Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami ezen az oldalon szerepel, az már önmagában bõven elég ahhoz, hogy a Steam-en kívül másra rá sem merjek nézni, de még az is sok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Külön kiemelném hogy örülésemet fejezzem ki, hogy azt a moslék logodat végre lecserélted! 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
This game cannot be traded in
"
Tehát regelni lehet originre.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Saints Row 3 akcióba volt...megnyomtam 2x egyszer sem ada meg.
POP TFS volt most akciós...5x nyomtam rá 5x letiltott...kis geci oldal.
SR3 nem nekem lett volna...a POP TFS meg már 2x megvan (Onlive+Steam), úgyhogy nem dõlök ma sem a kardomba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem biztos hogy így van de ha ad hozzá CD-kulcsot akkor tutkóra be lehet nyomni Origin-re.....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez most hogy értsem?
A játékok közül van amihez jó a paypal és van amihez nem?
Vagy szolgáltatásoknál válogat hogy mit fogadjon el?
Amúgy oks...Paypal OFF...de kérdezem én (nem tõled. 😄) hogy mégis hogy fizessen a tiszteséges állampolgár?
Paypal-on kívül már csak Moneybroker vagy mi a rákom van...meg valami 3. amiket nem is hallottam még.
Vicc az egész.
Valami olyasmi mint a Codemasters felmérése, hogy a Grid 1be a játékosok 5% használta csak a a belsõ nézetet, ezért a Grid 2be nem lesz benne, ami egy csomó pénz, munkaóra megtakarítás? lehetséges hogy a C&C játékok singleplayer részeivel nem játszanak a játékosok?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Eddig -1-es értékelés van kialakulóban bennem errõl a GamersGate oldalról.
De megér az 3800-at is...
Amúgy 2 fontos dolgot írnék.
1. Nem azért de én gyors vártam volna egy akcióra, ha nem sûrgõs, mert 7.5 euro ugyanúgy lesz még a SR3 mint eddig ahogy volt...sõõõt...
2. Saint Row vagy Sleeping Dogs?
- Saint Row egy poénos jellegû GTA szerû Sandbox játék...ez gondolom nem kell részleteznem.
- Sleeping Dogs egy inkább story vonalas FÉLIG sandbox játék...inkább a történetvezetésre nyomul.
Mondhatni a Sleeping Dogs inkább csak akkor poénos a SR3-al ellentétben mikor bugokba botlasz.
Amúgy én is meglepõdve tapasztaltam hogy egy nagyon kellemes kis harcos játék, amiben a bunyó nagy szerepet játszik és azért az elõzetes gameplay-ekkel ellentétben nem is olyan gagyi mert sokféle mozgás van, a karakterek inkább szebbek mint a környezet...és ez sem véletlen.
Valamint elég erõsen emlékeztet a bunyó a Bourne Conspiracy-ra, és a játékmenet a LA Noire-ra...
Szerintem ha ismered a 2 játékot, akkor már össze is állt a kép benned.
***INTKEYS-nél nem azonnal jelenik meg a kulcs...akár 2-3 munkanap is lehet mire megjön az e-mail...***
Úgy is van mit csinálnom, még - és persze, ha játszani akarnék, még van egy pár soha-el-nem-kezdett, meg pótolandó klasszikus. Dobozos, digitális és WRZ verzióiban is.
Ha most leállnának a játék fejlesztéssel, akkor is nagypapa koromig ellennék velük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ubisoft <#mf1>#mf1><#duhos2>#duhos2>
(persze tele van fals adattal az acc, amit nem tudok modositani, errõl is jegyet kell nyitni... pl a születési dátumom 1(!) nappal elirva, meg ilyenek. kibaszott amatõrök!)
Forza.
Ekkor szépen rájuk kell irni hogy most mi van ?
MA este se lesz saints row telepítés.
Még mindig semmi.
A pénz a kártyáról levonva, kód sehol. 3 óra után írtam mélt, hogy wtf, válasz eddig semmi.
(és még mindig processing van)
Þór vígi þessi rúnar
Kifejtve: ez lesz a jövõ sajnos. Rohadnának meg.
"A BioWare Victory menedzsere, John Van Caneghem a PC Gamer magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy a Command & Conquer: Generals 2 nem tartalmaz majd single player kampányt a megjelenés napján. A játék középpontjában kizárólag a kooperatív és a PvP élmények állnak."
Nem értem miért nem inkább a BF3-mal meg a medal of honorral játsszák ezt el
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak az utóbbit nem tudod leszedni csak warezba, steamesek és originesek a kliensükkel letölthetõek.
GFWL esetén nem. Ezeket a játékokat nevezik általában ezeken a ki tudja mennyire legál oldalakon retail kulcsnak. Annyi, hoyg a warezverziód megy online, semmi többet nem ad.
Forza.