Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Azt hogy te vagy én mit csinálunk lényegtelen. Én leírhatom hogy nem tetszik max itt páran látják és már azért mindenki tudja naggyából hogy a másiknak mi az izlése, de õ aki nagy tömegeknek szánja "szakszerûen" a mondandóját, egy tesztnél ne azzal kezdje már hogy 1 órát játszottam és szar volt és még beszél róla 15 percet az egy órás tapasztalatok alapján. Ha neki annyira nem tetszik, hogy játszani sem képes vele, akkor adja olyan munkatársának aki korrektül le tudja tesztelni, mert ez így félrvezetés amit csinálnak. Egy tesztelõ bármeilyen szar a játék, kötelessége végigijátszani, és objektívan mesélni róla.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
És azt nem, hogy az csakis szar játék lehet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én fél órát mondtam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Nem kell végigvinni, ami 15 perc után nem ragaszt a székhez az szar játék, IGAZ???? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
A siker egyik titka a rendszeresség... majdnem mindegy, hogy mit mondasz, csak sokat és rendszeresen told. Ha meg még megbotránkoztató is, akkor meg még jobb. Bolond világ.

Jó, hogy mondod... itt hever az is meg XIII-2 is a polcon és még kis sem bontottam õket. Jön a tél neki kell esnem a konzolos "begyûjtésnek" mert ez így nem állapot <#schmoll2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
FF13 esetében is ezt csinálták. Meg még kit tudja mikkel. Sajnos k sikeresek! Isszák a szavazit itthon😞((

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
MerlinW eleve nem egy kezdõ játékos, no meg jól ráérzett, hogy Pyro-val kezdjen, így szvsz amivel nem bír melee-be, azt hamuvá füstöli.

Értsd jól: Pyro-val könnyebb haladni, mint mondjuk Knight-al.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem a véleménnyel van baj, hanem a megnyilvánulás módjával.

Elég 1x elmondani, hogy szar, mindenki megérti, de akkor azt 10-15 pontban alá is kell ám támasztani, mert másképp csak vásári bohóc a véleményalkotó.

Tinman
Nem... de 2-3 órányi játék után (lassú tempóba annyi eljutni addig ameddig az OW-ös elvitte) mást sem mondani, csak azt, hogy szar, szar, szar, az elég gáz egy 100+ órás játék esetében.

Tinman
Egyetértek + még annyit, hogy a játékosok nagyon nagy hányada hozzá van szokva állandó mentegetéshez, meg ahhoz, hogy nem igazán ütközik olyan ellenfelekbe, melyek esetében nem elég egyszerûen csak nekirontani és ájulásig verni.

Priscilla-t elsõ körben nem öltem meg, aztán a játék vége felé visszamentem, mert jól jött az a pár k. lélek.

Fpocok
2 játék 12 euróért

-Serious Sam 3: BFE Seriously Digital Edition
-Red Orchestra 2 GOTY
-Deus Ex Human Revolution: Augmented Edition
-Dungeon Siege III + DLC bundle

Válassz kettõt... csak 12 euró.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaka923
Kezdetben meg lehülyézted azokat, akik megvették a játékot 😄

davidka003
" Most ott tartok, hogy az utolsó boss elõtt kalandozok a világban, be nem járt területeket keresgélve. "

wtf hisz pár napja jelent meg.
Dragon Age 2-t meg 2 óra után töröltem, mert fos. Inkább nyomnám újra az elsõ részt.

#58246: az a kérdés, hogy ebben lesz-e arcmimika. Sokad dobna a játékon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Hála az égnek, hogy nem a nagyobb réteget volt a célközönség, hanem a kihívást szeretõ játékosok. Aki nem akar kihívást, annak ott a Dragon Age 2. Egyébként, ahogy Tinman is írta - saját tapasztalat - egyáltalán nem olyan nehéz a játék az elsõ 5-6 óra után. Amint ráérzel, kitanulod, az ismeretlen lesz az egyetlen ellenfeled a játékban (nincs térkép, nincs útmutatás, max fél szavas utalások npc-ktõl).

Ez a játék amolyan RPG-k RFactor-a. Akinek nem fekszik, annak ott a Need for Speed😊

Én is az elsõ 1 óra után töröltem. Aztán újratelepítettem, mert basszus, k*va jó játék. Most ott tartok, hogy az utolsó boss elõtt kalandozok a világban, be nem járt területeket keresgélve.

[merlinw.org]

grebber
tutituti
Más is kapott emailt a greenmangaming.com-ról?
(itt volt ingyenes a Greed)

kaptam egy kódot: Get 30% off Sleeping Dogs & Darksiders 2

Ha valakit érdekel akkor szóljon.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Renjike
aki végig viszi az 100 óra után azt mondja ez kurva jó volt .... aki azt mondja hogy szar volt leteszi max 5 órán belül lásd gémteszterbarátunk (otherwold widejó)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
Ergo csak azért vigye végig valaki, hogy jogosan elmondhassa 100 óra után, hogy ez egy szar volt? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Renjike
jajj 😄D kössbele <#idiota>

Renjike
hát van nem mindenkinek ez a kedvence és sokan kibuknak tõle de azért aki 1 órát játszott vele ne kezdjen el papolni akárkinek aki 40 órán felül van.

davidka003
Nem írt tesztet. <#nyes>

Renjike
végignéztem ... hülyeségeket mond , béna , nemcsoda hogy a Taurus boss után 1 másodperc sincs a játékról pedig az a játék elsõ 1 órájában BÕVEN bennevan ha nemvagy egy totál szerencsétlen. 1 órányi anyagból igencsak szánalom tesztet írni. offense!

DarkSector
lehet picit...de azért van mibe belekötni ha megnézzük a das-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
de tényleg fogyatékosok.... nézd meg a többi tesztet mindet olyanokat mondanak néha hogy legszivesebben helyben eretvágnék ezért nem is néztem tovább a darksoul tesztet...

Renjike
húú hogy én Priscillával mennyit szaroztam pedig imádom azt a bosst éééés végül full gyenge volt csak eléggé beparáztam amikor láthatatlan lett és olyan vérveszteséget kúr rám hogy a fülem kettéáll....

amm belenéztem az otherworldbe : megölte az Asylum démon és nem véletlen hanem béna volt = alapból hagyni kelett volna a játékot a tesztel együtt mert innentõl tudtam hogy szét fogja fikázni , nem csoda hogy meghalt a csontvázaktól..... b

DarkSector
Persze ha valakiknek már más véleménye van akkor azokat tutira pénzelik... 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Puzsér pénzeli õket. 😄

Renjike
az otherworld egy rakatfos játéktesztelõ banda 😄D

Tinman
Pedig a Parry egy Hornet ringgel durva dolgokra képes...

Tinman
20 perc?
Durva túlzás! Boss-tól maximum 5 percre volt tábortûz, de a kevesebb a jellemzõbb. Egyébként pedig:

a, Elfutsz az újratermelõdött mob-ok mellett.
b, Felhasználod a lehetõséget fejlõdésre.

Ha sokadszorra öl meg a Boss:

a, Rossz helyen és túl korán kopogtatsz.
b, Már megint nem figyeltél...
c, Nem látod a gyengéjét.

Renjike
nem gyakran szoktam hárítani , inkább simán védekezem vagy gurulok steames a játék és a shift tab kombónál bejön a steam menü így leszoktam róla 😄DD

davidka003
Egyébként bárki bármit mondhat de az faszság, hogy ha meghalsz egy fõellenségnél akkor visszarak mondjuk 20 perccel elõttre aztán megint végig kell magad verni a kis szar ellenségeken azért, hogy aztán megint megöljön a BOSS.

DarkSector
Nemtudom...:S

Tinman
Dark Souls Soul LVL 1 végigjátszás

Mit jelent ez?

- A DaS minden harci feladványa megoldható NULLA karakterfejlõdés mellett, holott a maximális szint LVL711.

- A DaS a jóval gyakoribb mentési pontok miatt eleve könnyebb darab, mint a DeS.

- Választható nehézség? Miért is kellene bele? Hogy 12 csapás helyett 2 legyen a boss? Ettõl komolyan bárki is azt hiszi, hogy jobb lesz a játék?!
Attól viszont jobb lett, hogy nem "pusztulgurul" minden, miközben mi félistenként végigmasírozunk az egyes pályákon, hanem folyamatos koncentrációt és odafigyelést követel. Hibázol? ---> Dögölj meg. Igaza van.

- Nézd meg a DaS PC topik nagy részét! Jellemzõ rájuk, hogy ha újrakezdték xy ok miatt elõröl a játékot, már játszi könnyedséggel haladnak, mert a DaS pontosan addig nehéz csak, amíg ki nem ismered a nem is olyan egyértelmû és egyszerû fortélyait.

- Ez az Otherworld "rivjú", pedig pontosan olyan komolytalan, mint ha én beülnék egy Dacia Duster-be és 1.5 óra "tesztelés után" kijelenteném, hogy szar.

DarkSector
Jah...hát figy nappal melózom este van idõm tólni nem akartam belemélyedni.
Majd ha a fõ story meglesz, és a térképen maradok akkor majd kipróbálom ezeket, vagy éppen ha átmegyek New Game + -ra.
Amúgy hogy is van ez?
Hogy nem lehet mind2-õt hanem választani kell?
Vagy maradok vagy New Game +?

Rapid81
Nem lehetne speciel erre a giveaway-re meghívást kapni vagy valami? Szeretnék nevezni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Mivel általában általam valamire tartott játékot szeretek felajánlani, ezért ezt bátran ajánlom mindenkinek!

Lara Croft GoL (SteamGift)

Shep
Hát, hogy a játék egyik legjobb részét kihagyod., mert a speckó képességek a legjobbak az egészben. Na meg, hogy fel sem tûnt, hogy van ilyen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Dark Souls bemutatjuk
Abban egyetértek, hogy nem az a baj vele, hogy nehéz hanem, hogy semmilyen nehézség választó nincs benne. Lehetett volna egy easy mode for pussies és rögtön nagyobb réteget megnyert volna a játék. Aki akart volna játszhatott volna normal módon, aki pedig nem akart akkora kihívást az nyomhatta volna easy-n.

DarkSector
miért mi a baj?

Shep
ÚÚÚÚÚÚÚ hát erre inkább nem mondok semmit 😊

DarkSector
Aha...hát mindegy már jókor mondod már lassan vége a játéknak...😄
Mindegy ha az eddigi stílusommal nem megy, max akkor begyakorlom ezeket a speckókat....mert ide láttam hogy kell a joy-on nyomni egy LB-t és úgy az A-B-X-Y-t.
Eddig meg egyszerûen nem értettem miért írja jobb felsõ sarokban ezeket hogy nyomj A-B-X-Y-t...hááát igen csak azt nem tudtam hogy az LB-t is nyomva kell tartani...😄
Lehet ezekkel könnyebb lett volna eddig a játék. 😊

Én csak simán a 2 féle támadást használtam...az X-Y gombokat....kasza és kalapács.
Eddig elég volt ez is...ja meg a B-vel a kivégzést néha.

Shep
Hát 2 felé lehet fejlesztani egyik az ilyen speckó mozgások másik a nekromancia ahol tudsz behívni élõholtakat, vagy varjú sereget stb. Ez utóbbi szerintem jobban használható és sok helyen sokkal könnyebb leverni az ellent akár a bossokat is.

DarkSector
Nem tudom pontosan mi micsoda, de ha az Ability-re gndolsz unlockoltam emitt-amott...de hogy mikre jók nem tudom...most probáltam és csak most vettem észre hogy van valami extra mozgás is, csak eddig nem vettem észre....😄

Shep
Mit fejlesztesz amúgy a nekro-t, mert azzal elég könnyû leverni fõleg 14-es szinten, mert mintha te már annyi lennél, vagy rosszul emlékszem?

DarkSector
Oks lehet akkor a végére hagyom...😄

Amúgy számomra érthetetlen ha kiveszem a mentéseket...hogy a picsába hogy mégiscsak valahogy bentmarad a mentésem a játékban?

Shep
Azok mellékküldetések, ha nem csinálod sincs semmi.

ZsZso
Én is hiányoltam a mailt, de feledtette bánatom a játék 😊. Örülök, hogy tudtam segíteni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Tower Shield jellegû pajzsokkal nem tudsz parry-zni.

Felejtsd el amit az RPG-kbe megtanultál, hogy a DMG meg a DEF a mindenható...

Tinman
Köszi ZsZso! Ha egész nem is, de félisten vagy! :-D

Megspóroltál nekem 4.99 Euro-t ugyanis én is megkaptam :-)))

Éppen 1 órával korábban gondolkodtam rajta, hogy jó kis kalandjátéknak tûnik, be kéne rántani, de sajnáltam érte az ~1.380 ft-ot.

Amúgy az mekkora baromság, hogy nem küldenek mailt Bemine-tól, hogy: Hé paraszt, kaptál +1 játékot!

Áááá dehogy... az SG Eredeti Játékaink topikból kell megtudnom, mert a franc se nézegeti a Bemine accomat, ahol szintén nincs kiemelve, hogy új game-t kaptam <#falbav>