Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékezetes, mert még fel is hívtak, hogy nem tudják már beszerezni az alapjátékot, aztán 2 nap múlva hívtak, hogy utolsó példányt is elhozták a forgalmazótól küldik a pakkot...
Tales of the Sword Coast dettó ugyan ez... alapot drágábban vettem, de a kieg megjelenése idején.
Meg qrvára kevered a szezont a szezámmaggal, ugyanis ez a DLC tartalomban, játékidõben csillagközi fényévekre van a BG kiegészítõktõl.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Néha az ember rosszul dönt és akkor 1-1 példány megy a levesbe (Ha várnánk 1-1 ilyen ajánlatra, packra, akkor nem lenne felesleges vásárlás). Ez szerintem ilyen olcsó akciós árak mellet abszolút vállalható és engem nem is zavar.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Megvenném a DLC-t "
látjátok itt kezdõdnek a gondok 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Split/Second 4$ (sehova nem regelhetõ)
Kingdom of Amalur 16$ (originre regelhetõ)
+
DLC 5$
Dead Space 2 5$ (nem írják, de vszeg originre regelhetõ)
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A pakkos üzletpolitikáról ismered a véleményemet, ez nekem is a vesszõparipám. A Frozenbyte simán jófejként jöhetett volna ki ebbõl (a szememben mindenképp), hogy úgy állapodik meg a Valve-val, hogy legyen giftelhetõ plusz példány. Egyébként pedig nekem nincs meg a második rész (bár a családban másnak igen), pedig a stílus kedvelõje vagyok.
Ha csak a saját félrevezetésükkel számolok, akkor ~1.75 Euro kellene legyen a DLC, ami még így is majdnem az alap Trine 1 alapára.
Ennek fényében, meg fõleg WTF, hogy a teljes pakk 7.49 Euro... lenne itt kinek adnom a Trine 2-öt, de a Trine 1-et meg feldobnám giftbe, de persze a szokásos hányáshalom megoldás van. Megvan? Elveszik az új a semmibe, köddé válik.
Ha van 2 alma a táskámba, majd veszek még kettõt, akkor miért veszik el a táskámba levõ 2 alma?
"akinek pedig nincs meg az elsõ két rész"
Akit csak PICIT is érdekel a stílus, annak az 1. rész 1000%, hogy már megvan, a stílus kedvelõi meg már rég beszerezték a 2. részt is. Az van, hogy mocsokság van.
Mondjuk pofám lapos, még neki se álltam, pedig fél éve megvan és tudom elõre, hogy nem is fogok még jóideig... pláne ha a mostwanted1 ennyire szopat és sose fogom befejezni 😞((
Forza.
Maga a Goblin Menace elsõ ránézésre értékes adaléknak tûnik, akinek pedig nincs az elsõ két rész, annak ajándék vele együtt is ez pakk. Akinek megvan, az még mindig várhat a DLC leárazására vagy bundle-be kerülésére.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Viszont a 75% nem vonatkozik a DLC-re (miért is nem????), ezt még a bukott matekos is látja, de azért egy vicc összeggel olcsóbb a DLC is, ami kb. halottnak a csók.
Amúgy ne aggódj, lesz XBOX0-on is majd DLC... mondjuk úgy 800 pont körül -.-
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szájbafostak.
Be happy. :) Running!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt hiszem, ezzel teljesen általános dolgokat írtam le, semmi elrugaszkodottat, leszámítva persze az elsõ mondatban a fizetést.
Az én megoldásom: a várhatóan DLC-fertõzött játékokat kerülöm megjelenéskor, ha nincsenek ez ellen komoly ellenérvek (bõséges és nem megvágottnak ható alaptartalom, ingyenes DLC-k, méltányos ár-érték arányú DLC-k).
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És az milyen, hogy a komplett pakkot esetleg megvéve, megint nem lehet mit csinálni, ha valamelyik vagy mind a kettõ Trine megvan?
Megvenném a DLC-t a 2. részhez: 5.49 Euro... hát talán a digitális faxomat húzogassátok reggelig köcsögök <#boxer>#boxer>
Annyira, de annyira hányok már ettõl!
ennyi a logikai összefüggés.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Be happy. :) Running!
nincs logikai összefüggés. 😄
max akkor lenne ha a nem szócskát kiszedném. 😊
vagy nem értem miért fújol aki nem ismeri.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem tetszett az új Bourne.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Látom nem kicsit lett felkapott a Mission Impossible ügynöke...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hát ja.
Bádogzsaru, meg alien...meg hasonlók.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Forza.
25%-os kedvezményt kaptam születésnapom alkalmából (egy kupon kód), amit 2013 március 31-ig használhatok fel. Jól jön majd ez még úgy érzem... Így valamivel olcsóbban hozzájuthatok majd az új NFS-hez.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."