Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Csupa-csupa jóindulat van bennem, és szeretlek, szóval erre nem reagálnék...😄
ha viszont mégis érdekel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hogy valaki a földön például leírja azt hogy egy kivetítõ, ami vászonra vetít megközelíti a képminõségét egy olyan készüléknek ami meg nem vászonra vetít, hanem háttérvilágítással egy felületen rajzolja ki a képet, az már durva, meg hogy szerinted nem látsz többet 16:10-16:9-ben....

Az már fergeteges, mert nem is kell sokat tenned, csak nekiugrasz egy PC-s játéknak és nézd meg 4:3 majd 16:9-be....
Oldalirányban kb 5-5cm-el többet látsz...de ha nem hiszed nyugodtan nézd meg.

ha nem tudod a pc-den kipróbálni, akkor itt van kis szemléltetõ: 4:3 <-> 16:9

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
<#whatever>

Forza.

ollie
Nagyon jó játékok, a Guerilla-t és az Armageddon-t is imádom!

A Guerilla amolyan GTA a Marson, az Armageddon már lineáris, de eszméletlen jó játékmenettel.

*Dark Souls

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Amint lesz egy jobb gépem, beszerzek egy Dark Sould példányt. Nagyon elkezdett érdekelni a játék. Sajna a gépemen szaggat. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

HappyHunter
Nekem nem jött be. Trial and error játék. Altefnégy.

Be happy. :) Running!

Fpocok
Nehéz. Tényleg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Én egyenlõre jegeltem, de a véleményem, hogy nehéz, de nem lehetetlen. Minél többet játszol vele, annál inkább rá fogsz érezni. Persze addig annyiszor fogsz meghalni, hogy már nem is fogod számolni. De ez is csak egy játék, így kiismerhetõ, kitanulható. Persze itt sosem leszel "félisten", akkor meddig jutsz szerintem.
MerlinW
Kétszer végigjátszottam a PC-s megjelenés óta. Nehéz, de nem lehetetlen. Meg kell szokni, meg kell tanulni, türelmesnek kell lenni. Nem hack&slash, ennyi😊 Viszont cserébe zseniális. A lassan 30 éves játékos pájafutásom alatt kevés ilyen jól összerakott játékkal játszottam.

[merlinw.org]

MerlinW
Kipróbáltam... ez k*va jóó😊

[merlinw.org]

Solid Snake
Nagyon adja,tégy egy próbát. /utána nem ereszt/<#hehe>
w77d
Ez a Dark Souls tényleg ilyen kegyetlen nehéz? én még nem játszottam vele, de nagyon azt mondogatja mindenki... Idegesítõen nehéz, vagy olyan, hogy akárhányszor újrakezded inkább, csak menj tovább?

IMYke2.0.0.0
Én vagyok a hülye, hogy elkezdtem ezt a témát... Sajnálom, hogy nincs elég türelmem a dologhoz, mert kiváló flame-téma, csak ma valahogy nincs kedvem ész-érvelni egy olyan témában, amihez sehol sem fogsz egyértelmû kijelentõ mondatos igazolást találni.
A "tehát igazam van" kijelentésedet még megvárom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
oké, elolvastam, de még mindíg nem leltem rá, honnan veszed, hogy azért lett 16:9 (1.77:1) a legelterjedtebb kijelzõ képarány, hogy hollywoodnak kevesebbe kerüljön a ... a micsoda is?

(eleve, nekik ennél szélesebb lenne az ideális, hiszen a filmek nagyrésze 2.35:1 és 1.85:1 ... tehát nem is értem, miért nyomtak volna egy számukra nem jó arányt)

Forza.

Solid Snake
zorrobomber
Az én halvány emlékeim szerint van befejezés, viszont magyarázat arra már kevésbé. Plusz a végjáték helyszíne, kidolgozottsága is hagyott kívánnivalót maga után.

IMYke2.0.0.0
Red Faction Collection - 13,74€ (75%-os leárazással)
A csomagban szereplõ elemek:
Red Faction
Red Faction Guerrilla
Red Faction II
Red Faction: Armageddon Path to War DLC
Red FactionŸ: Armageddon™

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Szerencsére nekem már lövésem sincs a KotOR II történetérõl. Az újdonság erejével fog hatni minden egy esetleges újrajátszás alkalmával 😊. Olyannyira kukázva lett minden infó az agyamból, hogy nekem az is új, hogy nincs befejezés. (amúgy 1000%, hogy végigjátszottam amikor megjelent a játék)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
+1
Oblivion egy vicc OOO nélkül.

[merlinw.org]

Szerintem egy Kickstarteres, Planescape: Torment-utód új IP-re utal a legtöbb jel.
A KotOR II-be moddal a lemezen rajta lévõ, Obsidian által legyártott cuccokat helyezték vissza. A készítõk is a közösség miatt hagyták a lemezen. Szóval nem az Obsidian-féle lore felrúgásáról van szó, hanem vélhetõen közelebb áll az általuk megálmodotthoz, mint a befejezni nem engedett produktumuk.

Ami azt illeti, én az Obliviont azért tettem félre, mert az OOO mod, annyival RPG-sebb tartalmat ígért, hogy nekem az alapjáték játékmenete nem illett a képbe 😊
tototto
Ha már modok a téma és szeretitek a quaket akkor ezt nézzétek meg, szerintem nagyon komoly lett, újra elkapott a quake varázsa 😊 Quake Epsilon

Ami az eredeti történetbe, játékmenetbe nem illik bele, az nálam installálásra se kerül, ha modról van szó.

Csak lore friendly dolgok jöhetnek és azokból is csak és kizárólag a fejlesztõi minõségûek. Van például Skyrimhez 1 olyan fegyver mod, amitõl eldobtam az agyam! Olyan minõségû kardokat csinált a srác, hogy az valami hihetetlen. Ezt lehet fel is dobom majd Skyrimhez.

De például quest modokra még inkább finnyás vagyok. Ott annyira kiütközik, ha valamit egy modder csinált (tisztelet a kivételnek pl.: Nehrimék), hogy csak na.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A patchet (fix) meg a modot ne keverjük össze, mert nem ugyanaz.

Ui.: Overhaul-okat se szeretem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Mindig?😊
- Vampire Bloodlines community fix
- Gothic 3 community fix
- Dark Souls community fix
- Morrowind Overhault
- Oblivion Overhault

És még sorolhatnám. Egyébként elég elolvasni a kommenteket.

[merlinw.org]

Carlos
Jó lenne megnyerni, ha már a haverok csinálták és nem vettem meg. 😊

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Nem még, várom hogy picit olcsóbb legyen a steames kotor2.

Csemegéztem az értelmesebb review-k között:

"Even having not played the unfinished version, I found that I could easily spot the excellent restored content, not from reading about it online, but instead by how much better some of it was over the original content. Camera work is a particular highlight; enjoy some of the dramatic, satisfying swings during momentuous moments, in addition to the obvious plot holes filled in by the mod.

There's really nothing bad to say about it. No bugs, no drop in quality. I can only say good things about this mod."

"You'll seldom see such dedication in a mod. Lots of work went into this and it shows. I've played earlier versions of a different "Restored Content Mod" and it was very broken and unfun. I've played roughly 14 hours of the game with this mod and I haven't had any issues at all."

ZsZso
Húha, köszi mindenki nevében! Szépséges felajánlás! (ezt én most kihagyom - nem az én mûfajom)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Én ezektõl a modoktól mindig félek! Általában sokkal fapadosabb a megvalósítás, mint az eredeti játéknál.

Te próbáltad már ezt a modot? Minõségi cucc?

IMYke2.0.0.0
Klikk! - a 2:39:1-hez és az 1:85:1-hez legközelebb álló formátumot támogatják teljes vállszélességgel (HDTV felbontás - 16:9).

zorrobomber
ha véletlenül elkerülte volna a figyelmed -> http://www.moddb.com/mods/the-sith-lords-restored-content-mod-tslrcm

arty
de mit? linket! 😊

Forza.

arty

Crysis Warhead giveaway - SG.HU csoport tagjainak

15.-én, szombaton 18:00-kor zárul.

Minél többen jelentkezzetek! MerlinW - kiteszed announcementbe is? 😊 Köszi!

Forza.

Hazudtam a DS3 nagyon nem jött be 😞

Kotor 2 ugye eléggé bejezetlen volt, de az is egy alapmû.

Én részemrõl imádom az Obsidian munkásságát! Minden játékukkal jól szórakoztam eddig.

ollie
Obsidian játékok:

2004 Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords
2006 Neverwinter Nights 2
2007 Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer
2008 Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir
2010 Alpha Protocol
2010 Fallout: New Vegas
2011 Dungeon Siege III
2013 South Park: The Stick of Truth
2013 Wasteland 2
TBD The Wheel of Time

Ezek közül semelyik sem rossz szerintem, talán a DS3 a leggyengébb, de azt mondják az sem rossz controllerrel (én egérrel próbáltam). Az utolsó 3 még nem jelent meg persze .

ollie
Nekem is a New Vegas jutott az eszembe. Az Obsidian szerintem nagyon jó játékokat csinál, csak kiadói nyomásra sokszor félkészen adják ki a játékaikat, de nem igazán tudok olyat mondani tõlük, mely rossz játék lett volna (ha a bugoktól eltekintünk).

Fallout New Vegas azért bõven veri az AP-t, ami szerintem is jól sikerült játék lett.

Nekem NWN2 is bejött.

IMYke2.0.0.0
Pedig csak a Wikipediába kellett volna beírnod.
Mindegy részemrõl a téma ennyi.

arty
Minek nézzek utána? Hogy ha Peter Jackson 21:9re forgatja a gyûrûk urát, moziban 21:9, akkor miért lesz otthon is 21:9-es (blurayrõl, dvdrõl) ? 😄

Azért, mert a rendezõ így forgatta. Ehez semmiféle terjesztési költségnek nincs köze. Jobb is hogy nem fejtetted ki... 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ugye észrevetted, hogy nem fejtem ki a dolgot. Azt hittem, veszed a fáradtságot és Te is utánanézel a neten.

arty
???

ha én leforgatok egy filmet, amiben a két szereplõ a 21:9 két szélén áll egymással szemben, akkor azt hogyan ülteted át 16:9-re? csonkolod a filmet???!!!

ennek semmi köze a terjesztési költségekhez, blurayre, dvdre mindenképp átkodolják a filmet, 16:9re csonkolni semmibe se kerül (egy pipa egy szoftverben, kb)

Forza.

IMYke2.0.0.0
A "szélesvászon" formátum (arányszám szinte tökmindegy) áterõltetése a TV/monitor piacra Hollywood érdeke volt .

arty
moziban, blurayen, dvdn is 21:9es képaránnyal jön ki minden, amit a rendezõ olyannak álmodot meg 😊

a 16:9 tévéformátum 😉 (nyilván tulzok....)

Forza.

zorrobomber
Jöhet! 😊

jarlaxxe
Hamar megöregszel. Egyébként valszeg valami szar folytatás, általában azt nyomják. Szerintem toronymagasan az Alpha Protocol volt a legjobb amit eddig letettek az asztalra.
A kigyó alapján sajnos nem azt fogják folytatni.

ZsZso
NWN 2 iPhone -ra? 😊

grebber
Hamarosan OBSIDIAN bejelentés!!!

Kíváncsian várom mi lesz ez!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem a forgatásról van szó - a terjesztésrõl.