Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Na én nem is adtam meg kártyát, így validálni sem tudtak. ÁMDE addig utalgattam rá pízet, meg veszegettem játékokat, míg egy szép napon írtak nekem, hogy márpedig õk az aktivitásom alapján így is validáltak (mer rendesek, hóóóógyne 😄) és lõn, azóta validált vagyok, pediglen kanyi kártyaadat sincs megadva. Sikersztori?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
mármint kérték. 😄

Mindez még az õskorban volt, amikor a PayPal még újdonság volt. Azóta nemtom mi a helyzet ezen a téren.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Így már érthetõ.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Volt már. De banoltak, mert kihagytam egy lépést valahol (kártya jóváhagyás elsõ vásárlás után). Írtam a supportnak és még az alsógatyám méretét is kértem. Aztán mondtam fuck it, megvagyok nélküle. Virtuális kártya. Eddig mindig múkodott...

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Hát nem Steam kulcsokat árulnak?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Amúgy mi ez a Steam Community, elmagyarázná valaki? 😊
arty
csinálj.

Forza.

ZsZso
Flém nélkül - <#wow1> pedig a paypal a barátod! Elõször én is féltem Tõle, de jobban érzem magam mögötte.

arty
ovatosan! intkeys meg a többi, retail kulcsos cucc esetén sehonnan nem szedheted le legálisan a játékot!

Forza.

Carlos
nincs paypal-om.

Þór vígi þessi rúnar

Fabio Capello
Két Steam Community Beta várja gazdáját nálam!

ZsZso
Itt meg csak 3k. 😊 (+palpal költsége)

Carlos
hamarabb is irhattad volna, itt 500 Ft-al olcsóbb a saints row.

Þór vígi þessi rúnar

tototto
Akkor már a cdkulcsok.info-t is nézd meg, aránylag olcsó és magyar, nekem bevált.
Imi ha reklámnak számít és zavar töröld 😊

Carlos
Köszike. Hozzáadtam a helyet a kedvencekhez.
3800-ért elég jó ára volt. Köszi a tippet!

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Ott általában min 5 perc Max 1 óra alatt megkapod a steam kulcsot végsõ esetben 24 óra a határidõ !

Ha 24 óra latt nem kapod meg a kulcsot akkor irhatsz a supportnak !

Nekem kb volt hogy 1 óra alatt jött meg volt hogy 3 óra alatt jött meg a kulcs !
Carlos
No, Saints Row 3 intkey-rõl megrendelve... Várás van...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Éljen a májkrofos fíling:

* Kliens lejön.
* Setup
* Windows XP gyorsjavítás kell
* Megnyíló oldalon magyar nyelvhez nincs javítás, az angol kiválasztása és letöltése után felsír, hogy az nem az operációs rendszerem nyelvének megfelelõ.
MS úgy szeretlek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Solid Snake
Unepic - humoros,jóságos ráadásul magyar nyelven is... <#pias>
IMYke2.0.0.0
Hát, az ember mindig tanul valamit. Köszi <#worship>
S azt hogyan szerezhetem be, ha majd kell(ene)?

zzeN
Meg hát.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Ha ne adj' Isten, vennék egy "Windows Live"-os játékot az IntKeys-en, azt hogy az istenbe tehetném sajátommá?
A Live-nak is van letöltõ kliense?

Carlos
Hátha kijön majd hozzá valami complete pack, szóval várok vele.

Megbízható hely az intkeys.com?
http://www.intkeys.com/index.php?main_page=product_info&cPath=74&products_id=321&zenid=1nbbg1dk6i4jm7lc5r178o9475

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
A túros tészta tejföl+cukor kombóval isteni finom. 😊
Ha a friss élményeket venném alapul, akkor Sleeping dogs! De ha összességében nézem, akkor SR3 talán jobb választás!

Ami biztos, hogy mindkét játék jó lett! Ha van lehetõséged, akkor idõvel mindkettõt!

Sleepingre még ráfér 1-2 javítás és jön hozzá 6 hónapnyi mindenféle DLC is szóval azzal lehet jobb ha vársz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én sem szeretem úgy - én nem szórok rá semmiféle cukrot 😊

Tinman
Túrós tésztát ovis korom óta porcukorral tolom... néha okádnak a környezetembe tõle :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Maak
Azert irtam 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Zsíros kenyér + szõlõ kombó az nem rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maak
Jobb, tejfolos csirkevel tutira, zsiros kenyerrel mar nem. :p

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
A honlapomról tölthetõ a "The Raid: Redemption" c. film általam készített felirata is.

IMYke2.0.0.0
A honlapomról tölthetõ a "Warriors Of The Rainbow: Seediq.Bale - Part 1: Sun Flag" c. film felirata.

Carlos
Ja, kicsit olyan...
-Melyiket vegyem a need for speed x-et vagy a driver x-et?
-nfs x-et, de ha a doom x-et mondtad volna, nemtom.

LoL.

Þór vígi þessi rúnar

arty
jobb a mnokedli mint a szõlõ?

Forza.

Carlos
a multit leszarom. sose érdekelt.
Egyedül akarok játszani.

Þór vígi þessi rúnar

Maak
Pedig jobb mint a sr3, szerintem.Raadasul a borderlands 4 fo"s coop a sr3 meg csak 2 fo"s.

Carlos
Borderlands nem bejövõs... FPS...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ha így dobja fel a kérdést: Saint's Row 3 vs. Borderlands 1 (vagy 2), na, akkor megfogott volna 😊))

arty
sr4 😄

Forza.

Carlos
Igazság szerint meg is gyõztetek. ratgab válaszát még megvárom, de 90% hogy a saints row the third lesz akkor. 4K körül van.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Nem is tudom mi ellenében választottál volna mást mint a Saint's Row 3 -at 😄.

IMYke2.0.0.0
Saint's Row 3.
Sleeping Dogs egy rakás javítást és DLC-t fog még kapni.

arty
az olcsóbbat 😄

Forza.

Carlos
Urak. Lenne egy kérdésem.
Érveket várok, stb.
Melyiket vegyem meg inkább? Saints Row 3 vagy Sleeping Dogs.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Én absztinens vagyok, így nem mondhatnám, hogy át tudom érezni a kínt, amit ez okozhat 😊.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#vigyor2>