Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Köszönöm az infót!

Kitöltöttem!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A Saint's Row 3-at drágán adod Indigo 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Kinek mi tetszik.Én marha jól elvoltam az agyonfikázott porbadöngölt C&C 4-el is!

Next PC upgrade: 2022

Zomil
sajnos normális c&c már ugyse fogunk kapni... :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Mintha valaki panaszkodott volna, hogy nem foglakoznak ezzel...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie
Ingyen Realms of Arkania 1-2 a GOG-tól, ha kitöltitek a survey-t: link

Rapid81
Én megvettem GMG-n, végigtoltam, most meg megvettem Steam-re a GOTY-ot és elsõ indításnál 17 achievement ugrott föl. 😊 Szóval végig van játszva az alapjáték Steam szerint röpke 5.6 óra alatt. XD Most a DLC-ket nyomom.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Tévedés. Ha most megveszed a Season Pass-t, akkor folyamatában megkapod a DLC-ket, amiket a leírás szerint 2013 júniusáig ki fognak adni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

lalakov
Akkor két év múlva, az elsõ részbõl is GOTY-ot vettem tavaly.
zorrobomber
rosszul csináljátok 😊
én még az elsõ részbe is csak 15 órát toltam, azt is két külön karival(egy single, egy coop), ergo mire végigtolom pont olcsó lesz a 2 is 😊

ollie
A Borderlands 3 éve jelent meg (1 hónap híján), azért 1 év múlva nem lesz az 2 ropi, ráadásul valszeg nem is lesz még kiadva mind a 4 DLC hozzá.

IMYke2.0.0.0
Nekem is ez volt a bejelentés óta a szándékom. Csak, egyre kevésbé tudok várni. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A leendõ GOTY kiadás nagyságrendekkel olcsóbb lesz, mintha most megvennéd 50€-ért + a Season Pass-ot (4db DLC) 30€-ért. De ez csak az én véleményem. Szerintem én valami hasonlóképpen fogom beszerezni, mint most az 1-et. Majd 1-1.5 év múlva, mikor 2 ropiért megkapom a GOTY-ot. 😊

IMYke2.0.0.0
Ez jó jel.
Lehet, hogy nem fogom kibírni, és megveszem mostanság, és nem várok valami gyûjteményes (DLC-s) kiadványra? <#fejvakaras>

Rapid81

grebber
Aki nem szereti a multit annak tökmindegy milyen lesz úgyis tolni fogja!

Fpocok
A fantáziámban nincs olyan változat, amiben egy ilyen fajta F2P játék jó lehet. Pedig nagyon vártam. 0.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Egy "All In One"-csomag maximálisan megérné. Így, szétdarabolva az vegye meg akit 2 anya szült.

grebber
Tudom.Láttam azért is írtam.Remélem karácsonykor majd lesz!

Más. Az EA rájött hogy szar érzés amikor felgyújtják a székházat:

Command & Conquer: Generals 2 - egyjátékos mód megerõsítve

ollie
De a DLC-k igen. Fene sem érti ezt.

Fpocok
Az nincs leárazva lol 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Nem is tudom mióta várom már hogy a Mafia 2 3.75-4.99Euro legyen vagy amazonon dollár!

Fpocok
IMYke2.0.0.0
Zavvi MEGA MONDAY - EXTRA 10% OFF JUST FOR YOU
Ha kell a kód, jelentkezz 😊

Shep
Igen nagyjából ez az az 5 cím ami érdekelne PS-re na meg a HR. Boxra meg csak a Gearsek, hát ezek miatt meg totál feleslegesnek érzem a dolgot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezek nekem is jöhetnének! Engem nem érdekel konzolon fps és autós cucc sem (azért 1-2 lehet befigyelne), hanem inkább az rpg-k, tps-ek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2-re nem mostanában lesz keret. Amúgy ha lenne egy 6 számjegyû fizetésem már csak próbaképpen is vennék mindkettõbõl.

Ui.: De Darksouls-t nem vennék egyikhez sem 😛

Amúgy már lassan illene lenne megvenned nem? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy az állatja! o.O

Neked is megérte megvenni a Darksiders 2-t!

Maximálisan egyetértek, annyi adalékkal, hogy nekem a verekedés is jó volt úgy ahogy volt.

Utolsó 2 bekezdés meg nagyon igaz, az utolsó meg aztán fõképp. Derült égbõl egy szuper játék. Köszönjük Square Enix, bennetek még soha nem csalódtam!

Sir Quno Jedi
Ide is:

Sleeping Dogs (PC)

Megérte megvenni. 20+ óra alatt simán ki lehet végezni, ha végig rohanunk, nyilván az autóversenyek nélkül, de az összes mellékquest-tel (kell a face exp), románccal és behajtós melóval (kell a píz), ill. az autólopások nagy részével. Nem hekkoltam meg, csak maréknyi kamerát és a drug bust-oknak is töredékét csináltam meg, viszont sok lockbox meglett és szinte az összes health shrine, nameg az ÖSSZES jade szobor és move. Ilyen sebességgel haladva nem is válik uncsivá. A sztori inkább erõsen nagyoknak való, nem gyerekmese, erõszakban/halálban nincs hiány.

Irányítás néha jó, néha maga a redborzalom (taxi-kon beszartam 5-bõl háromszor ellopom, ahelyett, hogy taxizhatnék), autók irányítása nem probléma, csak jó handling-os kocsit kell szerválni. Én elkövettem azt a hibát, hogy megvettem a leggyorsabb kocsit a gammában (velocita), de az kb. irányíthatatlan, max. driftelõknek jó, míg egy etalon, vagy panzer kezesbárányként viselkedik és hasonló teljesítményt hoz (még a tuono-ra is esküsznek sokan).

Pénz nem probléma, volt mikor közel jártam az 1 millióhoz, de mindig szétköltekezem elõtte... 😄

Verekedésekkel én nehezen boldogultam, nem vok ezekben jó, viszont lövöldözésben halhatatlan kommandós lettem. 😄 Sajna a játék 97%-a püfölés és nem lövölde, dehát ez hongkong...

Mellékjátékok, zártörés, hekkolás, stb. nagyon ügyesek és jopofák/ötletesek, jól tanulhatóak, nem túl nehezek és szórakoztatóak (fõleg, mikor ugye szorít az idõ). Autós üldözések, mikor nem nekünk kell vezetni, hanem inkább lõdöznünk kell (riding shotgun), na azokat imádtam, nagyon kellemesk és látványosak.

Zenék néha überfaszák, néha ijesztõek, de az biztos, hogy egyediek. Voice acting 10-es. A mozijelenetek engine-nel nagyon faják általában, még azt is majdnem megbocsájtja az ember, hogy nem kusztomizálható szabadon a karink, csak a cucca.

A grafika pediglen csodálatos (pláne hd pack-kal) és gyönyörûen szépen fut (nálam nagysebességû autózás közben is), frame limiterrel finom smooth-os is. Nagyon fel kell kötniük a rockstar-nál a gatyát, ha ezt überelni akarják a gta5-tel.

Az év nagy meglepetése, mert ez bezony egy a semmibõl felbukkant AAA+++ játék!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
😄 fincsi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wesker24
Eddig összesen 108 óra ! xD
davidka003
Emlékcsavar kis gagyi volt de Amnéziát vagy 5-ször végigvittem.
LINK

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Gratula! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
50-60 szerintem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Grat! Hány órád van benne? Gondolom a 100% teljesítése elég szöszmötölõs feladat volt...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wesker24
Darksiders II Finally Completed ! <#hehe>

DarkSector
Persze ezekután kérdés hogy az a több az jobb is-e, vagy csak egy részük azért van hogy növelje a darabszámot?
Pl a Forza is rég kinõtte a GT-t, holott a GT sem rossz játék.
És így tovább.

Nekem amikkel játszanék az Uncharted 1-2-3 és a GoW3-"4"

És mit jelent ez a PC-s szemszögbõl? 😊

Totti5
De van, az más kérdés hogy kinek mi tetszik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Ha konzol, én kizárólag PS3. X-en nincs annyi és olyan exkluzív cím, hogy megérje. Szerintem. PC-s szemszögbõl.

[merlinw.org]

DarkSector
Jah emlékcsavar azaza...😄 azt vágom. 😊

Zomil
Nekem rpg maker és Amnézia/Emlékcsavar jut az eszembe 😊

DarkSector
Ja már réóta téma...amúgy szép emlékeket idéztet fel, mikor még volt Final Fantasy 1-6, Star Ocean 1-2

HappyHunter
Ez érdekes lehet.

Be happy. :) Running!

arty
liukang10 (ghost rider) nyerte a HL2-t, kérem jelentkezzen így vagy úgy 😊 (steamen friend requestet már küldtem, nemtudom sg-n mi a nickje)

Forza.

DarkSector
Crysis maximum Maximum Pack 15 dollár / 12 euró / 3350 Ft....😄

Shep
Én meg már nem is gondolkodom rajta, van PC-re is éppen elég játék minek még 2 tucat középszintû cím? És most majd lehet jönn ia több lábbal, meg a a kihagyhatatlan szlogenekkel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso

ollie
lol

Kedvenceidhez 69623 új hozzászólás
érkezett!

ollie
BGEE screenshot

link