Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Gyerekek régen kaptam a pofámba, hogy a digitális disztribúciós flame garázda vagyok, de örömmel látom, hogy már megoldjátok magatok.
Ami ezen az oldalon szerepel, az már önmagában bõven elég ahhoz, hogy a Steam-en kívül másra rá sem merjek nézni, de még az is sok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Ha US citizen lennél valószínûleg sorban állnának, hogy körbenyalinthassák a popód. Így ennyi jutott ... tragédia.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
<#eljen>

Külön kiemelném hogy örülésemet fejezzem ki, hogy azt a moslék logodat végre lecserélted! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Azé az nem gyenge, hogy Sleeping Dogs-ban Lucy Liu és Kelly Hu is szinronizál!!! 😄 Nomeg Emma Stone és Lindsay Price... 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
"

This game cannot be traded in
"

Tehát regelni lehet originre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Jah ugyanez van velem is...

Saints Row 3 akcióba volt...megnyomtam 2x egyszer sem ada meg.
POP TFS volt most akciós...5x nyomtam rá 5x letiltott...kis geci oldal.

SR3 nem nekem lett volna...a POP TFS meg már 2x megvan (Onlive+Steam), úgyhogy nem dõlök ma sem a kardomba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Need for Speed Hot Pursuit 6.36 euro. (alapon van 20%-off kod hozzá!) vagyis 5.9 euro

Nem biztos hogy így van de ha ad hozzá CD-kulcsot akkor tutkóra be lehet nyomni Origin-re.....

IMYke2.0.0.0
Büdös a pénzünk nekik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Neeem, nem tiltja, látszólag fizethetsz paypal-lal, csak mikor a paypalnál leokézod, akkor kapsz egy csinos hibaüzit, hogy a kereskedõ ezt most nem hajlandó és viszlát. EZt már vagy 20x eljátszotta velem. Amit nem akar, azt nem adja (akármikor próbálod). Másokat meg simán.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
"Bizonyos dolgokat nem lehet 1xûen kifizetni paypal-lal náluk"

Ez most hogy értsem?
A játékok közül van amihez jó a paypal és van amihez nem?
Vagy szolgáltatásoknál válogat hogy mit fogadjon el?

Amúgy oks...Paypal OFF...de kérdezem én (nem tõled. 😄) hogy mégis hogy fizessen a tiszteséges állampolgár?
Paypal-on kívül már csak Moneybroker vagy mi a rákom van...meg valami 3. amiket nem is hallottam még.

Vicc az egész.

Totti5
Már egy hete tudjuk, de mi lehet az oka?

Valami olyasmi mint a Codemasters felmérése, hogy a Grid 1be a játékosok 5% használta csak a a belsõ nézetet, ezért a Grid 2be nem lesz benne, ami egy csomó pénz, munkaóra megtakarítás? lehetséges hogy a C&C játékok singleplayer részeivel nem játszanak a játékosok?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Bizonyos dolgokat nem lehet 1xûen kifizetni paypal-lal náluk, sok minden mást meg igen. Evvan, szar az egész.

DarkSector
Volt jó akció nemrég, de nekem meg nem enged PayPal-ról vásárolni, a bankkarim adatait meg be sem tudom írni, mert nincs is olyan opció...
Eddig -1-es értékelés van kialakulóban bennem errõl a GamersGate oldalról.

Sir Quno Jedi
Én berosálok ezeken. Eddig csak euroban volt hajlandó mûködni az accom a gamersgate-en, most meg kizárólag fontban?!?!? És nem is engedi csak fontra állítani a settingsben?!?! WTF?!?!?!? Az áraik meg bõrzalmasak.

DarkSector
Megvettem volna neked legközelebb szólj, vagy valaki segített volna. 😊
De megér az 3800-at is...

Amúgy 2 fontos dolgot írnék.

1. Nem azért de én gyors vártam volna egy akcióra, ha nem sûrgõs, mert 7.5 euro ugyanúgy lesz még a SR3 mint eddig ahogy volt...sõõõt...
2. Saint Row vagy Sleeping Dogs?

- Saint Row egy poénos jellegû GTA szerû Sandbox játék...ez gondolom nem kell részleteznem.

- Sleeping Dogs egy inkább story vonalas FÉLIG sandbox játék...inkább a történetvezetésre nyomul.
Mondhatni a Sleeping Dogs inkább csak akkor poénos a SR3-al ellentétben mikor bugokba botlasz.
Amúgy én is meglepõdve tapasztaltam hogy egy nagyon kellemes kis harcos játék, amiben a bunyó nagy szerepet játszik és azért az elõzetes gameplay-ekkel ellentétben nem is olyan gagyi mert sokféle mozgás van, a karakterek inkább szebbek mint a környezet...és ez sem véletlen.
Valamint elég erõsen emlékeztet a bunyó a Bourne Conspiracy-ra, és a játékmenet a LA Noire-ra...

Szerintem ha ismered a 2 játékot, akkor már össze is állt a kép benned.

***INTKEYS-nél nem azonnal jelenik meg a kulcs...akár 2-3 munkanap is lehet mire megjön az e-mail...***

DarkSector
írjam le?

IMYke2.0.0.0
Én is.
Úgy is van mit csinálnom, még - és persze, ha játszani akarnék, még van egy pár soha-el-nem-kezdett, meg pótolandó klasszikus. Dobozos, digitális és WRZ verzióiban is.
Ha most leállnának a játék fejlesztéssel, akkor is nagypapa koromig ellennék velük.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Örülök is neki! Egy kiadással kevesebb! Más cég majd örül az új hobbimnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha ez lesz a jövõ én le is állok a játékkal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

shaddam
A gamescomon bejelentették hogy F2P lesz... Ez meg az EA agyrém nyilatkozatai hogy 10 év múlva minden F2P lesz meg digitális nagyon bíztató

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Carlos
azon vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
A türelem Saint Row 3-at terem ! xD
Carlos
Mert ma este már játszani akartam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Én is mondtam hogy 24 óra a határidõ náluk ha az letelik utána simán lehet reklamálni !
arty
visszakaptam az accountom, se szó se beszéd. semmi sry, elbasztuk, ne haragudj. semmi. ott áll a jegy, nem irtak bele semmit, csak egy automatikus forma mailt kaptam, h valaki modositotta az accom...

ubisoft <#mf1><#duhos2>

(persze tele van fals adattal az acc, amit nem tudok modositani, errõl is jegyet kell nyitni... pl a születési dátumom 1(!) nappal elirva, meg ilyenek. kibaszott amatõrök!)

Forza.

Fabio Capello
Miért rágod magad, 24 óra a vállalt határidõ.

wesker24
Hát jah van ugy hogy nem azonnal küldik a kulcsot !

Ekkor szépen rájuk kell irni hogy most mi van ?
Carlos
Picit csalódott vagyok ebben az intkeys izében.
MA este se lesz saints row telepítés.
Még mindig semmi.
A pénz a kártyáról levonva, kód sehol. 3 óra után írtam mélt, hogy wtf, válasz eddig semmi.
(és még mindig processing van)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
õõõ... nem úgy volt, hogy egyáltalán nem lesz generals 2?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Velõsen: Bekaphatják.

Kifejtve: ez lesz a jövõ sajnos. Rohadnának meg.

shaddam
Napi bicskanyitogató hír volt már?
"A BioWare Victory menedzsere, John Van Caneghem a PC Gamer magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy a Command & Conquer: Generals 2 nem tartalmaz majd single player kampányt a megjelenés napján. A játék középpontjában kizárólag a kooperatív és a PvP élmények állnak."
Nem értem miért nem inkább a BF3-mal meg a medal of honorral játsszák ezt el

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zzeN
A Yuplay.ru oldalán található "occó" Max Payne 3 csak oroszba aktiválható? Valaki megtudja erõsíteni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arty
<#worship>

Forza.

arty
és én melyikrõl beszéltem?

te kelted itt a felesleges párbeszédet, nem más 😛

Forza.

Carlos
Ráadásul kártyáról kártyára azonnal átmegy, nem kell 3-4 órát várni.

Þór vígi þessi rúnar

Danih utalást is elfogad!

IMYke2.0.0.0
Köszi az infót <#worship>

Fpocok

Fpocok
Hogy tudj a danihtól venni 😄

IMYke2.0.0.0
Jó az új logó - mi(k)bõl lett készítve?

Carlos
Miért is?
A kártyáról már levették a pénzt, csak a kód nem jött meg.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Ezé kell paypal. 😄

Carlos
08/21/2012 Processing

pfff... lassan eltelik 3 óra.

Þór vígi þessi rúnar

Kicsit félreérthetõ volt, hogy mire gondolsz, de így visszaolvasva már értem, hogy csupán GFWL-re vonatkozott! MY bad...

Miért az eredeti mivel tud amúgy többet? XD

Kelted már itt az indulatot! Külön van szedve intkeys-en is, hogy mi az ami steames, mi az ami origines és mi az ami GFWL-es.

Csak az utóbbit nem tudod leszedni csak warezba, steamesek és originesek a kliensükkel letölthetõek.

IMYke2.0.0.0
No, ilyesmire gondoltam, amikor kérdeztem... 😞

IMYke2.0.0.0
Mooo-nak köszönöm a STEAM-ajándékot itt is 😊

arty
Origin és új EA játékok esetén igen.

GFWL esetén nem. Ezeket a játékokat nevezik általában ezeken a ki tudja mennyire legál oldalakon retail kulcsnak. Annyi, hoyg a warezverziód megy online, semmi többet nem ad.

Forza.

Sir Quno Jedi
??? én mikor vettem retail dobozos Mass Effect 3-mat, akkor kivettem a dobozból a kódot, beírtam originen és onnantól semmi szükségem sem volt sem a dobozra, sem a kódra, sem a lemezekre. Simán origin-rõl töltöm le és játszom azóta is (többször is megtettem a letöltést, mert máshova installtam). Szóval nekem úgy tûnik, ha dobozosból kapod a kódot, az épp olyan jó digitális disztribre.