Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Na az derék!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

davidka003
És még le lettem szólva, hogy miért vásárolok inkább jatekaim.hu-n.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Ok, iróniát érzek... igen, ez eddig nem volt szokás náluk. 5-6 munkanap és itt szokott lenni a küldemény :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
18 napja?!? Úristen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Néztem közbe és nekem is 10.-én adták fel... és sehol -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
bocsánat, zavvi-tól rendeltem meg végül én is és 10.-én adták fel ... 😞

de fura, h a shopto is cseszekszik 😞

Forza.

Fpocok
K, akkor nem csak én kaptam kupont.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Lóanalógfaxot!

384 Ft-ot vontak -.-

Rapid81
Na bakker. Én is kaptam SR3 DLC 50% kupont. Meg még mindig megvan a Portal 2 75% kupon. ha kell valakinek szóljon, mert én nem tudok velük mit kezdeni. Elsõ jelentkezõ viszi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Ezt pofázzuk hetek óta!

Ezért jó az internetkártya! Nekem jelenleg 180 Ft van rajta, azt levonhatják és vehetnek belõle szívgyógyszert <#idiota>

Tinman
ARTY!

Akkor nem csak nálam van a baj!

Yakuza-t rendeltem már vagy 3 hete elküldték és még semmi :-(

Tinman
Várok még picit... de ha elkapkodják a Spec. Ed.-t nagyon szomorú leszek :-(

Tinman
Na de nézd csak meg! Zavvin a "leírás" részen milyen kép van? Milyen leírás van?

A spec edition képe! Ha átvernek szétszedem õket!

ollie
Nem csak a multis aktiválható. Az a kulcs a teljes játékot aktiválja.

ollie
A Men of War sorozat nem indie fejlesztés, de még csak nem is igénytelen. Az egyik legjobb RTS-nek tartják.

tutituti
Azért ha valakinek van egy felesleges kulcs hozzá akkor elküldhetné mert ismerõsökkel mi tolnánk multiba akármennyire "indie".

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

arty
hutról és shoptoról is 2 hete késnek a csomagjaim 😞

Forza.

Sir Quno Jedi
Oké, legyen indiszarSZERÛ! 😄 Így megfelel?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
hol van itt szó indiszarról?

grebber
Zavvi dobozos játékok (házhoz szállítással)

Deus Ex 3 ~2100ft
Dungeon Siege III ~1750FT

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Ti minden fis-fos indiszarnak megadjátok a kártyaadataitokat???????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tutituti
dettó.bankkártya adatok hiányában nem mûködik sajnos.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ha csak a multi része aktiválható, akkor az úgy felejtõs.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Az egyik steames csoportomban osztották meg a linket, ott írták ezt. E szerint a multi része aktiválható steamre.

Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert bankkártya számot is meg kell adni és az enyém nem fogadja el (nem használható neten). 😞
A lenti mondatot hol találtad egyébként? Ha steames engem érdekelne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Men of War: Vietnam Standard Edition Ingyen!

"Then you'll get two codes into purchase history. Use the multiplayer key to activate game on steam."
Maak
Nem tudom hol a sunyisag benne, valaki probalta mar?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ha érdekel valami, írj, az árak alkuképesek (fõleg mert nincs már idõm sem kedvem foglalkozni vele, meg mert megint költözés elõtt állunk, és jó ha minél kevesebb dolgot kell hurcolászni).

IMYke2.0.0.0
Mert több olyan játékot is hirdetett a hardverapron, ami felkeltette az érdeklõdésemet, és ismerõs volt a neve 😊

Dark Souls: 1:1-ben konzolos átirat + a PC-s plusz tartalmak .
Emellett, egy német ajkú(?) srác ENBSeries alapokon és egy kis programozással készített egy olyan "mod"-ot , amivel tényleg sokkal szebb lett a játék, és néhány problematikus dolgot is javított.
A játék kurva nehéz - mindegy, hogy mivel irányítod , mert az ellenfelek erõsek, és nem Rambo-mód ölhetõk. Sokaknak ez megfekszi a gyomrát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Mint általában: erõs géped van akkor PC (viszont a felbontással problémák akadhatnak) ha nincs akkor PS.

Kontroller minden esetben ajánlott, persze ez személyfüggõ.

Be happy. :) Running!

Nem rémlik rosszul, miért? 😊

Egyébként technikailag hogy áll ez a PC-s Dark Souls? Jó lett a portolás? Vagy érdemesebb megvenni PS3-ra?

Fabio Capello
CDG-nél három óra alatt elfogyott az összes GW2, pedig ezek nem is a preorderel darabok, hanem amit ma kezdtek el árulni, rofl.

wesker24
Holy Shit ! <#wow1><#eljen><#taps>

Hogy én ezt mennyire várom már nálam tuti MUST HAVE vétel lesz !

Az elsõ 2 rész is ott figyel a polcon !
grebber

Next PC upgrade: 2022

Jani21
Érdemes lenne a CDG-nél eltetetni személyes átvétellel. Ilyenkor - ha jól tudom - 2 napig elteszik. Amennyiben ez idõ alatt megérkezik külföldrõl a csomag, akkor hagyod, más esetben (ha nem megfelelõ kiadás érkezik meg) pedig átveszed. Vagy ha nem jó a személyes átvétel, felhívod õket, hogy mégis szállítással/pick packkal kéred. Bár ahogy látom a Zavvi oldalán, a játék ára az itthoni Special Edition árával van egy szinten körülbelülre.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is korrekt ár. Érdemes lenne be is dobnod a dolgot a topikjában - és itt is, amint megjön és kiderül, hogy nem a gazdag körítéses változatot kaptad.

Tinman
6.9k-ért adnám oda bontatlanul, szerintem az elég korrekt.

Csak most attól félek, hogy lemaradok a speciális változatról... nagyon nem szeretném :-(

IMYke2.0.0.0
"Ki venné meg tõlem az alapot?"

7990 Ft-nál olcsóbban árulva biztosan megvenné valaki a topikjából.

Tinman
Még mindig nem értem!

Most akkor 2 verzió létezik belõle tényleg?

És akkor a Zavvi amit árul az melyik? A sima alap?

Sajna még mindig nem jött meg, így én is csak vakon tapogatózok, pedig a Spec. Edition nagyon, de nagyon kellene, de most rendeljem meg Galaxistól IS? Ki venné meg tõlem az alapot? Senki? :-(((

IMYke2.0.0.0
Dark Souls Prepare To Die - Special Edition - CDG: 10790 Ft (és Pick Pack Ponttal ingyenes*** hozzájutás)
Dark Souls Prepare To Die Edition - CDG: 7990 Ft (és Pick Pack Ponttal ingyenes*** hozzájutás)

*** = "Hírlapárusoknál és benzinkutakon. Szállítási díj, 3900 Ft felett: Ingyenes! (3900 Ft alatt csak: 390 Ft/csomag)

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy a kicsit negatív hangvételûre sikerült írásom meghozta a kedved az elsõ részhez.
Nekem, idõközben, sikerült szert tennem a második részre, és este már biztosan játszom a folytatással 😊

Rapid81
Köszönöm az infót. Szeretem a "szöszölõs" játékokat, szóval igencsak megveszem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Maak
Nekem meg ugy meghoztad a kedvem hozza, hogy atkoztam magam amiert nem vettem meg gmg-n amikor 5 euroert adtak, DE tegnap sikerult cserelnem egyet steamtrade-en, igy most mar akadalya nincs a jateknak.😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.jav.: Prohardveres = Hardverapros...

IMYke2.0.0.0
Rosszul rémlik, hogy a Prohardveres "JasonFly79"-tag az itt is fórumozik, nálunk?

Curze
Tudom, hogy már mindenkinek megvan, de hátha nem vész kárba, ide is beírom:
van egy portal2 -75%-os kuponom, lejár szept 30.-án. Az elsõ jelentkezõ viheti!

MerlinW
Van egy Saints Row 3 DLC 50%-os és egy Portal 2 75%-os kuponom ha kellene valakinek.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
<#worship><#law>

zorrobomber
Aha 😊
Akkor vedd meg ha tényleg érdekel a téma -> leszállás a holdra
Nincsenek ûrlények, nem lehet lõni, az egyetlen csavar az ha van valami a raktérben, ami megváltoztatja a súlyt. Nem need for speed, nem lehet agyatlanul nyomkodni a gombokat, tegnapi eredményem egyelõre rengeteg porrá zúzott leszállóegység. A nehézség mellett az irányítás mégsem bonyolult, amit segít az is hogy lassan, megfontoltan kell dönteni az irányváltások mellett. Alapvetõen jó játék, és biztos el fogok még tölteni vele pár órát, de a jelenlegi árnál többet szerintem nem ér.

Ez a tutorial nekem segített, illetve te is leszûrheted belõle hogy kell -e ez neked 😊
Lunar Flight Tutorial 01: Direct Ascent/Powered Descent

A napokban kijött egy update is hozzá:
Lunar Flight Mars Update Trailer

Rapid81
Formálódott már benned valamilyen vélemény?