Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#schmoll2><#guluszem1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Olyannyira, hogy 400 ezret adtak el belõle világszerte. Megjelenéskor csupán 40 ezret értékesítettek a játékból.
Szégyen, mert egyáltalán nem rossz.

"Global Total as of 01st Sep 2012 (units): 0.40m"

[merlinw.org]

zorrobomber
#59886 - itt látod hogy egy 0.5€-s Greedet váltottam be és mellette volt 0.67€ kreditem. Lehet hogy igazad van, én csak annyit láttam hogy megjelent 2€-nyi kredit.

IMYke2.0.0.0
S ez nagyon nagy szomorúságot okoz nekem.
Az "Alice Madnes Returns" - szerintem! - remekül sikerült játék. Hasonló folytatásokat két pofára zabálnám.
Helyette kapjuk a Pay To Win kiadványokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Alice bukta lett... most hogy nincs pénz, jön a letölthetõ indie.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Egyszerû, vagy túl sokat nyomtál ingyenjátékokból vissza ekkor ha mínuszba lépsz a különbözetet megkapod kreditbe.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hol a francba osztogatják az UFO Afterlightot hogy ennyi van belõle steamgiftsen? Le van árazva valahol vagy mi?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ZsZso
Mind1, így is megvettem. Ezért most beáldoztam a Gobliiins Triology -m, de megérte.

2 EUR creditet megint nem kaptam. Szerencsére ez még nem tudta elrontani a kedvem 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

HappyHunter
Hát akkor ez megerõsíti az elméletemet. 😄

Be happy. :) Running!

tutituti
You've got the choice of big savings this weekend on hit THQ titles, including the THQ 5-Pack, giving you Metro 2033, Company of Heroes, Red Faction: Guerilla and more.
25% off code:

GMG25-1BW0K-K1A3G

ha kell még valakinek esetleg

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
én nem kaptam semmi bonuszt Deus ex-ért 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
A polipfegyver - az általam eddig megismert játékok közül - a legpoénosabb fegyver. Hosszú percekig röhögtem, kuncogtam a használatakor.
Pedig, rém egyszerû a koncepciója és a megvalósítása. Ellenben, ha érti az ember, amit mond, akkor garantált a röhögés. 😊

Rapid81
Nekem nagyon bejött az SR3, de kimaxoltam, aztán már nem mozgatott. 😊 A DLC-k még kitolnák az életét egy kicsit nálam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Ahha, köszi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
+1

Ja, és a többi DLC is jóság tud lenni a maximalistáknak. Meg a röhögni vágyóknak.

IMYke2.0.0.0
Én arra fogom, hogy még Alpha stációban van.
A F2P irányvonal aggaszt, de-kurvára.

HappyHunter
Sztem random, tegnapelõtt deus exhez kaptam, tegnap borderlands2-höz nem.

ZsZso
Arra én is kíváncsi lennék, mert ha standard járna hozzá, akkor egybõl zsákolnám az SR3 -at 😊. Most még vacillálok...

zorrobomber
kíváncsi lennék mi alapján szórja a bónusz kreditet gmg, mindenesetre ez így szerintem megérõs volt 😊

HappyHunter
Ha nagyon muszáj, én is ezt a kettõt mondanám, de szerintem nem éri meg.

Sir Quno Jedi
Egyértelmû:

- Trouble with Clones
- Gangstas in Space

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
A 3 történetes SR3 DLC-bõl csak 2-t tudok megvenni. Segítsetek, hogy melyik kettõt, pls. Én nem tudok dönteni 😊
- Trouble with Clones
- Gangstas in Space
- Genkibowl VII

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Ember, kihalt környezet, low poly modellek, satnya diablo utánzat SE. Afféle ingyéflesgammának elmenne, node retail címnek ez édeskevés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Bezzeg a DLC-k csak 60%-kal vannak leárazva. 😞 A Season Pass a kóddal is 4.2€, a Paypal-omon meg 3.9€ van. <#falbav>

zorrobomber
És vásárlás után még kaptam 2€ plusz kreditet is!!!

IMYke2.0.0.0
<#eljen> Jó vásár volt.

IMYke2.0.0.0
A mondatod elsõ részében lévõ jelzõ még változhat - a másodikban foglaltak módosulására, sajnos, minimális az esély. 😞

zorrobomber
jaja, big thx!

Sir Quno Jedi
Egyrészt ez ultravérgagyi, másrészt nyilván pénzlehúzás a cél, mint pl. a drakensang online esetében (és még tucatnyi gammát lehetne itt sorolni).

ZsZso
5.62 € a GMG25-1BW0K-K1A3G kóddal

SR3 7.49 euró:
GMG

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Az árnyékok kikapcsolásával a FullHD sem akadály. Persze, 30 FPS alatt produkál itt-ott, de fut.
1400-as és 1280-as felbontáson tép, mint az állat. És akkor már árnyékokat is tolhat az ember.

IMYke2.0.0.0
Nekem az SG-s arra elég, hogy felhívja a figyelmemet - utána elolvasom angol forrásból, ha kellõen érdekel a mögöttes.
Szívesebben olvasok magyarul, mint angolul.
Az Ipon-os hírekkel nem értem mi bajod. Ráadásul, ott az "Aprók nagyban" hírcsokrot még a "nagyok" is megirigyelhetnék.

IMYke2.0.0.0
Á, tényleg az volt az a "lap"...

HappyHunter
Nekem gyengébb gépen kifogástalanul fut pár effekt beáldozásával 1600szor valamennyi felbontáson.

Botrányosan sok egy DLC-ért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tototto
Imi, hasonló gépünk van ezért tõled kérdezném a SR3 milyen felbontásban és részletességben fut el a gépeden? Mert GTA4nek elég kevés volt a c2d+4850hd, ennél a játéknál hogy muzsikálna ez érdekelne? 😊

Jani21
CDG õszi katalógusában benne van 5990 Ft-os áron, de pontos megjelenési dátum nélkül.

ZsZso
Jól van, akkor nem csak nálam rúgta el párszor a pöttyöst...

Zomil
és még általában késik is vele 1hetet 😄
De a kedvencem amikor nem érti miröl van szo és totál félreforditja az eredeti angol cikket(persze forrást nem ir) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
+1

Igazi antitalentum, Velvet szint.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akkor ne..

Megyek írok egy cikket a Forzáról<#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
A Dark Souls teszjük azért is felesleges volt, mert az RPG, mint mûfaj nagyon távoll áll tõlük. Csávóka mondja is az egyik videójában, hogy nem a kedvenc mûfaja meg most találkozik elõször ilyen játékkal.
ZsZso
+1

Ez az Ötvös srác már évek óta akkora baromságokat ír, hogy reng tõle a ház.

Hát pedig ha bármi, akkor ez a 2 ír bõdületes baromságokat. Fõleg az SG-s kolléga tûnik ki ezen a téren.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Gémsáron kívül szinte bármit elolvasok hazai fronton... nem vészesek, de ezzel az Ádörwörlddel ki tudtok kergetni a világból. Az a baj, hogy nálam már a DaS kapcsán 9824km mélyre elásták magukat és nem azért mert nem tetszett nekik a játék kb. elsõ 1.5 órája, hanem azért mert egy komoly mélységeket rejtõ játékról 46x elmondták a videóba, hogy szar. Szvsz elsõre is mindenki megértette, és el is fogadnánk, ha ez érdemben ki lett volna fejtve, mivel ez nem történt meg ezért számomra õk, csak mókás kis trollocskák, akik néha inkább idegesítõen gügyék.

IMYke2.0.0.0
Magyar források közül bizony csak ezeket olvasgatom. A többit csak akkor, ha linkelik.

Állítólag szeptember 21-tõl indul a dobozos Dawnguard forgalmazás, valószínûsítem, hogy horror áron. 5000 Ft körüli árat tippelek, de lehet még keveset is mondtam.

Rapid81
Én a gamekapocs.hu-t ajánlottam volna kb 1 évvel ezelõtt, de azóta nem olvastam, aztán egy hete mondom szétnézek már rajta és eléggé leadták a színvonalat sajnos.

grebber
Skyrim Steelbook csak simán fémtok azt annyi szerintem más nem jár hozzá!

Next PC upgrade: 2022