Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hittem hírértékre gondolsz és nem stilisztikai dolgokat hozol elõ.

Hírértékben semmiben sem különbözik a magyar és a külföldi sajtó szerintem.

Ha már itt tartunk se a sg-s, se az ipon-os írást nem nevezném profinak, ezeket mégis linkeled idõnként (ezek szerint olvasod is...) Érdekes.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Én is, de most már PlayDome. Az ismertetõik elég korrektek.
Tinman
Ezek legalább 1x eltalálják, hogy mirõl van szó? Mintha közük nem lenne a témához...

Elkezdi azzal, hogy a beat em up címekben puszta ököllel versz mindenkit, majd példának bebaxa a Double Dragon-t, ahol kb. 30 féle fegyvert tudsz felvenni -.- Beat um up az, csak ezek egyáltalán nem zárják ki a fegyver vagy a környezeti elemek használatát.

Splatterhouse pedig = trash szar, 1 órát alig bírtam, szekrénybe hever félredobva.

Meg szidja, hogy sokat tölt, majd beböfögi, hogy NEM INSTALLÁLTA! Láma vagy hülye?

Érdekes, hogy amirõl beszél, hogy humoros, ösztönzõ, rétegjáték, lehúzta a külf. szaksajtó az a szintén ez idõtájt megjelenõ Shadows of the Damned-re igaz, ami ellenben tényleg elképesztõ õrület és poénhalom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ez eléggé hasonlít elsõ látásra a magyar fejlesztésû Van Helsing-re. Mit mondja, egyik sem nyûgözött le..

Zomil
én pcdome-ot olvastam régebben rendszeresen, elég szinvonalas, csak aztán átszoktam a külföldi oldalakra 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nem is tudtam, hogy van belõle fémdobozos verzió.
Az nem valami CE-kiadás lenne?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én csak a Free To Play mivolta miatt aggódom.
Ha ugyanazt az elvet követi majd, mint a hasonszõrûek, akkor nem lesz egész játék 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Skyrimbõl nekem steelbok kéne de az a duplája 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ez jó ezt beszerezzük majd!

IMYke2.0.0.0
Hoppá! a Skyrim ára is esett. A dobozos verzió már "csak" 7.000 Ft.
Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt.

Most már csak a déelcét kellene árusítaniuk.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Kikérheted magadnak - szíved joga - de, amikor olyan önjelölt újságírók által írt "cikkeket" olvasok, látok belinkelve, amikben több helyesírási és fogalmazási hiba van, mint egy lusta kisiskolás órai dolgozatában, akkor nem erõsödik meg a hitem a magyar online sajtóban.
Volt egy cikk, volt egy oldal, amiben a hun, gamer, vagy gamers vagy mittomén szerepelt.
Amolyan blogból kinõni akaró "online tesztoldal" vagy mi.

De! A Gémsár, és a Pécévarázsló oldalakon is találni néha olyat, hogy jaj-..

zorrobomber
Rock Paper Shotgun(only pc), és Eurogamer

wantonly
Nem rossz, szépen lement az ára. <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Diablo 3 - 9.990 Ft-ért - CDGalaxis
Tegnap még 12.990 Ft, csak szólok.

A normális magyar online sajtó csak fordítja a híreket, hozzá nem tesz külön kitalált információt. Szóval azért ne sarkítsunk már.

Ha meg pletyka szinten jelenik meg valami külföldön, azt meg vagy berakják vagy nem. Az már nem az õ saruk, ha valami utólag nem bizonyul igaznak.

A belsõ infók, meg a rajkodás tekintetében Grebberrel értek egyet, az már baj.

Egyszóval a normális magyar online gamer sajtó nevében én ezt így ahogy van ki kérem magamnak!!! Tök ugyanazok a hírek vannak mint bármely külföldi oldalon (azok is max átfogalmazzák a híreket aztán ennyi), így semmivel nem tudsz meg kevesebb infót, mintha egy külföldi oldalt olvasnál.

Én pl. a Hungamer-t tudom ajánlani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
otherworld.hu

pl.:
Splatterhouse teszt

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Nincs a magyar oldalakkal baj.Nem csinálnak mást hogy magyarul leirják amit a külföldi oldalak is.

A bajok ott kezdõdnek ami nekem sem tetszik ,amikor "rajnak" akarnak látszani. Hogy belsõ mondta és igen jön majd pc-re még idén és egyéb más túlkombinált baromságok.

IMYke2.0.0.0
Nem létezik olyan.
Az összes olyan magyar lapot felejtsd el, amiben a "hun" és/vagy a "gamer" szerepel például...

w77d
tudtok olyan online gamer sajtót, ami minimum egy normális szintet hoz? Tehát nem ilyen gamestar meg hasonló zagyvaságra vagyok kíváncsi...

davidka003
Ja és valahogy olyan élményt érzek, mint anno a GTA3-nál, van benne élet, látszik, hogy a fejlesztõk odatették magukat. GTA többi része annyira nem jött be.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Sok viszonteladó be sem merte vállalni a játék itthoni terjesztését.
Talán az õ PR-osaik is meglátták a bíborszínû mûbránert... vagy mit.

grebber
Már ott mellélõttek vele amikor nem adták ki magyar felirattal addig nem is kell!<#idiota>

IMYke2.0.0.0
S ezt már nyár elõtt is hangoztattuk 😊
A Saint's Row 3-al nem lehet mellélõni.

davidka003
Megjött a Saint's Row 3. Hát levagyok döbbenve. (Xbox 360)
Zene jó, kamerabeállítás meg annyira de annyira vagány. Szinkron jó, fõhõsök szimpatikusak. Megérte megvenni. 😄 Jó, hogy meggyõztem magam a vételre. 😊

ZsZso
Akkor jó! Nekem semmit sem mondanak ezek a címek.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Nekem már az 1920*1080 is kevés. 😞 Az 1600 képpont magasság már elfogadhatóbb lenne számomra, amikor Ableton-nal dolgozom.

IMYke2.0.0.0
Azt a 27-est is imádnám, a saját 27"-es csamcsung LCD-m helyett.
Ezek meg az über-mega-giga-kell kategória:
* Dell 30"-s Felbontás: 2560x1600, IPS (In-plane switching, képsíkváltó) technológia
* HP ZR30W Felbontás: 2560x1600. IPS.

grebber
A Chrome-ok és az Apox még telepités nélkül is megérnek 1,5 dollárt<#eljen>

ZsZso
Build a Bundle 3 (ne várjatok tõle sokat)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Mafia 2 4.99 euro/3,74 font (steam-es):
Gamersgate
Gamersgate UK

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

ZsZso
Ezeket a kuponokat általában annyit használod amennyit jól esik (amíg aktivak).

MerlinW
A jobb 27-es monitorok natív felbontása 2560 x 1440.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem 50 sor fér ki Delphi-ben.. (24" 16:9) Emellett kényelmesen elfér a toolbar és minden más. Sõt, most még kevésbé leszek megértve, de én 3db 24"-os 16:9-es monitort használok munkára. És még így sem mindig elég széles.

[merlinw.org]

HappyHunter
Öhm, a GMG-hez visszakanyarodva: berakom a kosárba a Borderlandset, 48dolcsi, -2 kreditbõl. Voucher kód mezõ automatikusan kitöltve a tegnapival, csak úgy hülyeségbõl benyomom, erre aszongya nekem 34 dollár.
Nézek nagyot, gyorsan befejezem a rendelést és tényleg annyi.

Ezek respawnolnak vagy mi? 😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
há ja ez jogos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
remélem tényleg annyit fizetek amennyit akarok, nem ugy mint ami mostanában divat, h most már mindenhol fix ár van...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Drága, de vannak piszkjók kicsit 50-60 körül ami korrekt 24"-os, ami szerintem elég, és kiváló képminõséget ad...amit projektorral 2097-ben fogsz látni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
én 2010-ben vettem... mondjuk akkor is keresgélni kellett, emlékszem akkor pesten 2 boltban volt csak 1-1 példány

Rapid81
Ez a Dell valami piszok drága. 😊
A T240HD-t meg 2009 óta nem lehet kapni. :_(

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Most látom hogy ilyen is volt 2010-ben...😄

tototto
nekem nem kell ennél vékonyabb, mindenre kényelmes, és nem annyira vékonyka mint 16:9

amúgy Rapid, ez egész sok sornak tûnik 😊 katt

benőmenő
Pl. ezért is jó még a "felesleges" szélesség.
erre kicsit szûk a 4:3
DarkSector
IndieGameStand (Humble Budle-hoz hasonló dolog), nemsokára indul!
Szeptember 26 elõtti regek kapnak ingyen Chester-t!

w77d
megyek is a hivatalba a Polgár Jenõhöz

DarkSector
Huh a dell monitorok piszokjók...

DarkSector
A füled a béna...😄

arty
Dell U2711

SQJ-nek (ide is jár) van ilyen, tudna mesélni 😄

Forza.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fpocok
16:10 béna.

Parasite Eve 2, best game EVER!