Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel továbbra sem értek egyet. Nem hiba ha valaki megveszi. Ha neki tetszik és túlteszi magát a hibákon akkor játszon vele. Ahogy én is fogok. Akit zavar az ne vegye meg. Vettem már játékot ami tele volt bugokkal, végigvittem, jól szórakoztam. Erről szól az egész, semmi többről. Számomra ez egy szabadidős program, amíg szórakoztat csinálom, amikor már nem fog akkor befejezem. De nem is mondom meg senkinek, hogy mit kellene csinálnia, meg mi lenne a helyes, mert nincs ilyen.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.19. 08:20:29

Why so serious?

darkSectorxxx
Látom ma nagy nap van.

Isten éltessen! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Kezdek kifogyni a thumbs up-ból: <#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyébként hogy gaming vonatkozása is legyen annak, amit írok, azért ez az egész Andromeda fiaskó, ahogy látom, hogy mi a helyzet a játékkal és hogy ennek ellenére csomó ember tolja rá a preordert, mert úgy kap pluszba két űrpapucsot, sőt, mindenki befizeti az EA accesst, mert úgy is kap még egy űrpapucsot.
Egy ilyen fiaskót egy tudatos gamer közösségnek igenis bojkottálnia kéne, még akkor is, ha számára ezek a problémák elfogadhatóak, sőt, még akkor is, ha úgy amúgy a játék számára élvezhető.
Mert mi lesz ennek az egésznek az eredménye? EA és társai azt fogják látni, hogy jaaa, hogy már az se kell, hogy normális arcokat csináljanak a karaktereknek egy szerepjátékban, csak fogni kell egy sokak által szeretett franchise-t, mellétenni némi preorder bónuszt és kész a pénznyomda?
Egy ideális világban szerintem mindenki visszamondaná a játékot, megírná a Bioware-nek (CCben az EA-vel), hogy "öcsi, ez így nem oké, egy ilyen legendás sorozathoz méltatlan, ami történt, de ha helyrerakjátok az arcokat számíthattok rám", az EA és a Bioware észbekapna, hogy ezt elszúrták, pár hónap alatt kijavítanák és akkor ugyan ezek az emberek ugyan annyi pénzért megvennék a játékot és ezt a játékot is jobban élveznék a javított arcoknak hála, a következő játéknál pedig már előre gondolkodna az EA/Bioware, hogy ne kövessen el ilyet.
A mi világunkban meg az fog történni, hogy a projekt baromi sikeres lesz, javítás helyett fizetős DLCket fognak kiönteni hozzá, közben párhuzamosan pedig már nekiesnek a következő Mass Effectnek még alacsonyabb quality gate-ekkel, még szorosabb határidőkkel.

Hangsúlyozom, hogy tudom, hogy így is játszható, élvezhető a játék, de itt nem erről van szó. Itt arról van szó, hogy ha az ilyen fajta fiaskók sorra profitábilisnak bizonyulnak, akkor lassan standarddé válnak és egyre komolyabbak lesznek.
Totál megértem amúgy, ha valakinek ez nagyon nehéz, mert régóta várja a játékot, nagyon rá volt készülve. Én is estem már ebbe a hibába nem egyszer, hogy preordereltem és kaptam egy befejezetlen játékot. Akkor ott mindig meggyőztem magam, hogy nem baj, legalább játszhatok végre vele, de utólag, pár év múlva azért mindig úgy gondoltam vissza a helyzetre, hogy ejj de jó lett volna, ha az nem csak egy oké/középsz*r játék lett volna, hanem valami olyan, amire a mai napig szeretettel gondolok vissza.
grebber
Fenyegetések....főleg az ilyenek viccek...Amikor 200ft-ért meg doboz cigiért leszúrnak ahhoz képest meg még nagyobb vicc.
De ennyiből legalább kiderült 2 dolog:

- náluk senki sem nézte meg mit is alkottak
- megnézték ,de szerintük ez fasza lett

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.19. 08:08:29

Next PC upgrade: 2022

Tinman
<#eljen>

Tudom, hogy ez van de én továbbra is baromi szomorúnak tartok egy olyan világot amiben egy játék miatt küldenek az emberek halálos fenyegetéseket. Tudom, hogy az emberi hülyeség végtelen és ez az internetre hatványozottan igaz de attól még szörnyű.

Why so serious?

Függetlenül attól, hogy az utolsó mondattal teljesen egyetértek, a Bioware egésze felelős, teljesen értelmetlen konkrét egyéneket keresni és abszolút nem is helyes valakit személyesen letámadni emiatt.
Azt megnézték, hogy miért lett "misidentified"? Azért basszus, mert a saját adatlapjára kiírta, hogy ő a lead facial designere a játéknak! Oké, tényleg, ne bántsa érte senki, de basszus ha ez szerepel a saját profilján akkor nehogy már az emberek legyenek a hülyék, mert ezt elhiszik. Ez ugyan úgy egy elég sötét jövőképhez vezet. Mondok valamit magammal kapcsolatban és 3 független, hiteles forrásnak kell megerősítenie azt, hogy bárki is el merje hinni?
Ha pedig tényleg poénból/trollkodásból írta ki, esetleg hazugságból, hogy jobb színben tüntesse fel magát, aztán ottfelejtette, akkor mégis milyen reakcióra számított? Az internetről beszélünk. Egyszer a Blizzard összeszámolta, és több, mint 100 halálos fenyegetést kaptak, amikor bejelentettek egy PvP balance patchet, amiben ha jól emlékszem 2 classt kicsit nerfeltek. Tudom, hogy ez így nem oké, de attól még mindenki tudja, hogy ez van.
Persze az is lehet, hogy 2 napja még valóban ez volt a pozíciója, csak aztán meglátták az EA pénzemberei is a trailert a youtube-on és egy kiabálós meeting végén kirúgták 😄 A statement csak annyit ír, hogy "former EA employee"... 😊
Fpocok
Minden, amit saját magad raksz ki a netre, szabad préda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Amikor a kedves júzerek már fényképes személyeket vesznek elő, kutatnak fel és kezdenek kiírtani a mocsokkal az interneten. Heppy géming.

Elhatárolódom az összestől.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 21:34:22

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ha már témánál vagyunk:

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Engedd meg:

5. kiderül, hogy kivel is került közelebbi viszonyba a melóért...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ITT VAN a demo reelje 2013-ból, vagyis ekkor már nagyban zajlott az Andromeda fejlesztés, jó eséllyel már ő is rajta dolgozott.
Négy dolgot tudok elképzelni:
1. kiderül, hogy trollkodásból írta ki magának ezt a szakmát
2. valaki szivatja egy lányismerősét
3. kiderül, hogy volt 6 másik lead designer is, szóval nem ő a(z egyetlen) felelős, ez persze mit sem változtat azon, hogy a kvalitásait meghaladó munkát kapott
4. kirobban egy újabb gamergate
IMYke2.0.0.0
A lányok húsevőjéért sok mindenre képesek a férfiak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Az embernek tisztában kell lennie a saját korlátaival, ha azokat átlépi és az eredményen egy világ röhög, akkor azt bizony megérdemelte. Ez is baj azon generáció jó részével: túlságosan önzőek és túl sokat hisznek magukról.

Szegény lányt most nem irigylem. Nekem elmenne az életkedvem ha a munkám ekkora vicctárgyává válna a neten. Habár a net közösség mindent eltúloz, de akkor is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Meglehet, de gyanús ez. Odatesznek egy huszonéves csajt zéró tapasztalattal, hogy csináljon amit akar mert miért ne, aztán rá se néznek 2 évig csak amikor már túl késő. Ja és még nő is, hogy szépen belepasszoljon az SJW teóriába. Túl szép ez így.

Why so serious?

Tinman
Ettől még lehetne jó a munkájában, de inkább pocséknak mondanám. Nem értem miért engedték a project közelébe... azt sem értem, hogy miért nem zavart ez senkit a Bioware-nél. Mert látták. Látniuk kellett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.18. 19:51:31

MerlinW
Nincs megerősítve, csak elvileg ő az egyetlen, aki konkrétan facial animator titulussal rendelkezik a cégnél. Egyébként Alienware is írt a dologról.

[merlinw.org]

MerlinW
Rajzfilmezett, animációs rövidfilmeket készített. Abban nem mondom, hogy jó, de elmegy. Lásd a weboldalát. Egy Bandicoot vagy Sonic-nál működhetne a csaj, de ahol realizmus a cél oda kevés.

[merlinw.org]

Ez az info honnan van? Csak mert most böngésztem át a credits-et és ennek a csajnak a neve sehol nem tűnik fel. Fura...

Why so serious?

MerlinW
AAA címek már nem léteznek. Átnevezte az ipar A+-ra <#banplz>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.18. 19:39:22

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Imi nem fogja azt mondani, hogy szemét, mert nem az. Sőt.

Csak neked mondva: vérbeli japán játékot japánul játszva, egy brutálisan jó nőt irányítva, szétzúzva minden rossz arcút, és megismerni egy "japán" történetet - priceless.
Amikor 2B sétál... beszarsz a gyönyörtől.

3Error
Engem konkrétan az a pár kivágott arc idétlenség nem feltétlen zavar, szóval biztos, hogy nem mondom vissza a rendelésemet az Andromeda esetében. Utána pedig jön a Nier is, mondhat bárki bármit. (itt most nem rátok gondolok természetesen, sőt - bár kicsit magam ellen beszélve, ha Imi azt mondja, hogy szemét akkor elgondolkodom és olcsóé' szerzem meg majd soká', de így az ME után azonnal jön az is)
Just my vélemény. <#vigyor1>

AAA címek meg lassan már nem fognak létezni. Vagy inkább úgy mondom, hogy az "AAA" csak a cím lesz, de a játéktól ne várjuk azt amit régen. Persze ezt a kib@szott, pénzéhes "adjukmá'ki'hafos-fos-lesz@rjuk" (elnézést, de azonosak lassan hálivúddal, amit szívből gyűlölök már) kiadóknak kéne felfogni és olcsóbban adni. (a pozitív csalódásnak pedig csak örülhetünk ugye) Over.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

"kritikán aluli animációk... egy AAA játékhoz képest, egy Bioware szintű műhelyből ez sértés"

Ez nem is csoda, egy cosplayeres csajt vettek fel vezető animátornak. Kép

Lehet hogy van 1-2 órás tapasztalata, azt is YouTube-os tutorial videókkal szerezte. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.03.18. 19:09:04

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Semmi gond, ezt csak IRL tudnám bebizonyítani. Viszont ember és ember között is vannak halvány különbségek, van aki érzékenyebb erre van aki nem.

Totti5
Passzolok, nem másztam bele ennyire, de még ha ezek is lennének benne, valszeg lesznek új dolgok így ha valamit elvettek, átalakítottak kapok mást. Ha összességében jól fog működni akkor engem ez nem zavar sosem. Az már inkább hogy a cover rendszert átalakították. Autómata, igaz így bárhova elbújik, de nem mindig úgy ahogy én akarom, ami miatt beszopódik az ember. Viszont van jetpack ami nagyon tetszik. Igaz a Wildlands is autómata, bár ott sunnyogás ( hasalás, kúszás ) miatt éles helyzetben kevesebbet használja az ember szemtől szembeni darálásra, 80%ban távolabbról sniper a nyerő az első körben.

Egyedül játszva az lesz, de coopban minden járműves rész epic. Én helikopterel megyek, két társam csónakkal, én mellettük a víz felett 3 méterre nyomom neki. Brutál jó. A nonstop ejtőernyővel megérkezés meg megunhatatlan. Sima autózás sokszor ugye hegyi szerpentinenek megy, több autóval megyünk, kézfékes kanyarok stb.. volt már olyan is hogy egymás mellett mentünk és tök véletlen nagyobbat driftelem a kanyarba és belöktem autóstul a szakadékba a társamat egy hajtűben 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 17:56:21

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jarlaxxe
Sajnálom de nem hiszem el, hogy te észreveszed számláló nélkül ha 60-ról 55 esik az fps, no offenz.

Moby
VSync mellett nincs olyan, hogy 55 frémet nem veszel észre. VSync mellett van 60fps-es frametime, meg 30-as (meg a 16.6666ms egész számú többszörösei), és te ezeknek az arányát látod egy statisztikai számon, amit ma fps-nek hívnak. Az 55 és a 60fps között nem 10 százaléknyi különbség van, hanem néhány pillanatokra 100.
Én freesync mellett nem veszem észre, de ezzel egyelőre kevesen élünk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.18. 17:55:33

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Hát a Nier-t szokni kell az tény. Az első résszel is eleinte nem nagyon tudtam megbarátkozni, de aztán beütött. Megértem ha valakinek ez a bádogkasznis gyakás nem jön be amúgy...

Tinman
Akkor BTA-ba viszlát Humbli Origin bundliban részemről.

Aha oké. Mesélj még légyszives...:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ha stabil a frém, legyen az csak 50, az oké, nem idiális, de oké. Az a vészes, amikor 60-ról leesik 55-re, vagy ne adja ég 50-re, azt ha nem veszed észre, akkor valami gond van ott a neuronokkal :-D

Nem kell, hogy bárki is higgyen nekem, de GTA-ban, amikor 60-ról leesett 58-ra azonnal észrevettem és enyhén zavaró volt. Nem katasztrófa, de döccent egyet a "kerék". Először FPS counter nélkül vettem észre, hogy adott esetben valami nem oké. Bekapcsoltam, újra próbálkoztam azon a részen és megerősítést nyert az elmélet: 2 frém csuklás és abs. észlelhető volt.

Nem fogják.
Tinman
Ez így van. Egy ilyen játéknál, ha már van facial anim, meg persze kari animációk is, akkor a beleélést teljesen eltossza az amilyen most. Tessék kijavítani.

jarlaxxe
Dehogy nincs pl a fix 60fps is csak rinya / ez nemcsak pc / mert halálbiztos, hogy nem venné észre fps számláló nélkül ha 55 és nem 60.
Tele van a steam ilyen rinyával ha te ettöl leírsz egy játékot nem jól teszed.

Tinman
Néha bizony van úgy, hogy a konzolos verza jobb. Pl. Batman Arkham Knight esetében is így volt, mert indulóban a PC-s portot kb. le sem tojták, aztán ugye jött a negatív értékelés cunami, patchelték, aztán eltűnt pár hiba és jött pár új, de nyilván a patch után legalább korrektebb, játszhatóbb.

Ilyen volt még amúgy a Saints Row 2 is. PC-re vettem próbáltam tolni, rettenet volt a PC-s port. X360-on csodás volt, minden percét élveztem. Ezzel nyilván pont te nem fogsz egyetérteni, de én toltam mind a kettőt és nekem elhiheted, hogy a 360-as egy kiváló verza a PC-s meg jóval gyengébben sikerült hozzá képest.

Tinman
Részemről én abban bízom, hogy ezek nagy részét szépen javítják és akkor méltó lesz ahhoz, ami egyébként benne van.

Tinman
Nem csak az optimalizáció miatt függesztették fel a játék értékesítését. Random crashek, teljesíthetetlen küldi, eltűnő dolgok... és nyilván a nevetséges gépigény dettó.

wesker24
Javitva ! 😄
Nincs olyan, h "szokásos pc verza rinya". Vagyis van, de olyan játékoknál, ahol normális PC verziót adnak ki, ott nincs. Szóval, akik "rinyálnak", valszeg okkal.

wesker A "tökéletesen fut" és a nem stabil 60 FPS nem fér meg egy mondatban 😄
wesker24
Hátha azt nézzük hogy a PS4-es Pro verzió egyetlen gondja hogy nem stabil 60 FPS, mig a PC-s verzió több sebböl vérzik, ami egy rakás Patch-re szorul, van aki szerencsés és nincs neki Bug se crash, van aki meg szív vele random crash minden 10 percben, meg egyéb technikai problémák.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.18. 17:42:26
Fpocok
Nono... még kiderülhet, hogy olyan vége van a játéknak, amitől mindenki lepetézik (ME3 végéhez képest lehet sokkal jobb lesz 😄 )

wesker24
Minden szavaddal egyet értek a Mass Effect Andromeda hatalmas visszalépés a korábbi részekhez képest, kiadtak egy fél kész játékot amin látszik hogy eléggé elcseszett egy PC-s átirat lett.
De legalább fut. 😄
jarlaxxe
Késöbb se fogod megbánni, szököévente jelenik meg ilyen hangulatú játék nagyon eteti magát.
A szokásos pc verza rinyával meg nem kell törödni a többség szokás szerint gond nélkül csendben élvezi a játékot.

Fpocok
Kár hogy az sem fut stabil 60on.

IMYke2.0.0.0
"Igy van a PS4 Superior verzió a PC-s hez képest"

Laci, ilyeneket inkább ne...! <#wow1>

Tinman
Magunknak kell csinálni, de úgy, hogy évtizedek óta arrafelé terelik a népet, hogy kb. ne értsen ahhoz, hogy önmagát ellássa... régen jóval önellátóbbak voltak a vidéki családok, de erről sikeresen leszoktatták őket. És igen a lelkiismeretes munka idehaza nem erény, sőt hátrány.