Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitöltöttem!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
én még az elsõ részbe is csak 15 órát toltam, azt is két külön karival(egy single, egy coop), ergo mire végigtolom pont olcsó lesz a 2 is 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet, hogy nem fogom kibírni, és megveszem mostanság, és nem várok valami gyûjteményes (DLC-s) kiadványra? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Más. Az EA rájött hogy szar érzés amikor felgyújtják a székházat:
Command & Conquer: Generals 2 - egyjátékos mód megerõsítve
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha kell a kód, jelentkezz 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ui.: De Darksouls-t nem vennék egyikhez sem 😛
Amúgy már lassan illene lenne megvenned nem? XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Neked is megérte megvenni a Darksiders 2-t!
Utolsó 2 bekezdés meg nagyon igaz, az utolsó meg aztán fõképp. Derült égbõl egy szuper játék. Köszönjük Square Enix, bennetek még soha nem csalódtam!
Sleeping Dogs (PC)
Megérte megvenni. 20+ óra alatt simán ki lehet végezni, ha végig rohanunk, nyilván az autóversenyek nélkül, de az összes mellékquest-tel (kell a face exp), románccal és behajtós melóval (kell a píz), ill. az autólopások nagy részével. Nem hekkoltam meg, csak maréknyi kamerát és a drug bust-oknak is töredékét csináltam meg, viszont sok lockbox meglett és szinte az összes health shrine, nameg az ÖSSZES jade szobor és move. Ilyen sebességgel haladva nem is válik uncsivá. A sztori inkább erõsen nagyoknak való, nem gyerekmese, erõszakban/halálban nincs hiány.
Irányítás néha jó, néha maga a redborzalom (taxi-kon beszartam 5-bõl háromszor ellopom, ahelyett, hogy taxizhatnék), autók irányítása nem probléma, csak jó handling-os kocsit kell szerválni. Én elkövettem azt a hibát, hogy megvettem a leggyorsabb kocsit a gammában (velocita), de az kb. irányíthatatlan, max. driftelõknek jó, míg egy etalon, vagy panzer kezesbárányként viselkedik és hasonló teljesítményt hoz (még a tuono-ra is esküsznek sokan).
Pénz nem probléma, volt mikor közel jártam az 1 millióhoz, de mindig szétköltekezem elõtte... 😄
Verekedésekkel én nehezen boldogultam, nem vok ezekben jó, viszont lövöldözésben halhatatlan kommandós lettem. 😄 Sajna a játék 97%-a püfölés és nem lövölde, dehát ez hongkong...
Mellékjátékok, zártörés, hekkolás, stb. nagyon ügyesek és jopofák/ötletesek, jól tanulhatóak, nem túl nehezek és szórakoztatóak (fõleg, mikor ugye szorít az idõ). Autós üldözések, mikor nem nekünk kell vezetni, hanem inkább lõdöznünk kell (riding shotgun), na azokat imádtam, nagyon kellemesk és látványosak.
Zenék néha überfaszák, néha ijesztõek, de az biztos, hogy egyediek. Voice acting 10-es. A mozijelenetek engine-nel nagyon faják általában, még azt is majdnem megbocsájtja az ember, hogy nem kusztomizálható szabadon a karink, csak a cucca.
A grafika pediglen csodálatos (pláne hd pack-kal) és gyönyörûen szépen fut (nálam nagysebességû autózás közben is), frame limiterrel finom smooth-os is. Nagyon fel kell kötniük a rockstar-nál a gatyát, ha ezt überelni akarják a gta5-tel.
Az év nagy meglepetése, mert ez bezony egy a semmibõl felbukkant AAA+++ játék!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
LINK
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Pl a Forza is rég kinõtte a GT-t, holott a GT sem rossz játék.
És így tovább.
Nekem amikkel játszanék az Uncharted 1-2-3 és a GoW3-"4"
És mit jelent ez a PC-s szemszögbõl? 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
Be happy. :) Running!
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.