Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A szabad kõmûveseket ne keverjük a dologba 😊 Õk jól elvannak mindenképp.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
De van fekete fehér csak ezt a hétköznapi ember nem tudja, csak pár milliárdos. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Igen, errõl beszélek. Onnan elvontad az most kiesés a pálinkafõzõnek, ha most ugyanígy tesz a többi cefrét kifõzetõ is akkor a pálinkafõzõ bezárhat vagyis neki lesz rosszabb és õ szart nem ér azzal ,hogy a GTA 25-bõl eladtak 100 milliót xbox 6560-ra. Nyilván ez egy sarkított példa volt de a lényeg gondolom érthetõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Szerintem nem egyrõl beszélünk. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vedd már ki ezt a konzol-t a mondatodból légyszíves. Köszi.

Alan wake meg jól fogyott Pc-n, konzolosok ti meg szartatok rá <#crazya>

AC 1 nem lett annyira fos. Táj és a harc meg a karakterek is jók lettek, csak a tartalom lett egy kicsit karcsú.

Helyszín szempontjából a kedvenc AC részem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Átcsoportosítottam összegeket, elvontam máshonnan (buli és alkohol fõleg... de nem is hiányzik egyik sem különösebben).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem a szórakozásra szánt pénzem megy el vásárlásra. Ne mond már nekem, hogy olyan ember, aki nem vesz cigi-t, piát vagy talán csokoládét. Ezek egyike sem létszükséglet. Van honnan elvonni összegeket. Az tény, hogy több hobbit nem lehet egyszerre fenntartani.

Most ezt a 3 évet ne úgy értsétek, hogy ebbe öltem az összes pénzem, mert azért ez így nem lenne igaz. Egy jelentõs részét biztos.

Egyre inkább azon gondolkodom, hogy még ez a lelkiismeret is sok. Mibõl gondolod, hogy a tisztességesség jó dolog. Egyik nagy hibám, hogy túl becsületes vagyok, de dolgozom rajta....

arty
Van aki unta, én nem.

---

Zó: nagyjából már kapizsgálom 😊) viszont szerintem itt az esgén sose fogom tudni elsütni a valódi jelentésében 😊)

esetleg ha Tinman még sokat kérkedik a szent életével........ 😄DDDDD (Tin, ne vedd magadra, 100%-ig viccelek!!!!!!!!)

Forza.

Rapid81
Totti5 itt van valahol? Járna neki egy Nuclear Dawn. 😊 Steam-en várom, hogy visszaigazoljon.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Azóta Imy beidézte a teljes mondatot, abból érthetõ, hogy a boldogság mire vonatkozik, illetve lehetne még rágni, de alighanem fölösleges.

Arról viszont szó nincs, hogy a lelki szegény szegény=vagyontalan, arról már igen, hogy sok lóvéval könnyû elszállni, és nehéz lelki szegénynek lenni.

A vagyonhoz egyébként is eléggé ambivalensen álltak hozzá, már több ószövetségi bölcsességi könyv is szembefordult vele (Jób könyve, például), de a vagyon megrontó hatása, vagy a dávidi, nagyhatalmú, de önmagát megalázó uralkodó eszményképe (szemben az elszálló Salamonnal) szintén hagyomány része volt. A megvetett és bûnösöknek tartott gazdag vámosokról nem is beszélve. Éppen a túlságosan is leegyszerûsített elképzelés nem volt tartható a gyakorlatban - de jobbára elõtte is inkább önigazolás szintjén lehetett.
Shep
Mert nem is lett fos csak unalmas 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Mivel nem lett fos (ez ugye csak a te véleményed - és most senki ne jöjjön, hogy az övé is...), sokan megvették.

Forza.

davidka003
Ergo az õ érdekük, hogy jó játékot adjanak ki. Pont ezt mondom, hogy ha a jó a játék akkor fogy konzolon és mindenki jól jár, kiadó is és a készítõk is, mert lesz munkájuk legközelebb is. 😄

Amúgy azt csodálom, hogy az Assassin's Creed 1 amilyen fos lett, készült több része. Mondjuk jól jártunk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Természetesen. Így érinti õket.
De kit nem ezen a bolygón?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
"nem érinti õket az eladás."

legfeljebb kivágják õket a francba és munkanélküliek lesznek 😊 szerintem ez azért az érinti kategória...

Forza.

IMYke2.0.0.0

davidka003
A lelki szegénység nevében is benne van,hogy lelki-nem anyagi: azt jelenti,hogy nincs másod,csak a Krisztus a lelkedben(szívedben) egyedül õ van benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." (Máté 5:3)

Shep
Csakhogy ha most azok ennyit költenének játékra akkor azt a pénzt máshonnan vennék el ami miatt meg máshol hiányozna ez a pénz. Nincs fekete/fehér max a mozivásznon.

Pár dologban szerintem kicsit félreértettél, de sebaj.

Lelkiismeretem tiszta. Utóbbi 3 évben többet költöttem játékra

Értelek, sõt megértelek, de azért ez elég engedékeny lelkiismeret. Ne vedd magadra, de én is írhatnám, hogy 50-szer átsegítem az öreg néniket az úton, egyszer elütöm, tehát jobb vagyok azoknál, akik csak az utóbbit ûzik.

Természetesen nem a warez és a gázolás közé teszek egyenlõséget, hanem a "rossz" tettek "jó" tettekkel való efféle egyszerûsített kiváltását utasítom el. Ez a megközelítés ugyanis logikailag bármilyen kérdésben önkényesen önfelmentõ erkölcsi önigazoláshoz vezet. (Egyébként jó dolognak tartom, ha valaki elkezd kevesebbet warezolni és jobban áterezni a tisztességes életet, nem állítom, hogy jellemfejlõdés csak pálfordulással történhet.)

arty
de ha gazdagság=isteni áldás, akkor miért mondták, hogy "boldogok a lelki szegények" ? hiszen a valóságban ezekszerint nem voltak gazdagok, a közhiedelem szerint bûnhõdtek (írod)... ergo nem lehettek túl boldogok. de mégis azt mondták rájuk?

Forza.

IMYke2.0.0.0
A fejlesztõk (értsd: a programozók stb.) havi fizetést kapnak = nem érinti õket az eladás.
A jutalom pedig olyan, mint a kutya vacsorája: akkor sem biztos, hogy kapnak, ha a játék tarol a piacon.

Ehhez még hozzá tartozik, hogy 3 évvel ezelõtt még 1 db eredeti játékom se volt. Most meg van kb. 20 dobozosom és vagy 110 steames. 3 év alatt ez azért nem kevés mennyiség. Nagy többségben egyébként ezek warezban már végigjátszott játékok.

0 day ebbõl eddig 8 volt összesen: 4 AC, Dragon Age 2, Witcher 2, Darksiders 2, Torchlight 2.

davidka003
Nincs a fejlesztõknek problémája ha jó a játék akkor konzolon produkál sok eladást. Szart meg vegyen az akinek két anyja van.
Gondolom kijön a Black Ops megint lesz vagy 5% a PC-s eladás a konzoloshoz képest. xd

Van olyan játék, amit mindenképpen akarok a gyûjteményembe és ezért hajlandó vagyok 0 day fizetni, de ez ritka.

Sleeping dogs volt ilyen legutóbb. Ki akartam próbálni mielõtt veszem, de nem tudtam (egy ideig küzdöttek a védelemmel, aztán feltörték). Azonban volt egy jó ajánlat így megvettem, de nem bántam meg. Jó döntés volt.

Hát azért mindent nem vesz meg mindenki.

Tudtommal ez az eredeti játék topik és nem a "szenté avatásra várok" topikja. Warezoláshoz csak ennyit fûznék hozzá.

Ui.: Lelkiismeretem tiszta. Utóbbi 3 évben többet költöttem játékra (ne gondolj azért õrült összegekre), mint 50 warez istván együttvéve(szám természtesen ízlés szerint változtatható). Ha ennyit vásárolnának a warezol only tábor tagjai nem lenne a fejlesztõknek problémája.

HappyHunter
Most már igen! 😄

Be happy. :) Running!

Az baj, hogy ebben a topikban is sokszor láttam már leírva, hogy valamit azért nem vesz meg az illetõ, mert egyszerjátszós, úgy jó, de warezban már megvolt neki. Na meg éppen te vagy az, aki arról szokott írni, hogy azt veszi meg megjelenéskor drágábban, amelyiken erõsebb védelem van, a többit csak olcsóbban. (Most abba bele se menjünk, hogy ezt a másolásvédelmek melletti szavazásként is fel lehet fogni.) Meggyõzõdésem szerint egészségesebb, ha az ember megtanulja, hogy addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér.

Egyébként személy szerint a gépigényes kérdéssel úgy vagyok, hogy ami ijesztõ portnak tûnik, azt halasztom addig, amíg nem lesz annyira nevetséges árban, hogy már nem sajnálom rá a pénzt. Gyenge portot úgysem akarok sok pénzzel támogatni, filléres Steam-akcióban pedig itt is megvesz mindenki mindent.

Mindenesetre az ironikus, hogy a különbözõ játékok után az Eredeti játékok topik is külön warez offtopikra szorul. (Az írott szabályzatban nem szerepelt, de korábban moderátori alapelv is volt, hogy nem szabad warezolni normál topikokban, még külön bejelentõs topik is volt témában. Ehhez képest tényleg kínos, hogy éppen itt is felmerül. Persze az SG nem a vaskövetkezetességrõl híres.)
Nem törik le a kezem, ha játék elõtt bemásolom.

Én látom a sisakon a smiley-t.

Lélekben szegénynek lenni zanzásítva, de a lényeget jól megragadva, nem teológiai fórum ez: nem hozzákötni magunkat a materiális, evilági javakhoz, önteltséghez (lásd farizeusok, korabeli vezetõk). Az ókorban ennek a hangsúlyozása azért is bírt jelentõséggel, mert vagyont hagyományosan isteni áldásnak,a szegénységet pedig bûnért való sújtásnak tekintették, akkor is, ha ennek a lebontása már az Újszövetség elõtt elkezdõdött. Még annyit tennék hozzá, hogy ebbõl levezették az elmélkedést és a tárgyilagos mérlegelést is. Arra megvannak az elméleteim, hogy hogyan alakult ki a másodlagos jelentése, de azzal nem untatlak.

Hozzáteszem, nem a kvázi szlengszerû felhasználásával van a bajom - melyet (részben) MerlinW szabatosan megfogalmazott -, hanem azzal, hogy manapság ezt tekintik az eredeti jelentésnek, sõt azt hiszik, hogy a Bibliában is így szerepel, és képesek felhasználni érvként. Mint eszmetörténet, vallások, mitológia és történelem iránt érdeklõdõ embert, néha zavar ez (most szóltam érte egész életemben elõször), pláne amikor azt látom, hogy hasonló szintû mûveletlenségekért ugyanezek az emberek kiröhögik a "buta amerikaiakat". Ez a bekezdés már nem kimondottan neked szól, nem is feddés, csak azt magyarázom, hogy mikor és miért érzem problémásnak, ha valaki használ valamit fogalmat, aztán okosnak hiszi magát tõle.
DarkSector
Nálam elérhetõ a Batman....😄

Nálam is biztos lesz....XD

<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Uhh - bocsánat. Csak felkaptam rá a fejem 😞

tutituti
Szomorú.Fõleg hogy az elsõ rész jobb mint a tdu2:'(

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sir Quno Jedi
láttuk, de drága

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dj Tommy
Sajnos Szeptember 29-én leállítja az Atati, a Test Drive Unlimited szerverét.
Véleményem szerint, ezzel egy nagyon jó autós játékot vesztünk el.<#sir>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

HappyHunter
Nem elérhetõ a régióban. <#fejvakaras>

Ha megnézed, majd késõbb megveszed az mióta lopás? Amennyi pénzt én már költöttem eredeti játékra az utóbbi 3 évben egyáltalán nincs lelkiismeret furdalásom emiatt.

Abszolút jogos álláspont és egyet is értek! Nekem is hegyekben áll a játék, de valahogy mégis meg kell azt az új cuccot nézni. Késztetésem van rá, fõleg, ha várom is.

Leszedem, megnézem, ha jó úgyis megveszem olcsóbban. Most hogy akkor fizetek érte vagy most az tök mindegy, mert annál az árszintnél úgyse adnék ki érte többet. Így nem beszélhetünk kiesett árbevételrõl sem.

HA úgyis fizetek érte és mégis elõbb használom, akkor nincs lelkiismeret furdalásom.

Ha megnézem és nem tetszik úgyis törlöm és így megint csak nincs lelkiismeret furdalásom.

IMYke2.0.0.0

DarkSector
Engedélyeztetned kell hogy békénhagyja a védelmed. 😄

Az hagyján, de nekem a transformersbõl konkrétan mindig törlõdik automatikusan.

Rájöttem már, hogy nem lényeg, ha meghalok! Nem is ezzel van a bajom, hanem az irdatlan sok kutyagolással, ami ezután következik. Ezt utálom én nagyon.

Így meghosszabbítani a játékidõt elég genyó megoldás. Attól, hogy nekem 50x kell megtennem ugyanazt az utat még nem lesz élvezetes a gyõzelem, csak frusztráló az oda vezetõ út.

Fegyver kérdésben azt kell mondjam, hogy még mindig broadsword-om max 180-as sebzéssel. Hogy miért? Mert a kétkezest nem szeretem, túl gyorsan lefáraszt. Hiába üt nagyot. Pajzs nélkül meg nem vagyok hajlandó közlekedni. Egy lovagnak meg kard dukál. Meg õszintén szólva kedvelem ezt a fegyvert. +10-es jelenleg és Óriás kománál tervezek rárakni egy kis áramot.

Meg szerintem a Fury sword-ot fogom hamarosan szintén óriás kománál legyártatni.

DarkSector
ja. 😊

HappyHunter
Köszi 😄

@Dark, így gondoltad? <#hehe>

Rapid81
Ezt akartam írni. 😊 Én voltam a háttérembere a srácoknak, mint az elõzõ rész fordítója. Nem lett volna rá idõm, aztán átpasszoltam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
oh! köszi! 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Már kész is van: Batman: Arkham City - és a LETÖLTÉS