Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
RIP Rest in Peace ! xD
Fabio Capello
Megy a GW2, eltüntem, sziasztok 😄

IMYke2.0.0.0
Kellemes szösszenet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
WRZ ugye nem ér? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Én vagy 5-öt szétdobáltam, nekem is megvan 1x játszottam...egyrészt idõm nincs másrészt rengeteg jobb multis játékom is van...

***Jelzem.
Az Inversion multi kipróbálva!
Szerintem marha jó lett. valóban kicsit emlékeztet a GeoW multira, csak abban tér ugye el hogy használhatod a gravitációs cuccokat.
Nekem eddig tetszik.***

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Jelentkeztem Ravaged bétára és kaptam is belépõt de most van annyi dolgom/játékom, hogy nem hiszem, hogy ki tudnám használni. Egy topiklakónak odaadom a kulcsot, csak szóljon privibe.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Good job! <#eljen>

Sárkánnyal? Arra befizetek! :-DDD

Persze hallottam rumort, hogy volt akinek sikerült :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elsõre megöltem a taurus demon-t... Most a sárkánnyal fogok hadakozni, de elõbb még el kell csalnom az élõhalottakat.

Hát igen a knight! Jól van páncélozva, de agyon van terhelve így dög lassú!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Errõl a lengyel webshopról tud valaki valamit? Slep

1 lengyel zloty most valahol 67 forint körül van. THQ Steam kódokat kapni. Regisztrálsz, vásárolsz(van Paypal!), és küldenek egy kódot amit a nobox.pl oldalon Steam kóddá lehet varázsolni.
Gry-Online/Nobox elvileg egy rendes lengyel kereskedõ, így hasonló a dolog, mint ha valaki Yuplay-rõl vásárolna.

Elég ütõs árak vannak:

Warhammer 40,000: Space Marine
Homefront
Red Faction: Armaggedon
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution
Warhammer 40,000: Dawn of War II Gold Edition

Egyenként mind ~670FT.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Bandit? Talán a legjobb melee karakter, viszont végig jellemzõ, hogy kissé gyenge a péncélja, de cserébe mozgékonyabb és nagyokat sebez. Mágiát viszont szinte elfelejtheted vele... persze el lehet vinni picit abba az irányba is, de nem ez a fõ profilja.

Bandit-el a játék legvégéig lehet menetelni, fõleg ha megtanulsz tisztességgel dodge-olni, mert ha nem, akkor sok lesz a one hit kill és annak nem fogsz örülni.

Szvsz a legnehezebb a Knight-al (vele toltam végig), mert bár õ sem rossz sebzés területén, de a páncélja miatt lomha. Igaz sok sebzést is bír, de ebben a játékban a sebzést elkerülni kell, nem beszedni ugye :-/
Tud varázslatokat is picit késõbb, de nem igazán hasznosak.

Legkönnyebb karit akarod? Pyromage. Beépített cheat <#bee1>
De vigyázz vele, mert ha nem jól helyezkedsz a covenantok között, olyan erejû varászlatoktól eshetsz el laza 70 óra játék után, aminek nagyon nem fogsz örülni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hát ez jó kérdés.
De hála a trükközésnek én is egy tisztességes amcsi állampolgárrá válhattam. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Már azon agyalok, hogy kéne egy bandit-ot vagy mit kezdeni. Annak nagyobb a sebzése ha jól tudom de nem nagyon van páncélzata. Ugye?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Yeeeeeeeeeeesssssssssss! <#worship>

Kezd megfertõzni ez a rohadás Dark souls.....

arty
a kiadók kinyalhatják. miért jár a jólkeresõ amcsinak 2300ért a játék, miközben a "szegény" keleteurópainak 10k felett kínálják?

Forza.

Tinman
Zó!

GoG-on összes Ultima 1-9-ig + UW 1-2 csak 2.99 dolcsi/db., az egész pakk 17.94 dolcsi!

Hány játékórát jelenthet ez?

3-4.000? :-DDD

Rapid81
1001 köszönet! 😊

JC2 meg igencsak meglesz 800 pízír'. Nemsoká kiderül.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Shotmani Storm béta hozzáférés: (CTD4-W3A9-7HPB-Y6F7-HDX)

1.Töltsd le a klienst

2. Telepitsd fel
3. Csinálj egy accountot a kód segítségével

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Érdekes a steam-es Inversion-nak más ikonja van mint a warez-nak.

DarkSector
Mondjuk olcsó húsnak híg a leve...

Gyanús is volt hogy egy 2-3 hónapja megjelent játéknak 40 dollárról miért esett le az ára 10 dollárra...hát mert valszeg régiózáras.

DarkSector
Amcsi VPN-el aktiválod akkor megy.
THX a helpet Ratgab.

Baszod nem csesztél ki velem, de most nem akartam költeni, de annyira tetszett a gém, hogy 10 docsit kihagyhatatlannak tartottam...a lényeg hogy VPN-el megy, de csak amcsi ip-vel.

Ejj. 😄
Ilyennel sem találkoztam még Amazonon , és nem is olvastam hogy csak amerikaiaknak szánták ezt.
Remélem nem arról van szó hogy ezekután minden játék ilyen lesz majd.

arty
megvetetd és benyaltad?!

ajaj, neharagudj, nem akartalak megszivatni 😞

Forza.

DarkSector
Régiózáras vagy fasztudja!
Azt írja erre a steam hogy nálunk nem megvásárolható, szóval csak óvatossan!

Ilyet még nem hallottam amúgy eddig hogy Amazonos kulcs nem megy, de ezekszerint most van ilyen.

tutituti
Nekem aztán maximálisan megfelel😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tinman
Na ez igen! Ezek aztán tényleg indifosok <#idiota>

ZsZso
Green Light Bundle
Szerintem itt flash játékokat adnak el min 1$ -ért 😊. Aki akarja vigye.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Hát ez jogos...😄
Aki megnyeri ebbõl a 600ft-ból majd tud venni egy Braid vagy Trine vagy Limbo-t. 😊

DarkSector
Részemrõl behívhatnak erre a sorsolásra, ha neked is megfelel és a meghívóknak is...téged ismerlek azért.

DarkSector
Nekem baromira bejön....

tutituti
Ha erre az egy giftre legalább behív valaki a csoportba azt nagyon megköszönöm.Erre vadászok már mióta.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

arty
Szerintem pl a Trine vagy a Braid fõhõsének lábakörméig sem ér fel egy dlc sem, de ajándékba PERFEKT!

lenne... csak tul sokan jelentkeztek 😄

Forza.

Shep
Hát azoktól mindenképpen többet ér, bár úgysem nyerem meg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Tévedés ne essék, ha most rögtön felajánlanád, hogy van számomra egy sleeping dogs gift-ed, azt sem biztos hogy elfogadnám, legalábbis nem ingyen. Nem szeretem az ajándékokat és nem szeretek senkinek sem tartozni. Én már csak ilyen vagyok. Yakuza4-et is megkaphattam vón ajándékba (me jóban vagyunk), de inkább kifizettem a srácnak, így nekem sem kényelmetlen és ha késõbb eladnám, akkor sincs dilemmám, hogy ez ultra@@idó cselekedet-e... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Nem értem hogy kiknek és miért fejlesztették ezt a játékot. Viszont most hogy tudjuk hogy bukta, már hugyér meg lehet kapni a készleteket😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Inversion

10$, steames (amazonról)

Forza.

DarkSector
Ja értelek amúgy tudom nem sértésnek gondoltad vagy lenézésnek.
Én is tudom hogy nem egy Sleeping Dogs.....P

Sir Quno Jedi
Hógyne, szép dolog tõled, akinek kell, az nagyon fog örülni neki.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Ja megértelek, de így a 7 dlc 600ft, nem drága de valakinek ajándék lesz...sajna nem tudok gyakran drágább játékokat venni... 😛

DarkSector
nm 😊
nem nagy dolog, de talán több haszna lesz mint az "indie szaroknak"...😛

Sir Quno Jedi
nem hiszem, de nem is érdekel a dolog, most fillérekért van steamen a dlc, de tárgyaké nem adok pízt, nem is érdekelnek

DarkSector
Elvileg arra gondoltam ha megfelelne a nyertesnek is.
Hogy ha megvan neki már a packból 1-2 dlc, akkor esetleg azokat továbbsorsolnám...ha ilyen elõfordulna.

arty
ráraboltam 😄DD

kössz!

Forza.

DarkSector
De tudtommal fent vagy.
Vagy nem kaptál invite-t?

Sir Quno Jedi
rendi vagy, de én semmilyen ajándékozós izén nem vok fent 😄

DarkSector
Ezért:

Just Cause DLC pack (Steamgift)

MELLÉKLETET ELOLVASNI !
köszönöm.

Rapid81
Mert, ha kaptam volna mondjuk tizenx visszajelzést, hogy az 1 xar, csak a 2 ér valamit, akkor meggondolom...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
+1, minek a dlc, csak tárgyak vaze

arty
de ha ugyse volt rá keret, minek kérdezted, h melyiket vedd? 😊

Forza.

Tinman
+1