Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt írja 11 nap 22 óra van hátra a megjelenésig.
de ezek a buzik ithon is akarják!!Bocs az OFF ért!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
win7-win8
de igen azt is
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gondolom õk is rájöttek, hogy aki tehetõsebb és van egy kis esze az külföldrõl rendel, mert sokkal olcsóbb, nincs akkora lehúzás, mint idehaza. Tuti vérszemet kaptak és most már megy is a rinya. Holnap törvényt hoznak, hogy külföldrõl már semmi sem lehet majd rendelni, mert aki megszegi annak börtön jár. Ha letölti vagy egyéb módon szerzi be, akkor is börtön. Ha idehaza kifizeti akkor pedig ellenõrizzük a tagot, hogy mibõl és hogyan van ennyi pénze az adott termékre/szolgáltatásra.
Off: Az aláírásodból ítélve te Win 8-at használsz?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
na abban a játékban engem a puszta LÉTE is zavar 😄DD
---
Hitman
csesszék meg. 3 órányi játékidõ kinek/mikor veszett el? ez melyik részben volt? csak mert 1-1 küldi félóra óra alatt simán letudható volt, plusz ugye - legalábbis a blood moneyban - akár 7 mentésünk is lehetett... akinek ez nem elég, az mariozzon
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://hetivalasz.hu/itthon/mar-ezernyi-esetben-vegeztek-vamkezelest-a-postai-forgalomban-54044
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
nincs regen de azért van.És checkpoint?a Hitmanben?
<#whatever>#whatever><#shakehead>#shakehead>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Tokyo Jungle? 😄
Egy látványbeli elem nem kell hogy feltétlen valóságos legyen...
De egy mechanikai dolognak már a gameplay része befolyásolhat nagyon.
Vagyis tegyük fel ha nem úgy néz ki egy BMW mint a valóságban az nem akkora baj mintha nem úgy tudnád kezelni mintha kb egy kocsi lenne.
Forza.
"Újratöltõdõ életerõ lett volna a Hitman: Absolutionben
Azonban ezt a rajongók legnagyobb örömére elvetették. Tore Blystad, a játék vezetõ fejlesztõje elmondta, eredetileg azért gondoltak az újratöltõdõ életerõ bevezetésére, mert ez könnyebbé tette volna a játékot a kezdõk számára. Egészen odáig eljutottak, hogy mindez bekerült az Absolution egyik korai buildjébe, késõbb azonban kivették, hiszen nem illeszkedett volna a Hitmanre jellemzõ játékmenetbe - Bylstad szerint túl egyszerû lett volna, hogy harcba keveredünk, majd visszavonulunk feltöltõdni. Ehelyett egy hibrid rendszert kapunk, ahol az életünk egy picit visszatöltõdik, majd kereshetünk élettöltõ állomásokat, ahol további gyógyulás vár ránk. Checkpoint-rendszert azonban beépítettek, hiszen Blystad szerint korábban egyszerûen igazságtalan volt, hogy sokszor akár 3 órás küzdelmünk ment kárba egy-egy rossz mozdulat után. Az ellenõrzõpontokkal a játékosok talán szabadabban kísérleteznek majd az Absolution által nyújtott lehetõségekkel, és nem félnek attól, hogy pillanatok alatt lerombolják azt, amit a pálya eleje óta felépítettek."
IPON
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De azért látni szeretném én ezt frankón élõben hogy konzolon fut.
De aztán majd meglátjuk.
Hinni szeretnék neked de nehéz...MGS3 ide vagy oda...😄
Legyen igazad.
Nah ott kb ezek az éjszakai fény effektek vannak majdnem mint itt ebben a MGS-ban.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Engem nem érdekelne ha a szokásos 1-2 dologgal lenne kevesebb élsimítás, meg felbontás, meg 1-2 dx11-es lofaszság miatt...de ez nem az....
Ettõl szerintem a konzolokon sokkal szarabb lesz, vagy ha nem akkor elmondok egy imát a Konami-ért...mert akkor egy csoda lesz.
Most legutóbb pl a Ghost Recon Future Soldier...ebben láttam egész életem során hogy végre nem konzolon (x360-ps3) játszom egy játékkal hanem PC-n.
És nem kellett nagyító hozzá. Meg screenshotokat hasonlítgatnom.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Akkor ezekszerint lehet az Unreal 4 meg a Square motorja is X360/PS3?
Mert akkor nem veszek új konzolt az 100%...pénzkidobás.
Amúgy MGS 3...fasza volt...de nem használt olyan effecteket ami akkor nem volt elérhetõ az adott konzolon...
Itt meg a fények, az esõ meg a textúra+fizika ez nekem így sok.
Ha ide vesszük a BF3-at az sem volt csúnya, de azért ez mellett eltörpül.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én azon vagyok hogy ezt nem tudhatja egy X360 vagy PS3 mert akkor nem kellene a genváltás...nekem legalábbis.
Valamint ez egyben azt is jelenti, hogy:
A lejebb belikelt videó felett azt írta a retardált gyerek hogy ez nem NEXTGEN játék...a büdös lófaszt nem ha a mostani gen ezt nem tudja akkor NEXTGEN...
Érdemes tisztában lenni ezzel.
Next PC upgrade: 2022
Nem gondoltam volna, hogy még a világvége elõtt játszhatok vele.
(VG247) Egy örökkévalóság óta készülõ a Black Mesa projectre szerintem már mindenki keresztett vetett, úgy tûnt, hogy soha nem fog megjelenni. Most a készítõk váratlanul bejelentették, hogy szeptember 14-én kiadják a végre játékot, igaz nem a teljes egészét. A Xen részen még dolgozni akarnak, de nem akarják tovább várakoztatni a rajongókat, ha már a játék legnagyobb része készen áll.
info: Hardwired
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Konzolon a HD Collectiont végigtoltam a többit nem játszottam mert többek között ps3-at majd csak jövõre tervezek venni!
PSN ID.: Beegabor
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt sem kaptuk meg, hogy MIKOR játszódik a sztori, a szereplõkrõl sem tudunk semmit stb.
Mondjuk kora 90-es évekre tippelnék.
elég szomorú lesz, ha a képben nem lévõ játékosokra zúdítják majd a 15-20 perces átvezetõket,beszélgetéseket és nem lesznek képben ,hogy ki kicsoda 😊 Teszem azt nem tudja hogy a kisgyerek a ketrecben kicsoda, illetve a többször emlegetett Paz, nameg a megégett figura. Sokan még azzal sincsenek tisztában hogy ez a Snake, nem az a Snake aki az MGS1-2-ben szerepelt
Szóval nem ezt fogod látni konzolon. 😄 Gondolom a videón egy maxra kitolt PC-s demó látható.
Kojima egyúttal bejelentette: õ maga vállalta a fejlesztés vezetését, tehát teljes mértékben õ felülegyeli a munkálatokat. A Ground Zeroes még nem a sokszor emlegetett Project Ogre, és nem is a Metal Gear Solid 5, a mester bevallása szerint a játék afféle felvezetése lesz a hõn áhított ötödik résznek. De még milyen jó! Az elsõ elõzetes ugyan túlnyomórészt átvezetõ, és csak rövid ideig látunk tényleges gameplay jeleneteket, arról már most meggyõzõdhetünk, hogy látvány terén nem lesz mire panaszkodnunk! (Megjegyzés: eredetileg egy hosszabb, gameplaydúsabb videót mutatott a Konami, idõvel valószínûleg ez is elérhetõvé válik.)
A Konami egyébként azt is elmondta: a FOX engine remekül skálázható, ami azt jelenti, hogy nemcsak a nextgen konzolokon állja majd meg a helyét, de több különbözõ játékstílusnál is bevethetõ - akár a Silent Hill sorozat is megkaphatja az új motort, hangzott el a példa."
Mocskos mod bízom abban hogy ezer év után végre jön valami MGS pc-re is! Akkor azonnali vétel lesz!
Nézd meg ezt a képet és tippelj, hogy hány éves lehet.
Majd olvasd el, hogy mennyi idõs valójában. 😉
Én sem sírnék, ha egy ilyen fincsi 20 körüli lányka esedezne értem vagy elõttem 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.