Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Köszi! Be is húztam egyet. Amúgy már csak 6700+ kulcs van. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Ravaged béta kulcsok még van 6800+ db

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Én ezeket néztem belõle, amik érnek is valamit:
- Tiny and Big: Grandpa's Leftovers
- Star Prospector
- Sentinel 3: Homeworld
- Three Dead Zed

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Még a Steam nem, mert mint ahogy a srácok a fórumukon írták, egyelõre fogalmuk sincs, hogy mikor kerül fel a rá, mert még szerzõdést kell kötniük a Valve-val, meg mindenféle huzavona. Szóval egyelõre csak az oldalukról lesz letölthetõ.

A Xen rész meg majd késõbb jön, csak már nem akarták váratni a rajongókat.

ZsZso
IndieFort Bundle No 3 válogass Indie játékokat.

3 db - 3 EUR
6 db - 6 EUR
9 db - 8 EUR

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ma délután 5-kor le fog halni a steam... <#idiota>

Személy szerint az a rész engem nem érdekel így nem fog zavarni a hiánya 😄 Fõleg miután vártam rá 6 évet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

grebber
Én nem örülök ,mert nem bírtam ellenállni és lenyomott a függõség 😞
Karácsonykor szerintem hibernáltatom magam mert lesz ott költekezés bõven<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

wesker24
<#pias><#taps><#eljen><#worship>
grebber
Azért szórják a SR3-at ilyen olcsón mert hamarosan jön majd a GOTY.
De mivel leszarom a ruhákat meg stb ezért megvettem a SR3-at + a Season Pass-t 1900FT-ért!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
A Xen rész még nincs kész... az nagyon a vége. De azért kiadják, mert már sokan várják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
amúgy azt olvastam valahol, hogy nem a teljes half life 1 van feldolgozva, hanem csak valamelyik pályáig... errõl hallottatok?

wantonly
Én azért nem ennyire durván, de holnap este már én is tolni akarom. 😊

Kíváncsi vagyok amúgy milyen élmény lesz. Vajon visszaad majd valamit a régi hangulatból, amikor még elõször játszottuk, aztán számtalanszor újra meg újra elõvettük? Érdekes lesz az biztos. A HL mindig is különleges volt számomra. Azért azt picit sajnálom, hogy a Xen már nincs benne.
Rapid81
Holnap meló után 16:47-kor itt fogok csücsülni a gép elõtt és nyomogatni fogom az F5-öt, mind még pár százezer ember a Földön, hogy le tudjam szedni. 😊 Aztán remélem hamar beesik Steam-re is, ha már megszavaztuk és lesznek achievementek, meg gyorsan elérhetõ patch-ek is.

w77d
aztakurva 😄

Rapid81
Bizony... 😊

wantonly
Ingyen lesz. 😊
w77d
én is 😄 amúgy mennyibe fog kerülni várhatóan a cucc?

Rapid81
Még 18 óra. Már tûkön ülök, bakker. <#wow3>

Rapid81
Végre egy kreatív Indie Bundle.

Indiefort

wantonly
Azért ne csüggedjetek, majd legközelebb. Elõbb-utóbb mindenki nyer. 😊
Carlos
nekem sem

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Úgy látszik, hogy még ötbõl sem sikerült nyernem. 😊

MerlinW
Minimálisat, lévén 12 éves játékról van szó😊

[merlinw.org]

wantonly
Chime - Még 20 perc, last minute jelentkezéseket még elfogadunk. 😊
arty
segg a számból: megvettem 😄 köszi!

Forza.

És ettõl mekkorát ugrik a gépigény? Csak mert ugye nekem nincs éppen egy erõs vasam.

Egy kis OFF:
Letöltöttem a Deus Ex 3-at csak hogy megnézzem hogy megy a gépen. Hát az az igazság hogy gyakorlatilag laggol. Direkt megnéztem Fraps-el és nagyrészt 30 FPS szám fölött mozgott, de mégis így be-beakad játék ami ugye eléggé idegesítõ. Nem tudom mi a probléma. Ti esetleg tudjátok? Nincs rá valamilyen fix?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Rapid81
Ha valaki otthon van a Haiku-kban, akkor nagyobb az esélye, hogy nyerjen egy Borderlands 2-t. Én csak a Steamgifts-en jelentkeztem, mert fingom sincs a Haiku-k mibenlétérõl. 😊

MerlinW
Töltsd le hozzá ezeket:
HDTP mod
Deus Ex: New Vision mod

Ilyen lesz a játék:

[merlinw.org]

Rapid81
Én csak a Missing Link-et. Gondolkoztam az Explosive Mission Pack-on, de 1 küldetés + pár kütyü miatt annyira nem látom értelmét. Erre a hónapra már így is mocskosul túlköltekeztem magam. XD

Áh, megvettem még a Deus Ex elsõ részét is. Az mégiscsak egy alapmû.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ollie
Pedig a PayPal szerint a bankod utasította vissza a tranzakciót, úgy hogy a banknál nem mondtak igazat. A PayPal-nak nem érdeke visszautasítani, hiszen keres a tranzakción.

Na, akkor megveszem a Tactical Enhancement Pack-ot. Egyedül ez hiányzik. Köszi szépen, ha nem szólsz akkor észre sem veszem. 😊

Rapid81
Szerintem késõbb próbáld újra. Szívesen besegítenék, de gondolom betrade-elnél dolgokat, aztán olcsóbb lenne, mint simán a 25% kóddal.

Zomil
Worms Revolution 4-pack-ra keresnék embereket vagy ahova be tudok szálni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
A Steam-en a DLC-k olcsóbbak a Deus Ex: HR-hez, mint GMG-n a minap. Missing Link igencsak befigyel mindjárt. 😊

Tényleg, köszi 😊
Hát akkor arról lemaradtam :/

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Zomil
Off:
Expendables 2: Hát nem gondoltam volna, h jobbat fognak csinálni az elsö résznél, de ez nem semmi volt. Nagyon jo film lett, teli a régi akciohösökkel, rengeteg nagyon jo aranyköpés. Egyszerüen imádtam a filmet 9/10. Mindenkinek ajánlom aki csak kicsit is szerette/szereti a benne szereplö szinészeket. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Srácok nekem olyan gondom lenne hogy meg akarom venni a Saints row 3-at...de valamiért a GMG a 2 kártyámból egyiket sem fogadja el, pedig már vásároltam rajta....fedezet is van.

Felhívtam a bankomat és mondták hogy semmi gond nincs....

Ilyenkor mivan?

Az egyik karimnál ezt az üzenetet írja:
"We have been unable to complete your order, please contact your payment provider before trying again.

Thank you for visiting Green Man Gaming. "

Paypal-nál meg ezt:

"Your Payment Provider has not authorised your purchase. This may be because some banks (incorrectly) believe that Green Man Gaming is a gambling website. Please contact your bank to discuss your order. We are working with these banks to resolve this issue."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ez még tetszik is - hasonlít az eredeti Death Rally-re.
Real World Racing
* Immersive Environment: High resolution aerial photographic images, 3D Terrain Enhancements, and stunning ambient effects
* Accurate Simulation: Faithfully modeled car parameters and realistic physics simulation
* Career Mode & Online Multiplayer: Full-fledged career mode, Online multiplayer up to 16 players, and special challenges
* Push Your Experience To A New Level: 80 different cars, 50+ tracks in world-famous cities, Weather effects, and tons of unlockables

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Indie Gala VII -ben volt. Szerintem a Happy Hour alatt vásároltakat osztogatják most szét.

Kamuoldal, többször beégtek már. Ugyan utólag szokták frissíteni a hallucinációikat, de nem mindig, illetve ha nincs fontosabb adat, ott marad a hülyeség. Külön PC-re pedig ritkán vannak adatok (amiket átvehetnének, de ha vannak, akkor sem mindig használják fel), nem érdemes õket komolyan venni.

Szóval annyit mindenképp kérnék, hogy ne reklámozzuk õket azzal, hogy náluk lehet követni az eladási adatokat!
IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom. Az Alice MR a felénél még bele is húzott. Nekem, végig tudott újat mutatni.
S meg is tudott szívatni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Jó játék Alice, de nekem baromi unalmas volt, így abbahagytam a felénél mindkét részt.

[merlinw.org]

Totti5
Egy k nehéz rétegjáték. Alice meg egy olyan amit mindenkinek ismernie kel. Alapmû.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
VGA szerint 4,2 milliót adtak el a harmadik részbõl, ebbõl ~250 ezret PC-re.

[merlinw.org]

MerlinW
Dark Souls-ból (X + PS3) 1,7 milliót adtak el. Az sem olyan sok..

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én a VGA Chartz-nak a Saints Row 2-es és 3-as eladási statisztikája óta nem hiszek.

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy a Madness Returns is nehéz volt nekik? 😞

Totti5
Én is imádtam, akárcsak az elsõ részt, bár se nem 9 és se nem 8 pontos játék. Méltó folytatása lett és tartalmilag is masszív volt. Nem tudom hogy az elsõ rész mennyire volt sikeres, de felételezem mi rajongók tettük azzá, a tömeg meg azt is leszarta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW

[merlinw.org]