Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Szerintem egynek elment, de közel sem volt olyan jó mint az elsõ 2 😊
Nevezzük mellékvágánynak😄

Be happy. :) Running!

Sir Quno Jedi
XCOM: Enemy Unknown "Last Stand" E3 2012 Trailer

Rezgett a léc, majdnem elõrendeltem full áron, de azé 50euro assok. Elõbb megnézzük!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zomil
Én inkább középkori BF-hez hasonlitanám, de valoban 1-2 ora játék után azt kell mondjam elég szorakoztato 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Bocsesz, a videó linkje rossz volt.

Ez már jó.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
gondolom a Cartel-t igyekeznek mindenkivel elfeledtetni 😊

Rapid81
Ismét a vadnyugat lesz a helyszín az új Call of Juarez-ben.

Csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért mindenki 3. részként emlegeti, mikor volt a Call of Juarez, a Call of Juarez: Bound in Blood és a Call of Juarez: The Cartel?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ne tessék elfelejteni jelentkezni. Szombat délben jár le, ha minden igaz. 😊

IMYke2.0.0.0
Persze, ne "öt forintért" adják - meg akarnak élni -, de ne is árazzák pofátlanul a DLC-ket!
Sokszor "nesze semmi, fogd meg jól" a DLC, de optimalizálásba, javításba bújtatva adják, és kénytelen vagy megvenni, hogy ne szopj az általuk kreált hibák miatt az alapjátékban. Vagy olyan csábító "fícsõrt" adnak-kínálnak, amivel olyan hamis illúzióba kergetnek, hogy azt hiszed, neked KELL az a két pálya, meg a két képesség/fegyver/ruha...
Pedig nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezzel egyetértek, de a diskurzus ezen a körön már régen túl van.
IMYke2.0.0.0
Egy DLC =/= teljes játék.
Miközben, az esetek nagy részében, a (valódi sztori bõvítõ) DLC-k megközelítik az aktuális (néha több hónappal a megjelenése után) alapjáték árát, néha még le is hagyják.
Ez a bicskanyitogató.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Persze, mert régen lassabban estek az árak, részben azért, mert nem volt Steam. Ezen az alapon viszont akkora Blizzard modelljének kéne jelentenie nálad az etalont: drága és ártartó, DLC-k helyett nagy kiegészítõk - bár az talán még náluk sem megy, hogy a Heart of the Swarm megjelenésekor drágább legyen a Wings of Liberty. (Most az egyéb bûneiket, mint az AH hagyjuk, mert nem a Blizz a téma, csak analógia, érted.)

Az a baj, hogy egyszerre várod el, hogy szarért-húgyért utánad vágják a játékokat, de a DLC/kiegészítõ megjelenésekor legyen még olcsóbb. A van rajta sapka vagy nincs rajta tipikus esete.
IMYke2.0.0.0
Pofátlanul olcsón (gyûjteménybe, dísznek): igen.
Használt Blizzard játék-áron: nem.

zorrobomber
Oh, kösz, erre nem gondoltam. Én az Inferno-t már kihagytam, nekem is az volt az érzésem hogy "dolgozok" és nem játszom. Valakit érdekel itt egy Dio3? 😄

Tinman
Nekem van munkám, nem kell még egy...

Játszani szeretek a szabadidõmben, nem dolgozni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Amatör. Minek adtad el? Én már a játék többszörösét kiszedtem belõle 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Email cím átírható D3 esetében... tudom, együtt változtattuk meg az adatok a vevõvel.

Egy dolog nem írható át, az pedig az account tulaj neve... még a gamertag is átírható.

D3 teljesen jó üzlet volt. 90 óra gametime, Inferno szint, LVL cap elérve, 10.5k-ért véve, Vaterán 16k-ért eladva.

Éljen a Blizzard mindörökké*!<#hehe>

*Hogy azt a szart volt olyan marha aki a hype miatt elvitte tõlem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Egészen biztos vagyok benne, hogy meg lehet változtatni az account emil címét.

zorrobomber
"A dobozos termék agyonverhetetlen elõnye, hogy ha már nincs rá szükséged eladhatod..."

Kivéve ha regelni kell valahova. Átkozom is magam hogy nem csináltam külön mail címet a Dio 3-nak, így hogy a fõ email címemre pakoltam rajtam ragadt 😞

Tinman
Nem tehetem meg, hogy tovább felhalmozzak. Elértem a kb. 400-as dobozos játék számot (PC, XBOX0, PS3, PS2, PS1, PSP, NDS) gyûjtõnek tartottam magam, vadásztam a ritkaságokra, amikor is kiderült és még most is fent áll, hogy nem idehaza fogunk megöregedni. Rendezzük a dolgainkat és lassan, de biztosan lépdelünk a külföldi élet felé. Oda pedig ezt a mennyiséget kivinni érdekes lett volna. Ezért szépen lassan térek át a digitális verziókra és adom el a régieket.

Igen. Ha tudom, hogy itt maradnék, nem adnám el õket!

zorrobomber
Only multi, single-ben csak trainingezni tudsz.
Amúgy nyilván mount&blade örökség, mindkettõ paradox cucc, bár most nézem hogy a Lead&Gold fejlesztõi csinálták...<#zavart1> bár sztem a motort megkapták M&B-tõl.
A harc csak annyiban különbözik a mount&blade-tõl, hogy itt a csapás erõssége is változik.

Rapid81
Bakker, kb. 15. próbálkozásra meg elfogadta. Ezek hülyék. 😊

Tinman
Fórumok tanulsága szerint a játékidõt illetõen igazad lesz, ugyanis 2 óráról regélnek, ami esetemben akár 3 is lehet, ami feltétlenül jó, de nem akcióban(!) 1600 Ft-ért! Annyiért amennyiért egy Deus Ex HR Augmented Editiont vettem Amazonról (lassan fél éve!)... de ha most megnézem az alap DOBOZOS Deus Ex HR árát, a szokásos kupon segítséggel, ingyen postával, 5-6 nap múlva itt lenne ugyan ennyiért. Vitathatatlanul AAA+++ cím, tengernyi játékidõvel.

grebber
Lehet én vagyok az egyedüli az univerzumban nem tudom,de én nem azért veszek xy játékot vagy bármit hogy késõbb eladjam.
Ami tetszik megveszem és az az "enyém lesz örökre",és nem akarom eladni.
Kurva Crysis akció is most cseszi a csõrömet hogy a dobozos mellett a steam-en is meglegyen ,de erõs vagyok és nem engedek a kényszernek!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Nekem ezt írja, mikor regelnék a Steam kulcsért:
Sorry, that's not a valid code or it has already been claimed using a different Steam account name or e-mail.

Valakinek ötlet?

ZsZso
Örülök, hogy örültök 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Áhh, szorri. 😄 Másik járt a fejemben. Szóval vásárlás és ajándékként akarod, majd a saját mailedet adod meg, amire megkapod és nem aktiválod, hanem a tárgytárolódba rakod. Most azt nemtom, hogy a 3 játékot külön-külön kapod meg vagy egy darab gift lesz az egész, mint bundle.

grebber
Ez amúgy only multi cucc vagy lesz single része is?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Ez igaz Zavvi-ra is... Galaxis is igyekszik, de persze ezt a szintet még alulról...

Tinman
Miért jó a Steam a már tárgyaltakon kívül? Mert nincs jobb.

Lehetne jobbat létrehozni? Nem kérdés.

Mindegy mennyiért veszed a digitális adathalmazt, azt már eladni nem tudod, ha megvolt elveszik a semmibe... de legalább olcsó!? Nem is mindig az.
A dobozos termék agyonverhetetlen elõnye, hogy ha már nincs rá szükséged eladhatod... lehet, hogy másnak örömet is okozol vele, lásd a Severance vásárlásom, de rengeteg példám van még.

A posta kérdést már rég összeszervezkedéssel (többen vásárolunk 1 helyrõl) vagy olyan cégek preferálásával oldja meg az ember, ahol xy összeghatár felett nincs p.k. Külföldi shopok is játszanak... lásd Zavvi/Hut a free postával, vagy a game ahol 48 db. játék esetén is csak 2.75 GBP a p.k.

Nem egészen ez volt a téma... Összezavarsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Helyesbítek helyetted! Gyakorlatilag egy Rózsák háborúját feldolgozó Mount & Blade koppintás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
A játék F2P, szóval valahol a készítõknek be kell hozniuk a pénzt (TF2 sapkás marhaság, Black Light: Retribution fegyverek, stb.). Szóval hol van benne a pénz? Remélem nem Paw 2 Win a gamma, mert egészen jónak néz ki.

Nem igazán értelek! Ezt most kicsit fejtsd ki.

zorrobomber
Egy fél óra erejéig kipróbáltam reggel, elsõre nagyon bejön! Gyakorlatilag egy középkori COD, csak ez jó 😊 A harcoknál megfontoltan kell csapkodni, és a lassabb tempó miatt, ha valakit kiszúrsz magadnak, hatalmas párbajok tudnak kikerekedni a dologból. Ha elesel és elveszted az irányítást nem halott még a karakter, valakinek ki kell végeznie téged(és persze fordítva is így van). Ha jól sejtem a killt már a kivégzés elõtt beszámolja, tehát a kivégzés az csak egyfajta személyes bosszú. Már most volt olyan hogy kiszúrtam magamnak egy díszes ruhás hatalmas pallosú lovagot, próbáltam sikertelenül leverni, majd mikor többedmagával legyûrtek, a többiek otthagyták az élettelenül heverõ testemet, a lovag azért vette a fáradtságot és ledöfött mint egy kutyát 😄

Nekem Tadzsikisztánból is jó, ha olcsó és fut. Hol érdekel engem a terjesztõk baromsága. Megkerülöm õket és kész. Nem kell nekik itthonról a pénzem, majd az orosz haver örül neki. Ennyi.

Rapid81
A Race Room Racing Experience-ben hol a buktató? Miért kell fizetni? Új autókért, pályákért, tuningért? Hol van benne a biznyic?

Tinman
Te se a "filmet" nézed úgy látszik...

By the way én még összesen 1000 Ft-ért nem vettem értelmes nem steames dobozos játékot! Te igen?

Csak a posta szokott a fele lenni, ha dobozost veszel, ha nem több.

Tinman
Kerülõúton oroszból... Skyrim továbbra sem kapható a régiónkban. Na ez meg a másik agyrém.

Elkényelmesedtem, nekem már jobb a steam.

Summer sale-ben 10k-ért vettem vagy 10 játékot, köztük Skyrim-et is, úgyhogy én inkább nem panaszkodnék...XD

hát már Tin már lassan ott tart 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fpocok
Azért reméltem, hogy megérem azt a napot, amikor valaki azért fog sírni, hogy brühühü miért nem jön a lehúzós dlc xy platformra...

IMYke2.0.0.0
"Trine 2: Goblin Menace introduces six new skills to the Trine 2 game world and an all-new campaign, spanning six unique levels, further improving the award-winning visuals of the original Trine 2.
All the new skills are also playable in the original game and provide additional fun in multiplayer for all Trine 2 players. The Goblin Menace campaign thrusts the heroic trio of Amadeus the Wizard, Pontius the Knight and Zoya the Thief into an adventure chock full of goblin villainy."

ha visszagondolok 10 évre visszamenõleg sajna nem emlékeszem egy éves játékokra amik 1500ftnál megálltak, steamen nem ritkaság pl egy 1500ftos deus ex vagy dead space vagy más hasonló aaas 1 éves játék

az igaz hogy standalone kieg nem egyenlõ dlc

DE

én hiszek zónak hogy nem mezei dlcvel van dolgunk, nekem a trine 4 óra volt, ha van 2 óra ebben a dlcben akkor keverhetem a szezont a fazonnal mert megfelel egy teljes értékû kiegnek
ugye abban egyetértünk hogy a bg kiegjei csak töredékek voltak a sima bg játékidejéhez képest

ollie
Remélem jelentkeztetek már a Clones developer giveaway-re, nagyon jó játék.

Rapid81
De ha ajándékként veszed (mondjuk saját emilcímedre), akkor ott lesz a tárgytárolódban (fúdehülyeszó) nem?

IMYke2.0.0.0
Túl könnyen beadtad a derekad.

Tinman
Ha nem a Steam-en vennéd bagóért, akkor vennéd dobozosan bagóért...