Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát az nem olcsó mulatság, bár persze ugye kinek mi az olcsó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Curze
Ezeket csak mostanában vetted? Vagy összesen ezeket vetted?
Így is - úgy is szép lista!

HappyHunter
Ráfizetek! Elektromos MP5ökkel szemezek. 😄

Be happy. :) Running!

Shep
Ú hát az az utolsó egész jól hangzik ha most úgy lenne pénzem biztos megvenném.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát egy Diabloba max valami agyon használt rugósat 😊

Shep
Bár a sok "indie fos" miatt lehet 5-re is 😊

Shep
Hát ezek legalább 3 évre elegendõek, asszem sosem fogod végigjátszani mindet, mert mindig jön valami új 😊

IMYke2.0.0.0
Ez ijesztõen impozáns lista! Gratulálok hozzá. <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Ó - Indie Gala 6! Azóta is sajnálom, hogy nem vettem 😞((. Szép csomag, grat hozzá! 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
igen, ezek után egyértelmû hogy meg fogod állni 😄

grebber
Lehet a kutyát nem érdekli,de mivel azt gondolom,hogy megtudom állni hogy idén már ne vegyek meg semmit, megosztom veletek miket vettem meg eddig.

Sid Meier's Civilization V  2230
Nation Red 4-Pack 2100
Magicka Collection  1600
Dawn of War Platinum Edition 1000
Borderlands Game of the Year Edition 1600
Just Cause 2 1130
Total War: Shogun 2 1280
Alan Wake 6105
Saints Row 2 750
Dead Horde - Two Pack 1000
Deus Ex 3 1680
Spellforce Universe 1480
"Chopfilter HD, Botanicula,Samarost 2,Machinarium, lara croft and the guardian of light,space pirates and zombies,payday the heist= LA Noire Complete" -> 6700 (ehhez még ugy jön majd pár game mivel még van az ign primeból 4 hónap ami 4 játékot takar)
Act of War 1200
Ruse 1200
Be mine 2 (The Baconing,Madballs in Babo: Invasion ,Beat Hazard ,Plain Sight, Scratches: Director's Cut ,Plain Sight ) 1000
Dungeon Siege 3 1200
Risen 2 CE 21000
Be mine 1 (Sideway New York,Xotic,Wasteland Angel,BEEP,The Ball) 220
Bioshock 1-2 1700
Payday 4-es pak 3540
Limbo, Psychonauts, Amnesia The Dark Descent, Superbrothers: Sword & Sworcery EP 520
Indie gala 6 teljes 600
Dawn of War Soulstorm 550
Making History: The Calm & The Storm
Razor 2: Hidden skies
Ironclads collection
Space Empires IV: Deluxe
Bad Rats: The Rat's Revenge
Disciples II: Rise of The Elves
Puzzle Kingdoms
Beat Hazard
WRC 2010
Battle Mages
SBK X
NINJA BLADE
500

Battlefield 3 Premium 9000
Warhammer 40000 Space Marine 1500
Order of War 750
Bemine 3 1450
Post apocaliptic mayhem ingyen kaptam
C&C Tiberium Wars 1100
Square Enix Ultimate Collection 1900
Sleeping Dogs 4100

steam summer sale:

Trine 2 1000
Half Life 1 Anthology 900
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 800
Naval Warfare, Bucaneer The Pursuit of Infamy 1100
Alan Wake American Nightmare 1100
Alian Breed Impact,Syberia 2,Dogfighter 500
Batman Arkham City 2450
Rome Total War Gold 800
Ignite 600
Splinter Cell Conviction 1100
Fullos indigala 7 500

+ November végéj jön ezekhez na dobozos AC3 Freedom Edition 17,990FT + FC3 Insane Edition 14,900Ft

Ezeket pedig nyertem:

Traped Dead ,The Ship Complete, Xotic dlc ,Dungeon of Dredmor ,Risen 2: Dark Waters - Air Temple DLC ,Really Big Sky ,Toki tori ezeket nyertem!
Zombie Driver + Summer of Slaughter DLC ,Hamilton Great Adventures Retro ever dlc ,Osmos, Alien Shooter, Steel Storm: Burning Retribution, nuclear dawn,Bullettstorm,Darksiders, Flatout 2, Ring n Roll,PAYDAY The Heist, Post Apocaliptic Mayham

Next PC upgrade: 2022

HappyHunter
Priviben megírhatnád hogy mitõl is akarsz megszabadulni, vetnék rá egy pillantást. 😄

Fabio Capello
"AIRSOFT FEGYVERT BESZÁMÍTOK 😄"

ROFL 😄😄😄 Sok sikert amúgy, én is "szabadulnék" a sajátomtól, de nem nagyon van rá érdeklõdõ... :/

HappyHunter
Szemtelen topik ekszkluzív offör:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megunt Diablo 3 ma este fel lesz téve aukciós szájtra, ha esetleg érdekel innen valakit, akkor addig lehet egyezkedni. AIRSOFT FEGYVERT BESZÁMÍTOK 😄

grebber
A pakban sajnos ott nem írják.De külön a Spec Ops-nál ott van hogy steam kell neki így gondolom a pakkban is az.
Bár ennek utána kéne járni,mert a bioknál ott van hogy game code a line-meg hogy download.Nem tudom de 10 dolcsiért nagyon megérné!

arty
ma reggeli beszerzés (új bankkártya-teszt 😄 )

istenem, minek vettem ma reggel GRAW1-et 5EUR-ért! 😞(((( ha ez nem lett volna...áh, mindegy....

Forza.

arty
"Bioshock 1-2+Spec Ops The Line $19.99"

ha valakinek csak a bio1-2 kéne, a line-t egy tizesért elvinném a pakkból 😊) (steames, ugye?)

Forza.

grebber
Hát addig nem igen lesz több akció bár én a gép elõtt ülök ha tehetem így nem tudom külföldön milyen ünnepek vannak még.A lényeg ki kell tartanom nem szabad engednem a csábításnak.

ZsZso
Karácsony? Hol van az még!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
The Darkness 2 ennyiért ajándék ,de erõs vagyok és ellenállok.
Grebber állj le nem szabad többet költened!!!!!
Hogy fogom ezt kibirni + a karácsonyi akciókat.<#rinya>

IMYke2.0.0.0
😊)) Nos, indultam érte. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Amazon nyár végi akciója!

The Darkness 2 $9.99
DNF+Borderlands GOTY+Darkness 2 $19.99
Bioshock 1-2+Spec Ops The Line $19.99

arty
n000rbi: köszi, egyelõre örülök ha egyet sikerül végigjátszanom... 😊

Forza.

arty
Amit szégyellned kell, az max a gta4rõl/avengersrõl a véleményed! 😄 (viccelek!)
Ha megnyernéd, meglenne a fantasztikus portal második része is, semmi több!

Na, kattintsál szépen az enter giveaway gombra és többet meg ne halljam ezt a "lekötelezettesdit" 😉

Forza.

IMYke2.0.0.0
Youtube-videót ebben a topikban LINKELÜNK!

ˆ n000rbi - ma 13:13 | privát | válasz | #57581
"Ha már point 'n klick kaland, akkor ezzel sem nyúlnál mellé (ha nem irtózol a japó cuccoktól)"
Youtube videó

IMYke2.0.0.0
Már így is lekötelezetted vagyok - mi lenne, ha véletlenül megnyerném: elsüllyednék szégyenemben.

Sir Quno Jedi
Az az igazság, hogy bármelyik másik játék csak a felszínt karcolgatja ahhoz képest. Én is most tolom újra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Oh köszi a linket! Érdemes lenne néha ránéznem erre az oldalra is, van néhány tényleg jó ajánlat.

arty
egy havert néztem anno h játszik, de nem az én világom (azt láttam h mennyi lehetõség van, õ is már ki tudja hanyadszor játszotta végig)

Forza.

ZsZso
Na most rúgj belém még1et 😄. Köszi!

arty
zorrobomber
vampire the masquarade bloodlines

grebber
Elég egyértelmû szerintem: Vampire: The Masquerade - Bloodlines

ZsZso
VTMB? WTF? 😊

Sir Quno Jedi
Legjobb kalandrpg: VTMB

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Ja, és hol vetted, mennyiért? 8 USD Steamen? (annyiért még magamnak is sajnálom megvenni, nem hogy egy plusszt vegyek ... max respect Neked!)

ZsZso
Jujj, de izgi. Kíváncsi vagyok a fejleményekre. Egy pár soros összegzõt mindenképp írj, hogy hogy tetszett!

arty
csak most/ma vettem és hamár vettem, egybõl kettõt kértem 😄

még nem tudtam megnézni, a graf és az univerzum szimpatikus, gondoltam kipróbálok egy kalandjátékot is. mióta a deus ex hr-be ilyen JÓL beletenyereltem, gondoltam belekóstolok más mûfajokba is. ütleges darksiders nem jött be, most egy kalandjáték kerül sorra 😊

(én ugye szinte csak lövöldét és ótókást játszok)

Forza.

ZsZso
Tényleg, maradt Neked is egy példány, ugye? Mi a véleményed róla? (asszem pár napja Te kérdeztél róla)

ZsZso
Kár, hogy az SGre toltad, de így 10000000 hála! Naaaaagy naaaagy kedvenc!

Solid Snake
íj. <#hehe>
arty
naja, a te szemszögedbõl ez így jó, az én szemszögembõl az a jó, ha minél többen szeretnék megnyerni - ez már a második érdektelenségbe fulladó felajánlásom... 😄

Forza.

arty
MerlinW ! Ki-announce-olod? 😄 Thx!

Forza.

Fpocok
Ha nem, hát nem.
Annál több esélyem marad.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
arty
portal 2 giveawayomra miért nem jelentkeztél? látom, hogy megvan az elsõ, látom, hogy nincs meg a második.

szóval?!?!??!?!?! 😄

Forza.

Maak
Nalam is ez a sorrend, a begins azert az van elso helyen, mert uj/mas/jobb mint az eddigiek.A dark knight joreszt joker figuraja miatt ut.Az utolso meg jo lezarasnak.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Egyik legjobb poén volt a filmben 😊

Shep
Tudom, csak nem akartam, hogy magadra vedd ezért így próbáltam közölni ,hogy nem értek veled egyet.