Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha viszont mégis érdekel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy valaki a földön például leírja azt hogy egy kivetítõ, ami vászonra vetít megközelíti a képminõségét egy olyan készüléknek ami meg nem vászonra vetít, hanem háttérvilágítással egy felületen rajzolja ki a képet, az már durva, meg hogy szerinted nem látsz többet 16:10-16:9-ben....
Az már fergeteges, mert nem is kell sokat tenned, csak nekiugrasz egy PC-s játéknak és nézd meg 4:3 majd 16:9-be....
Oldalirányban kb 5-5cm-el többet látsz...de ha nem hiszed nyugodtan nézd meg.
ha nem tudod a pc-den kipróbálni, akkor itt van kis szemléltetõ: 4:3 <-> 16:9
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Guerilla amolyan GTA a Marson, az Armageddon már lineáris, de eszméletlen jó játékmenettel.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
A "tehát igazam van" kijelentésedet még megvárom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(eleve, nekik ennél szélesebb lenne az ideális, hiszen a filmek nagyrésze 2.35:1 és 1.85:1 ... tehát nem is értem, miért nyomtak volna egy számukra nem jó arányt)
Forza.
A csomagban szereplõ elemek:
Red Faction
Red Faction Guerrilla
Red Faction II
Red Faction: Armageddon Path to War DLC
Red FactionŸ: Armageddon™
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ami azt illeti, én az Obliviont azért tettem félre, mert az OOO mod, annyival RPG-sebb tartalmat ígért, hogy nekem az alapjáték játékmenete nem illett a képbe 😊
Csak lore friendly dolgok jöhetnek és azokból is csak és kizárólag a fejlesztõi minõségûek. Van például Skyrimhez 1 olyan fegyver mod, amitõl eldobtam az agyam! Olyan minõségû kardokat csinált a srác, hogy az valami hihetetlen. Ezt lehet fel is dobom majd Skyrimhez.
De például quest modokra még inkább finnyás vagyok. Ott annyira kiütközik, ha valamit egy modder csinált (tisztelet a kivételnek pl.: Nehrimék), hogy csak na.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ui.: Overhaul-okat se szeretem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- Vampire Bloodlines community fix
- Gothic 3 community fix
- Dark Souls community fix
- Morrowind Overhault
- Oblivion Overhault
És még sorolhatnám. Egyébként elég elolvasni a kommenteket.
[merlinw.org]
Csemegéztem az értelmesebb review-k között:
"Even having not played the unfinished version, I found that I could easily spot the excellent restored content, not from reading about it online, but instead by how much better some of it was over the original content. Camera work is a particular highlight; enjoy some of the dramatic, satisfying swings during momentuous moments, in addition to the obvious plot holes filled in by the mod.
There's really nothing bad to say about it. No bugs, no drop in quality. I can only say good things about this mod."
"You'll seldom see such dedication in a mod. Lots of work went into this and it shows. I've played earlier versions of a different "Restored Content Mod" and it was very broken and unfun. I've played roughly 14 hours of the game with this mod and I haven't had any issues at all."
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Te próbáltad már ezt a modot? Minõségi cucc?
Crysis Warhead giveaway - SG.HU csoport tagjainak
15.-én, szombaton 18:00-kor zárul.
Minél többen jelentkezzetek! MerlinW - kiteszed announcementbe is? 😊 Köszi!
Forza.
Én részemrõl imádom az Obsidian munkásságát! Minden játékukkal jól szórakoztam eddig.
2004 Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords
2006 Neverwinter Nights 2
2007 Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer
2008 Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir
2010 Alpha Protocol
2010 Fallout: New Vegas
2011 Dungeon Siege III
2013 South Park: The Stick of Truth
2013 Wasteland 2
TBD The Wheel of Time
Ezek közül semelyik sem rossz szerintem, talán a DS3 a leggyengébb, de azt mondják az sem rossz controllerrel (én egérrel próbáltam). Az utolsó 3 még nem jelent meg persze .
Nekem NWN2 is bejött.
Mindegy részemrõl a téma ennyi.
Azért, mert a rendezõ így forgatta. Ehez semmiféle terjesztési költségnek nincs köze. Jobb is hogy nem fejtetted ki... 😊
Forza.
ha én leforgatok egy filmet, amiben a két szereplõ a 21:9 két szélén áll egymással szemben, akkor azt hogyan ülteted át 16:9-re? csonkolod a filmet???!!!
ennek semmi köze a terjesztési költségekhez, blurayre, dvdre mindenképp átkodolják a filmet, 16:9re csonkolni semmibe se kerül (egy pipa egy szoftverben, kb)
Forza.
a 16:9 tévéformátum 😉 (nyilván tulzok....)
Forza.
A kigyó alapján sajnos nem azt fogják folytatni.