Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tinman: Akkor most melyik verziót kaptad meg a "Dark Souls"-ból? Vagy még mindig nem érkezett meg a PC-s példányod?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem sincs. Csak az Episode 1.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
5 órán belül lesz ára is.

zorrobomber
HL2-t nem tudsz olcsóbban? Kicsit drágállom 😄

Rapid81
Miért nincs ára Steam-en?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Prince23
Akik szeretik a toronyvédõs TD játékokat, azoknak ajánlom figyelmükbe a Shad'O címû játékot.

Shad'O Teszt + 15 perc ingame

Bizony, hogy van! És az a valaki nem is veszi meg mert nagyívben lexarj a Half Life-okat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy idõben intenzíven hintettem az igét, hogy tudok olcsón játékokat szerezni. Megfogadtam, hogy felrakom mindig az aktuális árakat, csakhogy ez eléggé fárasztónak bizonyult, így már nem írom fel.

Aki tudja, tudja, hogy én tudok olcsón szerezni cuccot, aki nem az meg majd megtudja. Aki tudja az szépen megkeres steamen, vagy pü-ben és megbeszéljük mi, mikor, hogyan és mennyiért éri meg.

HA kell valami keress meg és megnézzük mennyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Én se játszok fps-eket, szóval nekem sincs.
Rapid81
Részben igazad van. 😊 Az elsõ a CS 1.6 volt, de a béta.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
az nekem sincs. belegondoltam: van rá 1% esély, hogy ujra végigtoljam? na, ezekután nem vettem meg...

Forza.

Fpocok
Szerintem nem. cs1.6 volt, amivel indult, hl2 csak késõbb jött... emlékszem, hogy aznap, amikor kijött, reggel elkezdtem és pár óra alatt végig is toltam. Egy huzamban (volt kuponom vga dobozból) 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
No problem, a legújabb szabályok alapján azt hiszem van mód group giveaway rerollra is 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Konkrétan a HL2-vel indult a Steam. 😊

Fpocok
Szerintem nem ezért... egyszerûen steam platform, valve... pc... alapjáték a hl2 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Asszem ezek után necces lesz jelentkeznem a giveaway-re 😄

arty
1.) kérdõjel
2.) szmájli

Természetesen 0%-nyi komolyság rejtõzött a provokatív kérdésben.

Forza.

Rapid81
A "szar" jelzõvel vitatkoznék. 😊 Egyetlen játék, amely elé bármikor le tudok ülni és végig tudom tolni. A törpés achievement miatt, meg hogy a kukacokat legyilkoljam mindet, örömmel toltam végig újra és újra 😊

zorrobomber
túlzásnak érzem hogy lassan templomot állítanak a valve-nak egy szar lövöldözõs játék miatt 😊

tutituti
<#eljen>úgy bizony

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ZsZso
A smiley azt mondatja velem, hogy nem gondolta komolyan. Általánosságban igaz az, hogy ha egy mondat végén mosolygós smiley -t látsz, akkor nem szabad 100%ig komolyan venni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
ugye ezt te se gondoltad komolyan?

Rapid81
Sajnos a gyûjtemény nekem sem teljes, mert a HL: Source még nincs meg. 😞

Zomil
Nemis, mert a TCUP a legjobb 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
azt mondod ez a giveaway egyben szégyenfal is lesz a jelentkezõknek? 😄

Forza.

zorrobomber
igen, nekem nincs! 😊

zorrobomber
ja légyszi hanyagoljuk már a témát

Rapid81
Van még olyan, akinek nincs meg a HL2?

arty
(aki nem veszi meg a HL2-t, az nemsokára megnyerheti... COMING SOON... !)

Forza.

arty
Nem a leütés számit, hanem hogy idõben mennyi. CMD+ENTER nem üthetõ le egyszerre, ergo az 4 idõegység, utána EXIT+ENTER vagy EGÉRKLIKKELZÁRNI az még másik 5-10 idõegység. FAR mellett 4 idõegység az egész!

Ennyi. Szeretném látni, ahogy telepíted az igazoltan HATÉKONYABB filemanagert!

Mindenkitõl elnézést 😄

Forza.

Rapid81
7€-ért tudtál Walking Dead-et? Why didn't you tell us???

3k-ért én is elgondolkodtam már a Walking-on.... amit múltkor majdnem 1000 Ft-al vehettem volna olcsóbban egyébként.

HappyHunter
Én nem is használok olyat 😄 miaz?

Be happy. :) Running!

Rapid81
Valamivel el kell ütni az idõt. 😊

Ugye ez szerintetek is meg fogja érni:
- Borderlands GOTY - 1.590
- Walking Dead - 2.990

😊

Természetesen Steam kód.

Rapid81
Együtt nyomod, de 2 billentyû, ergó két leütés. Továbbá 2x kell ctrl+o-t ütni, ami ugyanúgy 4 leütés. 😊

ZsZso
A legmélyebb tisztelettel mondom ezt, de ... Arty, Rapid81

TI BETEGEK VAGYTOK! 😊

File managerek harca? Nooooooormális?

.
.
.

Naná, hogy a TC a legjobb! 😄
Csak vicceltem ... mindenki használja azt ami jól esik.

arty
cmd + enter = 4 leütés
ctrol + o = két leütés, de kvázi egy, mert együtt nyomod

nyertem! (illetve a FAR!)

Forza.

Rapid81
Leütésrõl volt szó. 😛

CMD + Enter = 2x Ctrl + O

Ugyanúgy 4 -4 leütés. XD

Nem vágod, hogy már csak trollkodom veled? Szörnyû vagy. XD Hogy mindig, mindent komolyan kell venni. <#zavart2>

arty
jatényleg, a win R csak run-t nyit ...

tehát:
CMD begépelése + enter vs. ctrl + O, elsõ minusz pont a TC-seknek
ipconfig ugyanaz
egérhez nyulsz (tipikus TC-s mozdulat...) vs. ctrl + O, második, hatalmas minusz a TC-seknek

😛

Forza.

Rapid81
"win R + ipconfig + exit" - így elég nehezen látnál bármit is.

cmd + ipconfig + katt piros X-re. Pont ugyanannyi leütés... XD

Rapid81
Lemaradtam, de közben a sírás elõvett, annyira röhögtem. XD

IMYke2.0.0.0
Nem mondod, hogy ezt még nem láttad?! Ez volt az elsõ trailere pár hónapja 😊

arty
ha nagyon a bill leütéseken lovagolsz:
ctrl O + ipconfig + ctrl O
win R + ipconfig + exit
= FAR wins, mert kevesebb bill = gyorsabb 😛

semmiféle külsõ plugin nem kell farnak, mivel a gyári csomag része az ftp plugin. mondom én, hogy fogalmad sincs... (egyébként annak se lenne jelentõsége, ha csak külsõs fejlesztésû pluginnel menne, ugyis kell csomo külsõ plugin, amiket használok, +- egy, naés

scp pluginnak mi köze a hálózat kezeléséhez? (amit egy belsõ plugin kezel) semmi 😊 )

és akkor az ultimate érv: a FAR free program, a TC pedig fizetõs 😊

---

Imy: borzalom windózos kinézet 😄
hol érdekel téged/engem, hogy mekkora a clusterméret a D:\-n? 😉
vagy csak nincs beállítva? nekem akkor is "túl sok" ...

Forza.

Rapid81
Borderlands 2 - Lion Sleeps Tonight Video - ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááá.....

IMYke2.0.0.0
XYplorer - többet tud mint a TC, viszont, mivel többet használtam az utóbbit, néhány dolog - elsõre - körülményes benne.
Leginkább így jellemezném az XYplorert: Windows Intézõ + Total Commander.

Rapid81
Na most komolyan, az, hogy beírom, hogy cmd és ütök egy Entert, nem tart többe, mint neked még ipconfig lefuttatása után megnyomni az ablak eltüntetõ billkombinációt. 😛

A FAR csak külsõ pluginnal tud eftépézni és szkriptelni, meg a hálózatot is csak külön pluginnal kezeli (pl. WinSCP).

#58612: XYplorer egész érdekesnek tûnik. Fõleg a visszavonás gomb tûnt fel elsõre. 😊

IMYke2.0.0.0
Én Windows Intézõ (Explorer) + Total Commander + XYplorer triumvirátust használok, ahogy éppen a kedvem diktálja:

arty
Nem tudod. Különben nem jöttél volna azzal az abszurd marhasággal, hogy "bezzeg a TC tud ftpzni és scriptelni" 😊

Mondom, anyukámnak jóez, mert színes, ikonos, de ha én begépelem h ipconfig, akkor látom az eredményt is, te meg nyithatod a command ablakod és gépelheted oda 😛

(konkrétan "fülek" nincsenek, de úgytudom lehet adott helyeket makrózni, bevallom sose használtam. ha már valódi elõnyt keresel a TC-nek, nesze: background copy csilliárdszor jobb, gyorsabban kezelhetõ, mint FAR esetén. az egyetlen funkció, ami tényleg nagyon hiányzik 😞 )

Forza.