Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nyilvánvaló? Az jó mert mondták hogy ez pc-n ment!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Manapság menõ konzolnak mutatni a pc-s videókat... ki tudja 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azért egy ilyen japán jányt egyszer szívesen elkapnék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Mi van?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jarlaxxe
Autókázásnál bezzeg zavar ha valami nem élethû...

Totti5
Itt a gameplay HDban.

Most vagy ennyire jó az engine, vagy ezek a videók elõre rendereltek lesznek ( abban az esetben 360ra tényleg 10 lemezen fog jönni ). A gameplay az teljesen nyilvánvaló hogy PS3/360 és ez is van feltüntetve. Átvezetõk terén, meg ki tudja... MGS 4 is brutálisan festett sok sok évvel ezelõtt. Kinézem belõlük hogy ezt még így kisajtolják a mostani konzolokból.

Totti5
Ezek játékok és nem a valóság!!! nem teljesen mindegy hogy milyen takony effekt van rajta? azt prezentálja hogy nedves... amúgy ha már Unreal fel lett hozva akkor ez itt még mûebb, de kit érdekel ez most? valóságban teljesen más az esõ...

Rapid81
A mûanyag hatás a vizes felületek miatt van. Az még nem is annyira gáz, mint például egy UE3-as játékban.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nem a kutyák buktatják le a videót, hanem Snake lába, és az itt-ott rossz megvilágítás, a mûanyag hatású csillogás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Jól van, rátok hagyom... Azok a kutyák akkor is életidegenek számomra. Azonnal lebuktatják a videót.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Direkt megnéztem még egyszer a videót - nem inog, hanem mozog: hiszen ugatnak.
Emellett, a kamera sem stabil ("résztvevõ" kamera van).
S a kutyák összesen 3 mp-et szerepelnek teljes testtel a videóban. Az ugatás, a fejmozgás, a mozgásuk tökéletes.
Nekem is van kutyám.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A sztori nekem teljesen sötét. Igaz, hogy nem ismerem a sorozatot, de fogalmam nem volt, hogy mirõl szólt a videó. 😄

Rapid81
Inognak jobbra-balra, közük nincs egy valódi kutya mozgásához, amikor mind2 két lábon áll a kerítésnél és ugat. A fejük mozgása az, amivel gond van. Kutya így nem mozgatja a fejét. 😊 Mikor elsétálnak, azzal már semmi gond.

Nekünk meg menhelyünk van, szóval én is láttam már pár kutyát.

IMYke2.0.0.0
Eddig egyetlen játékban sem láttam ilyen jól lemodellezett kutyát.
Ha valami kritika illeti a videót, az nem más, mint játékmechanikai: amikor Snake elõször bekushad a sziklához, a lába még egy kicsit egy helyben lépked.
Amúgy meg: még mindig megmondható a "játékról", hogy játék, de az illúzió tökéletes, s ide valóban illik a "filmszerû" kifejezés (annak ellenére, hogy pár logikátlan jelenet volt benne - betudhatóan annak, hogy mindent meg akartak mutatni).

Totti5
+1 én sem látok rajta semmit... tökéletes.

Seth
A végletek. Ha nem tökéletes akkor már szörnyû. Nemá, szerintem semmi kivetnivaló nem volt benne, persze nem értek az animációhoz, de kutyám viszont van 😄

PSN ID.: Beegabor

Rapid81
Az egész nagyon szép, meg jó, meg látszik, hogy iszonyat munka van benne, de akkor már a kutyák mozgását mi a frászért nem tudták lemodellezni rendesen? Még a legelején, mikor a kutyák ott vannak a kerítésnél, az nagyon szörnyûre sikeredett.

IMYke2.0.0.0
Én is örülök, hogy néha vehetek magamnak valamit - igaz, csak jövõ márciusig 😞

"ha megvan már a The Witcher 2 Premium, akkor minek kellett belõle másik példány, másik kiadásban."

Nos, azért, mert 18 és fél GB-nyi anyagot kellene letöltenem a GOG-ról, amikor az Enhanced Edition-t magamévá akarom tenni. Ezt még ki kellene írnom BD-lemezre, és a végeredmény nem lenne méltó a sorozathoz.
Helyette, megvettem a feljavított verziót is, eredetiben - mert megérdemli a játék, megérdemli a fejlesztõ csapat.

IMYke2.0.0.0
The Hut: Pay Day Treat - 10% off your next order <48hrs Only> - Your Unique Code: 2484-30F1-4E1A

Green Man Gaming: As an added bonus, we're putting out a 25% code to mark Labor Day in the United States. But that's no reason everyone else can't use the code, too:
GMG25-LABOR-DAYGO
This code is valid for use from 1100 UTC Sunday September 2nd until 1100 UTC Tuesday September 4th.

Get 30% off Sleeping Dogs & Darksiders 2 Use code GMG30-916H7-0TG16 to get 30% off Sleeping Dogs or Darksiders 2, valid until 1100 UTC September 2nd.

zzeN
Most csinálok én is egy giveaway-t, meg mondanád hogy kell ilyet csinálni?😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Én nagyon remélem hogy itt nem csak megint a hitegetés megy és tényleg kiadják pc-re!

arty
ezernyolcért max dvdt vettél - annak nem csoda, ha dvd a képe 😄

Forza.

davidka003
Electric shock music video
Most találtam, király. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tessék rá jelentkezni, ha még nincs meg (de csak türelmeseknek, akik szeretik a szerteágazó, mély stratégiákat):

MerlinW
Duplán ütõs videó. Elõször rádöbbensz, hogy ez nem élõszereplõs videó, majd arra döbbensz rá, hogy ez a játék grafikája és nem holmi CGI. Hidegen hagyott mindig a grafika, de ez elõtt le a kalappal.

[merlinw.org]

grebber
METAL GEAR SOLID: GROUND ZEROES TRAILER!

Ez valami fenomenális.Akarom most!!

Rapid81
Egészségedre. 😉

Nagyon helyesen döntöttél. Bár mondjuk nem értem, ha megvan már a The Witcher 2 Premium, akkor minek kellett belõle másik példány, másik kiadásban.

Argonauts is jó döntés. Nagy kár, hogy a linkelt trailerben látott helyszínek egy része nem került bele a végleges változatba... Nem mintha enélkül nem lenne teljes a játék, csak ha már anno felcsigázták a népet vele, akkor igazán belerakhatták volna. A játék története nagyon jó, tuti nem fogod abbahagyni, ha belekezdesz 😊 (Amúgy a sztori nem ragaszkodik nagyon az eredeti aranygyapjú legendához, de mivel ez egy játék, ezt megbocsájthatjuk neki.)

Jó látni, hogy újra megengedhetted magadnak a vásárlást 😊

Bence94
Már annyira régóta nevetségessé vált hl3 és valve téma, hogy már én is örülnék egy ilyen greenlightos poénnak <#nyes>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

HappyHunter
Viszont fasza az új lokód <#idiota>

Be happy. :) Running!

shaddam
"Valve bans Steam users creating fake Greenlight projects" Pedig annyira trollkodtam volna a half life 3-mal vagy egy uncharteddel 😞

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
DVD volt az csak nem emlékszik rá annyira be volt baszva. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
1800 vs 5 ezer.

Mikor volt ez, hol, milyen forrásból? kizártnak tartom hogy a kiadó ilyet tenne. Én Avatart olcsón még nem láttam. MMben 7k volt amíg volt, már nincs egy szál sem a Westendben. DVDn láttam a bõvítettet 3kért az MMben egy ideig. Hivatalosan forgalmazott 1800 forintos Avatar BR lemez teljesen hihetetlen kategória.

Seth
Ha jól emlékszem 1800 körül volt az Avatar bluray lemez . Vettem egyet és mintha a dvd anyagot másolták volna fel a lemezre. Volt róla szó a fórumában is

DarkSector
Áh azt letöröltem a gépemrõl.

De ez sem volt elõször egyszerû 2.5 óra és néhány próbálkozásom ráment hogy sikerüljön...😄
Most hogy kitanultam már bármikor kinyírnám újra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Nem tudom, nincs nálam a PS3😊 jövõhéten visszakérem.

Tron-t 4kért vettem, az is olcsó volt, a képminõség meg beszabehugy. Miért lenne rossz??? nem is értem, hogy ez miként lenne lehetséges.

davidka003
Pillanatra azt hittem Darksouls-ról van szó, mondom jól nyomod aztán látom, hogy csak a DarkSiders 2 xd

DarkSector
"Azt te csak hiszed nem Achidna volt a legnehezebb Fõ boss ne aggódj !

Beszélj Thane-el ad neked 4 Föbosst na azokat gyõzd le ! xD
Amugy 1-et már kinyirtál a listájáról ! Thane listája (Beithir(Flame Dragon) Argul (Desposal King) Gorewood (Ent) Achidna (Giant Spider)

Ha le tudod verni a Desposal Kinget ugy hogy egyszer sem halsz meg és nem használsz health Potiont veszek neked egy láda sört ! xD"

Parancsolj a te kemény Boss-odat kifektettem úgy hogy hozzám sem ért...😄
És még gyengéd is voltam vele...😄

Achidna nehezebbnek tûnt, mert képes volt megsebezni....de ez?

Spoiler veszély!
Darksiders 2 - The Deposed King - No Damage

Jöhet a következõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Nem fordult elõ? Akkor nem tudom mi volt az a bluray lemez amit odaadtam unokahúgomnak hadd frizbizzen vele 😊

arty
az avatarnál sem fordult elõ ilyesmi + avengers is elég jó képû, a hang pedig szerintem referencia 😊

Forza.

Seth
Milyen a bluray minõsége? Csak mert az Avatar-nál fordult elõ anno, hogy a bluray kb dvd minõségû volt, nem véletlen adták olcsón

tutituti
Most nyertem egy Sniper elite v2-t egy facebookos gamer lapon.
Nem dicsekvés,csak nem gondoltam volna hogy lehet.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

davidka003
Diablo 2-t kezdtem el megjelenés után 3 évvel de nem fogott meg egyáltalán a felülnézet miatt.
Neverwinter Nights is felülnézetes volt valamilyen szinten de az megtudott fogni bár azt se vittem végig de kb 80%-ig elvittem.

MerlinW
Pedig jó az... mondjuk a Diablo-kat és sem szeretem, de pl. a Titan Quest zseniális anyag.

[merlinw.org]

ollie
Sajnállak.

Totti5
5k?<#wow1> kellene, de xboxra.

Rapid81
Mert nekem a Diablo sorozat is gagyi, mert gagyi félfelülnézetes RPG. De ezt már leírtam korábban.

ollie
Akkor mitõl gagyi? Kíváncsi vagyok a válaszodra.

Doki17
Nem vett valaki esetleg több példányt a 10 eurós Borderlands 2 Season Pass-ból? Néztem, örültem, hogy csak 10 euró, mire beleraktam a kosárba és fizetnék már pont felment 30-ra. Ha valakinek van olcsóbban mint 30 euró arra vevõ lennék 😊

Rapid81
Te mirõl beszélsz? Ki beszélt itt grafikáról? Tudod te azt, hogy mi az az izometrikus 3D? Az nem a grafika, hanem a nézet, bakker.