Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Így van.
A tartalma - az Enhanced tartalmakon felül - 100%-ban megegyezik a Premium Edition-éval.
Azaz:
* 2 DVD(játék) - színes szitálással
* Kézikönyv - színes borító, fekete-fehér tartalommal, 36 oldal
* Útmutató (gyak. végigjátszás) - színes borító, fekete-fehér tartalommal, 96 oldal
* Színes, keménypapíros térkép, 2 oldalas (Pontar-völgy, Északi királyság)
* Bónusz DVD (Így készült, stb.)
* Audio CD (Soundtrack)
* Stilizált levél (kemény papír) A "disznó Hensett" címmel.
* Pénzérme

A "The Witcher-gyûjteményem":

Emellett, az elmúlt idõszakban vettem egy
* Dragon Age 2-t
* The Rise of Argonauts-t.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
A rohadt életbe, közben felemelték 30 euróra. Pont most akartam megvenni. 😞

ollie
Ja, ez már akkor az Enhanced Edition?

IMYke2.0.0.0
Mert nem is lehet kapni õket, még.
Ez olyasmi, mint amit az EA/DICE meglépett a Battlefield 3 Premium csomaggal = az elkövetkezõ DLC-ket INGYEN megkapja (letöltheti) az, aki a Borderlands 2 Season Pass-t megveszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
LOL, nem gondoltam hogy máris lehet kapni õket O.o

ZsZso
Köszi!
Jó, hogy nem jártam MMbe, mert lehet én is otthagytam volna pár ezrest.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Valamit félreértettél.
Ez a gyári Enhanced Edition.

Ehhez mindössze ezeket kellett beszereznem:
* Patch 3.1 for Enhanced Edition - 6 MB
* Patch 3.2 for Enhanced Edition - 58 MB
* Patch 3.2.1 for Enhanced Edition - 7 MB

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
olvass
Elsõ részhez is volt 4 dlc... itt is lesz. Egyben meg lehet venni majd 30euróért... de most steamen 10euróért vettem 😄

ollie
Valaki mondta, hogy 30 eurónak kéne lennie?

ollie
A GUTS minõségibbnek néz ki, mint a másik. Nehogy már csak azért legyen valami gagyi, mert rajzfilmszerû a grafikája. Akkor a Borderlands is gagyi?

Fabio Capello
"30eurós borderlands2 4dlc pakk"

DAFUQ?

ollie
Cserébe viszont letöltheted a 2GB patchet hozzá. 😛

990-ért én is vettem volna!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
lol, nem tudom mi van steamen... de a 30eurós borderlands2 4dlc pakk most csak 10 euró... megvettem 😄

IMYke2.0.0.0
Otthagytam a MM-ben a 4.990 Ft-os Avengerst. Szerintem, jobban jártam az Enhanced Edition-ös Witcher 2-vel - azonos árban voltak <#nyes>

Totti5
MM 990.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Még mindig jobb mint ha 8-9 lett volna alapon. Ez így akciósan is drága, de nekem megéri a kompromisszum mentes FULL HD élményt, mert baromi jó film.

DarkSector
Ha van film amit szeretsz akkor nem sok érte...pl a Robotzsarú.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Anniversary-t majd lenyomom én is egyszer de unalmas. :\
Busszúállók meg 5k-ért is vicc. Pofátlan áron adják a Blu-ray filmeket. 2 órás filmekért amit jó esetben max kétszer néz meg az ember, nem éri meg kiadni 5-7 ezret.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZsZso
Mennyiért adogatták õket és hol?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Totti5
Csak nem bírtam megállni... ráadásul jól odapakolták mellé olcsón a felvezetõ részeket is...

DarkSector
Jah ez elõfordulhat...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Utána be is vallottam, hogy tévedtem. Mondjuk Nem a készítõknek köszönhetõ a PC-s port minõsége, hanem a DSFix készítõjének😊

[merlinw.org]

MerlinW
"Szobába zárt" betegszabin vagyok 2 hete, napi 5-8 órát beleöltem megjelenés óta (~90 óránál járok). 😊

[merlinw.org]

arty
7k volt, nekem is megvan 😄

Forza.

arty
+1

4%-on áll 😞

Forza.

tutituti
Rougelike.
Az a baj vele igazából.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rapid81
Teljesen mindegy, hogy milyen stádiumban van. Ez egy izometrikus 3D-s RPG játék, amiket utálok. Ennyi. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tutituti
Exoplanetet ki lehetett próbálni asszem még korai alfa stádiumban.Ott is jól nézett ki.be is track-eltem.

A GUTS nem jön be.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Nem tûnt fel valami a játék oldalán és a videón?
Ha nem, akkor ajánlom újra megtekintésre...

Rapid81
Ez a GUTS valami szörnyen gagyi cucc. Na én ezt nevezném indifosnak. 😊
A másiknak a látványvilága egészen korrekt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Jó kérdés - én a leírást Ctrl+C / Ctrl+V-ztem.

HappyHunter
Hogyhogy no DRM ha steames?

Be happy. :) Running!

grebber
Egész jóféle bár elég kevés likeot kap 😞

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
*megrémiszt

ZsZso
Linkek:
Exoplanet
GUTS!

GUTS! nem rossz, de engem megrémíszt a HC játékstílus.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat, legközelebb igyekszem 😊

ZsZso
A jövõben legyen szives linket is adni. Öreg vagyok én már a keresgéléshez 😛.

IMYke2.0.0.0
STEAM - Grrenlight - "GUTS" - Ez is érdekes lesz.

Features
* PC, Mac & Linux release, no DRM!
* Be a hero! Cut through hordes of enemies while the distant screams of electric guitars glorify your power!*
* One life. Die and you're dead, kid. The stakes are high.
* Different every time you play. Items and encounters will be random for maximum replay value.
* Skippable dialogue and cut-scenes. Normally this goes without saying, but we're not living in normal times.
* Efficient. GUTS will have very low system requirements. We know what it's like not to be able to afford a shiny new computer.
* Over twenty different monsters. Each with unique game-changing abilities. For example: Bats clone themselves on attack, overwhelming you quickly!
* Simple to play. The entire game will be playable with just the mouse.
* Powerful, unique items. There will be rare items which change how you play significantly, like the Silk Sash, which grants the player permanent counter-attack.

IMYke2.0.0.0
STEAM - Grrenlight - "Exoplanet: First Contact"

Elég érdekes koncepciónak tûnik.

IMYke2.0.0.0
Nekem is sok dobozos, digitális és WRZ játékom van, amivel még nem is játszottam.

w77d
most már 102 😄 ma el is kezdenék megint valamit, ha nem lennék ilyen elbaszottul kegyetlenül másnapos... bammeg hajnali 2-kor még részegen hajigáltak ki minket a Puskás stadionból XXD

davidka003
Számít valamit? Úgyis vagy 100 játékod van amikkel szintén nem játszol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
nna megjöttek az intkeys kulcsok!! 5 nap bammeg

davidka003
Azt nem értem hogy tudnak fennmaradni még mindig az ilyen magazinok. Teljes játék nulla, újság sem nagy szám.

grebber
Amazon:

X-COM: Collection ~850FT
Divinity II: The Dragon Knight Saga ~1360FT

Mindkettõ steam-es!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Mármint itt már mindegy.
De tegyük fel kijön egy játék és csak akkor jelenne meg a teszt miután 1 hét alatt végigvitte a teszter az rossz lenne. Sokan a megjelenéskor akarnak olvasni róla nem 1-2 hét múlva. Mondjuk nem értem a Gamestar magazinokat sem. Havi 1-szer jön és tele van olyan tesztekkel amikrõl már lehetett olvasni 2-3 hete.

Renjike
óguszt 24 volt a megjelenés jelenleg 62 óránál tartok és még van mit tenni . De spanom pl 60 óra alatt kivitte a játékot.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
"Egy tesztelõ bármeilyen szar a játék, kötelessége végigijátszani, és objektívan mesélni róla."

Szerintem ha megvárnánk míg minden tesztelõ végigjátssza 100 óra alatt akkor sokat kéne várni a tesztre is.