Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
- PoP (neeem nem a herceh)
- Lume
- Dear Esther
- Defense Grid Gold

Totálisan ingyen onlive-on:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Én elsõt végigtoltam anno és már sokat javítottak azóta is rajta.

Másodikat én is abbahagytam, de majd elpveszem újra, más felé gyúrok, plusz van egy 12+ órás kampány még hozzá (az új DLC).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jah meg GamersGate-en a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

davidka003
Elsõ rész vállalhatatlan.
2. részbe meg beleuntam a közepén.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sir Quno Jedi
Ma befigyelt Steam-en:
Two Worlds 2 Velvet Edition
Two Worlds 1 Epic Edition

ez igaz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

meg a sosejátszompcn különdíjat 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Best bargain of the year különdíjat akkor meg is kapod ezennel!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem feltétlenül exploit.

Gondolj bele:

Van egy tábortûz és van 4 zombi a környéken. 1 perc alatt ölöd le õket, ha már van egy kis rutinod. Vissza a tûzhöz és újra ott vannak, újra leölheted õket.

Ez a Dark Souls-ba "természetes", de nehogy azt hidd, hogy van értelme fél napokig csinálni. Méghozzá azért nincs, mert egyre több és több lélek kell majd akárcsak egyetlen tulajdonság megváltoztatásához is, így ami eleinte sok léleknek tûnik az fél óra múlva már halottnak a csók.

Lesznek majd olyan átlag(!) mob-ok is, amik több ezer lelket adnak ha megölöd õket és azokkal is elég hamar eléred majd ezt a patthelyzetet.
Eléggé profin be van lõve a DaS egyensúly rendszere... itt félistenné 100+ óra után sem válsz.

Black Knight-ok kinyírhatók még azon a szinten is akár, de nem ajánlott. Rémesen erõsek még hozzád képest!

Fabio Capello
Annál sokkal rosszabb, itt ül mellettem és röhög amikor elbaltázok valamit... 😄

Tinman
Baz! Párod tud róla?
Neked tényleg annyi pár hónapra :-D

DarkSector
Jó az...fõleg 280ft-ért.

A Gift ma este jár le. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
The Hut - 48hrs Only - 10% off your next order - Your Unique Code: 2480-1D3B-4804

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na elkezdtem tölteni a "fantasztikus" Uplay-rõl a Driver: San Francisco-t. Remélem tényleg jó játékot vettem. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Rapid81
Ez mikor jár le egyébként?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Lehet Tirexi volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

wantonly
Nem olyan rég még én is bent voltam a csoportban, de akkor még nem volt ilyen rendszer. Lehet, hogy csak azok léphetnek elõ teljes jogú tagnak, akik már ajánlottak fel valamit a csoportnak? Csak egy tipp.

Amúgy engem bannoltak a csoportból, noha nem csináltam semmit, és nem is nyertem ott soha semmit.

Mint késõbb kiderült az volt a bûnöm, hogy írtam egy privát üzenetet az egyik tagnak egy puzzle giveaway-el kapcsolatban (ahol egy feladványt kellett megoldani), aki hozzászólt a témához, hogy én meddig jutottam a megoldásban, segítségképpen. Semmi rosszat nem akartam. Az meg egybõl átment spicli üzemmódba és bemószerolt valamelyik adminnak. Na, mindegy. Többet nem írok ott senkinek. <#idiota>

A csoportban meg amúgy is már 10ezer tag felett vannak, ugyanúgy minimális az esély nyerni, mint egyébként, tehát annyira nem izgat.
Rapid81
Steamgifts profilom.

Aztán majd el lesz döntve...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nem rajtam múlik...felõlem lehet. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Ha esetleg kaphatnék egy meghívást erre a giveaway-re, akkor szívesen beneveznék, mivel mostantól én is büszke tulaja vagyok egy JC2-nek. Persze csak akkor, ha senkinek nincs ellenvetése. 😊

DarkSector
Innen is nagy köszönet (PH-s kollegának) a segítségért a Homefront + Space Marine-hoz!<#worship>

DarkSector
Jah ezt a viselkedést meg gift-et én sem értem ilyet még nem láttam eddig.

tutituti
Persze értem hogy én nem tudok és ehhez a leader kell,hogy megváltozzon,de a csoportnak van saját szabályzata.Pl hogy kell groupon belül viselkedni,giveawayek hogyan történjenek stb.
De itt van:
rules

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Most nem nagyon értem ezt a szabályzat dolgot.

A rangodat nem egy szabályzatban írja le, hanem maga a steam-en van egy táblázat annak aki csinálja a csoportot, és ott pöttyölgethet hogy melyik rangú tag miket tehet meg.

Ez szabályzatba csakis akkor kerül bele, ha a csoport létrehoz egy saját leírást hogy józsi te xyz rangú vagy akkor ezeket teheted meg.

De VÁLTOZTATNI TE EZEN NEM TUDSZ.
Addig amíg a csoport leader téged át nem tesz másik rangba vagy ki nem pöttyöli a rangodban hogy oks akkor ezentúl a te rangodban szabad mondjuk üzenõfalra írni...stb.

tutituti
Én is így tudom.Azt írták hogy a szabályzatban benne van, de többszöri elolvasásra se találtam ilyen opciót.Na mindegy, majd csak rájövök.
Gondoltam hátha járt már valaki így.

DarkSector
ilyennel még nem találkoztam, de tudtommal a rangokat a leader tudja csak megváltoztatni...vagyis aki alapította a csoportot, csak õ tud ezen változtatni, vagy akiket felhatalmaz erre.

DarkSector
jah, 3 dollárt fogok beállítani, amit egy apró játékkal vagy dlc-vel meg lehet valósítani, aki még nem ajánlott fel.
Nem azért hogy sajnálom bárkitõl is, de az egy olyan gift lesz ami részemrõl egy megtiszteltetés és legalább 3 dollárt érjen addig el aki azt megszerzi...😄

tutituti
Kéne egy kis segítség.
Bejutottam a CuzWeLoveFreeStuff steam groupba.
Viszont nem vagyok member csak guest.Vagy tízszer átnéztem a szabályzatot de nem tér ki arra hogy ez az állapot hogy változik meg.
Tudja valaki esetleg hogy megy ez?
A group chat ablakban látszik ez az állapot,illetve a steamgifts is azt jelzi hogy nem vagyok member)

IMYke2.0.0.0
Rendben - remélem, addigra én is tudok felajánlásokat tenni Steamgifts-en.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Oks akkor majd ha addig nem lesz más gift-em netán akkor Októberben úgyis lesz egy ami kicsit drágább játék az eddigi felajánlásaimtól, majd akkor arra gyüjts steamgift pontokat. 😊

Persze ott már lesz 3 dollár contributor határ, erre számíts te és más is...😄

IMYke2.0.0.0
Utólag olvastam az önzetlen felajánlásodat - hálás köszönet érte! -, de mivel WRZ-verzió-tulaj vagyok = esélytelen is.
Ráadásul, ezen a gépen XP SP3 van, eleve kizárt a Just Cause 2 és a Sleeping Dogs is.

DarkSector
Steamgiftre tettem a 7 dlc-t ha kell.

DarkSector
Steamgift miatt, de nekem 8 ha rá tudsz warez-zal entrie-zni akkor elfgadom. 😄

Dj Tommy
Nekem is meg van, csak még nem játszottam vele.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Sejtettem 😊)))

DarkSector
Nem...😄

Zomil
Jaja... 😄
8körül akartam felkelni de végül már 5:50kor felkeltem, aztán rá is cuppantam egyböl 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Bocsánat - béna vagyok.

IMYke2.0.0.0
Én nem voltam/vagyok olyan ügyes - de ezt már korábban is közöltem 😊

IMYke2.0.0.0
Bár egyre több ilyen "off"-ot látnék itt 😊)) <#worship>

Solid Snake
Elég foghíjas <#banplz>
balee4
Nekem mind összejött. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
off

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
S ennyi ereklyét találtam meg az elsõ részben: Ereklyék

A "Darksiders II" projektem fájlhiba miatt nem valósult meg, így annak végigjátszása elcsúszik - pedig izgatja az agyalapomat a másik "szál" is.

IMYke2.0.0.0
Itt látható, hogy végül milyen fegyverekkel, képességekkel, és mennyi meg maradt lélekkel, megtalált Páncél darabbal végeztem a "Darksiders 1"-el: Klikk!

IMYke2.0.0.0
Hát, igen - kinyírtam mindenkit, aki csak felém pislogott 😊))

tutituti
pár gallon vér összejött😊

IMYke2.0.0.0
"Darksiders 1" - Easy-n, végül így zártam: Klikk.

Egyelõre az a bajom, hogy meg se tudom közelíteni! Az elõbb meg a black knight-al akasztottam bajuszt, de nagyon kevéske sebzést tudok neki okozni sajnos.

Egyébként bõdületes exploit! Ha felmész a sárkányhoz minden alkalommal felgyújtja és kinyírja egy fújással a hídon lévõ összes zombit, ami nettó 555 soul-t eredményez. Ekkor visszafutsz a tûzhöz mentessz és repeat.

Az egészben az a szép, hogy ha jó helyen állsz egyáltalán nem sérülsz a tûztõl.

Már csak az a bajom, hogy meg se tudom a dögöt közelíteni szembõl... Ha megkerülöm meg elrepül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Hiányozni fogsz. <#nyes><#wave>