Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Igen, Totti5 is hasonlókról számolt be, és tartok tõle, hogy félve indítom el a telepítõt majd otthon.
A "Sleeping Dogs" 6 és fél óra után beszippantott, legfeljebb, majd azzal ütöm el az esténként adódó néhány szabad órámat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Nekem nem nagy szám...próbáld meg neked lehet tetszeni fog...

Annyi hogy kipróbáltam és ha lesz erõm végigviszem hamar (a ME szerû beszélgetések nagyon unalmasak egy idõ után...beszélj ezzel, menj egy zöld kulcsért beszélj még 5 emberrel menj egy piros kulcsért...), de megvenni nem fogom egyhamar.

***Frankó átvezetõkre eddig kevés példa volt, ami kicsit érdekessé tenné a story-t, nagyon hamar unalomba fullad a cucc.***

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
"inkább választanám a Darksiders 2-õt...pedig az sem nagy szám."

No, kicsit rossz szájízzel kezdek bele akkor 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Hát aztán, ettõl még tetszhet Tinman-nak...nem kell velem egyetérteni, de a pályák kibaszottul ocsmányok...
A Dark Souls nem azért olyan amilyen meg nem azért játszanak vele annyian amennyien mert annyira húde jó, hanem mert hype-olva van hogy mekkora HC rpg jellegû játék.

És ha ezt causal vagy easy fokon nyomhatnánk, az egész játék már kevesebb embernek lenne érdekes...mert a képi világa egysíkú unalmas...kivéve talán 1-2 szörnyet ami max látványos.

Sõt még így is inkább választanám a Darksiders 2-õt...pedig az sem nagy szám.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
😊))

w77d
kövezzük meg!!! kimondta!! XD

IMYke2.0.0.0
OMG - Na, most nem a Gyûrûk Ura-szidásért fogsz kapni, hanem a Dark Souls-gyalázásért, és nem tõlem, hanem Tinman-tõl és a többiektõl 😊

DarkSector
Hát pont ezt akartam írni, mi is érdekel pontosan?
A story? a pályák...

A story-ról nem tudok semmit nem is izgat.
De a pályák te úr isten. Ettõl rosszabb pályákat már rég láttam játékban.

Vagyis ha ennek a játéknak elvész a hardcore-sága akkor marad a szar.

Ha nem azért tolod végig, mert megizzaszt, akkor mást hiába vársz, mert nincs benne más érdekes dolog...a story-t nem ismerem, de kötve hiszem hogy kihagyhatatlan.

youtube végigjátszás?

davidka003
Valamilyen szintû történet, pályák ilyesmik érdekelnének engem.
Alap nehézségen nem játszanám, mert kurva nehéz.
Örök élettel végigrohanni semmi értelme mert kurva unalmas lenne.
De ha már van alapszintû kihívás akkor nekem megfelelne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Banyek! 😮
Na akkor tényleg nem költök karácsonyig SEMMIRE. Még talán teszek pluszt pénzt Payal-ra (ha tudok) aztán nagyon remélem hogy a Deus Ex-et lefogják ugyanígy árazni, bár nem tudom mennyi esély van erre. :\
Ja meg a másik a STALKER, remélem azt is leárazzák ugyanúgy mint nyáron. (a kedvenc játékomat csak beszerzem már eredetiben)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Oks.
De ha alapon nincs benne, könnyebb mód...akkor ígyis úgyis csalás...ha meg csalás, akkor nem szorozzák az életet, mert nem tudnák, hanem egyszerûen kilövik és nem sebzõdsz.

Én nem látom a logikát.
Ha valaki ilyen HC játékkal nyomul akkor vagy játsza végig alap fokon ami a játékban van vagy pedig ha nem bírja akkor a 2x annyi élet sem lenne elég.
Akkor csaló progi.

Tinman
2012. április 29.

Amazon:

Deus Ex: Human Revolution - Standard Edition (steam-es) $6.99 ~1530FT
Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition (steam-es) $7.99 ·~1750FT

Na meg----->

Steam:

DEHR Explosion Pack DLC
0.57 EUR
Deus Ex Human Revolution: The Missing Link DLC
2.74 EUR

Total
3.31 EUR

Date Confirmed
Thu Jun 21 11:04:30 2012

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
2-szeres vagy 3-szoros élettel lehet normal nehézségû egy átlag játékos számára. Így nem lesz öngyilkos a játékos a rohadt nehéz játéktól de kihívás is lesz benne.

IMYke2.0.0.0
Deus Ex HR Augmented és Deluxe akciós volt a STEAM Summer Sale során (is).

Tényleg? 😮
Hol tudtátok ilyen olcsón beszerezni?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Ezt magyarázd meg nekem hogy miért nem látod értelmét...😄

Ez nem egy easy fokozat mód...ez csalás...ha egyszer valaki csal trainer-rel akkor már eleve infinite-ra vágyik annak a 2x annyi életnek nem lenne értelme mint trainer...ezek a CSALÁSOk nem arra vannak hogy picit legyen nehezebb a játék.

IMYke2.0.0.0
"Egyetértek, ha az IRL életem megduplázásáról van szó." --- Még O.V. fél karját is odaadnám érte 😊

Sir Quno Jedi
Gamersgate-en adventure week van, szal. minden nap más kalandjátékokat áraznak le brutálisan. Most pl. a runaway-ek éri meg szvsz., de van ott még bõnyállal. Bár ezek épp nem steamre regelhetõek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Egyetértek, ha az IRL életem megduplázásáról van szó.

A DaS-ba, a szintlépéseknél, a legtöbben igyekeznek a HP-t is fejleszteni, mert elengedhetetlen a több ütés/sebzés elviseléséhez.

2x akkora élettel kezdni egyet jelent azzal, hogy nem alakul ki benned az a kellõ óvatosság, amit a játék elvár. Itt már az elejétõl érezteti veled a játék, hogy a HP-d becsesebb kincs szinte bárminél... nem úgy, mint a más játékokban, ahol már a 329. gyógyító füvet szedem fel, de még EGYET sem használtam -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Mint ahogy a Batman, Maffia 2 multiplatformoknál sem...😄

davidka003
Infinite health-nek nem látom értelmét de olyan trainer is van ami mondjuk megduplázza az életed úgy már fasza.

IMYke2.0.0.0
Topikjában - de, érdemes elolvasni a reakciókat, amik elõtte és utána megjelentek.

Tinman
Topikjába volt már. Aki ilyet használ, az nem férfi, nem ember, nem gamer <#schmoll2>

Sokkal tiszteletreméltóbb az aki kipróbálja, majd pár óra után elfelejti és eladja. Nem jött be neki, nem a stílusa, nem tetszik neki a nehézsége, etc. Érthetõ álláspont!

davidka003
No shit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Csúnyán hangzik - de tényleg jobban jársz. Aztán, saját tapasztalatodból eldöntöd, mennyire kell neked...

IMYke2.0.0.0
Volt - és nem ebben a topikban a helye.

shaddam
Volt már?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
De jó lenne, ha igazad lenne :-)

Tinman
Nem érdemes.

Az csak egy alap Deus Ex és STEAM-et igényel. Ebben az esetben is tök felesleges a dobozos!

Itt többen is 1400-1600 Ft körül vettünk Deus Ex: Human Rev. Augmented Ed.-t, de akik az alapot vették se fizettek érte többet 1000-1200 Ft-nál.

w77d
aszondod szaladjak le a virágboltba?

davidka003
Singlet told le a warezban, aztán majd 1-2k-ért vedd meg késõbb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Ha csak kíváncsi vagy rá, akkor szerintem ne vedd meg.--

w77d
viszont kurva kíváncsi vagyok a játékra.. hol vegyem meg? a steames nem játszik 14ezer ft-ért...

Nincsen valakinek kedvezményes kódja Zavvi-ra? 😄

arty
abban m a ráció, 35$-ért?

felhasználók szerint szopás a pecselése az amazonosnak, nem regelhetõ sehova...

Forza.

Jani21
Pont ezért írtam azt, hogy árban közel esik az itthoni kiadás árához. Így én úgy gondolom, hogy SE lesz az.

w77d
de a steam-en is kapható... de így akkor nem veszem meg

IMYke2.0.0.0
Meg fog érkezni - csak az a kérdés, hogy 1 héten vagy "40 napon" belül.

tototto
Ubisoft játék, kétlem

A Deus Ex 3 felkeltette az érdeklõdésem. De akkor érdemes Zavvi-ról rendelnem? Nem akarom hogy átvágjanak, aztán lehet meg se érkezik a játék.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#rinya>

w77d
szerintetek az amazonon kapható Ghost Recon Future Soldier Deluxe steam-es?

arty
én szoktam még irni a hülye kérdésekre (ma rendeltem zavrol, mikor jön meg) h 4-40 nap 😄

a fagyi visszanyalt!

Forza.

Tinman
"Gyakorlatilag a használt játékok 90%-a szép állapotú karcmentes volt."

Szívesen :-DDD

davidka003
Esetleg.
De mivel én kibontom ugyan úgy használtan kell árulnom mintha én is használtan vettem volna. 😄
Gyakorlatilag a használt játékok 90%-a szép állapotú karcmentes volt.

Tinman
Néha (nem is annyira néha) a jatekaim.hu-n található legolcsóbb árból kijön kintrõl a bontatlan.

davidka003
Tudom. Valaki mondta, hogy sok boxos játék van Zavvin is kb egy ezressel drágábban, mint itthon jatekaim.hu-n és érdemes akkor már Zavvin venni újonnan.
Én nem szeretek sokat várni. Jatekaim.hu-ról gyakorlatilag ha hétfõn utalok, péntekre ide szokott érni a játék vagy akár korábban.
Meg ugye úgyis eladom õket szóval semmi értelme újat vennem. 😄
Minden boxos játék megy majd eladásra ami még megvan, kivéve Mortal Kombat meg MW2. 😄

IMYke2.0.0.0
Nem iróniának szántam - õszintén rácsodálkoztam, hogy ilyen soká' tart a megérkezése.
Volt róla szó korábban is, hogy 1 héten belül (max. 10 nap) érkeznek a csomagjaik, és ennek fényében lepett meg a dolog.

Tinman
Én biztos nem szóltalak azért le ^^