Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
szerintem tényleg itt lenne az ideje leakadnod a DS-rõl ... 😊

tudjuk, középszar, gowcopy, stb.

Forza.

Tinman
"- nincs trainer, nincs csalás
Ezt úgy mondod, mintha kötelezõ lenne csalni pcn. Amúgy aki nagyon akarja, konzolon is megoldja az örök életet stb..."

Figyelek! Hogy kell?

"- nincs kilépek a játékból és ott folytatom, ahol abbahagytam
Ezt nem tudom."

Dark Souls-ba ilyen PS3-on nincs, ez 1000%! XBOX-ról nem tudok nyilatkozni, bár megvan, de még nem próbáltam.

"- nincs elmentem a játékállásom még máshová... hátha valami gebasz lesz
Ezt meg nem is értem, hogy ezzel mit akarsz..."

Konzolon NEM enged másolatot készíteni semmilyen külsõ HDD-re, pendrive-ra, akármire a DaS játékállásodról. Látod a menübe, hogy ott van létezik, de protected.

Miért lehet ennek az ellenkezõjét kihasználni PC-n?

Mert alt+tab friendly a DaS P2D PC-n, így lazán megteheted azt, hogy játék közbe mikor úgy érzed ok minden, szépen kilépsz, elmented máshová a játékállásod. Játszol tovább, ráfaragsz, visszatöltöd és mehet tovább az élet.

Konzolon 1 karakternek, 1 mentési helye volt és oda mentett automatikusan, és ezzel a mentéssel semmit nem tudtál kezdeni. Ha pl. megsérült valamiért keményen rábaxtál.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
PS3-on a Dark Souls-ból ha csak úgy kiléptél az utolsó tûzhöz dobott vissza, mikor visszaléptél.

Tudom, mert áramszünet miatt ezt 2x is beszoptam :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Jól van már, csak húzlak 😊 Nyomjad inkább a Rage-et 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát akkor jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Soha nem csaltam még semmilyen játékba.

Hazudtam! A Doom-ba miután már vagy 10x kiakasztottam, kipróbáltam az IDCLIP-et és az IDKFA-t.

Shep
Én még nem vágtam bele, úgyhogy nem tudok ezzel kapcsolatban nyilatkozni. Majd kiderül, feltéve, hogy egyáltalán rászánom magam.

Tinman
Nincsenek messze egymástól.

A Demon's Soulsba... na ott tényleg messze voltak egymástól. Itt kb. olyan érzés, mintha 5 percenként lehetne "menteni". Sokkal könnyebb.

Shep
Te hoztad fel elõször a mentéses dolgot, vagyis tudat alatt te mindig is csalni akartál csak eddig nem tudtál 😄

jarlaxxe
Kihivás, ez a lényeg. Ez olyan mint a rubik kocka unalmas de addig tekergeti az ember amig kirakja.
Ha elkap a gépszij nem birod abbahagyni de ha nem szereted az ilyen fajta kihivásokat akkor csak idegesiteni fog.

Tinman
Szerinted, ha ott a kiskapu nagyon sokan nem használják ki? Emberi gyarlóság.

Mondok valamit: Az Ornstein & Smough harc úgy kb. az 5. órájában, már én is kihasználtam volna az alt+f4-es kombót, mert kiba. irritált, hogy a liftezésre, meg az odaslattyogásra ment el egy csomó idõ és nem a hasznos harcra/próbálkozásokra.

Tinman
De miért?

Mert épp Ratgabnak csináltam a videót és amikor kész lett nem érdekelt, hogy újra kell kezdenem, kilõttem alt+f4-el. Nem érdekel a wrz verzió, csak tesztelgetem.

Shep
Hát ok csak ez így elég soványka, nem? 😊

jarlaxxe
A DaS nyugereknek való játék ez egyértelmü ettöl hc semmi mástól.

Shep
Ja de amúgy szerintem a mentések ritkításával nem lesz keményebb a játék csak marhára idegesítõ. Teszem azt jönnek hozzád, vagy csak akármi dolgod van és pont nem tudsz menteni akkor oda minden és szenvedhetsz újra egy részt, na az ilyen szerintem marhára idegesítõ tud lenni.

wesker24
Ugy érti hogy alapból csak a tûznél lehet menteni de a Save Exploitot kihasználva bármikor menthet az ember a Dark Soulsban akkor és amikor csak akar !
Shep
Errõl én nem tudok nyilatkozni, mert nincs konzolom de ha lenne is tuti nem ezzel játszanék rajta 😊

Fpocok
- nincs trainer, nincs csalás
Ezt úgy mondod, mintha kötelezõ lenne csalni pcn. Amúgy aki nagyon akarja, konzolon is megoldja az örök életet stb...
- nincs kilépek a játékból és ott folytatom, ahol abbahagytam
Ezt nem tudom.
- nincs elmentem a játékállásom még máshová... hátha valami gebasz lesz
Ezt meg nem is értem, hogy ezzel mit akarsz...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát én tisztára úgy emlékszem, hogy konzolon is a kilépés után ott folytattad, ahol abbahagytad. A fészekben történõ kereskedés is így mûködött.
benőmenő
A második nekem kimerül abban, hogy amint újra játszanék végignézhetem miért is rage quitoltam legutóbb <#idiota>
Shep
Nem, vannak "ellenõrzõ pontok" de jó messzire egymástól szóval ha a kettõ között behalsz akkor ölheted le megint a sok dögöt újból, ráadásul lehet olyan dolgokat csinálni ami az egész addigi játékodat megölheti és akkor tényleg kezdheted elõröl. Szóval direkt szívatós az egész, sokan meg ezt élvezik 😄

Shep
De ez is kinek jutott eszébe elõször? Na kinek? Hát ugye, hogy ugye? 😄

HappyHunter
Az elejétõl kell kezdeni ha kilépsz? <#fejvakaras>

Be happy. :) Running!

grebber
Fallout New Vegas Ultimate Edition ~2600FT

Steam-es,region free és angol nyelv is van benne!

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Ez mind opcionális ha nem használod ki ezeket ugyan olyan nehéz mint konzolon.

Ne magadból indulj ki...<#idiota>

Tinman
Konzolon:

- nincs trainer, nincs csalás
- nincs kilépek a játékból és ott folytatom, ahol abbahagytam
- nincs elmentem a játékállásom még máshová... hátha valami gebasz lesz

Igen, mérföldekkel nehezebb konzolon.

davidka003
Dark Souls most akkor nehezebb konzolon? Mert már a PC-sek is sok jót írtak róla kipróbálnám inkább konzolon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Amúgy is X-re venném :-)

ZsZso
Shoot Many Robots 5 EUR a GamersGate -n (Steames) <50% kedvezmény>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Totti5
PS3
360
PC

Megállapítható hogy PS3on jó az árnyék, 360on rosszabb, PCn förtelmes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Hát én már annyira öreg vagyok, hogy nekem már az is jó ha van valamilyen alapszintû grafika de legyen élvezetes a játék. Sajnálom, hogy a sztori nem nagy szám azt mondják.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Nincs ezzel semmi baj!

Néha egész jól elvagyok az ilyen WoW-os küllemmel!

Az meg, hogy mikor jött ki, a kutyát nem érdekli!

wesker24
Mindenki tudja hogy a kezdõ pálya nem sikerült annyira jól !

A kezdõ pályát leszámítva a többi helyszínnel nincs gond !
Tinman
Wooo!

Egész jó a karakter árnyéka <#worship> Kell nekem ez a játék, imádom a retrót!

Ok, ennyi volt. Szaggat a játék full lowon is. Szerintem a vertikális szinkron miatt van, de azt meg amint kikapcsolom és elindítom a játékot, újra bekapcsolja, szóval nem tudom mit csináljak.

De azért 1 €-t megért. ^^

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Pár perc és le is jön a Driver: SF. Már nagyon izgulok! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
ja értelek...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
egyáltalán nem azért adtam fel, hogy "visszaadjak" valamit, hanem csak úgy adni akartam 😊 örömet szerezni, mert meglepõ, de nekem is k jól esett 😉

Forza.

DarkSector
Nem azért ajánlottam fel hogy aki megnyeri az is tegyen fel giftet, de ettõl még Köszönjü...valakinek lesz még ezekszerint Portal 2...is. <#wave>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
köszii, juhíííí, nyertem! 😊 túláradó örömömben én is csinálok egy giveawayt, gyorsban:

Portal 2 (már megy, hétfõn 18:00-kor zárul!)

Forza.

DarkSector
Ja hogy az...😄

davidka003
Carlos már 2-szer megkérdezte, hogy hogyan lehet Onlive játékot Steam-re regelni. 😄

DarkSector
Grebber szokott sokszor erre hivatkozni hogy neki nem kell ha nem steam-es, ha erre gondoltok...gondolsz...😄

DarkSector
Nekem nem...😄

davidka003
Nekem leesett, hogy Carlos miatt kérdezted. 😄

DarkSector
RT go Steam! 😄

HappyHunter
Azt hittem elég egyértelmû lesz a szmájlival<#szomoru1>

DarkSector
Onlive BA+ 😊

Ott minden automata, sem regelés nem létezik sem cd-kulcs semmi, csak úgy mennek a játékok....elinditod az Onlive-ot, és utána már csak játszani kell.

Mivel ott feltételezhetõen más féle verziók vannak más a rendszer tök automata.

HappyHunter
Steamre regelhetõk? <#banplz>

DarkSector
Már pár napja megvolt. 😊
Azért thx...😄