Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ne tereld a témát barátom, vagy válaszlj a kérdésre vagy semmit. 😄

"milyen csata?"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Persze azért írtam...mindenkinek mást jelent 1-1 játék. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
"Ember tervet, Isten végez."

A gamestar meg hazudik.

Bármit lehoznak, ami olvasottságot hoz. Nem az elsõ alkalom és nem is az utolsó. Olyan bõdületes ökörségekrõl írnak, hogy ezekután jóhiszemûséget feltételezni ... ottdolgozóra vall. Ott melózol? 😄

Forza.

arty
Minek egy ratyinak ratyi konzol, teljesen helyesen jársz el!

Forza.

Lovagolhatunk itt az éveken, de õk akkor is tudhatták, hogy jön. Miért olyan baromi hihetetlen, hogy idõnként kiszivárognak dolgok 1-2 pohár sör mellett?

Ha voltál már berúgva tudod, hogy olyankor olyasmit is mond az ember, amit talán nem kéne.

Aztán ki tudja azóta alakulhatott másképp a Rockstar elképzelése. Lehet törölték, vagy lehet késõbbre rakták, vagy mittudomén. Vagy csak be volt rúgva a rockstar-os és hülyeséget beszélt.

Ember tervet, Isten végez.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Akkor a második rész volt az, ami borzalmasan nem volt lezárva. Nem tudom, nincs ratyi konzolom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Minden csomag ott van másnapra, kivéve, ha valami közbejön. Az elsõbbségi nem a kézbesítés idejére, hanem a csomag/levél bánásmódjára vonatkozik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Az hogy lehet, hogy csak ajánlottan adtam fel egy játékot tegnap és a srác már írt, hogy megkapta ma? wtf ilyen van? Elsõbbségi nélkül 1 napos kézbesítés?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Vagy egy szimpla kamera, ami az ATM-re néz és észreveszi, ha valami változott. Van már elég sok meglepõen fejlett képelemzõ algoritmus.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Biztos, hogy van vagy meg lehet csinálni. Csak hát pénz kéne rá költeni, ami a bankoknak nem épp erõssége.

davidka003
Mostanában tényleg az. Utoljára 3 éve vettem Gamestart. Sõt még torrenten sem töltöm le annyira nem érdekel.
Az az 1-2 játék ami érdekel az úgyis fent van youtube-on meg tesztoldalakon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Wake me...When you need me.
Amúgy Halo 2 nyilván nincs lezárva lol, hisz trilógiát terveztek.

arty
mert bejött a blöff? ne viccelj, attól még szánalom oldal az egész, íróstul, olvasóstul.

Forza.

davidka003
Csak úgy mondom, hogy teljesen hülyeség amit mondasz. 😄
Mérleg lol.
Több 100kg a cucc, olyan mérleg meg nem igazán van ami kiszagol egy pár grammos kamerát ekkora súlynál.

arty
halo3 le van zárva.

Forza.

azt tudom kocka nem kéne hajnalig ülni a gép elõtt

Az Egyetlen Buga - Buga az Egyetlen

Rapid81
Az egész automatát egy mérlegre kéne helyezni, ami tudja, hogy a benne lévõ pénz, kártya súlya mennyi és észreveszi, ha valamit rápakoltak. A kamera, a kamuleolvasó vagy épp a fólia is van pár gramm... De ehhez már ész kéne a bankok részérõl.

davidka003
Amúgy ilyen esetnél fizet a bank, mert ez nem a te hibád, hogy kamera van benne meg kamu leolvasó.

IMYke2.0.0.0
Lusta és fáradt vagyok ma ilyesmihez 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
De törölhetted volna a kommentet és beírhattad volna javítva. Te vagy a HG: 😄

IMYke2.0.0.0
Természetesen, sikeresen elírtam... nem PIM, hanem PIN... <#szomoru1><#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

davidka003
1-2 Boss harc érdekes volt. Mondjuk én az utolsó 2 órát nagyon untam már.
De az elején még Vigrid jó volt. Zene jó volt. Viszont a motorozás ultra gáz volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Attól még a mûfajának az egyik csúcsa. Szinte hibátlan és ezt a hozzáértõk mondják. Én béna vagyok a h&s-hez.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Egy percre nem volt unalmas, ráadásul hosszú. A kettõ álltalában nem jön össze, de ebben az esetben jól megcsinálták... utolsó 5 órába 10 BOSS harc volt, azt hittem mindegyiknél hogy ez a vége, aztán sosem lett, na ez a nem semmi😄

DarkSector
" ...minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja! "

ez mindkettõtökre igaz. 😄

DarkSector
Mi ebben a szúrás meg milyen csatát vesztettem el?
Nem is harcoltam...vagy tévesztesz más sg-sel? 😊

Totti5
Mûalkotás.

Renjike
birom amikor ilyen kis szúrásokat csinálsz a népnek ha egy flame csatát vesztessz :'DDD amolyan "bleeding effect" 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Hát izlések és pofonok jah, de kb 100db Dark Souls-t adnék érte ha mondjuk nekem kéne PC-re és ezen múlna.

DarkSector
Mivel a Microsoft/Sony nem tartja rajta a mancsát...semmi akadálya nem lenne ha egyszer a Rockstar nekiesne...

IMYke2.0.0.0
No flame intended: Engem meg a Red Dead Redemption nem izgat.
Ízlések és pofonok ugye különbözõek. 😊

Fpocok
Bayonetta egy fos.

IMYke2.0.0.0
Minden játék unalomba fulladhat, ha:
* egy huzamban túl sokat játszol vele,
* ha eleve unni akarod.

davidka003
Az is milyen unalmas lett már.
Elsõ óra fos, aztán olyan 4 óra királyság aztán unalom. :\

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sir Quno Jedi
Bayonetta az jó lenne PC-n, hogy tudjuk növelni a felbontást és a textúrákat, mert Bayonetta tökéletes, így a világ összes pixelét megérdemli. PC-n újra végigtolnám, hajlandó lennék rá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Daell Drow
En azert meg bizok a valveban, tavaly a fel vilag ugyanigy nagy elvarasokkal varta a portal 2-t. Es osszesegeben hozta es felulmulta, talan a fejtorok voltak egy kicsivel gyengebek az elozo reszhez kepest. Half Life 3al is meg lehet ez, nem surgeti oket ido, befektetok sem, es penz is van. Tudnak adni a minosegre, csak sajna nem akarodzik nekuk csinalni. El vannak a steamel. <#gonosz3>
IMYke2.0.0.0
Engem most a Bayonetta izgatott fel - valahogy most trash-feelingem van.
Lehet, hogy fel kellene telepítenem a Devil May Cry 3 SE-t és/vagy a 4-et...

Sir Quno Jedi
hát én mán végigtoltam x-en, engem má nem érdekel mit trükköznek

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

davidka003
Not a single fuck was given that day. Nem tudom mit vagytok oda annyira.
Azért a legjobb western játék, mert nincs más de amúgy unalomba fullad.

shaddam
Megírták még az újságban is hogy tavasszal jön. Tuti igazuk van amekkora pofával nyomatták hogy bennfentes zárt ajtók mögötti infó 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
A hírüket követõen, még abban az évben, június elején jött a hivatalos infó, hogy nem lesz PC-s verzió.
De a GS baklövését mások is elkövették: Red Dead Redemption - örülhetnek a PC-sek! - 2011-01-08 - http://gamerterminal.web4.hu

IMYke2.0.0.0
Azért az ne feledd, hogy õk ARRA az évre jósolták, amikor errõl szó volt. Azóta meg eltelt több mint két év. Gamestar - 2010.03.15.

Senkinek sem kell megkövetnie a GS-t.

Ha mégis igazuk lesz sokaknak kell majd megkövetni õket.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Nem hiszem. Eddig volt múlt, jelen, most jövõ lesz. Space cowboy.

Seth
Remélem visszamennek a vadnyugatra

PSN ID.: Beegabor

grebber
MerlinW
😊 Nekem tulajdonképpen már nem is hiányzik. Mindenki várja, szépek az emlékek, de ma már kevés lenne szerintem. Ha megjelenne, van rá egy gumicukrom, hogy a fél net le fogja húzni. Olyan elvárások alakultak már ki a játék körül, hogy lehetetlen sikerre vinni. Szerintem ezzel a Valve is tisztában van, ezért sem foglalkozik vele. Az eddigi infók alapján a HL3 egy "techdemo" lesz a Source 2-re építve. Ha azt készítik el, de semmi sem biztos.
A lényeg, hogy én is vártam sokáig, de õszintén szólva ma már egyáltalán nem hiányzik..

[merlinw.org]

Fpocok
Attól függ. Ha van olyan, ami nagyon nagyon jó, akkor elnézem. Viszont van olyan, aminek annyira nincs vége, hogy hánynom kell. Halo2 vagy mi volt az? Halo3?