Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Húha! Ez komoly, hogy elkészült a Half-Life 2: Black Mesa? 😊

Azt írja 11 nap 22 óra van hátra a megjelenésig.
soo277
Az a durva,hogy én kint dolgozok külföldön,ott vonják keményen az adót!!
de ezek a buzik ithon is akarják!!Bocs az OFF ért!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
is-is
win7-win8
de igen azt is

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Magyarország én így szeretlek!

Gondolom õk is rájöttek, hogy aki tehetõsebb és van egy kis esze az külföldrõl rendel, mert sokkal olcsóbb, nincs akkora lehúzás, mint idehaza. Tuti vérszemet kaptak és most már megy is a rinya. Holnap törvényt hoznak, hogy külföldrõl már semmi sem lehet majd rendelni, mert aki megszegi annak börtön jár. Ha letölti vagy egyéb módon szerzi be, akkor is börtön. Ha idehaza kifizeti akkor pedig ellenõrizzük a tagot, hogy mibõl és hogyan van ennyi pénze az adott termékre/szolgáltatásra.

Off: Az aláírásodból ítélve te Win 8-at használsz?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
mocsok élõsködõk

Forza.

soo277
Betegek ezek ba......<#action><#action><#action>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

arty
😄DD

na abban a játékban engem a puszta LÉTE is zavar 😄DD

---

Hitman

csesszék meg. 3 órányi játékidõ kinek/mikor veszett el? ez melyik részben volt? csak mert 1-1 küldi félóra óra alatt simán letudható volt, plusz ugye - legalábbis a blood moneyban - akár 7 mentésünk is lehetett... akinek ez nem elég, az mariozzon

Forza.

DarkSector
buzik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tutituti
Ez elég lehangoló:/
nincs regen de azért van.És checkpoint?a Hitmanben?
<#whatever><#shakehead>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
"ha egy kutyát kéne irányitani a játékidõ tetemes részében ..."

Tokyo Jungle? 😄

DarkSector
Azért a 2 dolog nem ugyanaz.
Egy látványbeli elem nem kell hogy feltétlen valóságos legyen...
De egy mechanikai dolognak már a gameplay része befolyásolhat nagyon.

Vagyis tegyük fel ha nem úgy néz ki egy BMW mint a valóságban az nem akkora baj mintha nem úgy tudnád kezelni mintha kb egy kocsi lenne.

arty
gondolom a kutya mozgása is zavarná, ha egy kutyát kéne irányitani a játékidõ tetemes részében ...

Forza.

arty
cod4?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Modern játékok világa, én úgy szeretlek...

"Újratöltõdõ életerõ lett volna a Hitman: Absolutionben

Azonban ezt a rajongók legnagyobb örömére elvetették. Tore Blystad, a játék vezetõ fejlesztõje elmondta, eredetileg azért gondoltak az újratöltõdõ életerõ bevezetésére, mert ez könnyebbé tette volna a játékot a kezdõk számára. Egészen odáig eljutottak, hogy mindez bekerült az Absolution egyik korai buildjébe, késõbb azonban kivették, hiszen nem illeszkedett volna a Hitmanre jellemzõ játékmenetbe - Bylstad szerint túl egyszerû lett volna, hogy harcba keveredünk, majd visszavonulunk feltöltõdni. Ehelyett egy hibrid rendszert kapunk, ahol az életünk egy picit visszatöltõdik, majd kereshetünk élettöltõ állomásokat, ahol további gyógyulás vár ránk. Checkpoint-rendszert azonban beépítettek, hiszen Blystad szerint korábban egyszerûen igazságtalan volt, hogy sokszor akár 3 órás küzdelmünk ment kárba egy-egy rossz mozdulat után. Az ellenõrzõpontokkal a játékosok talán szabadabban kísérleteznek majd az Absolution által nyújtott lehetõségekkel, és nem félnek attól, hogy pillanatok alatt lerombolják azt, amit a pálya eleje óta felépítettek."
IPON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Én nem tudom...nem ismerem a FOX Engine-t...még 1 játékot sem láttam vele konzolon...elõfordulhatnak meglepetések, mert azért van 1-2 játék ami jól néz ki.

De azért látni szeretném én ezt frankón élõben hogy konzolon fut.

Fpocok
Konzolon sokkal szarabb lesz. Nem véletlenül mutogatják pcn.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Persze értelek én...de én egyenlõre még kételkedõ vagyok.
De aztán majd meglátjuk.
Hinni szeretnék neked de nehéz...MGS3 ide vagy oda...😄

Legyen igazad.

DarkSector
Ghost Recon-nál is a végefelé van az a lopakodós rész éjszaka, mikor azt a tagot kell kihozni-kimenteni.
Nah ott kb ezek az éjszakai fény effektek vannak majdnem mint itt ebben a MGS-ban.

Totti5
Nem tudod kinek mondod ezeket, de engemet aztán nem érdekel elhiheted. Azon játszok amin a játékok vannak. 360, PS3, PC. Ha lesz PS4, meg Xbox 3 akkor meg azon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát eddig közel olyan jól néztek ki a gémek, mint pc-n.

Engem nem érdekelne ha a szokásos 1-2 dologgal lenne kevesebb élsimítás, meg felbontás, meg 1-2 dx11-es lofaszság miatt...de ez nem az....
Ettõl szerintem a konzolokon sokkal szarabb lesz, vagy ha nem akkor elmondok egy imát a Konami-ért...mert akkor egy csoda lesz.

Most legutóbb pl a Ghost Recon Future Soldier...ebben láttam egész életem során hogy végre nem konzolon (x360-ps3) játszom egy játékkal hanem PC-n.
És nem kellett nagyító hozzá. Meg screenshotokat hasonlítgatnom.

Rapid81
Bár ha normális támogatása lesz PC-re a Kinect-nek, akkor a Wii is tárgytalan. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Igen, és azért akarják PC-re kihozni (elvben), mert konzolon is megoldható, igaz? Szimplán azért akarják PC-re is, mert a jelen konzolok már lófüttyöt sem tudnak egy mostani középkategóriás PC-hez képest sem. A jelenlegi konzolok fölött már eljárt az idõ és ami még szomorúbb, hogy a PC-s fejlesztéseket is visszafogják. Sosem volt konzolom és sosem lesz (Wii-t szeretnék, de az nem igazán konzol), mert nekem nem kell egy olyan ketyere, ami semmire nem jó, csak játékra. Programozó vagyok (felhasználó programok, weblap, Windows Mobile, Android) és egy PC mindenre jó, a filmnézéstõl, a játékon át a munkáig. Fölösleges egy túlárazott ketyere még pluszba, fõleg, hogy annak az árából egy egészen jóféle PC is kihozható.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Hát oks , de akkor nekem kurvára nem kell ezekután nextgen konzol ha ezzel a Fox Engine-el ilyeneket tudnak.

Akkor ezekszerint lehet az Unreal 4 meg a Square motorja is X360/PS3?
Mert akkor nem veszek új konzolt az 100%...pénzkidobás.

Amúgy MGS 3...fasza volt...de nem használt olyan effecteket ami akkor nem volt elérhetõ az adott konzolon...

Itt meg a fények, az esõ meg a textúra+fizika ez nekem így sok.
Ha ide vesszük a BF3-at az sem volt csúnya, de azért ez mellett eltörpül.

Totti5
Hagyjuk már ezt. MGS3 PS2? ha az tudta, akkor ez is tudja. PS3/360. Semmi nextgen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
PONTOSSAN.

Én azon vagyok hogy ezt nem tudhatja egy X360 vagy PS3 mert akkor nem kellene a genváltás...nekem legalábbis.

Valamint ez egyben azt is jelenti, hogy:

A lejebb belikelt videó felett azt írta a retardált gyerek hogy ez nem NEXTGEN játék...a büdös lófaszt nem ha a mostani gen ezt nem tudja akkor NEXTGEN...
Érdemes tisztában lenni ezzel.

grebber
Azért ezt majd akkor jelentsük ki ha már töltõdik a gépünkre!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Azért ez sem rossz szülinapi ajándék. <#nevetes1>

Black Mesa Steam Group bejelentés.

Rapid81
Azta &@%ß$¤€#Ð+!/%
Nem gondoltam volna, hogy még a világvége elõtt játszhatok vele.

Rapid81
Köszönöm szépen!

grebber
BLACK MESA megjelenés!

(VG247) Egy örökkévalóság óta készülõ a Black Mesa projectre szerintem már mindenki keresztett vetett, úgy tûnt, hogy soha nem fog megjelenni. Most a készítõk váratlanul bejelentették, hogy szeptember 14-én kiadják a végre játékot, igaz nem a teljes egészét. A Xen részen még dolgozni akarnak, de nem akarják tovább várakoztatni a rajongókat, ha már a játék legnagyobb része készen áll.

info: Hardwired

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Mivel angolul nem igen tudok így ha az összessel játszottam volna se tudnám mirõl van szó szóval nekem full mindegy.

Konzolon a HD Collectiont végigtoltam a többit nem játszottam mert többek között ps3-at majd csak jövõre tervezek venni!

Seth
Nem ismered az MGS történetének összetettségét 😄 Nem mondom ,hogy nem élvezhetõek a részek külön-külön, de jó ,ha az ember képben van.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Igen, "ismertem". S nagyon sok ázsiai oldalt nézegetek - képeket, videókat. Ázsiai filmeket igyekszem nézni, és egy ideje a pop/trance zenéjükkel is ismerkedem. SISTAR

Seth
A Peace Walker 1974-ben játszódott, akkor Chico ( a kisfiú a ketrecben) 12 éves volt, most sem tûnik idõsebbnek. A technika ami az MGS univerzumban van mindig meghaladta a korát, azért vannak futurisztikus ketyerék 74-ben

Fpocok
A mostani MGS játékok nagy szarok. Én anno az elsõ két részel játszottam, nekem teljesen rendben volt. Viszont néztem a többit, fõleg a 4et... hagyjuk már. Akkor sem játszanék vele, ha lenne PCn.

grebber
Ezt úgy mondod mintha el lenne (már ha lesz pc-re) a világtörténelem egyetlen olyan játéka aminek xy része nem volt pc-n.

IMYke2.0.0.0
Pontosan! Semmit sem értettem az összefüggésekbõl!
Azt sem kaptuk meg, hogy MIKOR játszódik a sztori, a szereplõkrõl sem tudunk semmit stb.
Mondjuk kora 90-es évekre tippelnék.

Rapid81
Azt nem mondtam, hogy õt nem, csak, hogy vigyázz az ilyen, "20 évesek" szöveggel keleti népek esetében. 😄 De akkor ezek szerint már ismerted õt. 😊

Seth
"Mocskos mod bízom abban hogy ezer év után végre jön valami MGS pc-re is! Akkor azonnali vétel lesz!"

elég szomorú lesz, ha a képben nem lévõ játékosokra zúdítják majd a 15-20 perces átvezetõket,beszélgetéseket és nem lesznek képben ,hogy ki kicsoda 😊 Teszem azt nem tudja hogy a kisgyerek a ketrecben kicsoda, illetve a többször emlegetett Paz, nameg a megégett figura. Sokan még azzal sincsenek tisztában hogy ez a Snake, nem az a Snake aki az MGS1-2-ben szerepelt

IMYke2.0.0.0
Masakoról már olvastam egy általam nagyon kedvelt oldalon. Õt is bármikor.

Rapid81
"A Konami egyébként azt is elmondta: a FOX engine remekül skálázható"

Szóval nem ezt fogod látni konzolon. 😄 Gondolom a videón egy maxra kitolt PC-s demó látható.

grebber
"A legfontosabb: a Konami cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a Metal Gear Solid: Ground Zeroes next-gen fejlesztés lenne, a játék a jelenlegi generációs platformokra készül. Fontos változás, hogy a Ground Zeroes nem lesz PS3-exkluzív: Xbox 360-as verziót biztosan kapunk majd, és bár a PC-s verzióról egyelõre hallgat a kiadó, úgy tudni, az elsõ demó PC-n futott - ez azért nem rossz elõjel.

Kojima egyúttal bejelentette: õ maga vállalta a fejlesztés vezetését, tehát teljes mértékben õ felülegyeli a munkálatokat. A Ground Zeroes még nem a sokszor emlegetett Project Ogre, és nem is a Metal Gear Solid 5, a mester bevallása szerint a játék afféle felvezetése lesz a hõn áhított ötödik résznek. De még milyen jó! Az elsõ elõzetes ugyan túlnyomórészt átvezetõ, és csak rövid ideig látunk tényleges gameplay jeleneteket, arról már most meggyõzõdhetünk, hogy látvány terén nem lesz mire panaszkodnunk! (Megjegyzés: eredetileg egy hosszabb, gameplaydúsabb videót mutatott a Konami, idõvel valószínûleg ez is elérhetõvé válik.)

A Konami egyébként azt is elmondta: a FOX engine remekül skálázható, ami azt jelenti, hogy nemcsak a nextgen konzolokon állja majd meg a helyét, de több különbözõ játékstílusnál is bevethetõ - akár a Silent Hill sorozat is megkaphatja az új motort, hangzott el a példa."

Mocskos mod bízom abban hogy ezer év után végre jön valami MGS pc-re is! Akkor azonnali vétel lesz!

Rapid81
Szerintem elõször kérj személyit, hogy biztos legyen. 😊

Nézd meg ezt a képet és tippelj, hogy hány éves lehet.

Majd olvasd el, hogy mennyi idõs valójában. 😉

IMYke2.0.0.0
😊))))
Én sem sírnék, ha egy ilyen fincsi 20 körüli lányka esedezne értem vagy elõttem 😊

Részlet kérdés....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Rossz hírem van: õk koreaiak és van köztük egy tajvani is 😊

Fpocok
Tényleg? LOL gigafail akkor.