Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
na jól van késõ van Imi töröld a többit pls 😄 bocsika

Rapid81
Planetside 2-re én is jelentkeztem, de egyelõre mély hallgatás van az emailemen. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Aki egy ilyen mondatot, aminek a végén kérdõjel van készpénznek vesz az konkrétan egy hülye. Kérdõjel jelentésével nem tisztában lenni, az már gázos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tutituti
nálam már nem megy.
kinek sikerült?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
😛

Én ezt azért raktam be hogy valaki vigye el...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Mivel ilyennel sem játszok:

Congratulations! You are invited to join the END OF NATIONS CLOSED BETA!

ACCESS IS YOURS September 7-9
Petroglyph is providing you exclusive early access to our latest game, End of Nations. Prepare to fight monumental battles across a massive persistent world! Closed Beta 3 starts Friday 7th September (12.01am EST) and end on Sunday 9th September (11.59pm EST).

To redeem your code and get started, just log in with your Trion Worlds account or register now at https://eon.trionworlds.com/account/reg/account-registration-flow.action?request_locale=en_US&flow=eon-beta.

New BETA Account Holders:
1) Select the APPLY CODE tab and enter the key below.
2) Select the Manage Games Page and END OF NATIONS BETA
3) Accept the EULA
4) Download the client
5) Jump in on Friday 7th September from 12.01am EST!

Existing BETA Account Holders:
1) Update the client
2) Jump in on Friday 7th September from 12.01am EST

Your Code:

GWJY-HMYX-PFQL-F7YC-77NC

Next PC upgrade: 2022

grebber
Mivel nem igen multizok ,ezért aki kapja marja.

Planetside 2 closed beta

6AJ3-CPPX-7P7C-JKEM-ZZZT

1.Go to PlanetSide2.com and enter your key
2.Go to PlanetSide2.com/download and login with your Station name and password
3.Download Launchpad and run/install
4.Login with your Station name and password to start downloading
5.When download is complete, press Play

tutituti
Az End of Nations nagyon jó.Az elõzõ két bétában benne voltam.
Nem csalódtam az ex-westwoodosokban!
Viszont érdemes ismerõsökkel játszani.Mert nagyon kell a taktika!
ki jön légi földi egységgel.ha nincs balanszolva egy csapatnál akkor pikkpakk bukó van.tehát gondolkodni is kell!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fabio Capello
szintén bennvagyok 😊

DarkSector
nemtudom de most töltöm igaz full orosz kíváncsi vagyok rá.
E-mail-ben kaptam mert régen hónapokkal ezelõtt jelentkeztem rá...😄
Uh remélem jó lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Azt meg hogy? 😄

DarkSector
Jah és kaptam belépést a Warface-re... <#wave>

DarkSector
Closed BETA:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Congratulations! You are invited to join the END OF NATIONS CLOSED BETA!

ACCESS IS YOURS September 7-9
Petroglyph is providing you exclusive early access to our latest game, End of Nations. Prepare to fight monumental battles across a massive persistent world! Closed Beta 3 starts Friday 7th September (12.01am EST) and end on Sunday 9th September (11.59pm EST).

To redeem your code and get started, just log in with your Trion Worlds account or register now at https://eon.trionworlds.com/account/reg/account-registration-flow.action?request_locale=en_US&flow=eon-beta.

New BETA Account Holders:
1) Select the APPLY CODE tab and enter the key below.
2) Select the Manage Games Page and END OF NATIONS BETA
3) Accept the EULA
4) Download the client
5) Jump in on Friday 7th September from 12.01am EST!

Existing BETA Account Holders:
1) Update the client
2) Jump in on Friday 7th September from 12.01am EST

Your Code:

GWJY-HMYX-PFQL-F7YC-77NC

Prince23
Miért? eddig amúgy bugmentes a játék.

zorrobomber
autós részek nálatok meg vannak javítva?

DarkSector
<#eljen>

Na szép. Rámegyek a "mehet"-re, erre eszembe jut, h nem írtam le mindent.

Addig nem is akarom újrakezdeni, amíg meg nem veszem az eredetit.
Végigjátszottam a csúnya verziót, de minimum még egyszer (vagy inkább sokszor) végigjátszom az eredetit is.
DarkSector
bazd elég olcsón meg lehet venni 3-4 ezr, ha ennyire tetszik akkor ne is habozz vele...😄

Szerintem addig ne is játsz, hanem kezd elõrõl az eredetit a steam acsik miatt...én sok játékkal így rábaztam mostanában inkább várok ha tudom hogy úgyis megveszem...

Egyetértek. Nálam eddig az év meglepetése. Amint megkapom a héten a fizetést, rohanok is megvenni. Annyira jó, h végig rosszul éreztem magam, h warezban játszom. 😄
DarkSector
Bocs de ki a tototto steam csoportban?
Mert személyessen felvettem és átadnám a gift-et amit nyert...😄

Prince23
Hú gyerekek nálam a Slepping Dogs simán benne van a legjobb 3 (TOP3) sandbox játékok között, Sleeping Dogs, Saints Row 3, GTA-k 😄

nagyon nagy még így második (pt.)vj-ra is.

DarkSector
Kapcsolódik de semmi köze hozzá?
Én márpedig úgy tudtam eddig hogy igen hiszen a Reach a Halo 1 elõzménye nem?

DarkSector
Ahogy a kommented az enyémhez....😄

Nem sokat érnek azok a kérdõjelek, hidd el nekem. Ha valaki nagyon szeretné, hogy egy játék megjelenjen a kedvenc platformjára, akkor az az ilyen cikket készpénznek fogja venni. Aztán pedig csak az újság/író/weboldal veszít a hitelességébõl ha kiderül, h mégse jelenik meg. Elég pengeélen táncolás az ilyen feltételezõ cikkek megírása, megjelentetése.
shaddam
Persze ez valami bulvár újságíró fogás. A kérdõjel miatt nem lehet perelni. Állítólag.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
The Hut fogalmam sincs jó-e még több mint 1,5 hónapos mail most néztem:

2299-9B36-424C
2484-15A9-4578

Csak jelezném mindkét cím végén kérdõjel van...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Csak akkor ér vmit, ha a kártyád adatait is megszerzik. Idõ szerint biztos összeegyeztetik a videót a kártyaolvasóhoz beépített szerkezet által gyûjtött adathalmazzal és az alapján kapják meg a pénzfelvételhez szükséges információkat. Készítenek egy olyan "bankkártyát", ami ugyanazt az infót dobja át az ATMnek mint a Te kártyád és mikor kéri a pinkódod szépen begépelik. Konyhanyelven.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
ellopják, lemásolják, stb

Forza.

grebber
És mire mennek a kódommal a kártyám nélkül ? (Igazából kérdem mert tényleg nem tudom nem értek az ilyen dolgokhoz)

arty
mit bizonyit az, hogy nem csak GS-hez hasonlo szánalmas kretének készítenek "újságot" ?

Forza.

arty
ezeket tényleg ki akarták hozni, csak ugye ember tervez 😄DD miért kell lejáratni a GS-t??? 😄

Forza.

Totti5
Ezek a cikkek lejöttek más oldalakon is... GT5öt a vezír mondja, persze baromság, de vicces kedvében volt az öreg.

MGS pedig mindig is a levegõben lógott. Ha a 4 nem is ( esély megvan rá még mindig... ), de most már minden újabb rész lesz Xboxra és a HD kiadás is megjelent rá!

Viszont RDRt senki nem közölt megjelenési dátummal, csak õk...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Csak a hír címét olvasd el! Bejött mindekettõ nem? 😄
Metal Gear Solid 4 xboxra
Gran turismo 5 pécére
Nincs nekem semmi bajom a gémer bulvárral, de neheze gyõz meg valaki róla hogy készpénznek vegyem õket.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Nagyon de nagyon jól járna a pc-s társadalom a RDR-el.Van most konzolom is és a 2. játék volt amit megvettem hozzá(elsõ a mortal 9).
Iszonyatosan jó game,viszont sajnos nem sok esélyt látok a megjelenésre.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
nem is feltételeztem komolyan 😉 normálisabb ember vagy te annál ... 😊)

Forza.

Totti5
Kapcsolódik, de semmi köze hozzá.

Rapid81
A HL (1998) és HL2 (2004) között 6 év telt el. A HL2 Ep2 2007ben jelent meg. Azóta "csupán" 5 éve telt el. Ez NEM jelenti azt, hogy félbe lenne hagyva! Az elsõ rész után senki nem mondta, hogy félbe lenne hagyva, pedig nem volt befejezése. Miért lenne ez most másképp az Ep2 után?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Renjike
mindegyik kapcsolódik egymáshoz még sem tartoznak egymáshoz .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
De arra gondolok hogy a Reach az elsõ 3 részhez szorossan kapcsolódik még ha nem is ugyanaz a fõhõs...nem?

ODST-t meg a többit vágom...az más tészta.

Totti5
Halo 3 ODST, mint a nevében is benne van Halo 3hoz tartozik => kiegészítõ lemez.

Halo Reach, mint a neve is jelzi nem számozott, hanem különálló rész, más karakterekkel, történettel más helyszínen.

Halo most már nem trilógia mert lesz 4, de az elsõ 3 rész egybe tartozik és lezárt.

Egyszerû ez mint az 1*1. Nincs bonyolítva, mindn rész logikusan követi a másikat és nem hagyják félbe mint a HLt.

A legelsõ rész a Halo Wars, mert az a Halo 1 elõtt játszódik ha idõrendben nézzük.

DarkSector
Eléggé elfogadható árban van:

Black Ops 20 dollár

DarkSector
Reach meg az elsõ trilogia negyedik "hogyan kezdõdött" része nem? 😄
vagyis nem trilogia...😄

Totti5
Halo 1-2-3 egy trilógia. Lezárt ügy. Van eleje, közepe vége. Halo 4 egy új trilógia? kezdete.

Rapid81
Remélem, hogy már mindannyian nyomtatok egy Yes-t a Black Mesa-ra a Greenlight-on. <#nevetes1>

DarkSector
Nem kell vele foglalkozni.
Sokan kifogásolják a GS-t mégis titokban olvassák...szóval olyan mint a "barátok közt".

Á nem nézem, mert nagyon szar, meg hülyeség...😄

nem dolgozom ott.

DarkSector
Én nem hurrogtam senkit...😄
legalábbis az elmúlt pár napban...uccsó témázásom talán a gyûrûk szövetsége úra prancsolója volt.

Renjike
mit tudom én hurrognak itt téged meg te õket nem követem csak 1-1x beleolvasok 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !