Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de fura, h a shopto is cseszekszik 😞
Forza.
384 Ft-ot vontak -.-
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ezért jó az internetkártya! Nekem jelenleg 180 Ft van rajta, azt levonhatják és vehetnek belõle szívgyógyszert <#idiota>#idiota>
Akkor nem csak nálam van a baj!
Yakuza-t rendeltem már vagy 3 hete elküldték és még semmi :-(
A spec edition képe! Ha átvernek szétszedem õket!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Deus Ex 3 ~2100ft
Dungeon Siege III ~1750FT
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert bankkártya számot is meg kell adni és az enyém nem fogadja el (nem használható neten). 😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Then you'll get two codes into purchase history. Use the multiplayer key to activate game on steam."
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Dark Souls: 1:1-ben konzolos átirat + a PC-s plusz tartalmak
Emellett, egy német ajkú(?) srác ENBSeries alapokon és egy kis programozással készített egy olyan "mod"-ot
A játék kurva nehéz - mindegy, hogy mivel irányítod
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kontroller minden esetben ajánlott, persze ez személyfüggõ.
Be happy. :) Running!
Egyébként technikailag hogy áll ez a PC-s Dark Souls? Jó lett a portolás? Vagy érdemesebb megvenni PS3-ra?
Hogy én ezt mennyire várom már nálam tuti MUST HAVE vétel lesz !
Az elsõ 2 rész is ott figyel a polcon !
Next PC upgrade: 2022
Csak most attól félek, hogy lemaradok a speciális változatról... nagyon nem szeretném :-(
7990 Ft-nál olcsóbban árulva biztosan megvenné valaki a topikjából.
Most akkor 2 verzió létezik belõle tényleg?
És akkor a Zavvi amit árul az melyik? A sima alap?
Sajna még mindig nem jött meg, így én is csak vakon tapogatózok, pedig a Spec. Edition nagyon, de nagyon kellene, de most rendeljem meg Galaxistól IS? Ki venné meg tõlem az alapot? Senki? :-(((
Dark Souls Prepare To Die Edition - CDG: 7990 Ft (és Pick Pack Ponttal ingyenes*** hozzájutás)
*** = "Hírlapárusoknál és benzinkutakon. Szállítási díj, 3900 Ft felett: Ingyenes! (3900 Ft alatt csak: 390 Ft/csomag)
Nekem, idõközben, sikerült szert tennem a második részre, és este már biztosan játszom a folytatással 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
van egy portal2 -75%-os kuponom, lejár szept 30.-án. Az elsõ jelentkezõ viheti!
[merlinw.org]
Akkor vedd meg ha tényleg érdekel a téma -> leszállás a holdra
Nincsenek ûrlények, nem lehet lõni, az egyetlen csavar az ha van valami a raktérben, ami megváltoztatja a súlyt. Nem need for speed, nem lehet agyatlanul nyomkodni a gombokat, tegnapi eredményem egyelõre rengeteg porrá zúzott leszállóegység. A nehézség mellett az irányítás mégsem bonyolult, amit segít az is hogy lassan, megfontoltan kell dönteni az irányváltások mellett. Alapvetõen jó játék, és biztos el fogok még tölteni vele pár órát, de a jelenlegi árnál többet szerintem nem ér.
Ez a tutorial nekem segített, illetve te is leszûrheted belõle hogy kell -e ez neked 😊
Lunar Flight Tutorial 01: Direct Ascent/Powered Descent
A napokban kijött egy update is hozzá:
Lunar Flight Mars Update Trailer