Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
+1... forgalmazunk 100 félét.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
annak nem a képarány az oka, hanem a béna felbontás (én cégesem is 1360x768 😞 )

Forza.

arty
"LED-es projót kell venni. Abban nem döglik olyan gyorsan az izzó."

a használhatók 2-3 millánál indulnak, az elérhetõek meg sötétben is kevés fényerõt tudnak (és/vagy használhatatlan a képük)

Forza.

arty
nem! hollywood jórészt 21:9-be forgat.

Forza.

arty
nincs mit ideologizálni azon, hogy horizontálisan 180 fokot látsz be, mig vertikálisan kevesebbet 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
A 16:9-es képarányt meg a Hollywood erõltette.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
persze, persze ...

efelejtetted irni, hogy ps2 szint!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Pandás WoW CE: tizennyócezeé...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
"2. projektor szar, nemtudom te láttál-e már projektort hogy milyen képe van."

lehet, hogy Te nem láttál? 😊 vagy csak valami prezentácios hulladékot, nappal?

vakus kép
nem vakus kép

(nem az enyémek, random találtam)

Forza.

Rapid81
A Tactical Enhancement Pack kuponnal 0.56€, ha érdekel.

Unlocks the Double-Barrel Shotgun, the Silenced Sniper Rifle, and 10,000 extra in-game credits for Deus Ex: Human Revolution.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Mondja már meg nekem valaki, hogy ha elfogyott a Quantum Conundrum, akkor miért nem veszik le az akciót? <#fejvakaras> Ma reggel meg akartam venni, erre Out of stock.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

benőmenő
legújabb szerzeményem: 2. witcher könyv
Most lesz is idõ olvasgatni, mert a netezésre szánt gépeknél ügyelek, és egy jó negyed óra alatt meg is nyílt a firefox <#zavart2>
Rapid81
A céges laptop 16:9-es. Semmire nem lehet használni. Egy weblapot nem lehet teljesen átlátni, csak a felét magasságban, széltében meg van 10-10 centi holttér. Marha hasznos, mondhatom.

Rapid81
Nem tudom, hogy te milyen projektort láttál, de ami nálam volt 5 éve, már az is simán hozta egy LCD monitor színvonalát.

LED-es projót kell venni. Abban nem döglik olyan gyorsan az izzó.

80-90ezerért sem TV-t vennék, mert annyi a rezsink + még 50k a hiteltörlesztõ.

"Mindegy akkor is közelebb van a látószöghöz, mint a 4:3....és többet látsz oldalirányban."

És akkor én beszélek hülyeséget. 😊 Amit te írtál meg a te véleményed, nem a valóság. 😛

DarkSector
Mindegy akkor is közelebb van a látószöghöz, mint a 4:3....és többet látsz oldalirányban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pedig marhajól néz ki a játék, érdemes maxra tenned a grafikát. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
3.

Ismereteim szerintem azért van 16:9 mert olcsóbb õket gyártani, de persze meg lehet ideologizálni 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil
Hát 1-2 nem tudom hogy került oda, pl. a Mcpixel egéz gáznak tünik, meg nem is hallottam rola még :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Teljesen egyetértek grafika alapján egyáltalán nem tünik nekem 2011-es játéknak, szerencsére annyira nem számit itt a grafika, bár a külsö tereket kicsit szebben is megcsinálhatták volna.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
~2 milláért lehet kapni ilyet. Mondjuk ez is fakó..

Egyébként 96-106 centis TV-ket már bõven lehet 100-150 alatt is kapni.

[merlinw.org]

DarkSector
KB semmiben nem értek egyet már sorry. 😛

1. 80-90 ezerért is kapsz tv-t.
2. projektor szar, nemtudom te láttál-e már projektort hogy milyen képe van.
3. miaz hogy monitorom is 4:3-as nem mozi ez....OMG nem mozi, a 16:10-16:9-es képarány nem a mozizás feeling miatt van meg hogy trendi legyél, hanme a játékokban a széles képarány a látáshoz hûen adja vissza a képet, kb...mert függ részben a fov-tól is. Vagyis többel látsz oldalirányban.
Az egy dolog hogy nem használsz ilyen kijelzõket, de amiket írtál nem éppen szalonképes. 😄

MerlinW
~160k-ért (450 font) lehet kapni 1080p-s projektorokat Hátrányuk, hogy sosem kapsz olyan képet, mint egy tv/monitoron, illetve, hogy a csereizzó általában szintén majdnem 100k bele. Magyarul nem éri meg.
A másik oldal, már 170k-ért lehet kapni 120 centis (47") TV-ket. A 60"-os 160cm-esek még valóban 600k felett vannak, de csak mert még újak. Mondjuk otthonra kell a fenének akkora TV/monitor😊

[merlinw.org]

Rapid81
Mert az is. Tudod, nem mindenkinek futja 150-300-500ezerért 120-150-180 centis hiperszuperledesprojektorosbazihamartönkremenõ TV-re. Ha lenne ennyi pénzem és nem tudnám mire költeni, akkor is inkább már projektort vennék. Egyébként a monitorom is 4:3-as. Nem mozi ez, hogy szélesvászon kelljen rá, hanem PC.

MerlinW
Nekem is van 75%-os Portal 2 kuponom, ha érdekel.

[merlinw.org]

DarkSector
Csak mert te a 31 centis kocka alakú valamit tv-nek hívod 2012-ben ....😄

DarkSector
Az lehet. 😄

Rapid81
Remélem, hogy ezt viccnek szántad és nem nézel ennyire hülyének. 😉

HappyHunter
Az lehet de attól még ocsmány a DE XD

Mondjuk azért unfair ezt így kijelenteni mert a Noire után mindegyik az 😄

Be happy. :) Running!

Rapid81
Mondja már meg valaki, hogy mi a frászért nem tûnnek el mostanában a megvásárolt játékok a Kívánságlistámról? Eddig ha rajta volt és megvettem, akkor automatikusan kikerült belõle, most meg ugyanúgy ott figyel benne a Deus Ex: HR.

DarkSector
Arcanimáció?Ez azért több gameplay-ben mint az LA noire, az LA noire egy nagyon kötött játékmenetû játék, nem lehet összehasonlítani a 2 játékot. 😄

HappyHunter
Ezek szerint...

Maga a játék egyelõre nagyon jónak tûnik, de erõsen ráférne egy LA Noire-féle arcanimáció 😄

Rapid81
A Tactical Enhancement Pack csak preorder-hez járt!

És valóban úgy tûnik, hogy 2féle AE van. Nekem az Explosive Mission Pack nélküli lett a GMG-rõl, de nem gond. Ennyiért akkor is megérte.

DarkSector
Nah tegyük tisztába a dolgokat....

Van 5 féle megvehetõ tartalom:

Deus Ex Human Revolution
Deus Ex Human Revolution Augmented Edition
Deus Ex Human Revolution Missing Link DLC
+
Deus Ex Human Revolution Explosive Mission DLC
Deus Ex Human Revolution Tactical Enhancement Pack DLC

A 2 alsó kisebb DLC.

*********************************************************************************************************************
És ezekután a 2 féle Augmented, vagy pedig ugyanaz csak nem írják le részletesen GMG-n hogy mik vannak benne:

GameStop:

"Special Edition:

The Explosive Mission Pack DLC
40-page Artbook
Bonus Behind-The-Scenes Videos
Motion Comic Book
Game soundtrack composed by Michael McCann"

GMG:

"This Augmented Edition contains:

Exclusive 40-page Artbook - Showcasing the concepts behind the world of 2027. Discover the origins of the design, the characters and the weapons of Deus Ex: Human Revolution
44-minute making-of chronicling the trials and tribulations of the Eidos-Montreal team
Motion comic based on the first issue of the DC Comics adaptation
Game soundtrack composed by Michael McCann
E3 Trailer and animated storyboard"

Ezt nem értem....
Vagyis vagy nem ugyanaz a 2 Augmented, vagy csak a leírás szar.
Valamint a Tactical pack EGYIKÉL sincs felírva!

Rapid81

Rapid81
Még mindig megvan a 75%-os Portal 2 kuponom. 14-én jár le. Ha kell valakinek, akkor jelentkezzen!

Rapid81
The first 10 titles coming to Steam from Greenlight are:
Black Mesa
Cry of Fear
Dream
Heroes & Generals
Kenshi
McPixel
No More Room in Hell
Project Zomboid
Routine
Towns

HappyHunter
Ja, akkor jó😊 Már azt hittem hogy valami átb*szás van folyamatban.

Meg van az Explosive verzió, abban a plusz küldetés sincs, csak az extra felszerelés.

Abban nem DLC van, hanem egy darab plusz küldetés, meg az extra felszerelés, nem?

Úgy tûnik hogy a Gamespot belerakott még egy plusz dolgot.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Érdekes a GMG-s Deus Ex HR AE-ben nincs semmilyen DLC....

"This Augmented Edition contains:

Exclusive 40-page Artbook - Showcasing the concepts behind the world of 2027. Discover the origins of the design, the characters and the weapons of Deus Ex: Human Revolution

44-minute making-of chronicling the trials and tribulations of the Eidos-Montreal team

Motion comic based on the first issue of the DC Comics adaptation

Game soundtrack composed by Michael McCann

E3 Trailer and animated storyboard"

davidka003
Guerilla nem rossz ha van az embernek megfelelõ gépe hozzá. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Akkor te simát vettél.

Honnan vetted? Mert én mondjuk Gamestop-ról vettem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sir Quno Jedi
Red Faction Guerilla, Armageddon + dlc bezsákolva.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

HappyHunter
Na ez igenjó, nekem nincs ott semmi :S

wantonly
HappyHunter
Jah, azt tudom, csak ezek a kódok tûntek furcsának, tényleg nem sokan csinálnak ilyet.
Szimpatikus oldal egyébként, remélem jól megy nekik.

ZsZso
Hát nem a mai Steam Daily Deal miatt fogok csõdbe jutni, az tuti! 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Én GreenmanGaming voucherrel találtam rá, be is jött. Itt csak így vásároltam, hát szerencsére most is volt aktív. Egyik legfrankóbb oldal egyébként. Néha ha rájuk jön ingyen játékolnak, aztán abból pénzt tudsz csinálni + a visszatrédelés funkció verhetetlen. Frucsa üzleti modell, fene tudja, hogy élnek meg 😊.