Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
najóreggeltet.. Tegnap piásan a Gears of Wart tovább vittem, csak nem emlékszem mi vót benne, most tölthetem majd vissza

Solid Snake
Nyugodj meg mi senkit sem szeretünk, téged meg pláne <#pias><#law>
ZsZso
Én is kaptam 2 beta access -t. Ha valaki igényt tart a 2. példányra (persze ingyen), akkor ma keressen meg priviben (topiklakó legyen) aztán 6-7 után "leboltoljuk".

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem ez szörnyen ígéretesnek tûnik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Akkor valójában nyertél...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Faxom... azt hittem nyertem valamit steamgifsten, de csak a buzi steam community beta :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Magad nevébe írd...én nem szeretem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Mi is szeretünk. Téged meg mindenkit. 😄

Be happy. :) Running!

davidka003
Apámmal egyszer olyan esett meg, hogy picivel ment többel, mint a megengedett és nem vette észre. Poénból megállt a rendõrnél, hogy megkérdezze, hogy mennyivel ment. Erre mondta a rendõr, hogy nem akarta megállítani, mert csak picivel ment többel de ha már megállt akkor meg kell, hogy büntesse. xd lol

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Az a legidegesítõbb, mikor meglátja a balfütty, hogy mér a rendõr és visszalassít 70-75re. Annyira fosik, hogy vaj van a füle mögött, hogy nem fogja fel, hogy a szegény zsernyák a 90et méri... Szörnyen idegesítõ tud lenni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Van tûréshatár. vagyis nem így fogalmaznék, de a jogszabályban elõírt 15kmh-val ha túlléped a megengedettet, az 30k. Az alatt nem bevett szokás a bünti, de megeshet. Azonban, ha nem állít meg érte, akkor nem fog megbüntetni sem. Ha 55-tel mész és megállít, akkor lehet belõle bünti.

ZsZso
Tudtommal igy volt ez régen is, csak nem akartak 5k -val szarakodni + jogilag se tudnak annyira megfingatni mert az nem egy kategória a 65+ -szal. Max az lehet újdonság, hogy most mar ezért is buntetnek (nem pedigg az, hogy buntethetnek). Akit érdekel olvasson utána, talán fel éve volt téma a totalcaron. En se ugyvved, se rendõr nem vagyok, igy nem szabad keszpenznek venni amit mondok. 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
VAZ2105 felébresztem asszonyt a röhögésemmel :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
rofl 😄

DarkSector
Hát de nem tökéletes de jól néz ki azért...szódával elmegy így hogy nem fizettem érte.

w77d
ggyerkek tudom részeg vaggyok de szertelek titeket meg mindenkit! Drága testvreim maradjatoik mindig emberek minden helyzetben! Jóéjt! Isten áld emg a Magyart...

DarkSector
Ezt is most hallom elõször.

Akinek nem tetszik mennyivel megyek az bekaphatja. Siessen csak várják a szerveit a szervdonor listán amúgy is.

Nem az a lényeg mikor, csak odaérj épségben a célodhoz. Pont abból van a legtöbb baleset, hogy rohannak az emberek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pár hónapja! Úgyhogy óvatosan vezessetek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként én is azt vártam, hogy fog legjobban bejönni a szériából, de nekem csalódás volt,a mit kihoztak belõle, többnyire pedig túl banális volt az egész. (Éljen a kreatív névadás: Lord Marshal, necromongers. Ezzel az erõvel zombik vagy orkok is lehettek volna.)

Összességében nem volt rossz, eredeti hanggal, HD-ban a DC mindenképpen tervben van. Viszont késõn, fáradtan, mégis egy teljesen más jellegû film tudott jobban ébren tartani. Nekem olvasni vagy játszani nincs erõm leamortizálva, de filmbõl futja, támad erõm olyankor magvasabbra is. Persze nem csak azt fogyasztok, de egy Transformerst talán nem is lennék képes egyben végignézni. Túl sok! (Pedig az elsõ, szigorúan maga nemében, rendben volt szerintem.) Avatart viszont simán, ha lényegében az is csak látványfilm.
Totti5
Motorozásnak nem nevezném. Valami motorra hasonlító tárgy mozog a képernyõn. Ilyen megoldás volt anno a 2ds korszakban, hogy a jármû fixen ott volt a képen a táj meg ment. Kb az az irányítás😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Akkor 45-ttel kell közlekedni és akkor nem kapnak el gyorshajtásért. Akkor meg majd szentté avatja a szüleidet a mögötted lévõ, hogy fenntartod a forgalmat! <#idiota> Magyarország én így szeretlek!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
Sajnos igen, mert bár a Tükör által homályosant nem ismerem (FF, csak 87 perc?! áhh... 😄 ), a Riddick jó, sokszor láttam (PB is és a Fury is, de nekem a Riddick a legtetszetõsebb). 😛

És jön a folytatás, mostmár biztosan!

Forza.

davidka003
lol mikor törölték el?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tévedés! Már nincs tûréshatár! Városban 52-vel lelõnek 5000 Ft.

arty
Én láttam és nagyon tetszett!

Szerencsére van mégegy bekészített gyöngyszem, ami állítólag hasonlóan jó: The Help (ugyan az ajánlotta nekem, aki az intouchablest)

Forza.

DarkSector
Elnézést nem, de így is JPG-be raktam nem értem miért ekkora...
De az a 10% bonusz az nem büntetendõ, ha gyorsan mész akkor a 60 táblánál 66-al nyomulsz akkor még nem bûntetnek...😄

Meg aztán nemrég csak 2xx kb-os képet linkeltem, akkor abból a hiányt átdobom ide, akkor kijön az átlag 300kb. 😊

Ha neki az jó miért sajnálod tõle? XD

DarkSector
Jah nem olyan rossz...még a harc is tûrhetõ, de a kocsik...juj.

Tinman
Na jó, de remélem nem AZÉRT jár ide :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát figy! Ilyet te is tudsz szerezni innen: http://yuplay.ru/search.php?search=sleeping

Kártyával fizettem (nem az elsõ eset) 2 perc múlva kaptam a kulcsot, amit beírva már töltöttem is mókolás nélkül az angol nyelvû játékot.

Úgy nézem sokan felfedezték és már mind a 2 verzióból kifosztották az üzletet. Valószínûsítem, hogy a héten lesz utánpótlás csak figyelgetni kell az oldalt!

Sima 3500 volt (én ilyet vettem), Limited 4900 Ft.

Az eredetileg szopni volt nem? XD

Sir Quno Jedi
Ilyen sleeping dogs-ot mien áron tudnál szerezni nekem is (steam-eset)?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
330 Kb.

Vadász, vadász te Imit bosszantani jársz ide :-D

Nem néztem ki belõle, de jó játék lett! Megérte a 3k-t bõven.

DarkSector
Nem gondoltam volna hogy a Sleeping-ben lehet motorozgatni...és hogy ezt Just Cause 2-es ruhában is lehet....😄

DarkSector
Mert mind2-t megvetted. 😄

TheGrinder
Pont ma néztem meg, nekem tetszett, most is a film elején és közben hallható Ludovico Einaudi - Fly címû számát hallgatom. Nagyon csengõhanggyanús.

A vicc az, hogy így is 2 példányom van 1 játékból.

Rgy-két hónapja szétnéztem a magyar adókon, és adták a Riddicket. Megnéztem, nem volt rossz (OK, Kálid Artúr hangja visszalépés az eredeti után, de ez nem az eredeti hangok topik 😊, de annyira jó se. (A Pitch Black jobban tetszett, sõt a Dark Fury is.) Aztán megnéztem Bergmantól a sokak által unalmas mûvészfilmnek tartott Tükör által homályosant, és hiába járt késõre, beszippantott, szinte végigizgultam.

Velem van a baj?
DarkSector
Látszólag igen, de mivel az egyik Steam-es a másik dobozos ezért különbség van...
Így oké a cd-kulcs beírás, azt hittem simán begépelhetõ a kliens egyik menüpontjába.

Másképpen nem tudom énsem elmagyarázni.
Mint amiket eddig írtam, 1 kliens van csak.

Tudom bonyolultnak látszik de nem az.
Logikussan nem engedik meg hogy 1 játékból 2 példányod legyen ennyi az egész..az Origin megengedi.

Van dobozos ubisoft játékod mondjuk az Assassin's creed 2 idõszaktól kezdve!

Elmondom hogy kell installálni! Felrakod a játékot, aztán elsõ induláskor be kell írnod a kódot az uplaya mellékszoftverben! Külön kódot nemtudsz regisztrálni, max installáláskor!

Hát pont ezaz, hogy a steamen kapott kulcsot is ugyanott, a uplay mellékszoftverben be kell írnod, mintha dobozosod lenne!

Totál ugyanoda írod! Mindkét verzióból van játékot! Tök ugyanazt kell csinálni mindkettõ installálásakor! 0 különbség van a 2 közt látszólag.

Dj Tommy
Ez tényleg jó film<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Totti5
Ha vígjáték érdekel, akkor 21 Jump Street. Atom😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZsZso
Moonwalkeres sztorira akartam válaszolni ...

ZsZso
Én az HBOn. Felvettem videóra. Volt anyumnak egyy kiskazettás diktafonja, amit a film megfeflelõ pontjainál a TV hangszoróihoz nyomtam, s megnyomtam a REC gombot. Tanuláskor egy jódarabig azt a kazettát hallgattam looplva. Nagyon nagy flash volt 😊. Ma ez 5 perc lenne ... tökéletes minõségben - akkor vagy 1 órán keresztül kinlódtam és még húgom hangja is belekerült MJ dalába, de olyan büszke voltam magamra, hogy azt el nem tudom mondani 😊.

IMYke2.0.0.0
Apropó "Intouchables" - gondolom, mindegyikõtök megnézte már ezt a csodás alkotást!
Én úgy 5-6 alkalommal már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így, kifejtve, teljesen érthetõ.
Jómagam is szoktam "semmitmondó" filmeket nézni - de évente max 1-2-t.
Egy "Intouchables" után már nehéz középszar filmet megnézni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
miután 8 körül a kölköket ágyba tettem, általában megnézünk egy filmet 😊

bevallom addigra általában inkább vágyok könnyed limcsire, mint intellektuális csodára... egy battleshipben nincs kockázat, borítékolható, hogy legalább nem alszok el rajta és a közepest megüti.

Forza.