Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Jaja a Gorg az jó volt. 6-7 órás játékidõ, ha nekimész. ÉS ebben a cselendzsek, meg a survival nincs is benne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Na ehhez asszem már kelleni fog egy új gép 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
zorrobomber
Ha valaki nagyon pénzt akar herdálni, ajánlom ezt:

King of Dragon Pass
Én iphone-ra vettem meg, és eddig egyben a legdrágább(€8!!) és legjobb telefonos vételem!

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Tirexi meme képek
Nagyon jók. 😄D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
Gemini Rue giveaway ma jár le, 18:00-kor! (sghu csoport tagság kell, MerlinW meghív bárkit 😉 !)

Forza.

arty
sqj megvette a gorgot és tetszett is neki!

Forza.

Rapid81
Valaki vásárolt már a Gala Store-ból? Ezzel összefüggésben, a Scratches és az Unstoppable Gorg megérik-e a 3-3$-t?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

w77d
jah most nézem, hogy skype kéne hozzá.. nem skype-olok

w77d
live support is van? hol?

ollie
Ingyen.

ollie
Lehet nálam jelentkezni egy Dark Fall Lost Souls Steam kódért.

MerlinW
Ott a live support kérdezz rá, azonnal utánanéznek, korrekt srácok.

[merlinw.org]

w77d
kibaszott Intkeys már 2 napja nem küldi a kifizetett kulcsokat :S párszor vettem már onnan és mindig megjött 7-8 órán belül

Tinman
<#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Csak ezért nem fogom még1x megvenni. 😊

MerlinW
Az egy dolog, de a Trine 2 1,5GB és arra jött 2GB-os javítás😊

[merlinw.org]

MerlinW
Csak ha ott veszed.

[merlinw.org]

Rapid81
A Trackmania United Forevert lehet Steam-re regelni? Nem találtam róla túl sok infót. Csak jó lenne, ha az is egy helyen lenne a többivel.

wantonly
Nekem még DVD-n van meg a Sacred, de már csak a por fedi szegényt. 😛
Szokás szerint nagy része szemét. Ami miatt mégis megéri, az a Sacred Gold (nagyon jó kis szerepjátékos Diablo-szerû H&S), Ghost Master (szerintem jópofa játék), illetve a Dark Fall 3. Achtung Panzer is jó, csak az erõsen rétegjáték, illetve régen a Battle Mages-el is jól elvoltam egy darabig.

DarkSector
😊
Nem vagyok steam függõ, de ilyen számomra nem annyira érdekelt indie-ket csak akkor veszek ha olcsó és legalább beregelhetem valahová.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
TÉnyleg, azt nem is láttam. Fosch. Ó, hogy pont a legjobbról csúsztam le (VI)! Most hogy nézem ezt is már csak szarokat tesznek bele :S.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sacred gold <#finom>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Kis "szarok" steam-re jó, de DRM FREE-be ?
Felejtõs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Indie Gala 8 vélemények?

Össz-vissz a Ghost Master tetszik, de az is meg van dobozosban, s 5.3 USDét nem adnék érte. Nálatok mi a helyzet?

DarkSector
Persze nem gond...próbálkozni lehet, csak mondom hogy jó biznisz azért. 😊
Persze lehet majd valaki belemegy, de csak akkor tudom elképzelni ha olcsón vagy szinte ingyen jut WD-hez...😊

Rapid81
Nem kunyerálni akartam, nehogy bárki leharapja a fejem. 😊 Tudom, hogy az ND nem ér semmit. <#awink>

DarkSector
Valaki megveszi neked 4250-ért, amennyit a WD még eredeti normál árban sem ér meg egy 5.5 euro-s kis játékra amit akár ingyen Budle-kból meg lehet szerezni? 😄

Jó biznisz...😄

Rapid81
Valakinek nincs véletlenül egy "fölös" Walking Dead-je? Adok érte egy Nuclear Dawn-t és 5.5€-t. 😊 Annyi jót hallottam már errõl a játékról, de 40% leárazással is sok nekem. 😞

DarkSector
5.4GB tudtommal a játék.

Tinman
Sokkal édesebb a gyõzelem, ha azt a 3x health-ot te magad hozod össze.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
3.1 GB-os javítás? Basszus nem annyi maga a játék is kb.? ^^

arty
mivel a data fájlok bazinagyok és a steam fájlonként frissít ... így egy bit változása esetén is hatalmas a letöltés.

(azt hittem ezt már megoldották, de ezekszerint mégse? idióták...)

Forza.

DarkSector
Csakhogy a D2-re rá is fér ennyi, míg a Trine 2-nél fingom sincs mit javíthattak, mert nem láttam olyan sok bugot benne.
Vagy amit esetleg jobbá kéne tenni.
érdekes...

IMYke2.0.0.0
A 2 GB-os "Trine 2" javítás után majd-hogy-nem meg sem lepõdtem a "Darksiders II" 3,1 GB-os javításának megpillantásakor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Igen de nekem ez nem egyéni izlésem, nem azt mondtam hogy nekem mi az izlésem, hanem hogy ez amire vágysz, még ha ÉRTEM is hogy miért és mire...nincs alapon a játékban!
Vagyis ha egy külsõs progi lehetõvé tenné ugyanúgy csalás.
Vagyis ugyanúgy értelmetlen, objektíven nézve...mert aki normál modon tólja azzal szemben elõnyhöz jutsz. 😄
Vagyis ebbõl következik hogy ahogy neked a végtelen élet értelmetlen egy HC játékban úgy a 2x-es élet is az...😄

davidka003
De amúgy egyéni ízlésrõl vitázunk.
Szerintem ilyen Skyrim nehézséggel jó lenne a Dark Souls. Attól még, hogy nem halsz meg 1mp alatt lehet élvezetes.
Jó mondjuk a Skyrimet letöröltem 5-6 óra játék után. xd

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
"ha valaki rögtön törli, mert durva nehéz akkor annál mindig jobb, hogy 3-szoros élettel viszi végig"

Nem jobb. Ezt így tervezték, hogy csak türelmes és kitartó embereknek van.
Nem feltétlen kötelezõ végigtólni. Nem szégyen a csalás. Ninja Gaiden 2-nél én is beleuntam valamelyik boss-nál és nyomtam egy csalást, DE ott azért mert maga a játék változatos és érdekes volt számomra...

De amúgy mondtad hogy nem érted mi értelme van ennek a végtelen életnek.
Hát persze hogy semmi hiszen ez egy trainer..ahogy a quicksave meg többi szarnak.
Ebbe nem szabad értelmet keresni, hiszen a csalás önnmagában értelmetlen, és mivel a játék gyárilag nehéz ezért még a 2x annyi élet is csalásnak számítana ha lenne. 😊

davidka003
Bazd már 10 hsz óta azt ecsetelem, hogy semmi értelme az infinite health-nek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

jarlaxxe
Ha nem tudsz meghalni mit élvezel rajta?

davidka003
Hát nem tudom de most ha valaki rögtön törli, mert durva nehéz akkor annál mindig jobb, hogy 3-szoros élettel viszi végig, lesz kihívás és élvezi is. Nem kell mindenkinek hardon nyomni.

DarkSector
"Bocs, én azt hittem a játékélmény érdekel... ha csak a sztori és a pályák, akkor ez tényleg nem a te csésze kávéd."

Bocs de ezt ne nekem írd...én nem mondtam hogy bármi érdekel...PONT ugyanezt mondtam Dávid-nak...szóval átirányítalak hozzá...😊

Én csak a csalás dologra írtam, hogy ha Dávid kollegát a story meg pályák érdekelnek akkor...ba-bla-bla.

A játékélmény meg maga a hardcore-sága...ez meg elvész ha megpróbál valaki könnyíteni rajta. Vagyis egyetértünk.

davidka003
Valaki rakja már fel 500 KB-os méretben a képeket, mert behalt tõle a netem.

jarlaxxe
Ha nagy elvárásaid vannak mindig csalódni fogsz mindenben mert két egyforma tojás nincs. Egyértelmü, hogy nem ugyan olyan mint az elsõ rész.
Probáld ki az a biztos.

Tinman
Bocs, én azt hittem a játékélmény érdekel... ha csak a sztori és a pályák, akkor ez tényleg nem a te csésze kávéd.

"A story-ról nem tudok semmit nem is izgat."
Lentebb becopyztam. Van neki.

"De a pályák te úr isten. Ettõl rosszabb pályákat már rég láttam játékban."

Direkt nem látványos "pályák" képét linkelem... viszont már ezekrõl a képekrõl is finoman süt a dark-fantasy hangulat.

Egy nulla tök átlag helyszín...

Másik... teljesen átlag.

"Vagyis ha ennek a játéknak elvész a hardcore-sága akkor marad a szar."

Akkor is marad benne rengeteg, felfedezni való, titok és raklapnyi monszta, epic boss-ok.

"Ha nem azért tolod végig, mert megizzaszt, akkor mást hiába vársz, mert nincs benne más érdekes dolog..."

1x végigjátszás után is még vagy 40%-nyi titok maradt benne. A 2. "pályán" vagy 50x gyalogoltam már át (tesztelgetés, konzol vs PC, etc.), de tegnap találtam egy kis helyet, ahol még soha nem jártam és egy fegyvert is, amit még soha nem láttam.

"youtube végigjátszás?"
Még azt se javaslom.

IMYke2.0.0.0
Nem abban az értelemben "félek" - szívesen vennék meg amúgy mindent eredetiben, ha anyagilag tehetõs lennék, és legfeljebb elajándékoznám másnak, aki jobban értékelné, mint én -, hanem hogy a nagy elvárásaim miatt, s legfõképp, a "Darksiders 1" fényében csalódás lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Ej ember ne féljél, pénzt nem adtál érte ha nem jön be törlöd és annyi.
Bizonyos játékelemekben jobb lett mint az elsõ rész, szvsz.

DarkSector
Majd meglátom a játék többi részében mi lesz, de ez a párbeszédes dolog nekem marhára ráteszi a bélyegét a játékélményre...szinte semmi jelentõségét nem láttam hogy mit válaszolok az xyz nevû idegennek...ME-ben sem annyira hiányzott volna de ott volt némi jelentõsége azért.