Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gyûjthetõk közül elég sok megvan már. Majd este még lesz egy kis "progress" - talán bepróbálom az Arbitalt. Holnap majd mesélek 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Gear Up Alpha (megjött a kódom)
- War of the Roses Béta
- Borderlands GOTY
- The Walking Dead (utóbbi 2 Danihtól ócóért)
Asszem egy kis idõre le fogom tudni kötni magam. XD A router meg mindjárt elfüstöl. 😊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Hát jah az elsõ két hullám az könnyen megcsinálható ha jó cuccokat szerzel magadnak és persze csinálsz egy nagyon tápos Possessed fegyót és persze megvannak hozzá a kellõ képességek !
Amugy az utolsó Final Crucible-t csak akkor kapod meg ha elérted min a lvl 25-ös szintet és min Lvl 30 kell hozzá mert a Final Crucible Wave-ban már lvl 30-as monsterek vannak !
Amugy van még mit gyûjtögetned !
- Book of The Dead Pages 40
- Vulgrim Coin-ok 100
- Lost Relics 30 (15 Etu-Goth 10 Renagoth 5 Khagoth)
- Stonebite-ok 69 (Stone of Mystic Power and Resistance)
- Soul Arbiter Scrolls 10
- Soul Arbiter Sacred Scrolls 10
- GnoMAD Gnomes 4
- Crucible 1-100 Wave
- Soul Arbiter Maze I-X lvl
Nos, nekem a két elsõ hullám is eléggé nehéz volt. A fire ghoul-jaim és az elõtte jól feltápolás
Mozgás kombókra ugyanis nem gyúrtam.
Talán, amikor már végképp kiveséztem, megtaláltam mindent a játékban (az Arbital Soul's Maze végigjátszása például ilyen), na, akkor bevállalom a másik két hullámot is 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy grat hogy végigvitted a játékot és grat a Crucible elsõ 50 Wave-jához is jöhet a 3 menet az 51-75 Wave aminek a Bossa a Deposed King ami egy kicsit durvább mint a story-ban volt !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem az én dolgom, én csak szóltam, hogy mit vettem észre.
A plusz DLC-tartalom effektíve nincs a "lemezen" (digitális letöltésben), viszont, a fájlrendszerében tetten érhetõk a jövõbeli - ki-tudja-milyen-nevet-kapnak - tartalmak...
Ez az ami szánalmas.
0 day úgyis ritkán vásárolok, akkor miért ne. Amúgy is ezek 1000 körüli dolgok max.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak akkor érzed át ezt, amikor belenézel a játék fájljaiba... addig, persze nem.
Ugyanis, ahogy írtam, ott vannak a jövõbeli DLC-k is.
Ahogy volt már nem egy játék esetében is, hogy a lemezen ott voltak, de fel-nem-oldva...
Igaza is van. Csak sokan már a vásárláskor húzzuk a szánkat, ami kihathat a késõbbi élményre.
Emellett, a Crusible elsõ két hullámát is megcsináltam, számos gyûjthetõt (Holtak könyve stb.) megcsináltam - de mivel van még mit begyûjteni
Az Argul's Tomb is hátravan.
http://www.youtube.com/watch?v=4YzhAqg-l1s
http://www.youtube.com/watch?v=BpgnpGn9KNw
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor átérzed a dlc-zést teljesen.
Ráadásul nem kötelezõ megvenni, alapjáték anélkül is élvezhetõ. Ezek rajongóknak vannak. Egyébként meg vársz egy goty kiadásra vagy megveszed akciózva. Mi olyan nagy probléma ebben?
Úgy mondjátok ezt a dlc-t mintha isten ellen való lenne. Elmúltak azok az idõk, amikor kaptál egy játékot és nem jött hozzá más tartalom csak a kiegészítõ.
Olyan már soha nem lesz, fogadjátok már el. Én külön örülök, ha van egy kedvenc játékom, akkor ahhoz jönnek kis kiegészítõ dolgok. Nekem ez mind hozzáad az összképhez. Ugyanakkor semmi nem garancia arra, hogy ezek tényleg benne lettek volna az alapjátékban.
Nekem sem tudja senki sem megmagyarázni, hogy a Saints row 3 DLC-k feleslegesek, mert engem kilóra megvett a játék... <#nyes>#nyes>
Elhiheted, hogy õ az utolsó csepp fun faktort is ki fogja facsarni a dlc-kbõl is. Ha valakinek neki totálisan megéri dlc-t venni, mert tényleg ki is használja.
Olyannyira, hogy tegnap, amikor végeztem a Dark Avatarral, és a New Game+-ra kérdezett nem új játékot kezdve visszaléptem a játékba, majd kikapcosltam.
Megnéztem az egyik fájlét - direkt nem írom be, hogy nehogy sírva fakadjon bárki is - és hat további DLC nyomait láttam meg.
No comment.
"You will start to pay for each letter of the DLC as well. Once for D, once more for L and then for final insult, for C"
izé 😞((((((
Forza.
"Here’s what THQ says:
* If you pre-order the game, then Argul’s Tomb is free since you’ll automatically be upgraded to the Limited Edition. Packs 2 and 3 can then be purchased at a discounted rate through the Season Pass.
* If you pre-order from ShopTHQ you get packs 1-3 for free (since you get the Limited Edition and the Season Pass).
* If you don’t pre-order you can buy Argul’s Tomb and the other packs individually, or you can buy Argul’s Tomb and the Season Pass.
Those who do buy the game straight from THQ will also get “the exclusive Maker’s Armor and Scythe sets" for free. There are three versions of the game; a collector’s Edition that includes that very, very cool death mask, Argul’s Tomb DLC and unique weapons and items. the initial run of pre-orders will be automatically upgraded to the Limited Edition, which includes Argul’s Tom as a bonus – while those who pick the game up later will get…well, just the game. And before any of you moan about DLC getting cut before release, developer Vigil has said that “All DLC content packs will ship post launch and are new content not originally intended for the main game.”"
Hámozd ki...
Borderlands 2-nek mennyire húzós a gépigénye? Duálkór játszik? Jó lenne már valami coop móka.
Be happy. :) Running!
Darksiders II Season Pass és Borderlands II Season Pass megvéve !
A kettõ együtt volt 6500 FT !
HappyHunter: Hát igen, sok fog - sõt, az is lehet, hogy sose-nem fog ilyen alacsony árat megütni.
Lám, a Diablo 3 megjelenésének környékén (cirka 3/4 évvel az elõtt) a Diablo 2 + LoD ára is megugrott, nem kevéssel.
@033: Hát kb. ez az egyetlen elfogadható magyarázat XD
Én nem hasonlítottam semmit, Tinman kezdett bele a dobozos témába, csak arra válaszoltam.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
De, mivel a STEAM-en aktivált játékok nem adhatók tovább
Dobozos játékok esetében, egy 1997-99-es játék még szép, hogy nem 150 Ft-ért kerül meghirdetésre a Hardverapron... Fõképp, ha az a játék ráadásul a megjelenését követõ években is hiánycikk volt, mert akkora siker volt.
Röviden: eleve két összehasonlíthatatlan dolgot hasonlítottál össze.
Régebbi játékokat nem tudsz megvenni se külföldi, se hazai webshopból.
Így általában vagy marad a használt, vagy a horror árú bontatlan. Mindkettõ esetében 500 Ft minimum a posta.
Pl.: Godfather 2-t szeretnék venni egy ideje, de nem a sárga csúnyát, hanem a 0 day kiadásút és nem dúskálok a választékban. 2000 Ft egy x éves játékért, ami nem is volt sikeres, azért elég durva.
Marvel Ultimate Alliance ugyanez a tészta, vagy Freedom fighters, Dungeon Siege 2 deluxe, Spiderman Shattered Dimension, Spiderman Web of Shadows, vagy x-men origins wolverine.
Találjál nekem olcsón és ingyen postával! Sok szerencsét hozzá, nem fogsz! Jah, hogy ha lennének digitális verzióban bármikor meg tudnám venni olcsón? Még szép.
Severance-ot se egyszerû találni. Én eddig 1-et láttam ebbõl a kiadásból, ami nekem van, meg a tiédet, amit linkeltél pár hete.
Ui.: Én amit megveszem azt többnyire már nem fogom eladni (kivétel Fallout 3 goty, azt is azért, mert steamen megvettem inkább)
Kötve hiszem hogy zajlott egy ilyen beszélgetés:
- Te, Jack. Tehetnénk a játékba egy éjszakai pályát, AC130-at, még több tankot, tudod hogy jó tartalmas legyen.
- Ú basszus ez jó ötlet, kár hogy már kiadtuk a játékot. Sajnos kénytelenek leszünk DLC formájában hozzáadni :/
- Jaj ne, szegény játékosok most fizethetnek. Na mindegy, felhívom az EA fejest.
- Jó napot uram, van még pár ötletünk a játékhoz, de sajnos már megjelent.
- A fenébe is, muszáj lesz DLC-t kiadnunk. Utálom ezeket, már megint kell vennem egy nagyobb pénztárcát. Szegény játékosok érdekeirõl már nem is beszélve.
- De várhatunk vele a Battlefield 4-ig.
- Á nem, adjátok csak ki, õõ hogy kiteljesítsük az ikszpérienszt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak a tisztesség kedvéért mondom, mert ennek ellenére nem akarok lebeszélni senkit (magamat azért sikerült), szeretném, hogy jól fogyjon, mert ha nem is minden változtatás tetszik, frankónak ígérkezik, jó lenne, ha sikeres lenne. Tetszett trailer is. (Csak ezeket a béna chrysallid designt tudnám feledni!)
Parasite Eve 2, best game EVER!