Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
egyébként nem mindenki programozo, nekem nagyon jol jön, h 16:9-re elfér akár két ablak egymás mellett 😉
Forza.
és amugy ha az emberek a 21:9-ért lennének oda, olyan tévét vennének - mert lehetett kapni! (bár nem volt olcsó)
vetítõhöz is létezik anamorf lencse, 21:9-es vászon, stb - ez sem igazán érdekli az embereket... (naja, ez is pénz...)
ha gazdag lennék, lenne moziszobám, tutira 21:9-re vetítenék (amikor csak tudok) !
Forza.
Amúgy a felbontás a lényeg 1280/960 vs 1680/1050 kicsit még többet is látok magasságban mint az átlag 4:3ban netezõk, programozók. Filmeknél meg sokszor még 16/9nél is keskenyebbek szóval a kis fekete csík fent lent nem zavar ;-)
Photoshop, Lightroom, Vegas, Illustrator, de még a PowerPoint is jobb így. A játékokról már nem is beszélve.
Amúgy meg ha annyira zavar a tágas elrendezés akkor ctrl+scroll és voilá 😄D
Be happy. :) Running!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nekem amúgy 10 éve egy 19 colos 4:3as van, amíg meg nem döglik ez is marad, de ettõl még nem fölösleges 10 centi van a monitor szélén. 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy abban, hogy egy programozási felület (esetemben Delphi 2007) kódjának alig látod 10 sorát, viszont széltében iszonyat mennyiségû holttér van. (emiatt most nem szedem elõ a laptopot, hogy kifotózzam).
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Itt kezdõdik a probléma, innentõl nem is olvastam tovább.
Érdekes ha egy tps játékban vagy fps-ben vagy autós játékban én pl látom abban a 10 centiben ha támadnak-elõznek, míg te 4:3-ban nem.
FPS játékokat játszva ez úgy jön majd le, hogy sokszor azért fogsz meghalni mert ott a 10 centiben éppen láttad volna hogy valaki elõtted van...
Sokan ezért. Részben ezért, és a FOV miatt (ami hasonlóan mûködik)...Csalóznak sokszor...hogy nézik a 4:3-as monitorral a 16:9-es gyerek killcam-ját és nah honnan láttad hogy ott voltam...háát a 10 centibõl látta...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem hagyjuk inkább, nézz meg egy boltban egy sima 720p-s tv-t, nem is kell 1080p-t és utána egy kivetítõt...
HA meg netán létezik ilyen megoldás, az milliós tétel lehet már csak azért is mert egy speciális felület kell hogy rávetítve szuper képet adjon...max sötétben...szóval bocs de kötve hiszem hogy igazad lenne...
És még1x mondom a milliós projektorból 360 fokban körberakom a szobám fullhd-s tv-kkel....
a 16:9-es dologgal TÖK szivatsz szerintem engem...annyira felidegesítesz hogy ha ez volt a cél akkor sikerült...
16:9 képzeld nem csak fim és játékban jó, hanem ha ki akarsz pakolni az asztalodra akkor sem mind1.
Nekem a 16:9-re 2 google chrome ablak elfér vagy amit akarsz egymás mellé, míg neked eléggé furán férne el, vagy ha egymásba belelógatnád...stb.
Hidd el a 4:3 az ultra régi és kinõtt dolog...ez nem azért van mert trendi a 16:9-es dolog...ha csak trnd lenne és sem venném, de gyakorlatban 1000 és 1 helyen sokkal jobb, praktikusabb, és kihasználhatóbb.
De küldtem neked képeket.
Nekem iszonyúan durva hogy van ember aki netezik meg játszik és egy ilyen burokban él. 😊
És még nekem mondod hogy a 4:3-as semmiben sem rosszabb vagy másabb mint a 16:9....hát ezt az egyet nem fogod elhitetni velem. D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lehet, hogy egy 24"-os ugyanolyan magas, mint egy 20"-os, csak fölöslegesen szélesebb. 😛
Elég könnyen megvezethetõek vagytok a PR-ral, hogy nektek ez kell, mert ami volt már elmúlt és már sz@r. XD Tipikus fogyasztói viselkedés. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként egy 24"-os 16:9-es monitor ugyanolyan magas, mint egy 20"-os 4:3-mas. Az áruk pedig kb ugyanannyi, sõt a 4:3 drágább, miután már nem igen gyártanak olyat. Vajon miért...?😊
[merlinw.org]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Only titles purchased in special promotions as outlined below are eligible for giftable extra copies"
[merlinw.org]
Azt mondtam, hogy a 16:9 használhatatlan, mert nincs képmagasság és például egy weblapból alig látsz valamit, miközben kétoldalt van 10-10 centi luft, aminek semmi értelme. Én programozó vagyok és míg 4:3-ban minden gyönyörûen elfér, átlátom a kódot, addig 16:9ben a kódból csak pár sort látok, de a sor vége után még van fél méter szabad hely, aminek szintén semmi értelme. Egy PC nem csupán játékra és filmnézésre való, ugye tisztában vagy vele?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hálisten nemsokára megjelenik! 😛

A hollywoodi gyártók és terjesztõk a 16:9 mellé tették le a voksukat. A HDTV szabvány mellé, ami Amerikában ***a szélesvásznú mozizás arányaihoz a legközelebb áll, és ami megközelítõleg olyan élményt nyújt mit a nagy termes elõadás***, de mégsem teljesen azt
Igen, megtehették volna, hogy 2:39:1-es arányt erõltetik a lejátszók és a TV-piacon, szembemenve az aktuális HDTV-piaccal.
Helyette, kapjuk a lejátszó és VGA által croppolt illetve átalakított képarányt, azaz a 16:9-re alakított képet, ami ***.
Sejtettem szinte mindig így van hogy ha egyesével teszed a kosárba szinte ugyanott vagy...😄
Lásd: Extra Copies
Amúgy így packban olcsóbb mint külön?
Csak akkor érdekelt volna ha netán visszaadja ami márá nekem megvan steam-en, mert ha megnyerhetném azokat (RF Guerilla + Armageddon) ezt a 2 játékot visszaadnám, mert ezek megvannak.
De ha ez nem válna szét, nem megyek bele, mert annyit nem ér a dolog.
De.
Hogy ez a 16:9 hogy termel nekik plusz lóvét ezt én sem értem....
Mert ha nem akkor én nem entrizek mert 2 játék megvan már.