Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Alap hogy megcsinálom...vagyis tuti megpróbálom, csak kérdés változatlan...ez egy melléákküldi a játék végén ha a térképen maradok vagy majd sorra kerül amúgyis a történet szerint?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
A tanító a legelején. Az a nagydarab melák.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Le lehet csak gyakorolni kell, de sörért én biztos nem szállnék csatába 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Te nekem magyarul mond...ez a fõvonal vagy ezek mellékküldetések?
Ezek a fõbosszok még visszalesznek?

Amúgy nem azt írtam hogy ez a legnehezebb, hanem hogy nekem a végigjátszásom során eddig ez a legnehezebb volt...a póknál elsõnek azt hittem nem lesz ellene semmi jó ötletem vagy taktika meg a kardos geci ellen, de sikerült...

Ki az a Trane...gyere steam-re ha tudsz. Ott írd. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Azt te csak hiszed nem Achidna volt a legnehezebb Fõ boss ne aggódj !

Beszélj Thane-el ad neked 4 Föbosst na azokat gyõzd le ! xD

Amugy 1-et már kinyirtál a listájáról ! Thane listája (Beithir(Flame Dragon) Argul (Desposal King) Gorewood (Ent) Achidna (Giant Spider)

Ha le tudod verni a Desposal Kinget ugy hogy egyszer sem halsz meg és nem használsz health Potiont veszek neked egy láda sört ! xD
Shep
Tudom, elírtam, közel van az 1 meg a 0 😊 Az is igaz amit utána írsz de hosszú távon elõbb utóbb csere kell úgyhogy ha nem tudok bagóért 4 magosat akkor bizony nincs értelme drágábbat venni inkább még összeszedni egy kis pénzt és komplett csere.

Shep
Nekem 400-as fsp van 3 vinyó mellette és hangja az szinte semmi.

DarkSector
Mind2 steam-es...Just Cause 2 meg Lara Croft GoL-t vettem kulcsban amazonról és ezek steam-esek...ráadásul mivel GameFly-nak nincsen külön kliense...ezért kicsit lehet is sejteni...😄

Pláne hogy steam cd-kulcs listán rajta vannak...akkor nem lenne steam-es ha írnák hogy DRM free... 😊
Kupont ne felejtsd el használni...😄

Jani21
Steamworksös cím, azaz minden változata Steames és ott az adatlapján, hogy "3rd Party Download Required". Ez minden bizonnyal a Steamre utal.

ZsZso
Just Cause 2 -rõl honnan lehet megtudni, hogy Steam-es -e?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Amúgy a win8-nak megvan az Október 26-tól elérhetõ elsõ 40 xbox játéka...Mondjuk valjuk be hülye volt az aki azt hitte hogy majd most RDR-ezni fogunk pc-n a win8 segítségével...

Ahogy várható volt az Arcade szekcióból lesznek játékok.
Pinball FX2 már eddig is elérhetõ volt.

4 Elements II Special Edition
A World of Keflings
Adera: Episode 1
Adera: Episode 2
Adera: Episode 3
Angry Birds
Angry Birds Space
Big Buck Hunter Pro
BlazBlue Calamity Trigger
Collateral Damage
Crash Course GO
Cut the Rope
Disney Fairies
Dragon’s Lair
Field & Stream Fishing
Fruit Ninja
Gravity Guy
Gunstringer: Dead Man Running
Hydro Thunder Hurricane
IloMilo
iStunt 2
Jetpack Joyride
Kinectimals Unleashed
Microsoft Mahjong
Microsoft Minesweeper
Microsoft Solitaire Collection
Monster Island
PAC-MAN Championship Edition DX
Pinball FX 2
Reckless Racing Ultimate
Rocket Riot 3D
Shark Dash
Shuffle Party
Skulls of the Shogun
Taptiles
Team Crossword
The Harvest HD
Toy Soldiers Cold War
Wordament
Zombies!!!

DarkSector
parancsoljatok...többen keresték már ezeket:

20% off kód ezekhez a játékokhoz: GFUKAUG2012

Lara Croft GoL
Just Cause 2

Kérdésem az lenne akinek eleve van már profilja itt megtenné szívességképpen hogy megvenne egy Lara Croft GoL-t és én természetesen utalnám a lóvét, mert megsporolnám a regelést. 😄

DarkSector
"Jó étvágyat és jó harcot!
Fél óra múlva én is otthon leszek, kaja és nyomatom a Híradó után a játékot 😊"

Bocs ezt nem figyeltem elsõre.
THX nekedis viszont. 😛

Most durvultam le a barlangban a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szellem vikinget meg a nagy kibaszott pókot!

És igaz 10 szer meghaltam kb de sikerült 1 élettel hogy ne töltsek magamnak Potion-t!!!! 😄

Még én sem hiszem el hogy sikerült, talán ez volt a legszarabb vagyis a legnehezebb eddig.

ZsZso
Ohh, yeah! Mégis csak megérte a Be mine 4 packot megvennem 😊. Beletették a Kaptain Brawe: A Brawe New World játékot (amit azóta már ki is szedtek), de én is megkaptam a kulcsot hozzá (mint régi vásárló).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Bakker, már el is felejtettem, hogy milyen zsír honosítást csináltam én pár éve a Supreme Commanderhez és a Forged Alliance-hoz. 😄 Le vagyok döbbenve magamon. XD Tökre el is felejtettem már a sztorit.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Renjike
engme sem vettek be pedig kértem is :'DD de még nem is volt játék amire jelentkeztem volna szerencsére 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

tutituti
ha meghívtok jelentkezek
hopphopp😄
Amúgy nekem nem jött be ,tehát még váratok a csoport bekuncsorgással.
civ meg rome total war jellegû játékok nem kötnek le.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Huhh hát ezt szivesen elvinném, nagyon jo játék 😊

Grebber: Kicsit drága, First Decade emlékeim szerint olcsobb volt.(itt figyel a polcon 😊 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
EA kiadja a C&C Ultimate Collectiont 49.99dolláros áron!

Next PC upgrade: 2022

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Sir Quno Jedi
Jaja, kösziek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Ja látom.
Nekem ilyen piros nincs.
Csak sárga meg zöld...talán még kék színû kerettel.

zorrobomber
Jelentkezzetek! 😊

zorrobomber
Realtime hódítós pepecselõs stratégia, a hangsúly a királyi dinasztiádon, és az azon belüli-kívüli viszálykodásokon van. Ármánykodások, beházasodások, diplomáciai cselszövések.

"the most impressive Paradox game to date"

IMYke2.0.0.0
Mert rosszat néztél:

"Ezzel a fegyverrel aprítok mostanság (jól megetettem a kicsikét): KLIKK"

Jó étvágyat és jó harcot!
Fél óra múlva én is otthon leszek, kaja és nyomatom a Híradó után a játékot 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Nem jön be a link. 😄

Most eszek meg pihenek, aztán ki kéne nyirnom ezt a nagy pókot itten...😄

Tinman
Nyugi én sem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Én továbbra sem vagyok benne ebben a csoportban. Egyébként ez milyen játék?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Pontosan.

Nekem még a régi 1366-os Ci7 van, egy 460GTX-el, amit éppen most adok el és a fogyasztásmérõ szerint 361 WATT-nál még nem evett többet a gép, persze hangkártya, HDMI digitalizálókártya, 2 db. SSD, vinyók, optikai meghajtó, pár USB-s eszköz is lógott rajta... ja és mindezt teljes terhelés mellett.

Miért jó túlméretezni a tápot?

1.Mert kevésbé melegszik, így csendesebb.
2.Mert véletlenül sem futsz bele abba, hogy elfogy a kraft. Egy márkás 450W-os Corsair tápnak -ahogy Ratgab írta- meg se nagyon kottyan egy újabb alacsonyabb energiaigényû konfig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nincs olyan, hogy 1055-ös rendszer. s1155-ös foglalt és CPU tokozás viszont van.

Érdemes-e...?

Nem feltétlenül! Ha ki tudsz fogni egy jó árú 4 magost, valami 1066-os komolyabb idõzítéssel bíró ram kitet, akkor igen boldog idõknek nézhetsz még elébe, persze egy GTX460 használtan szinten nem ártana.

zorrobomber
sqj megvette la noire-t, szal az tárgytalan, alanti kis indie fos viszont nem <#crazya>

Tinman
Nope.

IMYke2.0.0.0
Ma Pécsett jártam amúgy.

Nem vettem meg a 4990 Ft-os Avengers BD-t.

Helyette vettem viszont:
* "The Witcher 2: Enhanced Edition" HUN - 4999 Ft
Mert 18 GB-ot nincs kedvem letöltögetni (kábé 1-1,5 hét), és BD-lemezt venni hozzá. Cserébe, igényes borítót, kézikönyvet, és Soundtrack lemezt is kaptam.
* "Rise of the Argonauts" HUN - 990 Ft - Annak, aki nem ismerné: Trailer

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy sikerült elírnom a nevét 😊

IMYke2.0.0.0
Szívesen <én is köszönöm a tanácsokat>.

Amúgy az egyik korábbi üzenetemben megnézheted azt a fegyvert, amit "etetéssel" fejlesztettem: #57968
"Possessed Doubyle Scytches"

DarkSector
Nekem ez kínai...
Mindegy jó ez így...már tökmindegy mert semmim sincs csak amik éppen a karakteren vannak. 😄

Azért persze köszönöm az infót.

IMYke2.0.0.0
A fegyvereddel (Possessed xyz) "megetethetõk" az általad felvett tárgyak - nem mindegyik, ami igen, az be is kerül jobbra, amikor a "Possessed" fegyvernél kiválasztod az "Upgrade"-et.

DarkSector
Most ezt nem értem...mit és hová kell beáldozni? 😊

DarkSector
Bejárata elõtt...ez nem fõboss...hanem szürkés-fehéres kutyák...3 darab.
És a kopasz kicsikbõl meg kb 8-10...mindjárt a kapu elõtt amikor leugrok...ez húzos volt 2-3 retry-t kellett elbasznom rá...😄
Mert elsõnek 2 nagy kutya van...utána ha megölök egyet, jön 8-10 kicsi...és ha a 2. nagy is meghal akkor egy 3. nagy jön és a kicsik zavaróak...a nagyok meg brutálhalálosak ha nem figyelsz...mikor berserk-et tólnak és bedühödnek ennek van 2 formája...

Az alap hogy nekedfut és egy nagy szaltóval lecsap...ez az alap támadás amit a játék elején is tud.

De nemrégóta vannak ezek a fehérek...a keményebb ilyen támadásban elfehérednek mintha lefagynának, és odajön 8-at suhint a karjaival...nah azt ha beszopom 200-250-et levesz és van 1300-1400hp-m asszem...és ez csak 1 kombója...

wesker24
Jah arra a nagy dögre gondolsz akinek a kicsinyei vannak ?
wesker24
Azt tudtad hogy ha van Possessed fegyód akkor nem mindegy hogy mit áldozol be nagyon oda kell figyelned hogy milyen fegyót készítesz magadnak mert amiket beáldozol azokból a tulajdonságokból fogsz tudni majd választani szóval nem lehet csak uyg vaktában minden fegyvert megetetni vele !
wesker24
Psychameron-nál mire gondolsz mert öt csak egy Fõboss van az is Psychameron végén a többi az nem volt igazi Boss !

Vagy talán a Psychameron bejárata elött mondod ?
DarkSector
Normal...(az elsõ kutya amirõl beszéltem 3 ütésbõl öl meg ha nem gurulok el...)
Nem könnyû de nem is vagyok kezdõ...és fõellenségeknél haltam inkább 2x kb mire megnéztem kb milyen támadásaik vannak...mert elsõre ugye nem tudtam...nem vagyok gondolatolvasó. 😊
nem állítottam semmit.

Úgy értem hogy semmit nem csinálok...ami az utamba kerül felszedem a hullákból a legerõsebbet mindig beteszem kiegészítõkbõl és a maradékot ahogy odaérek a trade-hez eladom.

Ez a Health meg Wrath-okat is mindig eladom...eddig még egyet sem használtam belõlük...a Health-ot tudom mi...de a Wrath-ot fogalmam sincs amúgy mire lehetne használni.

Ezért járok fél millió aranynál...gondolom...

Haverom nyomja Easy-n.

wesker24
Mert ha easy-n nyomod úgy persze hogy könnyû Easy mode Pussy-knak való úgy mindenki végigviszi úgy hogy nem használ egy Health Potion-t se ! 😄
wesker24
Milyen fokozaton nyomod te Easy vagy Normal ?

Meg hogy érted hogy nem kellett semmi Item eddig ?
zorrobomber
amazonon van akciós Max Payne3+GTA4, és Max Payne3+LA Noire bundle(magában Payne nincs), mindkettõ 30.00 USD=6,757.71 HUF, és nekem csak MP3 kell, többi már megvan 😊
hardveraprón 3000-ért hirdetem, de itt 2000ért odaadom
jelige: kecske és káposzta

ja és amúgy MP3 is steames, szóval mást is érdekelhet a konstrukció

DarkSector
Meg persze cirka 500.000 aranyam van durván...vagy több.

DarkSector
Nagy vonalakban tudok segíteni ha kell:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Guardian erõs ellenfél. Ahogy van pár trükkös csávó is.

A lényeg hogy minden ellenfél szinte meg sem tud sebezni ha kitalálod a trükkjét.
A második kar lõ tûzlabdákat, ezt a pisztolyal a lóról lovagolva a guardian körül lödd, és annyit lõjj rá hogy megálljon egy helyben lehetõleg a guardian lábánál...s nemsoká felrobban ezzel megbénítva a monsztát.
2x3 kasza kell a guardian összes ékkövébe.

Majd ha elakadsz szólj, és segítek hogy melyiknél mi a trükk....

Ezt elolvasva azt tanácsolom hogy sokkal jobb ha magad jössz rá, érdekes hogy valóban nehezek 1-2 helyen az ellenfelek, de a taktika elnézéséhez max meghalsz 1x-2x és addig inkább figyelj a taktikádra, úgysem fogod elsõre megölni õket, mert elsõre nem tudod hogy mi a taktika.

Én most beléptem psychamber-hez vagy mi...és a játék elején volt egy kutya szerû fõellenfél egy dobozokkal teli helyen...nah azt a bevezetõ után picit erõsnek találtam...de taktik meglett és elhullott a disznó.
És modt ennek a jeges változata vagy mi van, és van egy 6-8 ütésbõl álló kombója, nah ebbõl jön 3-4 darab itt a bejáratnál...itt azt hittem feladom és használok 1 életnövelõt...DE meglett miindegyik geci a kicsikkel együtt, kb 4x haltam meg mire kitaláltam hogy tudom kivédeni.

pár tanács:

- ellenfeleknél taktika
- feladatoknál mindig NÉZZ szét...mindenfelé...fent-lent mindennek az oldalát! És Mindig jusson eszedbe addig hány MOZDULATOT tanultál...mert van mikor a mozgások elfelejtése okozza a problémát! Hogy ááá én ilyet is tudok és akkor már átjutok ... 😊
- a MADÁR hülye. Néha nem mutat jó irányt, szóval inkább elsõsorban a térképet használd, vagy próbálj visszaemlékezni hogy hol nem jártál még vagy hová kellene visszajutni.

Ha ezekre figyelsz...marha könnyû lesz.

talán kb lv16 lehetek, nem kellett eddig semmi item...😊

Sir Quno Jedi
Jah, Lilith elég poweres volt. Toltad az elementális sebzést, phasewalk-ban meg sérthetetlenül rongyolhattál be az ellenség hátába. Nagyon fontos az elemi sebzés, fõleg a tûz. DE az elektromosság és a sav is használható, mindnek megvan a maga elõnye és helye.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Ne öljetek meg, hogy elakadtok a DS2-ben. Aligha találni egyszerûbb játékot ebben a kategóriában.