Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gondold el, hogy a Gyûrûk Urából csak az elsõ könyv készült volna el.
Na most a játékkal ugyan ez van ha beszippant egy jó sztorival akkor csak sajnálnám, hogy a lezáratlan sztoriba kell beletörõdni.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mondjuk Dark soul tavaly jelent meg konzolra is, RDR meg már vagy 2 éve ha nem több.
Mondjuk nem is értem Rockstart! ott egy cím, amit nem adtak ki pc-re. Minimális befektetéssel (port) kereshetnének egy kis potya pénzt. Azért azt nem mondom, hogy õrült összegek lennének ezek, de azért mégiscsak potya pénz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
W77D: Hogy baki lenne ez a Rockstar részérõl? Õk nem szoktak ilyet hibázni szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
- kapsz egy serialt és egy linket egy letöltõ exe-hez
- letöltöd az exe-t
- elindítod az exe-t
- az exe letölt egy rakás rar-t
- az exe kitömöríti a rakás rar-t
- elindul a játék telepítõje
- feltelepedik a játék
- elindítod a játékot
- bejön az UPlay és kér egy serialt
- beírod a serialt
- játszol
- legközelebb már ott figyel az UPlay-ben a játék és onnan le tudod tölteni/el tudod indítani
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ubi játékot csak lemezrõl lehet aktiválni (illetve Steam által). Én mikor Ubi kulcsot vettem, le kellett hozzá töltenem egy clone iso-t torrentrõl. Azóta lehet, hogy már más megoldás is, biztos le van írva az áruház oldalán.
[merlinw.org]
Nekem a kliensben nincs semilyen opció hogy beregelhetek cd-kulcsot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saints Row 3 2000ft
Space Marine 700ft
Metro 2033 800ft
warhammer
warhammer
warhammer
Homefront 700ft
Darksiders 800ft
Stalker - Shadow of Chernobyl 1000ft
Company of Heroes GOLD 1500
titan
Én kb ezeken az árakon szereztem be õket.
Vagy éppen láttam olcsón.
Adogasd össze, és a hiányzókat nézd meg vagy más majd megmondja hogy mikor mennyiért lehetett megszerezni...én amiket írtam: 8200ft
ha azt nézem így látatlanban, hogy még van 4 játék és ezek az árak amiket írtam nem mindennap lelhetõk meg....IGEN megérné szerintem.
DE akinek ezekbõl több megvan és vagy a fele nem érdekli, az FELEJTSE EL!
The THQ Hits Collection Summer 2012 Bundle - 11 304,33 Ft
Nexuiz
Saints Row: The Third
Warhammer Ÿ 40,000Ÿ: Space Marine Ÿ
Metro 2033
WarhammerŸ 40,000: Dawn of WarŸ II Chaos Rising
WarhammerŸ 40,000™: Dawn of WarŸ II
Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution
Homefront
Darksiders™
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
Company of Heroes Gold
Titan Quest Gold
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Forza.
Miért? Évek óta vannak és használnak infra és hõkamerákat a nyugati erõk. Nincs ebben semmi sci-fi.
[merlinw.org]
Be happy. :) Running!
De most is meg lehet csinálni, ha odamész magad a fedezékek mögé...😊