Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
És ha valaki ezekután sem érti akkor nézze meg ezet a leírást vagy tesztet...régi de lényegében arról szól amit leírtam...talán így érthetõbb.
Teszt.

Én befejezem a témát ezzel.
Lehet utálni az Nvidiát, nemgond csak elõbb érdemes tudni mi micsoda. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Cserébe Full HD volt mi? 1024/1024-es textúrákkal ugye? 😄
Pont ezt magyarázom...összefüggés van ezekben hogy a fizika mellett a játék többi része milyen és a többi részének mennyi erõforrás kell...

Ha mellette belefér a fizika a cpu számolási képességébe, akkor igen lehet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezt régebben részletessen leírták, hogy annyirra erõsek a mostani VGA-k...mondták ezt már 2-3 éve hogy van olyan része a VGA-nak ami tétlen állapotban van, nem biztos hogy nonstop, de tétlen...és a játékok nem használják ki...mert a VGA-knál ugye más adatok visszafoghatják a karit...nem csak a processzor a lényeg...

arty
prince of persiához egy a mostaniaknál ötöd olyan sebességû, 1 magos cpu kellett. és hullámzottak az anyagok.

upsz.

Forza.

zorrobomber
én jókat olvastam róla, és megveszem most (bár 99% hogy volt/lesz valami bundle-ben), késõbb megírom a benyomásaim

arty
2

Forza.

arty
"ezt megváltoztatta úgy hogy a saját videókártyáinak a processzorát (mivel nagy %-ban ezek kihasználatlanok játék alatt) kamatoztatja..."

kihasználatlanok? dehát majd minden játék vga limitált... és a cpu malmozik 😮

amugy a havok is megy gpu-n, csak ugye mivel vga limit van.... 😊)

de amugy azt vágod, h nv párszor már bebukott, h nem is a gpun számolodott jopar effekt, hanem a cpun? 😄

Forza.

Totti5
Hány fõs?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Azért nem mert TUDHATNÁ, de akkor lehet 4 magos CPU kéne hozzá.

Van amúgy egy teszt erre..

Nvidia karikhoz, megy egy demo...és realtime tudod kapcsolgatni hogy CPU rendereljen vagy a GPU...Physx ON/OFF....nekem CPU-ra terhelve 10fps-el ment a demo...a Physx-el meg 40-50FPS-el.

DarkSector
Kb tudom mirõl van szó.
Van köze hozzá.

Ageia volt korábban ezt felvásárolta az Nvidia, és ezt megváltoztatta úgy hogy a saját videókártyáinak a processzorát (mivel nagy %-ban ezek kihasználatlanok játék alatt) kamatoztatja...

Vagyis ez egy olyan fizikai motor, AMI a Havok-al ellentétben a VGA processzorát dolgoztatja és a CPU-t pedig békén hagyja.
Vagyis CPU segítségével is képessek létrehozni ilyet vagy több hasonló dolgot, de akkor UGYANAZON minõségû játékhoz egy Havok motorral erõsebb CPU kell míg az Nvidia-nál erõsebb VGA, vagyis ezt nevezzük úgy hogy nem is kell erõsebb VGA mert egy középkategóriás kari simán elég ami manapság 100-70 embernek már alapon van.

Vagyis a HÍRESZTELÉSEKKEL ellentétben nem spanyol visaz amiket az Nvidia Physx-el látrehoznak, hanem az a lényege és ebben más hogy a CPU helyett a VGA CPU-ját használja/ terheli.

Szóval nemtudom mennyire tudod de van nagyon sok köze az Nvidiának a Physx-hez nem csak egy névváltoztatás.

Rapid81
A Lunar Flight megvan valakinek? Megéri 2.5€-ért, most 75%-osan leárazva?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
spec ops the line kapott coop kampányt - ingyen dlcként!

respekt a kiadónak/fejlesztõknek!

Forza.

arty
8 éve... (oké, nem volt annyira jo, mint most, nade ugye látjuk h fizix nélkül EZ a játék még most se tudja...)

Forza.

davidka003
Prince of Persia: Warrior Within, a függöny hullámzása jó volt mikor a herceg átment rajtuk vagy kaszabolta. Physix nélkül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Fizikai SDK, külön hardverre... Nem kell hozzá nagy magyarázkodás.

Egyébként ugye azt tudod, hogy az NVidiának semmi köze a PhysX-hez, azon kívül, hogy anno megvette a fejlesztõktõl, aztán azóta ezzel fényezi magát?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
57641...még 1x nem fogom leírni mire van a Physx...mert kb 20x más helyeken írtam már.
Sokan nem értik.

DarkSector
Tiszteletem az úrnak, de nem értik sokan a Physx-et ebbõl ered a probléma.
Ezekszerint te sem ismered hogy mirõl szól a Physx, mert nem arról hogy a Physx-el olyat lehet amit mással nem, ez másról szól.

Rapid81
Számos és számtalan játék tudja ugyanezt nvidia promó nélkül is...

Engem mondjuk már 6 éve se érdekelt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ki mondta hogy hátrányod származik?
Ha nem izgatnak az ilyen részletek, akkor nincs probléma, de ha valakit érdekel amolyan maximalista, annak érdekes lehet.

Totti5
Kedvencem a fizikszel milyen reális az anyag hullámzás... úton útfélen találkozok játékokkal amiben benne van. Pl volt a Max Payne 3ba is. Persze nem szakad szét miliméter pontosan, de van, ha átmegyek rajta akkor úgy simult a karakterrel ahogy kell és úgy lengedezett ahogy kell, csúcs fiziksz nélkül. Érthetetlen. Node még meddig lehet a fizikszet eladni, ugyan ezekkel? mert 6 éve ez megy. Semmi új dolog. Még 6 évig? lol.

Amúgy meg ezek az effetek többek lennének, ha normálisan meg lenne csinálva fiziksz nélkül, mert mindegyikük túlzás... persze kell hogy látványos legyen az eltérés, csak a több nem jobb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Örök életemben ATI-m volt (kivéve S3 Trio és Voodoo 2 <#eplus2>), de soha semmilyen hátrányom nem származott belõle. Sõt...

DarkSector

arty
a GRAW2-t xboxon kéne... (a pécé port más játék, mintha csak alibibõl kapták volna a pécések) - az elsõ rész viszont pécén a tutibb, ott a konzolos lett elsumákolva

Forza.

Én is majdnem beneveztem.... De aztán meggondoltam magam...<#rolleyes><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
köszönjük 😊 be is neveztem!

---

Carlos! Jelentkezz a Portal2 példányodért, te nyerted! 😊

Forza.

DarkSector
thx

Prince23
ZsZso
Állítsd be az árfigyelõt az isthereanydeal -en! Én is úgy szoktam.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Bezsákoltam az Auchan -ba a The Whispered World -öt 500 Ft -ért (normál kiadás). Banyek, hogy én hogy útálom azt a helyet ... de a játék miatt most megérte. 500 -at kértek többek közt StarCraft + kiegészítõért is (bár az Best Games -es kiadás volt) - kész vicc.

Képet nem teszek, lusta vagyok. 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Steamgiften annyi pontom van mindig a sok indie szarokból hogy nem tudom már elnyomkodni...bezzeg ilyenkor semmi értelmes gift nincs amire elnyomhatnék...mikor meg alig jött pontom akkor meg volt dögivel minden.

n000rbi
Hopsz, nem lesz még egy ilyen 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Shep
Ez igaz, mert írta 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Egy szóval sem mondta hogy végig akarja tólni is õket. 😛

Shep
Tudtommal is de úgysem fogod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Csak 7 van tudtommal PC-re :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Hú hát az azért van egy pár, sose fogod végigjátszani õket. 😊

Tinman
Kéne az összes, ami PC-n játszható...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ráadásul a 3 vastagbetûset kivéve nem is olcsóak.

Shep
Az összes összeset, vagy csak az utolsó 3-at?

grebber
Ezt a fizikai megvalositást bárki megtudná csinálni és nem kéne hozzá physix. És mégis milyen játékokban van csak ?Hát persze amiket az nv promotál.

Akkor kivel is van baj? Hát nem az nvidiával hanem a nyomoronc fejlesztõkkel akik nem képesek ilyen fizikát a játékokba rakni.Õ legalább tesz pár játékba némi plusszot ez által.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Ez mekkora röhej. 😄 Ugyanezt tudná minden kártyával, ha nem lennének lefizetve, hogy csak akkor csinálja a gamma, ha érzékeli a dzsíforszot.

Tinman
Kérlek szóljatok ha valahol GHOST RECON pakk lesz akcióba!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt álmodtam már reggel tájt, hogy BENNE vagyok a játékba és kegyetlenül élveztem, szóval elhatároztam, hogy majd végigtolom az összes részt.

arty
nem is a fizix a durva, hanem hogy - nyilván nem véletlenül - mennyire vissza van véve fizix-mentes 😊 gyakorlatilag pár robbanás randább, mint a többi játék ... (ahol nem fizetett az nvidia h csak geforcen nézzen ki jól) 😊 mondjuk a mélypont továbbra is a batman, ahol fizix nélkül nem volt pókháló a légcsatornákban 😄

meg kell nézni a bf3-at, mit tud fizix nélkül. na, ennyire nézik hülyének a vidiások a világot 😊

Forza.

Shep
Tiszta szerencse, hogy nem érdekel a játék. Az effektek meg nekem amúgy tetszenek, fõleg az mikor a rongy darabot felrepítette a lökéshullám.

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Ez annyira gusztustalan 😞
Fõleg, hogy maga a technológia is többre érdemes mint arra a néhány sárpacára.
De legalább Gétéixhatnyolcvannal is a proci számolja <#wow3>
IMYke2.0.0.0
The Hut - Offer Extended - 10% off your next order - Your Unique Code: 2480-1D3B-4804

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

grebber
Ezeket csak ebben az évben.Többet költöttem kb mint a 12 éves pc-s pályafutásom alatt összesen.

Next PC upgrade: 2022