Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
SZABOTÁZS!
w77d
ezek sem hallották még ezt a tényt hogy dögöljenek meg... sõt ezek sem... MI FOLYIK A VILÁGBAN ÁÁÁÁÁ

arty
a sötétítés valóban "gond", de ha egyszer pesten jársz és ráérsz.... szívesen látlak egy "bemutatóra" 😊 igen, vannak a vetítésnek betegségei, de a hatalmas kép nagyon sokmindenért kárpótol ...

Forza.

arty
vehetsz olyan monitort, ami elforgatható... így még több kód elfér, mint a 4:3-on 😛PP

egyébként nem mindenki programozo, nekem nagyon jol jön, h 16:9-re elfér akár két ablak egymás mellett 😉

Forza.

w77d
há bammeg nekem 1920x1200-ra van belõve a felbontás és punktum XXD nincs 1200 képpont magas 24-es? bammeg ezt nem tudták a gyárban, amikor legyártották az én T240HD-met :S

Botond
Pont alattad írja, hogy nincs 1200 képpont magas 24 colos 16:9, azért két percnél többet is várhattál volna, mire cáfolod. 😄😄😄
arty
Na, részben már értelek. Bár szerintem túlbecsülöd hollywood ráhatását a keleti gyártókra... 😊

és amugy ha az emberek a 21:9-ért lennének oda, olyan tévét vennének - mert lehetett kapni! (bár nem volt olcsó)
vetítõhöz is létezik anamorf lencse, 21:9-es vászon, stb - ez sem igazán érdekli az embereket... (naja, ez is pénz...)

ha gazdag lennék, lenne moziszobám, tutira 21:9-re vetítenék (amikor csak tudok) !

Forza.

tototto
Nekem 16:10 van, szerintem a legjobb 😊
Amúgy a felbontás a lényeg 1280/960 vs 1680/1050 kicsit még többet is látok magasságban mint az átlag 4:3ban netezõk, programozók. Filmeknél meg sokszor még 16/9nél is keskenyebbek szóval a kis fekete csík fent lent nem zavar ;-)

HappyHunter
Megnézted te a képet amit linkeltem? 😄

Photoshop, Lightroom, Vegas, Illustrator, de még a PowerPoint is jobb így. A játékokról már nem is beszélve.

Amúgy meg ha annyira zavar a tágas elrendezés akkor ctrl+scroll és voilá 😄D

Be happy. :) Running!

w77d
én egy 24-es Samsung-al boldog vagyok és komálom az 1920x1200-as felbontását...

Rapid81
Ez a 20"-os Samsung, amim most van 1600x1200ban dolgozik. Ezt egy 24"-os 16:9-es sem tudja hozni. Mármint a magasságot. A 24" és 27"-osak nagy átlagban (10-bõl 9x) 1920x1080 felbontást tudnak. Hirtelen most néztem 32"-osat, de az még rosszabb: 1366 x 768. Szóval nem tudják megadni ezt az igényt a 16:9-esek, hogy normális felbontásuk legyen.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Mármint, ha 16:9es vkinek a monitora, akkor nem fölösleges 10 centi van a szélén úgy értem. 😄
Botond
Ez nem 16:9 vs 4:3 kérdése, hanem felbontásé. Ha szélesvásznú laptopod/24 colos szélesvásznú monitorod 768 vagy 900 képpont magas felbontást tud, akkor nyilván jobb egy 15 colos 4:3-as is, ami viszi a 1280*1024et.

Nekem amúgy 10 éve egy 19 colos 4:3as van, amíg meg nem döglik ez is marad, de ettõl még nem fölösleges 10 centi van a monitor szélén. 😄
Zomil
kár ide hozni az sg-t..szeretem a forumját, de mint oldal nagyon elavult és béna...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Renjike
kicsit Alien beütése van 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

ollie
Nem lehet.

Totti5
Mi jónak kellene lennie? ilyen, ebbe nincs sem jó sem rossz. Amúgy meg mint az alant látható Sony Vegas és még fél millió program 16:9en nagyobb felületet nyújt ami = jobb. Ha van olyan program ami 4:3ra optimalizált akkor az olyan, max marad üres sáv oldalt, de nem rosszabb... 4:3 már most kihalóban van, a 16:9 ellen küzdeni olyan mint ahogy a közmondás szól😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Nem flamewar-t akarok indítani, de légyszi mondd el nekem, hogy mi jó abban, ha így nézel egy weblapot?

Vagy abban, hogy egy programozási felület (esetemben Delphi 2007) kódjának alig látod 10 sorát, viszont széltében iszonyat mennyiségû holttér van. (emiatt most nem szedem elõ a laptopot, hogy kifotózzam).

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

benőmenő
Ha ilyen igényeid vannak, akkor vegyél olyat, amit alapból elforgathatsz 90°-kal és probléma megoldva. Semmi baj nincs a széles vászonnal, sõt.
HappyHunter
Nekem mondjuk elég jól j˜ön az a "felesleges" 20 centi.

Rapid81
Soha ilyen problémám nem volt még játékban és hidd el, sokat szoktam játszani sokféle játékkal (kivéve RPG, mert az utálom).

Rapid81
Nem éle burokban és nem állt szándékomban felidegesíteni téged. 20 éve foglalkozom számítógépekkel és semmi, de semmi hasznát nem látom a szélesebb kijelzõknek. Mint írtam, a céges laptop 16:9-es és alig lehet használni még böngészésre is, mert 3 soronként görgetni kell, programozni meg fõleg használhatatlan, mert nem lehet átlátni a kódot. Értem én, hogy te ilyesmire nem használod a gépedet és így nem látod az érvelésem lényegét, ennyi.

DarkSector
"Minek a fölösleges 10-10 centi a monitor szélén, mikor az nincs használva semmire?"

Itt kezdõdik a probléma, innentõl nem is olvastam tovább.
Érdekes ha egy tps játékban vagy fps-ben vagy autós játékban én pl látom abban a 10 centiben ha támadnak-elõznek, míg te 4:3-ban nem.

FPS játékokat játszva ez úgy jön majd le, hogy sokszor azért fogsz meghalni mert ott a 10 centiben éppen láttad volna hogy valaki elõtted van...

Sokan ezért. Részben ezért, és a FOV miatt (ami hasonlóan mûködik)...Csalóznak sokszor...hogy nézik a 4:3-as monitorral a 16:9-es gyerek killcam-ját és nah honnan láttad hogy ott voltam...háát a 10 centibõl látta...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Normális minõségüt igen de nem olyan ami egy rendes tv-monitor közelébe érhet...ez gyakorlatilag képtelenség, mivel a tv vagy monitor kijelzõje nappal és mindenféle fényviszonyok mellett PIXEL pontossan és precízen mutatja a kristálytiszta képet és színeket...mutasson nekem valaki egy KIVETÍTÕT ami ezt tudja...már eleve a mechanika miatt képtelenség mert KIVETÍTÕ...

Szerintem hagyjuk inkább, nézz meg egy boltban egy sima 720p-s tv-t, nem is kell 1080p-t és utána egy kivetítõt...
HA meg netán létezik ilyen megoldás, az milliós tétel lehet már csak azért is mert egy speciális felület kell hogy rávetítve szuper képet adjon...max sötétben...szóval bocs de kötve hiszem hogy igazad lenne...

És még1x mondom a milliós projektorból 360 fokban körberakom a szobám fullhd-s tv-kkel....

a 16:9-es dologgal TÖK szivatsz szerintem engem...annyira felidegesítesz hogy ha ez volt a cél akkor sikerült...

16:9 képzeld nem csak fim és játékban jó, hanem ha ki akarsz pakolni az asztalodra akkor sem mind1.

Nekem a 16:9-re 2 google chrome ablak elfér vagy amit akarsz egymás mellé, míg neked eléggé furán férne el, vagy ha egymásba belelógatnád...stb.
Hidd el a 4:3 az ultra régi és kinõtt dolog...ez nem azért van mert trendi a 16:9-es dolog...ha csak trnd lenne és sem venném, de gyakorlatban 1000 és 1 helyen sokkal jobb, praktikusabb, és kihasználhatóbb.

De küldtem neked képeket.

Nekem iszonyúan durva hogy van ember aki netezik meg játszik és egy ilyen burokban él. 😊
És még nekem mondod hogy a 4:3-as semmiben sem rosszabb vagy másabb mint a 16:9....hát ezt az egyet nem fogod elhitetni velem. D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Minek a fölösleges 10-10 centi a monitor szélén, mikor az nincs használva semmire? Nem nyújt többet, csak filmnél és játéknál. Ez csak 2 felhasználási területe a PC egyébként százféle lehetõségének. Ami most van moncsim, az 5 éves. Egyszer már kellett a fénycsõ magasfeszültségû tápjában kondenzátorokat cserélnem, de még bírja és bírni is fogja még egyszer ennyi ideig, abban biztos vagyok.

Lehet, hogy egy 24"-os ugyanolyan magas, mint egy 20"-os, csak fölöslegesen szélesebb. 😛

Elég könnyen megvezethetõek vagytok a PR-ral, hogy nektek ez kell, mert ami volt már elmúlt és már sz@r. XD Tipikus fogyasztói viselkedés. 😊

Én még azzal élek sajnos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Ezt a hozzászólásodat elküldtem körlevélben a kollégáknak. Jól esett a hétközi kacagás, köszönjük😊

Egyébként egy 24"-os 16:9-es monitor ugyanolyan magas, mint egy 20"-os 4:3-mas. Az áruk pedig kb ugyanannyi, sõt a 4:3 drágább, miután már nem igen gyártanak olyat. Vajon miért...?😊

[merlinw.org]

artschi
pedig a Jóbarátokat nézni 4:3-ban a legjobb 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Totti5
4:3 képarányt soha többé ne lássak. Az a múlt. Retró.

MerlinW
"Extra copies are not given in most cases.
Only titles purchased in special promotions as outlined below are eligible for giftable extra copies"

[merlinw.org]

Rapid81
Ezek szerint te még nem láttál normális minõségû projektort. Ne gagyi, 5-6 éves lejárt sz@rokat nézegess. 😉

Azt mondtam, hogy a 16:9 használhatatlan, mert nincs képmagasság és például egy weblapból alig látsz valamit, miközben kétoldalt van 10-10 centi luft, aminek semmi értelme. Én programozó vagyok és míg 4:3-ban minden gyönyörûen elfér, átlátom a kódot, addig 16:9ben a kódból csak pár sort látok, de a sor vége után még van fél méter szabad hely, aminek szintén semmi értelme. Egy PC nem csupán játékra és filmnézésre való, ugye tisztában vagy vele?

ZsZso
Wow, csodás! Köszönjük szépen!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Vizionálom, ahogy a sok RE-rajongó fiú/férfi döbbenten látja a kiadványban a piros ruházatot... a "mások" persze örülnek neki 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Kicsit visszatérve a re6 collectoros kabátra. Szerintem ez semmi... Tudjátok mit kellett volna hozzá adni. Ada piros ruciját... NA AZ MÁR LENNE VALAMI 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Én is várom. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Kis film off:

Hálisten nemsokára megjelenik! 😛

IMYke2.0.0.0
Nem dühített fel - egyszerûen fáradt voltam egy flame-hez.

A hollywoodi gyártók és terjesztõk a 16:9 mellé tették le a voksukat. A HDTV szabvány mellé, ami Amerikában ***a szélesvásznú mozizás arányaihoz a legközelebb áll, és ami megközelítõleg olyan élményt nyújt mit a nagy termes elõadás***, de mégsem teljesen azt .
Igen, megtehették volna, hogy 2:39:1-es arányt erõltetik a lejátszók és a TV-piacon, szembemenve az aktuális HDTV-piaccal.
Helyette, kapjuk a lejátszó és VGA által croppolt illetve átalakított képarányt, azaz a 16:9-re alakított képet, ami ***.

IMYke2.0.0.0
Mega-giga-maxi respect! <#worship>

DarkSector
THX csak mert régen hallottam Dead Space 1+2-nél asszem hogy elveszett az ami már megvolt az illetõnek ezért voltam rá kíváncsi.

DarkSector
Vagyis akkor mindegy hogy veszed meg....😄
Sejtettem szinte mindig így van hogy ha egyesével teszed a kosárba szinte ugyanott vagy...😄

lalakov
Egyben van a tárolómban.
Packban 4 euró centtel drágább, mint külön összeadva.
wantonly
Ez nem úgy mûködik, hogy ilyen esetben azokból a játékokból ami már megvan, kapsz egy extra cserélhetõ példányt?

Lásd: Extra Copies
DarkSector
Hát szerintem csak ha a tárolódban külön trade ikonok vannak a játékokról, vagy ha már valaki vásárolt ilyet...
Amúgy így packban olcsóbb mint külön?

Csak akkor érdekelt volna ha netán visszaadja ami márá nekem megvan steam-en, mert ha megnyerhetném azokat (RF Guerilla + Armageddon) ezt a 2 játékot visszaadnám, mert ezek megvannak.
De ha ez nem válna szét, nem megyek bele, mert annyit nem ér a dolog.

HappyHunter
Hát hacsak nem több kódot adtak hozzá, akkor nem hinném.

DarkSector
Amivel forgatják a filmeket az sokkal szélesebb képarányú, ahogy írtad, az a vágatlan film elvileg, amit sajnos 16:9-ben is úgy látsz hogy van allul és fellül fekete csík.

De.
Hogy ez a 16:9 hogy termel nekik plusz lóvét ezt én sem értem....

lalakov
Nem tudom. Ki lehet ezt deríteni valahogyan?
Totti5
Feldühítetted😊, de amúgy amit írsz az értem, amit õ ír azt nem teljesen.

DarkSector
Szét lehet választani a játékokat?
Mert ha nem akkor én nem entrizek mert 2 játék megvan már.

DarkSector
Köménymag. szép gift.

lalakov
Ide is beszúrom: