Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Csak annyit akartam, hogy ne úgy vonuljon be a játék azok tudatába, akik nem fognak játszani vele, hogy a Dark Souls-nak nincs sztorija. Van, nem epic, nem felejthetetlen, de van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ennyi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

XD Ez igen brutál! Jó poén, de tényleg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2 Black Knight-ot vertem már le és rajtuk kívül csak a sárkány élt túl engem. Minden más fûbe harapott. Meg most ugye a Carpa, amit le tudtam volna verni, csak nem láttam értelmét. Egyszerûen nem érzem a fejlõdést, csak megyek újra és újra és újra és gyakorlatilag ugyanazt csinálom újra és újra és újra.

Aztán van egy rész, ahol meghalsz és mehetsz vissza megismételni az egészet és csak reménykedsz, hogy odaérsz a tetemedhez.

Kedvencem, hogy úgy haltam meg Carpa démonnál, hogy futottam volna föl a párkányra, de a kutyák elállták az utam. Se ki, se be... Halál..

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Pihenés után érdemes folytatnod, nagyon komoly helyszínek lesznek még😊 Abyss utáni városban vagyok, zseniális hely😊

[merlinw.org]

Tinman
De most komolyan?

Tényleg azt hiszed, hogy egy ilyen speedrunhoz nem kell úgy kvázi 15x végigtolni a játékot?

Gondolod, hogy most játssza elõröl?

Minden egyes méterét betanulta a srác! Csináltam már speedrunt, tudom, hogy megy ez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Hát inkább nem mondok semmit de csak poénból azt gondoltam hogy mi lenne ha ez lenne a vége és lásd tényleg azt lett a vége amire gondoltam csak poénból !
Elköltöttem ebédem.

Jól mondják a kollégák, gyûlt a frusztráció. Most untam meg.

IMYke2.0.0.0
Így is élvezhetjük ezt a "nagyszerû" poént, ha akarjuk: KLIKK A KÉPHEZ

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
DS speedrun

120 óra? lol

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Na, most ezzel mi a baj?

Tinman
5x? Az semmi.

Volt olyan boss, aminek kb. 30x mentem neki.

Mi lesz késõbb? Keményedik a helyzet.

"de azért nekem hiányoznak a klasszikus elemek: küldetések, több npc."

Miért hiányzik az, hogy hozz el nekem 3 nyúlpéniszt és adok érte 2 bikacsököt?
Miért hiányzik az, hogy ölj meg 20 micimackót és aztán újságold el a helyi színesfém átvevõnek?

Sarkítok... jogos, de ugye nem elsõsorban RPG, így nem szerencsés tõle még több RPG elemet elvárni. Itt a harci "feladványok" dominálnak.

Több NPC? Lesznek! A kibõvített PC-s tartalomban nagyjából 35 féle NPC van! Ahhoz képest, hogy ez nem RPG, ez a szám nem rossz!

Persze a hatalmas világban látszólag elveszettnek érzi magát az ember és ez a 35 karakter rém kevésnek tûnik, de ez a Dark Souls egyik pszichológiai fegyvere! Szereti is elhitetni veled, hogy a helyzeted: REMÉNYTELEN.

Ha valami nagyon kemény ellenfélbe ütközöl, lehet, hogy rossz felé mész. Pl. a Taurus után, te már a sárkányt akartad legyakni, és azt is olvastam, hogy a Black Knight-okkal kötekedsz. Nincs értelme! Túl gyenge vagy még ezekhez és elhiszem, hogy sikerült kínkeservvel egy BK-ot leverned, de csak magadat szívattad.

A 2x halállal tényleg buksz mindent, de ezt el lehet kerülni rizikós helyzetekben a gyûrûvel pl. Rögtön Undead Burg elején is van ilyen gyûrû! A 2x halál = elveszted a lelkeket valóban büntetés amit azért kapsz, mert valószínû figyelmetlen voltál, vagy olyan irányba mentél, amihez még kevés vagy.

"valahogy mégse az én stílusom."

Teljesen elfogadható álláspont... kipróbáltad tisztességgel és nem jött be. Rendben.

"Többet nyomaszt és idegesít a játék, mint szórakoztat. Ez van."

Nyomaszt? Kifejezett célja hiszen dark-fantasy! Milyen lehet egy nem nyomasztó hangulatú dark-fantasy játék? :-)))

MerlinW
Capra sem nehéz. Felszaladsz balra a lépcsõn, majd jobbra a párkány szélére és libasorban leütöd a kutyákat. Utána ugyanígy körözgetsz. Nálam néha Capra leesett fentrõl és elkábult. Harmadik próbálkozásra szinte sértetlenül megvolt. Érdemes megölni mert asszem õ adta a Depth kulcsát.

[merlinw.org]

wesker24
Pfffhhh WTF is this ? Are you kidding me ? <#falbav>
MerlinW
Én is elõvettem újra és kipihenten és beleöltem 20+ órát péntek éjszaka óta...😊 Nem hittem, hogy DS hétvége lesz ebbõl...

[merlinw.org]

Totti5
Fõleg hogy a garfika a 2. rész egyik legnagyobb erénye. Tényleg hatalmas területek vannak benne, és olyan helyszínek amiket utoljára a Tomb Raider 1-4ig + Underworldben láttunk. Õsi építmények, hatalmas beindítandó szerkezetek. A grafika a desing igen is szép és lehet benne bõven nézelõdni. Effektek terén sem spóroltak... van az elején egy olyan hely ahol kitör a vulkán és jön a láva, száll a hamu, hamufelhõ stb... gyönyörûen festett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Capra demon-nál meghaltam 5x... Köszönöm elég volt. Ha már ennyit szenvedek az elején, akkor mi lesz késõbb?

Egyébként jó a játék, de azért nekem hiányoznak a klasszikus elemek: küldetések, több npc. Hülyeség, hogy kinyírhatom a kereskedõt és semmi nem figyelmeztet (meg is tettem az elsõ órában és még ki tudja mikor találkozom újabbal!).

Grafika rendben van, de nálam nem fut valami fényesen, ráadásul letterbox-ban.

Harcrendszer jó, habár az ellenfelek hihetetlen kemények, kiváltképp a boss-ok. Vannak olyan ütések, amiket nem tudsz kikerülni, mert ugyan gurulhatsz, de mintha hõkövetõ lenne bele építve tuti eltalál.

Mentési rendszer nem zavar, de az már igen, hogy az összes pénzünk megy a levesbe, amint meghalunk, ráadásul igen könnyen elõfordulhat, hogy nem érünk oda épp bõrrel a hullánkhoz, ahol össze lehetne szedni a pénzt. ". halállal meg ugye totál bukjuk az egészet, ha az elõbbiekben leírt nem sikerül.

Összességében motivációm sincs, hogy tovább vigyem. Kipróbáltam, kapott elég idõt szerintem, jó-jó, de valahogy mégse az én stílusom.

Igazából a boss-ok kidolgozása érdekel, de azokat majd megnézem youtube-on, az is elég lesz.

Többet nyomaszt és idegesít a játék, mint szórakoztat. Ez van.

grebber
Plusz akkor se kattints ha nem tudsz angolul 😞

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Spoiler hegyek! Dark Souls sztori röviden!

Ne kattints, ha játszol/játszani fogsz vele! Kép nincs csak szöveg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In the founding of the universe, the earth was unformed, covered in crags, and dragons held sole dominion over the world. However, The Lords of Fire along with the human race eventually came into existence for reasons long lost to time. From the Dark, which gained meaning in contrast to Light from the newly kindled flame, emerged four powerful entities--Nito, the first of the dead; the Witch of Izalith and her daughters of chaos; Gwyn, the Lord of Sunlight, and his faithful knights; and the furtive pygmy, so easily forgotten--who harnessed the Souls of Lords to combat the dragons, eventually overthrowing them and launching humanity and their new lordly gods into a golden era known as the Age of Fire.

The player character is an Undead, who has yet to become Hollow. The protagonist escapes from the northern Undead Asylum with the help of another Undead and learns of the prophecy concerning a chosen Undead who leaves the Undead Asylum in pilgrimage and rings the two Bells of Awakening in the land of the ancient lords, Lordran.

Once the character has rung the Bells of Awakening, one in the heights of the Undead Parish and the other far, far below in the poisonous swamp at the base of Blighttown, the gate leading to Sen's Fortress and Anor Londo is opened, and the Primordial Serpent Kingseeker Frampt is awoken. He tells the player that he or she is the Chosen Undead who must succeed Lord Gwyn and remove the affliction of the Darksign. It is implied that Frampt is very old and has awaited the protagonist's arrival for a very long time. To achieve this given task, the character must get the Lordvessel from the land of Anor Londo, a forsaken city bathed in sunlight. When the task is done, the character must obtain the four powerful Lord Souls: one from Seath the Scaleless, the proud dragon who betrayed his own out of deep anger over his lack of immortality; one from the Four Kings, ancient rulers of New Londo who fell to Dark and were banished to the Abyss; one from the Bed of Chaos, a mass of life and the source of all demons which was the result of the failed experiments of the Witch of Izalith to recreate the primeval Flame; and Gravelord Nito, the first of the dead.

However, in the Abyss if the player has not placed the Lordvessel on the altar at that point then he or she can instead meet Darkstalker Kaathe, a different Primordial Serpent who opposes Frampt. After informing the player that he or she is a direct descendent of the pygmy, who obtained the Dark Soul, Kaathe will present the protagonist with a different path: to end the Age of Fire and "usher in the Age of Dark." Kaathe stated that Gwyn had wished to "avoid the course of nature," prolonged the Age of Fire, and in doing so branded undead with the Darksign, which only caused suffering. In Linking the Fire, Gwyn sacrificed himself, becoming the Lord of Cinder. The Age of Dark will erase this curse. Kaathe implies that the prophecy of the Chosen Undead espoused by Frampt is a lie crafted by the gods to trick the player into sacrificing himself in order to prolong the tyranny of the old order of deities; indeed, Kaathe implies that the deity status of Gwyn et. al. is only granted to them by the primordial Flame so long as it is kindled. The player must come to his or her own conclusion regarding whether Frampt or Kaathe is telling the truth.

After offering the four Lord Souls to the Lordvessel, with the help of either Frampt or Kaathe, the character must go on to defeat Gwyn. Once the character has slain him, the player is given a vague choice which affects the ending. The player may choose to either sacrifice himself in order to re-kindle the Flame and prolong the rule of the existing order of deities or to let the Flame wither and die, ushering in the Age of Dark (or of Humanity as Kaathe would suggest).

Shep
Nem egyformák az igények, elképzelhetõ ,hogy errõl van szó,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Renjike
Hát srácok nem tudom mi bajotok van a Darksouls nevû gyöngyszemmel ... egyszerûen zseniális 2 nap alatt 16 órát játszottam , de ma is hozzádobok még egy tizest, mert baszott meleg van és lesül az arcom kint.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Na de egy ilyen játékban azért nekem kicsit több kell, mint egy végcél aztán eredj hülye a vakvilágba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pedig azok jók a mai napig is, 2-t nem rég kezdtem újra, mert ahhoz nem kell bûvészkedni ,hogy fusson rendesen win7 alatt, pedig az 1 kiegjét akartam de az meg mindig kifagy valamiért.

Tinman
Brrrr.... itt is tudod miért harcolsz, és mit miért teszel.

Brrrrr <#schmoll2>

Tinman
Szerintem még 1x nekiesett a Capra Demon-nak... aszondta' az már durvább, mert vannak kutyusai is :-)

davidka003
Én már azokat sem vittem végig.
Talán elsõ két pályát nyomtam és kész. Már akkor sem tetszett a felülnézetes baszakodás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Ratgab jól eltûnt az utolsó beírása óta, lehet most dolgozza fel a lelki törést amit a játék okozott neki?

Shep
Bár így belegondolva a Commandosokban sem igazán volt történet, és mégis jó volt, ssak hát ott ugye azért tudtad mire megy ki a játék.

Shep
Hát ez az látod, mert ha nincs legalább egy COD szintû faék történet akkor engem nem ösztönöz a haladásra semmi. Mert egy olyan játékban mint a Crysis, vagy a FarCry ahol legalább jól néz ki a környezet szívesen elbóklászom, felfedezek de egy ilyen DaS- féle posvány nem igazán vonz. Azért majd biztos belenézek 1-2 óra erejéig hátha tényleg van benne valami de nagy reményt nem fûzök hozzá.

davidka003
Azon szörnyülködtem én is, hogy nincs sztori. Akkor meg mi értelme szopatni magát az embernek?

Nekem anno még a Prince of Persia: Warrior Within is nehéz volt pár helyen, akkor ez milyen lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Van... de itt a történetet NPC-ktõl, és tárgyleírásokból tudod meg leginkább, de az tény, hogy nem a hihetetlenül bonyolult története adja el a játékot.

Shep
Valaki azt írta nincs történet, hát nálam már ez aláásta az egészet. Persze csak ha igaz.

Tinman
A DaS baromi szórakoztató játék:

- felfedezés
- izgalom
- adrenalin
- hangulat
- kihívás
- személyes képességek fejlõdése

+ 1 >>> ezzel a 0.4-es fixel ez már nagyon pazar a konzolos verzióhoz képest

Nehéz/szívatós egy rész? Kilépsz, rápihensz, folytatod, menni fog. Ha nem, akkor qrvára rossz felé mentél :-D

Shep
Eddig biztos csak gyûlt és gyûlt benne most pedig elérte a küszöböt és kitört. Van ilyen.

jarlaxxe
De ez igy akkor is váratlan az eddigi hurrá hangulat hsz-ek után.

Shep
Nem vagyunk hozzá elég hárdkórok. 😊 Én leragadtam ilyen Commandos szintnél 😊

grebber
Szerintem csak annyi hogy a játékokat szórakozás miatt veszi õ is.Nem pedig hogy a pszichiátriára kerüljön tõle az ember.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Pedig te nagyon odáig voltál, hogy jön, meg megveszed meg mit tudom én. De ezek szerint valami csak betette nálad is a kaput.

Tinman
Miért?

Nekem elég is volt a Darksouls-ból ennyi.

jarlaxxe
Remélem azért tinmanban nem omlott össze egy világ...még csak az kell, hogy megtudja, hogy konzolon is van warez.

Tinman
Sokunknak nem, hiszen nincs feltört PS3-a.

Tinman
Óvatoskodó, megfontolt, felderítõs, kiélvezõs üzemmódba ~110-120 óra körül.

Fpocok
Lehetséges csalni. Ennyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A Dark Souls-ba kb. hány órát lehet beleölni elsõ végigjátszásra? Lehet kipróbálnám. Tudom hogy elég nehéz, de én szeretem a kihívásokat. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
320 GB-os HDD van benne... ha nincs "okosítva" ahhoz te a videóban látott módon nem férsz hozzá.

Shep
Ez csak valami kamu lejárató video lehet. Dark Soulsban ilyet konzolon? Ne szédítsél 😄

Tinman
Fogalmam sincs milyen a 2. rész... várom, hogy kipróbáljam.
Láttam ezt a képet és kellemes emlékeket idézett fel még 2000-bõl. Jó lesz ez!

Fpocok
1 perc volt youtube-on megtalálni.

Nincs már memoriakártyA? Amikor legutóbb konzolon játszottam, akkor még volt. A konzolipar nem hogy nem fejlõdik, de visszafelé fejlõdik lol.

Parasite Eve 2, best game EVER!