Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"egygombos" alatt értem: egy gombot megnyomsz a billentyûzeten vagy kontrolleren, és a karakter odaszalad, lehasal és fedezékbõl kilesõ pozícióba merevedik.
Azért ezt lehetne kicsit játékosfüggõbbé is tenni, szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne üss, csak felsoroltam, hogy mik a mai akció játékok legfõbb ismérvei.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
milyen Max Payne? 😊

Resident Evil, Silent Hill meg sorolhatnám. 😊
MP kismiska...állandójan chekpoint.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
+1

Be happy. :) Running!

DarkSector
hát az oké hogy ha easy-nél a végén vagy bárhol váltasz Hardcore-ra nem adja meg pl az acsikat...de akkor is...omg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
1. Legtöbb játékban jól mûkdik és nem attól lesz valami izgalmas, hogy -1 hpval rohangálok medipack után és random leköpnek ami miatt meghalok... de vannak játékok amibe nem kellene beleerõltetni. Lásd Max Payne 3.
2. Hány gombos legyen?😊 van egyátalán "több" gombos? ha nincs fedezékrendszer egy játékban az már kínos és pl én hiányolom, mert ez egy olyan dolog aminek alapnak kell lennie már, hiszen egy harc során ki nem vonul(na) fedezékbe? ( max Rambó nyilván ).
3. Batman, Ghost Reacon, Splinter Cell. Ennyi. Ez nem sok, és mivel mindent látó készülékekkel vannak alapból felszerelve reális hogy ilyet is tudnak ( Batman a filmbe is tudta ). Modern hadviselés egyik alap eszköze.
4. Sose volt reális😊) De azét Max papa itt is bemutatta hogy kell a valóságnak megfelelõen😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tutituti
na az mondjuk eléggé meglepõ volt.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
* auto-healing (fedezékbe vonulsz = öngyógyítás)
* fedezékhasználat (többnyire egygombos)
* röntgen látás (Batman és Superman nem ér)
* több száz kilónyi menetfelszereléssel ugrálgatás

DarkSector
Végülis GR meg itt sem kötelezõ szerintem használni, de érted ha benne van akkor ugye az ember úgy van vele hogy nem ugyanaz mintha eleve nem lenne...😄

Nekem DS2 (Dead Space 2)-ben volt hihetetlen döbbenet hogy bármikor tudsz választani nehézéségi fokozatot...
Mondom lol.

tutituti
Hál istennek hitmanben lesz mód ahol normálisan lehet játszani és nem látsz át a falon.

zorrobomber
pl. azért mert nincs box-om vagy ps-em 😊

DarkSector
Persze GR-ban tök helyén való nem lesz tõle könnyû.

De már brutál feláll a szõr a hátamon mikor a leutolsó e kategóriás lego játékban is van röntgenlátás.
Mostanában egyszerûen feltûnõen gyakori fícsör...csak ez fura nekem.

Totti5
Ne használd, amúgy meg egy teljesen valós eszköz. Ghost Reacon FS nem lett tõle könnyebb. Taktikában segített néha.

DarkSector
Tudom mire írtad, nem is vettem úgy hogy leszóltad...csak azt írtam hogy a kontrolleres irányítás nem csak konzolon elérhetõ, vagyis a játék ha csak ennyi a kikötés akkor ugyanúgy való pc-re is. 😊
a 2 hardver lényegében csak látványban tud eltérni egymástól.

(jó mondjuk annyi hogy a bill+egér nem biztos hogy MINDEN konzol játékkal compatibillis
)

DarkSector
Ha már Splinter...én inkább azt kérdezném a fejlesztõktõl...
Vagy a Ghost Recon fejlesztõitõl vagy a Hitman fejlesztõitõl vagy a faxomtudja még kiktõl....

hogy miért van egyre több játékban falon átlátás???
Mert értem még azt hogy 1-2 játékban a kütyük miatt meg a taktika...de sok játékban nem feltétlen kéne...

Mintha egy trend alapján elkezdték volna az összes játékba beletenni. a legdurvább az ha csak simán úgy 1 gombbal aktiválható, és még csak kütyü sem kell hozzá.<#pardon1>

Totti5
Elõzõ részben ahol lehetett ott lopakodtam ( volt rá sok lehetõség ), ahol nem ott akcióztam. Pont jó volt, amúgy meg mit akarsz? darálni? egy lövés a fejre és kész... nem kell ezt bonyolítani.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a helyesbítést, és a jó hírt 😊

tutituti
Nem értetted mire célzok.
Nem leszóltam a sc-t.
csak annyit mondtam hogy konzolon sokkal élvezetesebb.ha már gamepadot fogok akkor miért ne egy box vagy ps elõtt tegyem?

tutituti
Megnézted az e3-as videót?
láttad mirõl szólt a küldetés?
meglát egy enemyt-lenyom egy gombot-megöli az enemy-t - célpont váltás -ugyanez.

Ha visszanézed az elõzõ részt már az okádék volt.semmi lopakodásra való törekvést nem hozott ki az emberbõl.pedig ugye..

Totti5
Splinter Cell: Blacklist coming to Xbox 360, PC, PS3 in spring 2013

DarkSector
Ugyanúgy pc-re is való, a splinter csak sok okosnak nem kéne makacsnak lenni és vehetnének a kezükbe joy-t ha azzal könyebb irányítani...2012-ben a kontrolleres kezelés elérhetõ pc-n is...aki nem tudná...😛

IMYke2.0.0.0
Magamból indulok ki: az ilyen lassú, megfontolt mozgású karakterekhez tényleg jól fekszik a kontroller használata.

tutituti
nem meglepõ amúgy.Nálam a SC sorozat mindig is konzolra való játék volt.ott lehet jól irányítani szvsz.

DarkSector
"-igen,'one click,kill all' például."

erre én:
buta gyerek a haverod.

ZsZso
Miattad nem kaptam már az áruból 😛. Mire hozzám ért, már elfogyott 😞.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Csak ugye nem lesz "click" benne - consol only (tudtommal).

tutituti
Erre a splinter óborzalomra most mondtam havernak ts-en hogy:
- "jó" lesz ez a splinter csak más nevet kéne neki adni.
erre õ:
-igen,'one click,kill all' például.
😄

ollie
MEgéri mindkettõ!

DarkSector
😊
Volt olyan flame amibõk én meg kimaradtam...a ku..a életbe! 😄

IMYke2.0.0.0
Láttam hát - volt is flame belõle. Szerintem, ott a kutyák mozgása szintúgy tökéletes.

DarkSector
Metal Gear Solid Ground Zero-ban láttad a kutyákat? 😄

IMYke2.0.0.0
Kezd idegesíteni ez az állandó "sync"-elés a steamgifts részérõl...

Fabio Capello
2 euró akcióban.

IMYke2.0.0.0
S ebben is jól van animálva a kutya 😊

Panzeradler
Ingyen HL2-t osztanak valahol ma?(Tele van steamgifts vele, persze egyet se nyertem még:/)
Totti5
Lehet úgy is és lehet észervétlenül teljesen máskép is... Splinter Cell Blacklist - Ghost Play Through

Mivel én valahol a köztest fogom választani, örülök neki hogy nem csak lopakodásra van belõve.

shaddam
Kb sose lesz half life 3 Vagy lehet mégis lesz csak nyítócím?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MerlinW
Tegyél egy kavicsot a nevemben a borostyán sírjára😊 Az oszlopokéra is tehetsz.😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
"A rossz szomszéd török átok."
Tényleg így van.

soo277
<#taps><#taps><#taps>
dicsérd meg a szomszédot!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Rapid81
Bakker, most mentek el a Tûzoltók, mert hülye hátsó szomszéd unokája felgyújtotta az udvarukat, aztán már a mi kerítésünk égett. A mama meg még velem visítozott, hogy ne hívjam ki õket, mert baja lesz az unokájának. XD

15 éve növögetõ borostyán égett le, meg 3 oszlopom.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ez itt nem a reklám here, de, akinek megvan digitálisan a játék, ellenben a materiális javakra is vágyik, mert miért ne, az itt esetleg megveheti: Mass Effect 3 Collector's Edition javak - "Eladó egy ME3 CE a játék lemezei és steelbook nélkül."

S akkor az élc: csak kérdés, kinek kell így, hogy még a steelbook sincs benne...

MerlinW
1. FAR-t a mai napig fejlesztik.
2. Amit tud (FAR plugin manager): FTP, SFTP, SCP, Regex, Syntax Highlight, code autocompletion, Windows Registry vfs, zip, rar, 7zip, stb, hex editor, C/Pascal API, .NET, Lua, Powershell és még egy rakás fícsört. Emellett kb 2x gyorsabbak a fájlmûveletei, mint TC-nek.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy nem komoly 😊 - és ellenségemnek (ha van) sem kívánom azt, ami nekem kijutott 😞

grebber
Happy hour ba ha veszed és elosztod akkor 400ft de én a srácnak 500at adtam mert raj vagyok<#hawaii><#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
500 Ft? Hol is? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A te bajodhoz képest, ez japán lányokkal történõ non-stop szeretkezés, csak ijesztõ, meg bexarattak, meg ilyesmi... nagyon off, elnézést.

Ettõl függetlenül: Köszönöm szépen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Fullos indiegala 8 beszerezve 500ft már csak a sacredért megérte!
(Összeségében 5 steam-es játékért nem rossz ár)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Jézusom!
Drukkolok, hogy ne legyen komoly a gond, és mindenképp jobbulást kívánok! <#law>

Tinman
Döglõdöm... ma sürgõsségin is voltam. Nem tudom mi érkezett a cégbe.