Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Pár éve, mióta átszervezték a Postát, azóta minden levél és csomag felmegy Budaörsre a központba és onnan megy ki a címzetthez. Szóval tökmindegy, hogy hová küldöd, mindenképp átmegy a fél országon.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
Délután 5:15-kor adtam fel.
Viszont 30km-re lakik. Akkor azért lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Függ a feladás idejétõl... ha reggel feladod jó az esély, hogy másnapra megkapja az illetõ még akkor is, ha nem elsõbbségivel adtad fel. Ha d.u. akkor evidens 2 nap.

Meg persze sok függ attól is, hogy hol él az illetõ. Ha te Makón, õ meg Sopronba, akkor a d.u. feladott levél másnapra semmilyen csodával nem ér oda.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Akkor lusták a postán nálatok. 😊 Innen vidékrõl mindenhová el szokott érni másnapra.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

davidka003
~100 üzletem volt és 90 csomag 2 nap alatt ért oda. 9 pedig 3 nap alatt.
Ez most az elsõ ami 1 nap alatt ott volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Szoktam vaterázni. Mindenféle csomag és levél az esetek 90%-ában másnapra ott van.

davidka003
Hát marhára nem. Elsõbbségi azt jelenti, hogy 1 max 2 munkanapon belül megkapja a címzett. Az ajánlottat pedig 2-3 nap alatt szokták.

Sir Quno Jedi
Óóóóóóóó... MURVA, ez a tekken tag kombóköpés! Õsi dzsiudzsicu és zerg túlélõtaktika keveréke!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Na errõl az egyik kedvenc game-em jutott az eszembe. A Beavis and Butthead in Virtual Stupidity-ben volt egy minijáték amit rongyosra játszottam:
Beavis and Butt-Head in Hock-A-Loogie

Zomil
azon gondolkoznak hogy adják be az embereknek, h ezt meg 2 részre osztják, h több pénzt huzhassanak le 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Én meg ráköpök a köpésedre, hogy elszálljon egészen a székházukig😊

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Én mosmá a Blizzard szó hallatán hátraköpök a vállam felett...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Nézd, még ki sem jött csak a béta, de már bajnokságok vannak. Fontos a balance, különben szart sem ér. Na meg kell kis idõ, míg rájöttenk, hogy nerfelni kell a warhoundot 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Minden készen áll a Wings of Liberty óta. Jó, gondolom lett pár darab új egység, de nehogymá' ennyi idõbe teljen... És akkor még hol van a Protoss kampány...

Fpocok
balance

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
No, ha már megjött a fizu, danih-nál beruházok egy Borderlands GOTY-ra, meg egy Walking Dead-re. Ha valamit kiírnék még szeptemberben, hogy venni akarok, légyszi lõjetek le. <#idiota>

Valaki mondja már meg, hogy a Starcraft II - heart of the Swarm-on mit piszmognak ennyit. Az engine és az egységek 2 éve készen vannak, sõt több. Nehogy már annyira mélyenszántó legyen a sztori, hogy ennyi ideig kell csiszolgatni.

tutituti
ez cryengine motorral jött nem?
ÉS majd az a böngészós faceboook szerû dolog támogatja majd

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
nap híre!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ZsZso
Hallelúja!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
szerintem meg kérj

grebber
wesker24
Van az SG alap csoport és az SG Eredeti Játékok csoport csak törzstagoknak ! 😄
Rapid81
A Gear Up-nak lehet jelentkezni az Alpha-jára. Nekem teljesen korrektnek tûnik a látványvilága. Kis "aranyos", letisztult. 😊

ollie
Mi ez az Eredeti csoport? Nem kérek felvételt, csak kíváncsi vagyok.

arty
szerintem kellõen aktiv tagja a "közösségnek" Rapid, nyugodtan bekerülhet 😊

Forza.

Rapid81
Akkor rosszul rémlik. 😊 Nem vagyok tag és nem is voltam, csak szeretnék.

Fabio Capello
furcsa, mert úgy rémlik, annak idején én vettelek fel a csoportba...

Ha megszavazzák a többiek innen az oldalról, akkor felveszlek Eredeti csoportba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
A sima SG.hu-nak már tagja vagyok...

Szép próbálkozás...XD

sg.hu csoportnak akarsz tagja lenni vagy melyiknek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Volna egy Nuclear Dawn-om, amit szeretnék feldobni a csoportnak a Steamgifts-en. Úgyis volt róla szó, hogy legyen beugró. 😊 Ennek egyetlen akadálya, hogy nem vagyok a csoport tagja. <#integet2>

IMYke2.0.0.0
Hálás köszönet. <#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty

Half Life 2 giveaway - SG.HU group tagoknak

(vasárnap délután 18:00-kor zárul, van idõ jelentkezni!)

Forza.

Rapid81
Kinek van meg a Dead Island? Szeretném coop-ban tolni, de eddig nem volt kivel. Ha valakinek volna kedve valamikor kicsit zombit hentelni, az szóljon már. 😊

Rapid81
Tudom, hogy milyen a mai magyar média. Csak ott a probléma, hogy nagyon sok dologról csak az egyik oldalról tájékoztatnak, a másik oldalt meg sem említik, mert az már rasszizmus/antiszemitizmus/fasizmus stb. De ez egy játék topik, szóval nem kezdenék el itt ilyenekrõl beszélgetni.

Nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától, de amúgy igazad van. Lehet szarról is jót írni.

Ami a lényeg és én ezt továbbra is fenntartom, ha valami pletyka felmerül egy játék pc-s megjelenésével kapcsolatban, az nem a hazai online játéksajtó agyszüleménye.

Az már az õ döntésük, hogy ezt megírják-e vagy nem foglalkoznak vele. Én részemrõl semmi kivetnivalót nem látok abban, ha egy kérdõjeles feltevésrõl írunk. Mert hogy a kérdõjeles fõcímeket sem kell készpénznek venni.

Játékhírekrõl beszélünk.

Valós hírek kapcsán:Hazai hírek meg politikai szempontból sarkítva vannak egyik másik irányba. A többi hír meg arról szól, hogy megölték, balesetezett, rabolt, sikkasztott. Mind-mind szenzációhajhászás, csak ki kéne nyitni a szemünket, hogy lássuk. Vagy ott vannak a híradóba is bekúszó celebhírek tömkelege (szlovák celeb most speciel).

Arról, nincs szó, hogy valamit felújítanak, valamit építenek, valami jót cselekszik valaki (nagy ritkán van ilyen pl. tegnapi tûzoltó esete), csak a negatív dolgokról.

Baleset után hogy éreznek a hozzátartozók, beteg gyerek tömkelege, értelmi és fizikális sérültek tömkelege: ezzel van tele a tévé. Újságok meg orrba szájba politizálnak, meg a híradók is.

Már rég nincs olyan, hogy független tájékoztatás! Nem errõl szól sajnos. Errõl kéne az újságírásnak, de nem errõl szól. Aki ezt nem látja az szemellenzõvel néz.

grebber
Call of Juarez: Gunslinger bejelentés

"A játék nem teljes árú program lesz, dobozosan nem fog megjelenni. A Call of Juarez: Gunslinger PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra lesz kapható a kapcsolódó online szolgáltatásokon keresztül, valamikor a jövõ év elsõ negyedében."

Topikja! (Mert megérdemli)

Next PC upgrade: 2022

Nem ez lenne, de errõl szól manapság.

tototto
Jajj hány joyt tettünk tönkre pitstop2vel anno, régi szép idõk.. 😊

Tinman
Az objektivitás valóban fontos, de nem feltétlenül, ha annak az az ára, hogy a 2. hasábnál belealszik a t. olvasó.

A simulós sajtóban tökéletesen igazad van. A cikkek 95%-a egy kaptafára megírt unalmas reklámszöveg.

Abban részben igaza van Ratgabnak, hogy nagyon sok külföldi hírt, majdnem ctrl+c, ctrl+v módszerrel tesznek közzé.

Engem személy szerint ami még iszonyatosan irritál, az a néha totális hozzá nem értés a témához.

Én sem kezdek el okoskodni a Forza-ról meg a PES-rõl, csak mert játszottam vele 4 órát... ezekrõl az írjon, aki C64-en Test Drive-al, meg Pit Stop-al kezdett és keresztbe hosszába játszotta már az összes PES, Fifa, GT, meg Forza részeket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A legszarabb játék esetén is lehet érdekes, tartalmas, olvasmányos cikket írni. Az, hogy nem ez a módi, mert azok a lapok, melyek ezt nyújtották már nem léteznek, az pontosan azok hibája, akik a színes, csillogó, képekkel agyonzsúfolt, küllemet részesítik elõnybe a belbecsnél és a pénztárcájukkal így szavaztak.

Ahogy szokták volt mondani: Ti megszavaztátok, most egyétek is meg.

Rapid81
Az újságírás lényege a független tájékoztatás, nem a szenzációhajhászás. Kicsit el vagy tévedve. Amit a jelenlegi simulós sajtó csinál, az nem újságírás, hanem bizonyos érdekek megnyilvánulása...

Gondolom szerinted a hazai híreket is külföldrõl szedik, igaz? Itt most nem feltétlenül a játékhírekre gondolok.

"Ami fontos, ami megdöbbent, felkelti az érdeklõdésed, tehát ami érzelmet vált ki azt írják meg."

Ezzel marhára nem értek egyet, ugyanis nagyon sok érzelmet kiváltani képes történés nem kerül be semmilyen sajtóba. Ennyit errõl is...

arty
szerinted tényleg ez a lényege az újságírásnak?!

kiszálltam 😞

Forza.

Írott sajtó is ott hazudik, ahol nem szégyelli. Egyik bal oldali hangnemben ír (nyilván annak kedvez), másik jobb oldaliban. Tv-k ugyanígy mûködnek. Miért lenne más az online sajtó?

Ne legyünk már naívak.

Ne legyünk naívak az újságírásnak ez a lényege.

Olyat nem fognak megírni, hogy Mari néni muskátlit ültetett szombat délután, mert annak nincs semmi hírértéke.

Ami fontos, ami megdöbbent, felkelti az érdeklõdésed, tehát ami érzelmet vált ki azt írják meg. Ez számomra nem meglepõ.

Egyébként meg gondolod, hogy kisujjból szívják ezeket a híreket. Súgok: Külföldrõl van az összes, nem õk találják ki.

Látogatottság miatt én is beraknám. Arról, hogy esetleg jön-e valami nagy cím pc-re igen is kell tudni. Változatlanul fenntartom, aki készpénznek veszi az ilyeneket az egy marha.

A valóságot meg nem az újságokból és a TV-bõl fogod megtudni... Errõl ennyit.

arty
hjaaa, akkor az már nem is szenzációhajhász! 😄

Forza.

DarkSector
Valami ilyesmi a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tototto
utolsó teszt ha ez sem lesz jó, akkor felfogjuk hogy húzom fel a topicot a komment számban 😄

DarkSector
Természetessen akkor rontottad el mikor azt hitted hogy elrontottad azt amit nem rontottál el...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"