Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most vagy ennyire jó az engine, vagy ezek a videók elõre rendereltek lesznek ( abban az esetben 360ra tényleg 10 lemezen fog jönni ). A gameplay az teljesen nyilvánvaló hogy PS3/360 és ez is van feltüntetve. Átvezetõk terén, meg ki tudja... MGS 4 is brutálisan festett sok sok évvel ezelõtt. Kinézem belõlük hogy ezt még így kisajtolják a mostani konzolokból.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Emellett, a kamera sem stabil ("résztvevõ" kamera van).
S a kutyák összesen 3 mp-et szerepelnek teljes testtel a videóban. Az ugatás, a fejmozgás, a mozgásuk tökéletes.
Nekem is van kutyám.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekünk meg menhelyünk van, szóval én is láttam már pár kutyát.
Ha valami kritika illeti a videót, az nem más, mint játékmechanikai: amikor Snake elõször bekushad a sziklához, a lába még egy kicsit egy helyben lépked.
Amúgy meg: még mindig megmondható a "játékról", hogy játék, de az illúzió tökéletes, s ide valóban illik a "filmszerû" kifejezés (annak ellenére, hogy pár logikátlan jelenet volt benne - betudhatóan annak, hogy mindent meg akartak mutatni).
PSN ID.: Beegabor
"ha megvan már a The Witcher 2 Premium, akkor minek kellett belõle másik példány, másik kiadásban."
Nos, azért, mert 18 és fél GB-nyi anyagot kellene letöltenem a GOG-ról, amikor az Enhanced Edition-t magamévá akarom tenni. Ezt még ki kellene írnom BD-lemezre, és a végeredmény nem lenne méltó a sorozathoz.
Helyette, megvettem a feljavított verziót is, eredetiben - mert megérdemli a játék, megérdemli a fejlesztõ csapat.
Green Man Gaming: As an added bonus, we're putting out a 25% code to mark Labor Day in the United States. But that's no reason everyone else can't use the code, too:
GMG25-LABOR-DAYGO
This code is valid for use from 1100 UTC Sunday September 2nd until 1100 UTC Tuesday September 4th.
Get 30% off Sleeping Dogs & Darksiders 2 Use code GMG30-916H7-0TG16 to get 30% off Sleeping Dogs or Darksiders 2, valid until 1100 UTC September 2nd.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Next PC upgrade: 2022
Most találtam, király. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
Argonauts is jó döntés. Nagy kár, hogy a linkelt trailerben látott helyszínek egy része nem került bele a végleges változatba... Nem mintha enélkül nem lenne teljes a játék, csak ha már anno felcsigázták a népet vele, akkor igazán belerakhatták volna. A játék története nagyon jó, tuti nem fogod abbahagyni, ha belekezdesz 😊 (Amúgy a sztori nem ragaszkodik nagyon az eredeti aranygyapjú legendához, de mivel ez egy játék, ezt megbocsájthatjuk neki.)
Jó látni, hogy újra megengedhetted magadnak a vásárlást 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mikor volt ez, hol, milyen forrásból? kizártnak tartom hogy a kiadó ilyet tenne. Én Avatart olcsón még nem láttam. MMben 7k volt amíg volt, már nincs egy szál sem a Westendben. DVDn láttam a bõvítettet 3kért az MMben egy ideig. Hivatalosan forgalmazott 1800 forintos Avatar BR lemez teljesen hihetetlen kategória.
De ez sem volt elõször egyszerû 2.5 óra és néhány próbálkozásom ráment hogy sikerüljön...😄
Most hogy kitanultam már bármikor kinyírnám újra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tron-t 4kért vettem, az is olcsó volt, a képminõség meg beszabehugy. Miért lenne rossz??? nem is értem, hogy ez miként lenne lehetséges.
Beszélj Thane-el ad neked 4 Föbosst na azokat gyõzd le ! xD
Amugy 1-et már kinyirtál a listájáról ! Thane listája (Beithir(Flame Dragon) Argul (Desposal King) Gorewood (Ent) Achidna (Giant Spider)
Ha le tudod verni a Desposal Kinget ugy hogy egyszer sem halsz meg és nem használsz health Potiont veszek neked egy láda sört ! xD"
Parancsolj a te kemény Boss-odat kifektettem úgy hogy hozzám sem ért...😄
És még gyengéd is voltam vele...😄
Achidna nehezebbnek tûnt, mert képes volt megsebezni....de ez?
Spoiler veszély!
Darksiders 2 - The Deposed King - No Damage
Jöhet a következõ.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
Nem dicsekvés,csak nem gondoltam volna hogy lehet.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Neverwinter Nights is felülnézetes volt valamilyen szinten de az megtudott fogni bár azt se vittem végig de kb 80%-ig elvittem.
[merlinw.org]