Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.19. 08:20:29
Why so serious?
Isten éltessen! 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy ilyen fiaskót egy tudatos gamer közösségnek igenis bojkottálnia kéne, még akkor is, ha számára ezek a problémák elfogadhatóak, sőt, még akkor is, ha úgy amúgy a játék számára élvezhető.
Mert mi lesz ennek az egésznek az eredménye? EA és társai azt fogják látni, hogy jaaa, hogy már az se kell, hogy normális arcokat csináljanak a karaktereknek egy szerepjátékban, csak fogni kell egy sokak által szeretett franchise-t, mellétenni némi preorder bónuszt és kész a pénznyomda?
Egy ideális világban szerintem mindenki visszamondaná a játékot, megírná a Bioware-nek (CCben az EA-vel), hogy "öcsi, ez így nem oké, egy ilyen legendás sorozathoz méltatlan, ami történt, de ha helyrerakjátok az arcokat számíthattok rám", az EA és a Bioware észbekapna, hogy ezt elszúrták, pár hónap alatt kijavítanák és akkor ugyan ezek az emberek ugyan annyi pénzért megvennék a játékot és ezt a játékot is jobban élveznék a javított arcoknak hála, a következő játéknál pedig már előre gondolkodna az EA/Bioware, hogy ne kövessen el ilyet.
A mi világunkban meg az fog történni, hogy a projekt baromi sikeres lesz, javítás helyett fizetős DLCket fognak kiönteni hozzá, közben párhuzamosan pedig már nekiesnek a következő Mass Effectnek még alacsonyabb quality gate-ekkel, még szorosabb határidőkkel.
Hangsúlyozom, hogy tudom, hogy így is játszható, élvezhető a játék, de itt nem erről van szó. Itt arról van szó, hogy ha az ilyen fajta fiaskók sorra profitábilisnak bizonyulnak, akkor lassan standarddé válnak és egyre komolyabbak lesznek.
Totál megértem amúgy, ha valakinek ez nagyon nehéz, mert régóta várja a játékot, nagyon rá volt készülve. Én is estem már ebbe a hibába nem egyszer, hogy preordereltem és kaptam egy befejezetlen játékot. Akkor ott mindig meggyőztem magam, hogy nem baj, legalább játszhatok végre vele, de utólag, pár év múlva azért mindig úgy gondoltam vissza a helyzetre, hogy ejj de jó lett volna, ha az nem csak egy oké/középsz*r játék lett volna, hanem valami olyan, amire a mai napig szeretettel gondolok vissza.
De ennyiből legalább kiderült 2 dolog:
- náluk senki sem nézte meg mit is alkottak
- megnézték ,de szerintük ez fasza lett
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.19. 08:08:29
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Azt megnézték, hogy miért lett "misidentified"? Azért basszus, mert a saját adatlapjára kiírta, hogy ő a lead facial designere a játéknak! Oké, tényleg, ne bántsa érte senki, de basszus ha ez szerepel a saját profilján akkor nehogy már az emberek legyenek a hülyék, mert ezt elhiszik. Ez ugyan úgy egy elég sötét jövőképhez vezet. Mondok valamit magammal kapcsolatban és 3 független, hiteles forrásnak kell megerősítenie azt, hogy bárki is el merje hinni?
Ha pedig tényleg poénból/trollkodásból írta ki, esetleg hazugságból, hogy jobb színben tüntesse fel magát, aztán ottfelejtette, akkor mégis milyen reakcióra számított? Az internetről beszélünk. Egyszer a Blizzard összeszámolta, és több, mint 100 halálos fenyegetést kaptak, amikor bejelentettek egy PvP balance patchet, amiben ha jól emlékszem 2 classt kicsit nerfeltek. Tudom, hogy ez így nem oké, de attól még mindenki tudja, hogy ez van.
Persze az is lehet, hogy 2 napja még valóban ez volt a pozíciója, csak aztán meglátták az EA pénzemberei is a trailert a youtube-on és egy kiabálós meeting végén kirúgták 😄 A statement csak annyit ír, hogy "former EA employee"... 😊
Elhatárolódom az összestől.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 21:34:22
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Why so serious?
5. kiderül, hogy kivel is került közelebbi viszonyba a melóért...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Négy dolgot tudok elképzelni:
1. kiderül, hogy trollkodásból írta ki magának ezt a szakmát
2. valaki szivatja egy lányismerősét
3. kiderül, hogy volt 6 másik lead designer is, szóval nem ő a(z egyetlen) felelős, ez persze mit sem változtat azon, hogy a kvalitásait meghaladó munkát kapott
4. kirobban egy újabb gamergate
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.03.18. 19:51:31
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.03.18. 19:39:22
[merlinw.org]
Csak neked mondva: vérbeli japán játékot japánul játszva, egy brutálisan jó nőt irányítva, szétzúzva minden rossz arcút, és megismerni egy "japán" történetet - priceless.
Amikor 2B sétál... beszarsz a gyönyörtől.
Just my vélemény. <#vigyor1>#vigyor1>
AAA címek meg lassan már nem fognak létezni. Vagy inkább úgy mondom, hogy az "AAA" csak a cím lesz, de a játéktól ne várjuk azt amit régen. Persze ezt a kib@szott, pénzéhes "adjukmá'ki'hafos-fos-lesz@rjuk" (elnézést, de azonosak lassan hálivúddal, amit szívből gyűlölök már) kiadóknak kéne felfogni és olcsóbban adni. (a pozitív csalódásnak pedig csak örülhetünk ugye) Over.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ez nem is csoda, egy cosplayeres csajt vettek fel vezető animátornak. Kép
Lehet hogy van 1-2 órás tapasztalata, azt is YouTube-os tutorial videókkal szerezte. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.03.18. 19:09:04
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyedül játszva az lesz, de coopban minden járműves rész epic. Én helikopterel megyek, két társam csónakkal, én mellettük a víz felett 3 méterre nyomom neki. Brutál jó. A nonstop ejtőernyővel megérkezés meg megunhatatlan. Sima autózás sokszor ugye hegyi szerpentinenek megy, több autóval megyünk, kézfékes kanyarok stb.. volt már olyan is hogy egymás mellett mentünk és tök véletlen nagyobbat driftelem a kanyarba és belöktem autóstul a szakadékba a társamat egy hajtűben 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 17:56:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én freesync mellett nem veszem észre, de ezzel egyelőre kevesen élünk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.18. 17:55:33
Adversus solem ne loquitor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem kell, hogy bárki is higgyen nekem, de GTA-ban, amikor 60-ról leesett 58-ra azonnal észrevettem és enyhén zavaró volt. Nem katasztrófa, de döccent egyet a "kerék". Először FPS counter nélkül vettem észre, hogy adott esetben valami nem oké. Bekapcsoltam, újra próbálkoztam azon a részen és megerősítést nyert az elmélet: 2 frém csuklás és abs. észlelhető volt.
Tele van a steam ilyen rinyával ha te ettöl leírsz egy játékot nem jól teszed.
Ilyen volt még amúgy a Saints Row 2 is. PC-re vettem próbáltam tolni, rettenet volt a PC-s port. X360-on csodás volt, minden percét élveztem. Ezzel nyilván pont te nem fogsz egyetérteni, de én toltam mind a kettőt és nekem elhiheted, hogy a 360-as egy kiváló verza a PC-s meg jóval gyengébben sikerült hozzá képest.
wesker A "tökéletesen fut" és a nem stabil 60 FPS nem fér meg egy mondatban 😄
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.18. 17:42:26
Parasite Eve 2, best game EVER!
A szokásos pc verza rinyával meg nem kell törödni a többség szokás szerint gond nélkül csendben élvezi a játékot.
Laci, ilyeneket inkább ne...! <#wow1>#wow1>