extrának, de a városokkal nem sokat mindent lehetett kezdeni: mászkálni, mászni kellett eleget a küldetések során. Nekem Altair is Ezio kalandja volt ebbõl a szempontból a GTA 4-es pofonom, sandboxnak kevesek voltak.
IMYke2.0.0.0
Randizni lehet benne - de minek?

arty
kamukép. a gta olyan üres, hogy még randizni sem lehet benne!

Forza.

arty
Nem tapasztaltam még csak hasonlót sem. Frontál egy teherautóval, nos az valóban instant halál. Perfekt!

Forza.

jarlaxxe
Konzolon se magasabb az arány nagyon hc egy game.

JethroHUN
Még mindig jobb mint a Mafia 2 ahol 60mph-val súrolod a korlátot és meghalsz. (hardon)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
*számomra - nekem

Carlos
GTA logic:

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Na ott tuti max 36% lesz a végigjátszási arány PC-n 😊 Magam részérõl már csak belenézek majd a "demoba" hogy lássam mire fel ez a nagy felhajtás de a videokból számomra már kiderült, hogy ez túlságosan hardcore számomra.

jarlaxxe
Több helyen irták, hogy az rendbe lesz de lesz más gond...

JethroHUN
A billentyûzetedet a falhoz, az biztos (odabassza) <#idiota>
a frusztrálóan nehéz játékmenete

Shep
A második világban is volt jó jelenet csak éppen az is video volt, pedig úgy vártam ,hogy na majd én végiglovagolhatok az óriásférgeknek a hátán erre nem 😞

Shep
Csak egy rövid vélemény a GTA vs SR csatába. Számomra a GTA IV elég unalmas volt, mindig kocsikáztatni a hülyéket, meg a sok hasonló unalmas küldetés unalmassá tette a játékot de a város kidolgozottsága és az autókázás ebben a játékban a legjobb. A SR2-rõl jót nem tudok mondani inkább ki is hagyom a mondandómból. SR3 ellenben nagyon tetszett én nem ökörködtem benne csak csináltam a küldetéseket és azok egytõl egyig szórakoztatóak, jópofa az autó irányítása, jók az akciók a zombis küldetés meg annak ellenére hogy unom már a sok zombis marhaságot üde színfoltja volt a történetnek. Összességében tehát a SR3 inkább szórakoztató akciójáték a GTA meg inkább szimulátorszerû gengszter játék. Van akinek ez jön be jobban van akinek meg az. DE a Just Casue 2-tõl egyik sem jobb 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jarlaxxe
Na majd a Dark Souls odaba** mindent...

Totti5
A játék 6 órájából az volt az egyetlen számottevõ jelent😄😄

Vége lehetne ennek az uborkaszezon nyárnak s jöhet az öszi, téli minõségi dömping.

Shep
Melyik az az epikus harc? A guardian? Hát azt mindennek nevezném csak epikusnak nem. bár ha az az epikus ,hogy te kicsi vagy õ meg nagy akkor mondhatjuk, hogy az 😊 Én azon már jóval túl vagyok és még mindig 3-asával kell gyûjtögetni a cuccokat ahhoz ,hogy megint feléledjen valami 😄

Totti5
Mint ahogy ti sem fogtok meggyõzni arról hogy az SR.<#love12>

arty
Neked, nektek! Engem más szórakoztat. ÉS számomra az SR zsé kategória ... bár javul és talán lesz a jövõben olyan epizód, amit magam is játszok majd.

Forza.

JethroHUN
Jaaj az kemény volt nagyon. Elõször azt hittem h az valami vicc. A 3ban a Genki Arena volt ami még tetszett.

arty
😄DDD

Forza.