Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
Akinek kell!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok!Van 1 elsõ kiadásos Microsoft Train Simulator om!nincs szivem kibaszni!privátba érd!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Rapid81
Ha ilyen nézõpontból szemléljük a dolgot, akkor de. <#buck>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Most komolyan azon vitáztok, hogy ki milyen file managert használ? Nem tök mindegy? <#idiota>
Rapid81
Például mióta tudsz benne füleket használni? Én TC-ben mindkét oldalon min. 4 fület használok állandóan, mert nagyságrendekkel kényelmesebb és sokrétûbben és gyorsabban lehet vele dolgozni, mintha mindig mindent ki kellene újra keresnem, hogy hová tettem és hová szeretném másolni, stb...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Rögtön a Norton Commander után használtam FAR Managert, mert támogatta a hosszú fájlneveket Win95 alatt, szóval tudom, hogy mit tud. Attól meg, hogy külsõ plugin-okkal lehet bõvíteni a tudásán, önmagában nem tud többet és nem lesz jobb sem.

arty
tc: csilivili, mert windowsos controlok, ikonok adják a kinézetét (aminek egy része mondjuk kikapcsolható). tehát a grafikus kinézet miatt számomra összevissza, de anyukámnak jól jönne, hogy kiteheti az FTP ikonját is fentre 😉

"FAR Manager meg egyenlõ a Norton Commanderrel, csak Windowsra. Buta, mint a föld. 😊"

Mivel látványosan fingod sincs a Far Managerrõl, zárjuk is le a "vitát" itt és most 😊

Forza.

Rapid81
Gondoltam, hogy valaki bele fog kötni a Windows Commander - Total Commanderbe. Egyébként mondd már meg, hogy a TC hol csillivilli? Én semmi csillogót nem látok benne, ellenben az FTP-tõl elkezdve a szkriptelésig mindent támogat. FAR Manager meg egyenlõ a Norton Commanderrel, csak Windowsra. Buta, mint a föld. 😊

arty
abszolut! amennyi akcioban volt, annyit csak a coop megért volna, szingli nélkül is (ami annyira nem is érdekel, egyszer már megcsömörlöttem a picit suta lövöldözésen, nameg a csalódásfaktor...)

Forza.

Ez most nem kesergés, hanem sajnos száraz tények! Conviction-nel nyitottak a casual tábor felé és a következõ résszel még inkább ezt teszik.

Ki is jelentették, hogy Splinter rajongók hiába is keseregnek most már ez van.

Nem tudok veled ezúttal vitatkozni, mert most teljes mértékben igazad van.

Conviction-t direkt a coop miatt vettem egyébként (még nem is aktiváltam, egyébként steamen vettem), akkor ezek szerint jó döntés volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
"20 éve foglalkozom informatikával. Utoljára Win95 alatt használtam FAR Managert. Windows Commander mérföldekkel veri, meg nem Command Promptban fut, hanem igazi 32bites alkalmazásként. Egy szóval tudnám jellemezni: Elavult. Ha mindenáron DOS-os fájlmenedzsert akarsz használni, akkor már inkább a Volkov Commander. 😉"

windows commander már nincs, total commander van
far-nak NATÍV 32 és 64 bites változata is van (ha valaki a bitre veri), nem command promptban fut, csak úgy néz ki
nem elavult, csak nem csilivili "windózos kinézetû". letisztult, megszokott, áttekinthetõ - nem kell klikkelgetni, megszokod a gyorsgombokat -> gyorsabb
volkov commander dos-ra van, a far manager windowsra

Forza.

arty
"Splinter cellben a lopakodás a lényeg és a késelés a preferált."

convinction elõtt ez így volt... de az a rész már pont nem errõl híres, a következõben meg már úgy kell ölni, mint a cod4-ben 😞

tudom, tudom, megint kesergek 😄 de hogy jót is írjak: haverral a coop kampányt sokat játszottuk és még mindig nem jutottunk a végére -> 6-8 órát simán el lehet vele lenni, és együtt LÖVÖLDÖZNI(!) jó!

Forza.

arty
pl a steam-el elégedett vagyok, az ismert genyóságok ellenére 😛 (és egyre inkább istenítem õket, ahogy találkozom más céges más rendszereivel...)

Forza.

ZsZso
End of Nations Béta kulcsok

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
ezeknél is lehet egér nélkül nem...pl a 4-nél...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Happy Hour az IndiaGala -n! Akit érdekel az most aktivizálódjon.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Neem, az elsõ 3 résznek normális volt az irányítása. Nem volt egér, nem takarta ki a karakter háta a fél képernyõt, stb.

[merlinw.org]

DarkSector
hát az elsõ részek is ilyenek voltak 0-1-2-3 meg a többi...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Én is azért hagytam ki a 4. és 5. részt.

[merlinw.org]

DarkSector
ja hogy a pc-s irányitás az valóban necces volt.
az a 4.ben volt.

MerlinW
Ízlések és pofonok. Az utóbbi években Linuxon dolgozom, ott pedig van Midnight Commander. Far-t 2006-7-ben használtam sokat, Win Server-en. Engem akkor teljesen kielégített😊

[merlinw.org]

Rapid81
20 éve foglalkozom informatikával. Utoljára Win95 alatt használtam FAR Managert. Windows Commander mérföldekkel veri, meg nem Command Promptban fut, hanem igazi 32bites alkalmazásként. Egy szóval tudnám jellemezni: Elavult. Ha mindenáron DOS-os fájlmenedzsert akarsz használni, akkor már inkább a Volkov Commander. 😉

Rage47
rám a total commander miatt is furán néznek 😄
MerlinW
Windows-ra a legprofibb, leggyorsabb, legokosabb file magager. Minden szaki ezt használja 10 éve😊

[merlinw.org]

Fpocok
Én utáltam mindkettõt... de a 4et nem tudtam egér billel nyomni, csak gamepaddal. 5 viszont nagyon jól megy egérrel meg billel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
4-nek sem volta az...😄
vagyis az volt valakiknek biztossan...akik utálják a játékot.😊

Renjike
akkor a 4 nek mittudom én már melyik volt 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

grebber
"A 22915 a 31én a számládon lévõ pénz, amibõl ugyanaznap, vagyis hónap végén levonták a mindenféle járulékos költségeket (ügyleti kamat, számlavezetési díj, stb.)"

A számlán nem ennyi pénz van.És ezek mellett van más levonás külön külön pl sms szolgáltatás , havi zárlati díj.
De majd akkor bemegyek és megkérdezem. Mert havi 4000 az havi 4000.

Next PC upgrade: 2022

Az a része, hogy nem ettõl nehéz a Darksouls! Attól nehéz,hogy tudás nélkül elbuksz bármennyire is jó vagy.

Ismerni kell az ellenfelet, ettõl nehéz. És ezt a tudást csak sok halál után fogod csak elsajátítani.

Bill+egérrel tolom 35 órája, így kijelenthetem, hogy koránt sem borzalmas az az irányítás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Nem dolgozom banki berkekben, de:
Int. Appl. to - Interest Applies to - A kamat a következõre vonatkozik
CRT - credit risk transfer - kockázatátruházás

Tehát a 22915re vonatkozik a 3666 levonás, amibõl fedezik a bank villanyszámláját, vízdíját, stb. 😊

A 22915 a 31én a számládon lévõ pénz, amibõl ugyanaznap, vagyis hónap végén levonták a mindenféle járulékos költségeket (ügyleti kamat, számlavezetési díj, stb.)

grebber
Esetleg van itt olyan aki banki berkeken belül dolgozik?

Mert a számlámon havi szinten kb mindig vannak ilyenek:

2012.08.31 Int.Appl. to 31/08/12 22 915,17 HUF ezt plusszba kapom

2012.08.31 CRT to 31/08/12 -3 666,43 HUF ez meg ugye levonás

Azt még érteném hogy a plussz az mi mert hogy lehet olcsna csomagba vagyok ahol alapból kamatozik a pénz de ez nagyon sok havi szinten.
Ezt a 4 ezres levonást full nem értem micsoda!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Melyik része? Hogy borzalmas az irányítás, vagy hogy az asylum után nem adnak semmi irányt, menj amerre akarsz? Szerintem mindkettõ igaz.

DarkSector
"Darksiders 2-ben meg skilleken van a lényeg, a képességeken és a looton."

A lényeg, az érdekeség azon van...de a kihívás nem. 😄
meg mint írtam az lesz nekem is mikor használok ability-ket, de majd késõbb nekem az késõbb lesz amit ti most átéltek...vagyis megnõ a szavatosság.

DarkSector
Igen értem...de még van kihívás a D2-ben de azt majd valszeg jópár óra múlva találom meg a kövi végigjátszásban. 😛

Dark Souls-t majd egyszer lehet ujra megpróbálom...de majd itt a Resident Evil 6, ami bármilyen szar a régi énemet még elõhozhatja, vagy a DMC5....

Nem egészen! Splinter cellben a lopakodás a lényeg és a késelés a preferált. Darksiders 2-ben meg skilleken van a lényeg, a képességeken és a looton.

Már megbocsáss, de te egy igazi örök elégedetlen ember vagy...XD

Na ezért ez ilyen formában azért nem igaz.

Errõl szó sincs! Én csak azért mondtam a Darksouls, mert leírásod alapján te keresed a kihívást és DS-ben alapból van éppen elég kihívás. Lehet megtalálnád benne a számításod.

Én csak ennyire céloztam semmi egyébre.

DarkSector
Ja bocs.
😊
Mondtam majd késõbb lehet visszatérek rá, de asszem majd jó pár nap után mire minden elõbbrevaló játékkal végzem.

Fpocok
Ezt nem azért írtam. Amit írtam, az az én személyes véleményem 20 óra után.

DarkSector
No sir....én nem azt mondtam hogy csak az irányítás miatt nehéz...hanem nekem nem jön be és ezért nem jászom vele egyrészt...meg ugye a játék világa sem fekszik...nekem kell valami a játékban hogy elkapjon és érdekeljen nem elég ha csak HC és önnmagában szenvedhetek...akkor jó szenvedni ha élvezetes mellette a játék...😊

Részemrõl.

DarkSector
Még annyit azért minden tiszteletem ellenére engedjetek meg, nem haragszom senkire, se rád sem weszire...más a véleményünk.
De ez akkora BAROMSÁG amit felhoztatok ellenérvnek....mint egy splinter cell hasonlat:

"méghozzá hogy a splinter cellben lebasznátok azért hogy mi a jó abban hogy késsel lopakodva mindenkit megölök....mikor a lot miatt 300 féle hangtompítós fegyóval szarrá lõhetném a katonákat és nem gáz még az sem ha 6-7 lövést bekapsz...."

Érzed a párhuzamot? 😊

arty
Ahogy vesszük. Jogilag vagy erkölcsileg?

Erkölcsi kötelességük volt, hogy kárpótoljanak. Megtették, de sajnos csak azzal a szarral tudták megtenni, amit alant ismertettem.

Forza.

Fpocok
A dark souls csak azért nehéz, mert szar az irányítás és nem magyaráz el semmit.

DarkSector
Most a tüzmadarat ne keverjük ide, mert ott kihasználtam a környezet adta lehetõségeket...az valóban nem meló...de a többi azzal jár.

DarkSector
Most ezt te úgy mondod mintha bizonyítanom kéne hogy játszak a Dark Souls-al...
Nem állítottam soha egy szóval hogy a Dark Souls könnyü.
Nem is akarok versenyezni.

Darksiders 2 nekem ebben tetszik, és abból indult ez az egész dolog, hogy wesker azt írta, hogy ezzel a stílussal nem fogok boldogulni késõbb illetve az erõsebb elrejtett bossok ellen...ezért vettem fel ezeket, ezek a videók nem az én saját ötleteim voltak nem magamutatás.

Hanem csak az hogy bebizonyítsam hogy igenis ezzel a STÍLUSSAL eddig legalábbis MINDENKI legyõzhetõ...sõtt én azt állítottam hogy nehezebb fokozaton is...szóval a vidik ezért vannak.

Itt nem arról van szó hogy nekem másik játék kell ami nehéz és nem érdekel...hanem ezzel játszom és itt szóban fogadtnk....
És még ha utólag wesker kollega panaszkodik is, hogy hát nem így meg nem úgy...meg cheater vagyok...a tény az hogy LEHETSÉGES....😄

DarkSector
"resident 5 nek is fosadék volt az irányítása"

semmi fosadékság nem volt, csak célzás közben nem tudtál futni ennyi.

DarkSector
Tudom.
ismerem a játékot...eddig miket írtam a hsz-aimban azt nézted? 😄

Egyrészt igazad van, mert tényleg egyszerûbb a steam, másrészt meg nincs, mert akkor is ingyen volt, ha szarba áztatták.

Különben is ajándék lónak ne nézd a fogát, nem lett volna kötelességük bármit is adni.

Renjike
resident 5 nek is fosadék volt az irányítása 😄DD gépen legalább is de hát istenem ez van :// nem olyan egyszerû egyik játék sem hogy jobbat lehetne csinální úgy meg nem passzolt volna .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

arty
feltelepiteNÉM, ha ez a barom letöltés után nem egybõl a temp-be akarná unrarolni magát, ami nálam egy másfél gigás ramdrive... és oda még a dust sem fér ki 😊

tehát lõhetem le, kirarolom kézzel, telepitem kézzel, inditom kézzel, beirom a serialt kézzel, és jé, ott az ikon és többet nem kell ezt végigjátszanom (remélhetõleg)

tehát még1x:
uplayt inditom
uplay, shop, játékot megveszem
kapok linket
linkre katt és indit egy browsert
ott letöltök egy letöltõprogramot (uplay minek van? meg ubi launcher? mindenképp kell egy harmadik kicseszett alkalmazás is?)
a letöltõprogram letölt rarokat
a rarokat kicsomagolja (-om...)
amiben installer van
amit fel kell installálnom
next next finish
játék inditása -> uplayt inditja és kéri a játékhoz kapott serialt
és végre ott a my games szekcióban a játék, boritóstul! (fuck yeah!)

gondolom ezt nem lehetett volna megcsinálni ugy, hogy:
uplayt inditom
uplay, shop, játékot megveszem
játékot uplaybõl letöltöm, uplaybõl inditom
...

erre csak a valve képes, mert akkora kicseszett tudomány...

egyébként attól még, hogy ingyen (kárpótlásul) kaptam õket, szaros ám a csomagolás, durván.

Forza.