Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
kinek sikerült?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Én ezt azért raktam be hogy valaki vigye el...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Congratulations! You are invited to join the END OF NATIONS CLOSED BETA!
ACCESS IS YOURS September 7-9
Petroglyph is providing you exclusive early access to our latest game, End of Nations. Prepare to fight monumental battles across a massive persistent world! Closed Beta 3 starts Friday 7th September (12.01am EST) and end on Sunday 9th September (11.59pm EST).
To redeem your code and get started, just log in with your Trion Worlds account or register now at https://eon.trionworlds.com/account/reg/account-registration-flow.action?request_locale=en_US&flow=eon-beta.
New BETA Account Holders:
1) Select the APPLY CODE tab and enter the key below.
2) Select the Manage Games Page and END OF NATIONS BETA
3) Accept the EULA
4) Download the client
5) Jump in on Friday 7th September from 12.01am EST!
Existing BETA Account Holders:
1) Update the client
2) Jump in on Friday 7th September from 12.01am EST
Your Code:
GWJY-HMYX-PFQL-F7YC-77NC
Next PC upgrade: 2022
Planetside 2 closed beta
6AJ3-CPPX-7P7C-JKEM-ZZZT
1.Go to PlanetSide2.com and enter your key
2.Go to PlanetSide2.com/download and login with your Station name and password
3.Download Launchpad and run/install
4.Login with your Station name and password to start downloading
5.When download is complete, press Play
Nem csalódtam az ex-westwoodosokban!
Viszont érdemes ismerõsökkel játszani.Mert nagyon kell a taktika!
ki jön légi földi egységgel.ha nincs balanszolva egy csapatnál akkor pikkpakk bukó van.tehát gondolkodni is kell!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
E-mail-ben kaptam mert régen hónapokkal ezelõtt jelentkeztem rá...😄
Uh remélem jó lesz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Congratulations! You are invited to join the END OF NATIONS CLOSED BETA!
ACCESS IS YOURS September 7-9
Petroglyph is providing you exclusive early access to our latest game, End of Nations. Prepare to fight monumental battles across a massive persistent world! Closed Beta 3 starts Friday 7th September (12.01am EST) and end on Sunday 9th September (11.59pm EST).
To redeem your code and get started, just log in with your Trion Worlds account or register now at https://eon.trionworlds.com/account/reg/account-registration-flow.action?request_locale=en_US&flow=eon-beta.
New BETA Account Holders:
1) Select the APPLY CODE tab and enter the key below.
2) Select the Manage Games Page and END OF NATIONS BETA
3) Accept the EULA
4) Download the client
5) Jump in on Friday 7th September from 12.01am EST!
Existing BETA Account Holders:
1) Update the client
2) Jump in on Friday 7th September from 12.01am EST
Your Code:
GWJY-HMYX-PFQL-F7YC-77NC
Addig nem is akarom újrakezdeni, amíg meg nem veszem az eredetit.
Szerintem addig ne is játsz, hanem kezd elõrõl az eredetit a steam acsik miatt...én sok játékkal így rábaztam mostanában inkább várok ha tudom hogy úgyis megveszem...
Mert személyessen felvettem és átadnám a gift-et amit nyert...😄
nagyon nagy még így második (pt.)vj-ra is.
Én márpedig úgy tudtam eddig hogy igen hiszen a Reach a Halo 1 elõzménye nem?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
2299-9B36-424C
2484-15A9-4578
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Forza.
MGS pedig mindig is a levegõben lógott. Ha a 4 nem is ( esély megvan rá még mindig... ), de most már minden újabb rész lesz Xboxra és a HD kiadás is megjelent rá!
Viszont RDRt senki nem közölt megjelenési dátummal, csak õk...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Metal Gear Solid 4 xboxra
Gran turismo 5 pécére
Nincs nekem semmi bajom a gémer bulvárral, de neheze gyõz meg valaki róla hogy készpénznek vegyem õket.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Iszonyatosan jó game,viszont sajnos nem sok esélyt látok a megjelenésre.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ODST-t meg a többit vágom...az más tészta.
Halo Reach, mint a neve is jelzi nem számozott, hanem különálló rész, más karakterekkel, történettel más helyszínen.
Halo most már nem trilógia mert lesz 4, de az elsõ 3 rész egybe tartozik és lezárt.
Egyszerû ez mint az 1*1. Nincs bonyolítva, mindn rész logikusan követi a másikat és nem hagyják félbe mint a HLt.
A legelsõ rész a Halo Wars, mert az a Halo 1 elõtt játszódik ha idõrendben nézzük.
vagyis nem trilogia...😄
Sokan kifogásolják a GS-t mégis titokban olvassák...szóval olyan mint a "barátok közt".
Á nem nézem, mert nagyon szar, meg hülyeség...😄
legalábbis az elmúlt pár napban...uccsó témázásom talán a gyûrûk szövetsége úra prancsolója volt.