Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Na fuss neki még 1x, mert én pontosan akkor vettem a BG2 elsõ kiadást, amikor a Throne of Baal kijött, -méghozzá ha jól emlékszem a PC Dome shop-ból- és laza 4.000 Ft különbség volt a 2 játék között méghozzá az alapjáték javára.

Emlékezetes, mert még fel is hívtak, hogy nem tudják már beszerezni az alapjátékot, aztán 2 nap múlva hívtak, hogy utolsó példányt is elhozták a forgalmazótól küldik a pakkot...

Tales of the Sword Coast dettó ugyan ez... alapot drágábban vettem, de a kieg megjelenése idején.

Meg qrvára kevered a szezont a szezámmaggal, ugyanis ez a DLC tartalomban, játékidõben csillagközi fényévekre van a BG kiegészítõktõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Vicc áron vannak a dobozos játékok netszerte... 1-2 éves játékok bagóért mennek boltból, nem használtan, persze PC-re.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Így van! Nem sírni kéne, hanem örülni. Nincs plusz példány, hát nincs plusz példány. Így is bagóért veszünk játékokat, nehogy már ez is gond legyen.

Néha az ember rosszul dönt és akkor 1-1 példány megy a levesbe (Ha várnánk 1-1 ilyen ajánlatra, packra, akkor nem lenne felesleges vásárlás). Ez szerintem ilyen olcsó akciós árak mellet abszolút vállalható és engem nem is zavar.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Húú ez kell! Köszi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Kösz! <#worship> Pont tegnap olvasgattam róla, sõt, gondolkoztam a preorder-en, így már nem kell, mert ki tudom próbálni!

"Az a milyen hogy nincs DLC Xboxra!!! Kérem vissza az 1200 pontomat, ha ennyire semmibe vesznek..."

"Megvenném a DLC-t "

látjátok itt kezdõdnek a gondok 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

az is mekkora szar volt már hogy a bg2 olcsóbb volt mint a throne of baal mikor megjelent, dobozos kurva anyjukat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ZsZso
War of the Roses béta kulcsok

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
Amazon

Split/Second 4$ (sehova nem regelhetõ)

Kingdom of Amalur 16$ (originre regelhetõ)
+
DLC 5$

Dead Space 2 5$ (nem írják, de vszeg originre regelhetõ)

Forza.

Rapid81
Haverom számtechboltban dolgozik és 5 éve ott porosodik egy UT3 DVD, gyári nejlonban a polcon, eredeti árban beárazva. A fõnöke nem hajlandó engedni az árából, mert akkor bukna rajta. <#zavart2> Eltökéltem, hogy meg fogom szerezni azt a játékot valahogy egy elfogadható árban. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Amugy meg vicces mennyire elkurvulnak az emberek a steam akciok miatt...nyilván tök jo lenne, ha nem lenne steam és a boltban 5év után is max 2ezer kedvezményt kapnál egy játékra...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Még trailer is volt rola basszus...egyáltalán nem villámcsapásként jött...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azon képen a Goblin Menace-rõl szó sincs, csak Trine-ról és Trine 2-rõl, Alatta pedig le is írják a dörgést. Aki ebbõl azt gondolta, hogy majd a DLC is 75%-os kedvezménnyel lesz, azt még nagyon sok csalódás fogja érni.

A pakkos üzletpolitikáról ismered a véleményemet, ez nekem is a vesszõparipám. A Frozenbyte simán jófejként jöhetett volna ki ebbõl (a szememben mindenképp), hogy úgy állapodik meg a Valve-val, hogy legyen giftelhetõ plusz példány. Egyébként pedig nekem nincs meg a második rész (bár a családban másnak igen), pedig a stílus kedvelõje vagyok.
Az elsõ részhez is volt, igaz, csak egy ingyenes plusz pálya. Mindenesetre 6 plusz pálya és egyéb extrák az nem kevés, ha az alapjátékhoz mérjük tartalmilag, akkor inkább kiegészítõ, mint "DLC".
Tinman
6.99 Euro-ról van leakciózva félrevezetõ nagy 75%-os teaser kép mögött 5.94 Euro-ra.

Ha csak a saját félrevezetésükkel számolok, akkor ~1.75 Euro kellene legyen a DLC, ami még így is majdnem az alap Trine 1 alapára.

Ennek fényében, meg fõleg WTF, hogy a teljes pakk 7.49 Euro... lenne itt kinek adnom a Trine 2-öt, de a Trine 1-et meg feldobnám giftbe, de persze a szokásos hányáshalom megoldás van. Megvan? Elveszik az új a semmibe, köddé válik.

Ha van 2 alma a táskámba, majd veszek még kettõt, akkor miért veszik el a táskámba levõ 2 alma?

"akinek pedig nincs meg az elsõ két rész"

Akit csak PICIT is érdekel a stílus, annak az 1. rész 1000%, hogy már megvan, a stílus kedvelõi meg már rég beszerezték a 2. részt is. Az van, hogy mocsokság van.

arty
Te gondoltad volna, hogy Trine-hez DLC jön?

Mondjuk pofám lapos, még neki se álltam, pedig fél éve megvan és tudom elõre, hogy nem is fogok még jóideig... pláne ha a mostwanted1 ennyire szopat és sose fogom befejezni 😞((

Forza.

Azért a ló túloldalára sem érdemes átesni, a DLC friss termék, hülyék lennének 2 eurónál is kevesebbet kérni érte most. Ellenben jó ötlet ezt nagyszabású akciót a friss DLC-hez idõzíteni.

Maga a Goblin Menace elsõ ránézésre értékes adaléknak tûnik, akinek pedig nincs az elsõ két rész, annak ajándék vele együtt is ez pakk. Akinek megvan, az még mindig várhat a DLC leárazására vagy bundle-be kerülésére.
Rapid81
Én ugyanígy jártam a Frozen Synapse-al, a Sanctum-mal, Beat Hazard-dal és még a The Bingind of Isaac-kel. Akik még tartják magukat azok például az ACE Team (Rock of Ages, Zeno Clash), Frictional Games (Amnesia: The Dark Descent) és a DiezelPower (Nation Red). Mindig ott vannak a fórumon, folyamatosan fejlesztenek és hallgatnak a játékosokra.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Az árképzés a gond... 75% akcióba teljesen ütõs a 2 alapjáték ára.

Viszont a 75% nem vonatkozik a DLC-re (miért is nem????), ezt még a bukott matekos is látja, de azért egy vicc összeggel olcsóbb a DLC is, ami kb. halottnak a csók.

Amúgy ne aggódj, lesz XBOX0-on is majd DLC... mondjuk úgy 800 pont körül -.-

Totti5
Lassan egy éve jelent meg. Igazad van, inkább zárták volna be az ajtót lakattal és sose lássuk õket többet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HappyHunter
" Nézzenek oda, milyen fasza kis indie(féle) platformer, egyszerû tisztességes fejlesztõk, õket még nem érte el a játékipar rohadása. Na meg is veszem, hogy ezzel is támogassam a...."

Szájbafostak.

Be happy. :) Running!

Sir Quno Jedi
Én azé vettem egy trine 1-et, me nemrég a kettõ megtetszett és azt is megvettem a steam akciókor. A DLC-t meg ha szarérhúgyé lesz akkor TALÁN 1x.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

HappyHunter
Már a Trinehoz is DLC? 😄DDDDDDD

Nevetséges.

Beteg nyújtott távsegítség nekem is ismerõs szitu.

Én aszondom a dlc-rõl, h ha kellõképpen sok új tartalmat ad, vagy ha elég hosszú és nem méregdrága akkor jó dolog. Nincs is jobb érzés, mint amikor agyon nyüstölök egy nagyon tetszõ játékot, érzem a "vég közeledtét" és erre jön valami jó kis dlc, amivel még tovább ki tudom húzni a játékidõt. Vagy ha befejezek egy játékot és pár hónap múlva visszatérhetek kedvenc univerzumomba (álá Mass Effect 😄), ahol a századszorra újrajátszott küldik helyett végre valami új tartalommal szórakozhatok.
Ez rossz analógia. Ellenben ha keresnék mondjuk havi 1 milliót, megbecsült munkaerõ vagyok, akkor nem fogok kínosan ügyelni arra, nehogy véletlenül 5 perccel tovább maradjak, vagy ha kell, otthonról is elküldök egy-egy fontos emailt. És bizony arra is volt konkrétan példa korábban, hogy betegszabadságom idején otthonról be-besegítettem. Abba pedig már kár is belemenni, hogy a túlóra sehol nem jár annyi pótlékkal, mint amennyire le akarják nyúlni a vásárlókat a DLC-kkel.

Azt hiszem, ezzel teljesen általános dolgokat írtam le, semmi elrugaszkodottat, leszámítva persze az elsõ mondatban a fizetést.

Az én megoldásom: a várhatóan DLC-fertõzött játékokat kerülöm megjelenéskor, ha nincsenek ez ellen komoly ellenérvek (bõséges és nem megvágottnak ható alaptartalom, ingyenes DLC-k, méltányos ár-érték arányú DLC-k).
MerlinW
Ez kb olyan, mintha a fõnököd azt mondaná, hogy ebben a hónapban fizu nélkül dolgozz, hiszen az elõzõ hónapban már fizetett neked. Te pedig "hûség"-bõl beleegyezel😊

[merlinw.org]

arty
a hûséget (hogy már fizettél nekik az alapjátékokért) nem díjazzák... :/

Forza.

Totti5
Az a milyen hogy nincs DLC Xboxra!!! Kérem vissza az 1200 pontomat, ha ennyire semmibe vesznek...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Azért az milyen, hogy a Trine 1 + Trine 2 alapjátékok együtt nem kerülnek annyiba, mint a rohadék DLC???

És az milyen, hogy a komplett pakkot esetleg megvéve, megint nem lehet mit csinálni, ha valamelyik vagy mind a kettõ Trine megvan?

Megvenném a DLC-t a 2. részhez: 5.49 Euro... hát talán a digitális faxomat húzogassátok reggelig köcsögök <#boxer>

Annyira, de annyira hányok már ettõl!

Rapid81
Asszem lõjetek le. Ócó a Krájzisz. <#wilting>

tototto
még 4 óra

Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

arty
aki negyedik részre így megy el, meg is érdemli 😊

Forza.

Rapid81
Ezúton is szeretném megköszönni szépen, hogy itten lehetek én... XD

tutituti
azért mert akit eddig kérdeztem azt mondta nem értette miért történik az egész.És ök nem látták a Bourne ultimátumot pl.
ennyi a logikai összefüggés.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

HappyHunter
Nem is értem miért, sem abban sem bármely másik filmjében nem alkotott maradandót szerintem. <#fejvakaras>

HappyHunter
Ugyanúgy kattintásra nyílik, mint egy link😛

DarkSector
"Aki a régieket nem látta az fújol rá eléggé."

nincs logikai összefüggés. 😄
max akkor lenne ha a nem szócskát kiszedném. 😊
vagy nem értem miért fújol aki nem ismeri.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Hogy áll a szavazás? 😊

IMYke2.0.0.0
Már régen kitárgyaltuk, hogy attól, hogy spoilerbe rakod még nem mentesül a dolog a topik szabályok alól. <#wave>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
Aki a régieket nem látta az fújol rá eléggé.
Nekem tetszett az új Bourne.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Én most az új Bourne filmet várom.

Látom nem kicsit lett felkapott a Mission Impossible ügynöke...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😛
hát ja.

Bádogzsaru, meg alien...meg hasonlók.

Renjike
ja de te bádogzsarun nõttél fel én meg ezen 😄DDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Mát ncore-on láttam mindet...én kihagyom, helyette nézek valami filmet. 😊

Renjike
OFF : de hát mire leltem Viasat 6 : 17:50 Dragon Ball Z 😮OO húúúú sok sok év után lefogok ülni tvt nézni érdeklõdéssel 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Pontossan a Gface....

arty
nem ér az semmit 😊 cdgalaxisnál még a kod mellett is joval olcsobb 1-1 ea cim, mint originen ...

Forza.

TBTPumpa
Jött a levél az EA Origin-tõl.
25%-os kedvezményt kaptam születésnapom alkalmából (egy kupon kód), amit 2013 március 31-ig használhatok fel. Jól jön majd ez még úgy érzem... Így valamivel olcsóbban hozzájuthatok majd az új NFS-hez.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."