Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hidd el ott nem életveszteség nélkül akarsz majd játszani, hanem halál nélkül és ott az kezdõként meg reménytelen vállalkozás nekem elhiheted.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha én megverek valakit anélkül, hogy hozzám érne, vagy szétverik a pofámat, de cserébe én is szétverem a másikét, akkor az én szememben nagyobb fegyver tény, hogy kemény küzdelemben gyõztem.

De ez meg én vagyok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Dark Souls-t lehet megnézem.

Csak Dark Souls nagyon szar nekem irányításra...valamint ez a d2 kicsit más feeling azért...nyilt világok sok rejtély, de majd lehet kipróbálom 1x de ott ilyen béna irányítással meg sem próbálok ilyeneket hogy életveszteség nélkül meg ilyenek...azért ehhez kell egy varázs ami megfog a játékban...

Resident-ek, DMC-k, Dead Space-ek stb ....amik megfognak és elindit bennem olyat hogy hú ezt meg azt csináld meg. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Még te sem látod a lényegét.
Írtam imyke-nek, hogy az élvezet nem abban van hogy alap dolgokkal kinyírok mindenkit!

Hanem hogy 1 HP veszteség nélkül teszem meg...és eddig eljutni az élmény, a küzdés, mert ki kell találnod és végbevinned hogy ezt meg is tedd. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Részemrõl úgy játszol, ahogy neked tetszik!

Nagyon kíváncsi lennék Dark souls hogy tetszene neked.

Ha ilyen mazohista vagy, akkor az a játék a te játékod! Ott szenvedhetsz eleget....XD

DarkSector
1-2 órán bellül majd megzavarlak az újabb videómmal oks? 😊
majd annál mond hogy csalok meg glitch-eket használok...😊

DarkSector
"Ügyes vagy meg minden, csak a lényegét ölöd ki a játéknak. Semmi képességet nem használsz, holott az egésznek a lootgyûjtés, meg a minél látványosabb harc a lényege."

Ezt magyaráztam...ti soha nem fogjátok ezt megérteni.
Nem fogom tudni elmagyarázni hogy mi ebben a jo nekem...persze cool hogy sokféle cumo van benne, de elsõnek azt a részét szeretném kiélvezni mikor szenvedek...MEGSZENVEDEK valamiért...nem csak a szokásos bemegyek és leütöm mert hero magic monsterré tudok változni...

MONDTAM majd megyek nehezebb fokon és megfogom nézni a lot-ot...DE nem most "amíg élvezem az ízét a szenvedésnek!"
Hülyén hangzik, elhiszem...de baj szerinted ha magam szórakoztatásáért kitolom ezzel a szavatosságát?

davidka003
Na pont az ilyenekrõl beszéltem, hogy hülyék az emberek
90k-ért Galaxy S3, picit sem gyanús. Á

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mármint legközelebb tudod majd letölteni uplay for pc-rõl.

Egyébként én is lestem egy nagyot, hogy most ez most ami a bánat így!

De sokáig nem rugóztam rajta.

Elmondom, akkor hogy megy! Letöltöd a játékodat, feltelepíted, amikor kéri a kódot azt beírod és innentõl már direktbe le tudod az uplay for pc-rõl tölteni!

Fapados a steamehez képest? Az
Sok erõfeszítést igényel? Nem
Kivitelezhetõ így is? Még szép

Amúgy meg ingyen volt a játék wazze, mit sírsz mán?

arty
használhatóság > habosbabosikonosegérkattintósképernyõszétcsuszós totálkommander 😛

Forza.

davidka003
Már akkor is hánytam tõle mikor még XP-t használtam vagy 10 éve. Hideg kiráz a DOS látványtól pedig azt is használtan nagyon régen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fabio Capello
FAR manager 😛

arty
Far Manager

a legjobb fájlmenedzser. miért? 😉)) (költõi!!!)

Forza.

davidka003
WTF. Mi ez a DOS feeling?

arty
újabb Ubisoft fejlemények !

visszakaptam az accom ugye, namost azon a nem sikerült vásárlásaim miatt voltak nyitott jegyek... ma kapom a mailt, hogy egyiket updatelték: belépek, ott egy bocsibocsi, nesze itt egy voucher 0 EUR lesz a játék amit nem tudtál akcio alatt megvenni, stb stb

persze elsõre nem mûködött, updateltem az ügyet, jött az ujabb update 5 percen belül h márpedig az megy -> chrom inkognito mod, ujra belép, ujra megcsinált és voila!

lett egy 0 EUR-os dustom és hawx2-m... 😊 node, kaptam két serialt meg ilyen letöltõ exeket, ami darabolt rar-t szed le!!!! 😄

ne EZ tényleg warezfeeling, ubisoft <#levele>

miért nem jelenik meg uplayben, a my games közt egy download gomb + játék boritoja?!
mi ez a véramatõr megoldás?!
mi ez?!?!?!?! hol élnek ezek?!

tejóég, ubi... igencsak vegyesek az érzéseim, még mindig.

Forza.

wesker24
Végre valaki egyetért velem azt hittem hogy engem zavar csak ez a dolog ! <#pias><#law><#integet2>
Azt sehogy jelenleg.

Viccen kívül neked a Darksouls való, akkor! Na ott próbáld ilyenekkel kínozni magad. Nem is kell mert a játék annyit fog kínozni, hogy ihaj...XD

Ügyes vagy meg minden, csak a lényegét ölöd ki a játéknak. Semmi képességet nem használsz, holott az egésznek a lootgyûjtés, meg a minél látványosabb harc a lényege.

Most komolyan mondod, hogy ugyanazokat az alap dolgokat csinálod mindig és ez neked így élvezetes?

Meg lehet ölni mindenkit alap dolgokkal, de minek?

Maximálisan megbízható! Kezeskedem érte!

DarkSector
akkor nekem kell.
csak azt hogyan?

MerlinW
UPlay-be lehet regisztrálni és onnan tölteni.

[merlinw.org]

DarkSector
huh ezt nem is figyeltem az nem olyan jó.

ollie
Az Assassin's Creed-eket sehova nem lehet regisztrálni tudtommal, így azokat csak a vásárló tudja letölteni és telepíteni.

DarkSector
Anyád...asszem akit valamelyik pack-ból csak 1-2 cím érdekel az szóljon egyeztetünk...😄

Assassins Creed
Assassins Creed 2
Assassins Creed Brotherhood

20 dollár

NFS Undercover
NFS Pro Street
NFS Shift
NFS Shift 2

12 dollár

DarkSector
Amúgy wesker-nek is mondtam...az egész videó abban jó hogy nem arról szól hogy én miben vagyok jó, hanem hogy mit találok ki a boss ellen (vagyis már biztos sokan erre ráéreztek vagy rájöttek, csak én mivel magam próbálgattam "ezért a sok halál", ezért nekem ez egy kihívás volt...és persze felvételen megcsinálni is...😄), amivel bárki ugyanígy megölheti...ha a videót megnézitek/megnézed és kicsit figyelgeted, simán utánam tudod csinálni, persze nem egyszerû azért, mert valójában nehéz sokszor megoldani hogy 1-2 dolog elõl kitérj, vagy kivédjed...de ez egy példa arra és amit írtam is a videó alján...hogy ez egy lehetõség azoknak akik nem tápolva jutnak el ide és szeretnék kinyírni, hogy igenis lehetséges, sõtt ha lv1-en idejöhetnk Nightmare szinten ugyanígy kinyirom csak több ideig kell védekeznem...

IMYke2.0.0.0
A Deposed King-et tényleg nagyon könnyen le lehetett nyomni. Az én stílusommal.
A "no damage" stílust nem tudtam volna véghez vinni :]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Jah...

Amúgy félre ne értse senki a tûzsárkányos vidiben valóban egy csúnya trükkel ölöm meg...

DE nem csalás segítségével.
és azok a kapaszkodók is direkt vannak ott, hiszen a kapaszkodók amúgy nem jók semmi másra csak erre!!!

A fejlesztõk hibája hogy "buta" a szörny és nem képes ott ellenem fellépni....

de a Deposed King ott semmi trükközés nincs.

IMYke2.0.0.0
Hozz kell tennem - a pókkisasszony és a "Wailing Host" csak ijesztõek, legyûrhetõk - ráadásul, a támadási mintájuk is gyorsan átlátható.
Még nekem is sikerült legyõznöm õket, halál nélkül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Persze a spec képességekkel néhány sebzéssel meg lehet ölni simán, de weszi azt mondta hogy vegyem fel azt hogy nem ér hozzám, és a lentebb irtak szerint semmit nem használhatok.

Csak megmutattam ezzel hogy a játékban nincs szükség segítségekre, mert ésszel meg lehet ölni mindenkit alap felszerelésekkel, és funkciókkal...

Én az ability-ket majd akkor használom ha semmilyen módon nem boldogulok így ezzel a módszerrel.

De ezt nem azért csináltam így mert hú én de hero vagyok, hanem elsõnek mikor belekezdtem nem is tudtam hogy kell átváltozni...és késõbb tudtam csak meg...

Valamint ez ahogy a sok másik játékban...SAJÁT CÉLBÓL csinálom.

Mint a Resident Evil 5-nél pl hogy amit lehet csak sima pisztollyal csináltam....
Dead Space 2-ben meg csak a plazmavágóval.
stb.

Dead Space 2-ben is mikor lenyomtam a végén a fõellenséget kinyírtam...azután visszatöltve new game +-ban használtam kiváncsíságból a többi fegyvert...
Szóval ez amolyan hepp...magamat kínzom vele, semmi egyébb célja nincs.
Meg ezzel úgy érzem edzésnek sem rossz, mert ezután nekiállok a legnehezebb fokozatnak, és ha így képes vagyok végigvinni, akkor a legnehezebb fokozatban még ott lesznek az extra segítségek, és ezzel szinte 100% hogy nagyobb nehézségek nélkül lenyomom.

vagy ebben nem értünk egyet? 😄

IMYke2.0.0.0
Félreértesz - nem szemrehányás volt, hanem csak meglepõdés 😊
Gratulálok a "no damage" harcstílushoz, én örülök, ha egy-egy ellenféllel sérüléssel, halálközeli állapotig lesebzõdve elbírok. Persze, a ghouljaim és a fegyver-fejlesztéseim aktív segítségével.

DarkSector
Egyrészt szögezzük le hogy a sárkányt nem azért vettem fel hogy áh ezt csak én tudom.
Hanem Wesker kollega ezekt a monstereket mondta hogy a stilusommal próbáljam meg legyõzni...

vagyis semmit nem hasznélva! sem itemeket sem ability-ket!! szóval nekem nincs semmi fegyver fejlesztve...nem véletlen a videóban mutatom a cuccaimat meg a statomat.

Valamint....a No Damage....nem azt jelenti hogy nem halok meg, hanem hogy nem ér hozzám 1x sem. 😊

Amúgy az összes szörnyet meg lehet így csinálni, kivéve a pókosnál nehéz egy kicsit....

DarkSector
Igen mert végig mindent úgy csináltam mint már kb 100x írtam hogy NEM használtam potionokat...meg semmit...és ha nagyon érdekelt volna, gyors ALT+F4-eztem volna de a halálok száma nem izgat...ha sikerül kivinnem a játékot a mostani stílussal....😄

arty
gondolom napi vásárlási limitet sem lehet beállítani a kártyádra ... <#falbav>

Forza.

tototto
én is vettem tõle többször is, mindig nagyon gyors volt, korrekt és segítõkész eladó

Fabio Capello
a srác ph-n is árul, teljesen megbízható, több játékom is tõle van.

Fpocok
Én már több játékot is vettem, gond nélkül.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Ezekkel a dolgokkal én is úgy voltam hogy full paráztam mindentõl ahova regelni kellett.
Ezért is kuncsorogtam évekig havernál meg másoknál hogy innen meg onnan vegye meg nekem ezt meg azt és majd utalom a bankból.
Aztán végül kinõttem és kb minden létezõ kártyaadatom a neten van.
A jelszavaimat azt kb nem tudom fejbõl sehova se,mert le van írva papírra ,mivel olyan bonyolultak hogy egy facebook vagy egy freemail belépési jelszavamat se tudom.
Szóval az életem örök para hogy mikor jön egy sms-s hogy már nincs pénz a bankszámlámon.

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Nos ennek a cdkulcsos ipsének is elõre kell utalni sajnos, szal. rizikós, de nem nagy összeg. Megvárom míg újra aktivizálódik, addig alszom rá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

davidka003
Jobb is ha valaki elõvigyázatos. PH-n mindig olvasom az "átvertek" topicot és annyira primitívek az emberek. 1 napos újoncnak elõre utal 50 ezret, akkor a másik a legnagyobb röhej, hogy csávó keresett valakit aki tudna szoftvert frissíteni a Galaxy S3 telóján. Egy pár napos újonc jelentkezett, hogy megcsinálná. Odaadta neki a telót személyesen, semmilyen papírt nem írtak aztán már 1 hónapja várja, hogy visszakapja. <#lama>
Jókat röhögök a hülye embereken.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sir Quno Jedi
Azokkal lehet õket a legjobban megtéveszteni ugyebár! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akkor sztem a mobiljaidtól szabadulj meg elõször 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sir Quno Jedi
Minek, azzal is kiokosítanám az összeesküvõket. Amíg sok a birka és primitívek az összeesküvõk, addig én könnyebben kicsusszanok, mert van könyebb célpont és én is gyanakvó vagyok, õk meg nem elég felkészültek.

😄

írhatnál már könyvet összeesküvés elméletekrõl

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wantonly
Hát ja! Nekem pár napja jött egy levél, hogy zárolták az accountomat, mert ismeretlen helyrõl jelentkeztem be. Nézem... Japánból. Pedig 12 karakter hosszú jelszavam volt (betûk, számok). Ennyit a biztonságról. 😊
Sir Quno Jedi
van mailcíme, abban jobban bízom, mint a facséban...

Fpocok
Sejtettem, hogy erre gondol... de nekem sehogy sem jött ki... facsé?
Amúgy én is csak azért regeltem be (0 adat van kitöltve), hogy egyszer el tudjam érni a kollégát.

n000rbi
SQJ azt mondja, hogy nem hajlandó fészbukot használni. (erõsen cenzúrázott fordításban 😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Fpocok
MicsodA?