Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ez meg én vagyok.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak Dark Souls nagyon szar nekem irányításra...valamint ez a d2 kicsit más feeling azért...nyilt világok sok rejtély, de majd lehet kipróbálom 1x de ott ilyen béna irányítással meg sem próbálok ilyeneket hogy életveszteség nélkül meg ilyenek...azért ehhez kell egy varázs ami megfog a játékban...
Resident-ek, DMC-k, Dead Space-ek stb ....amik megfognak és elindit bennem olyat hogy hú ezt meg azt csináld meg. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Írtam imyke-nek, hogy az élvezet nem abban van hogy alap dolgokkal kinyírok mindenkit!
Hanem hogy 1 HP veszteség nélkül teszem meg...és eddig eljutni az élmény, a küzdés, mert ki kell találnod és végbevinned hogy ezt meg is tedd. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyon kíváncsi lennék Dark souls hogy tetszene neked.
Ha ilyen mazohista vagy, akkor az a játék a te játékod! Ott szenvedhetsz eleget....XD
majd annál mond hogy csalok meg glitch-eket használok...😊
Ezt magyaráztam...ti soha nem fogjátok ezt megérteni.
Nem fogom tudni elmagyarázni hogy mi ebben a jo nekem...persze cool hogy sokféle cumo van benne, de elsõnek azt a részét szeretném kiélvezni mikor szenvedek...MEGSZENVEDEK valamiért...nem csak a szokásos bemegyek és leütöm mert hero magic monsterré tudok változni...
MONDTAM majd megyek nehezebb fokon és megfogom nézni a lot-ot...DE nem most "amíg élvezem az ízét a szenvedésnek!"
Hülyén hangzik, elhiszem...de baj szerinted ha magam szórakoztatásáért kitolom ezzel a szavatosságát?
90k-ért Galaxy S3, picit sem gyanús. Á
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyébként én is lestem egy nagyot, hogy most ez most ami a bánat így!
De sokáig nem rugóztam rajta.
Fapados a steamehez képest? Az
Sok erõfeszítést igényel? Nem
Kivitelezhetõ így is? Még szép
Amúgy meg ingyen volt a játék wazze, mit sírsz mán?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
visszakaptam az accom ugye, namost azon a nem sikerült vásárlásaim miatt voltak nyitott jegyek... ma kapom a mailt, hogy egyiket updatelték: belépek, ott egy bocsibocsi, nesze itt egy voucher 0 EUR lesz a játék amit nem tudtál akcio alatt megvenni, stb stb
persze elsõre nem mûködött, updateltem az ügyet, jött az ujabb update 5 percen belül h márpedig az megy -> chrom inkognito mod, ujra belép, ujra megcsinált és voila!
lett egy 0 EUR-os dustom és hawx2-m... 😊 node, kaptam két serialt meg ilyen letöltõ exeket, ami darabolt rar-t szed le!!!! 😄
ne EZ tényleg warezfeeling, ubisoft <#levele>#levele>
miért nem jelenik meg uplayben, a my games közt egy download gomb + játék boritoja?!
mi ez a véramatõr megoldás?!
mi ez?!?!?!?! hol élnek ezek?!
tejóég, ubi... igencsak vegyesek az érzéseim, még mindig.
Forza.
Most komolyan mondod, hogy ugyanazokat az alap dolgokat csinálod mindig és ez neked így élvezetes?
Meg lehet ölni mindenkit alap dolgokkal, de minek?
csak azt hogyan?
Assassins Creed
Assassins Creed 2
Assassins Creed Brotherhood
20 dollár
NFS Undercover
NFS Pro Street
NFS Shift
NFS Shift 2
12 dollár
A "no damage" stílust nem tudtam volna véghez vinni :]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy félre ne értse senki a tûzsárkányos vidiben valóban egy csúnya trükkel ölöm meg...
DE nem csalás segítségével.
és azok a kapaszkodók is direkt vannak ott, hiszen a kapaszkodók amúgy nem jók semmi másra csak erre!!!
A fejlesztõk hibája hogy "buta" a szörny és nem képes ott ellenem fellépni....
de a Deposed King ott semmi trükközés nincs.
Még nekem is sikerült legyõznöm õket, halál nélkül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak megmutattam ezzel hogy a játékban nincs szükség segítségekre, mert ésszel meg lehet ölni mindenkit alap felszerelésekkel, és funkciókkal...
Én az ability-ket majd akkor használom ha semmilyen módon nem boldogulok így ezzel a módszerrel.
De ezt nem azért csináltam így mert hú én de hero vagyok, hanem elsõnek mikor belekezdtem nem is tudtam hogy kell átváltozni...és késõbb tudtam csak meg...
Valamint ez ahogy a sok másik játékban...SAJÁT CÉLBÓL csinálom.
Mint a Resident Evil 5-nél pl hogy amit lehet csak sima pisztollyal csináltam....
Dead Space 2-ben meg csak a plazmavágóval.
stb.
Dead Space 2-ben is mikor lenyomtam a végén a fõellenséget kinyírtam...azután visszatöltve new game +-ban használtam kiváncsíságból a többi fegyvert...
Szóval ez amolyan hepp...magamat kínzom vele, semmi egyébb célja nincs.
Meg ezzel úgy érzem edzésnek sem rossz, mert ezután nekiállok a legnehezebb fokozatnak, és ha így képes vagyok végigvinni, akkor a legnehezebb fokozatban még ott lesznek az extra segítségek, és ezzel szinte 100% hogy nagyobb nehézségek nélkül lenyomom.
vagy ebben nem értünk egyet? 😄
Gratulálok a "no damage" harcstílushoz, én örülök, ha egy-egy ellenféllel sérüléssel, halálközeli állapotig lesebzõdve elbírok. Persze, a ghouljaim és a fegyver-fejlesztéseim aktív segítségével.
Hanem Wesker kollega ezekt a monstereket mondta hogy a stilusommal próbáljam meg legyõzni...
vagyis semmit nem hasznélva! sem itemeket sem ability-ket!! szóval nekem nincs semmi fegyver fejlesztve...nem véletlen a videóban mutatom a cuccaimat meg a statomat.
Valamint....a No Damage....nem azt jelenti hogy nem halok meg, hanem hogy nem ér hozzám 1x sem. 😊
Amúgy az összes szörnyet meg lehet így csinálni, kivéve a pókosnál nehéz egy kicsit....
Ezért is kuncsorogtam évekig havernál meg másoknál hogy innen meg onnan vegye meg nekem ezt meg azt és majd utalom a bankból.
Aztán végül kinõttem és kb minden létezõ kártyaadatom a neten van.
A jelszavaimat azt kb nem tudom fejbõl sehova se,mert le van írva papírra ,mivel olyan bonyolultak hogy egy facebook vagy egy freemail belépési jelszavamat se tudom.
Szóval az életem örök para hogy mikor jön egy sms-s hogy már nincs pénz a bankszámlámon.
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jókat röhögök a hülye embereken.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
írhatnál már könyvet összeesküvés elméletekrõl
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amúgy én is csak azért regeltem be (0 adat van kitöltve), hogy egyszer el tudjam érni a kollégát.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."