Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát én el tudom képzelni a Tomb-ot, mert nekem a kaland része érdekel, még magát lárát is lecserélhetnék egy majomra mert az sem hiányozna...

Nem te mondtad hanem a cikkben volt. 😊
Crysis 3-ban nem szexi hanem cool szerintem erõssen idomul a lopakodáshoz, inkább ez mint az unalmas hangtompítós ágyúk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
Borderlands 2 fanoknak, most kezdõdik
http://hu.twitch.tv/2K
IMYke2.0.0.0
Nem a pisztoly teszi a Tomb Raidert, de nélküle elképzelni eléggé kiábrándító.

Én nem mondtam, hogy az íj szexi - sõt, ellenkezõleg.
A Crysis 3-ban az íj meg egyenesen ciki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
A Tomb Raider 1-2-3 nekem is nagy kincs de közel sem a 2 pisztoly jelenti nekem a Tomb Raider-t...😄

Crysis 3-ban is sexy az íj? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
TR mint lövölde? dafuq? TR egy platform játék, fejtörõkkel... eredetileg persze.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a választ. <#wink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Kormánnyal igen!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HappyHunter
oké, ugrálni is kell.

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Ha fél tucatszor nem meséltem már el, akkor egyszer sem, hogy annak idején az elsõ 2 részt az egyemetista szobatársaimmal, felváltva játszottuk végig - sõt, 1 hétig egyetem felé sem szagoltam, esténként meg min. 3-an hajoltunk a 14"-es monitorhoz, amikor a camouflage textúrák között a meghúzandó kart kerestük, vagy amikor a labirintusszerû (illetve annak tetszõ) pályákon az irányt és a kinyíló ajtó hangjából megítélve annak helyét kerestük.
Vagy, amikor idõre csináltuk meg egy-egy szakaszát, hogy bizonyítsuk, ki a legjobb a témában...

Tomb Raider mint tucatlövölde? Dehogy.
Lõnek benne? Még szép. De inkább szól a feladványok megoldásáról, mint a lövöldözésrõl.

Totti5
Batman kiadásért bármit megadok! 😊

( + idén még amit bezsákolok az a Prométeusz meg a Feláldozhatóak 2 ha kijön )

Juj!! Vedd úgy, h most sok minden csúnyát mondtam.
Totti5
TR mint lövölde? az áll tõle a legtávolabb.

HappyHunter
Hát nemtudom, számomra az egyetlen értékelhetõ Lara játék a Guardian of Light volt. Többi csak egy közepes lövölde pár fejtörõvel.

Be happy. :) Running!

TBTPumpa
Avatar Blu-ray... A múltkor zsebeltem be 6000 Ft-ért az InterCom akciójának hála. Gyönyörû kiadás.
A következõ jelölt egy díszdobozos Batman trilógia lesz (Nolan féle trilógia).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Néztem a videóidat - konzol-kormányod is van, vagy kontrollerrel játszol?

IMYke2.0.0.0
Remélem, jövõ héten megint tudok ajánlani valamit - megint megyek Pécsre 😊

Totti5
Imy ajánlásával! Ennyiért Limited minõségû kiadás!

3 lemez! igényes csomagolás. Végre sikerült beszerezni😊

Tinman
Azért efelett ne lépjünk át csak úgy!

TR 1-2-3 egymás után? Maximum Respect!

4-ig jutottam anno + GoL is lement... pótolni kéne a többit :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Gondolkodni manapság már nem menõ..."

Szomorú is vagyok miatta. S milyen szomorúak lehetnek azok - élükön Tinman -, akik valóban sok-sok-sok régi játékot játszottak végig annak idején, nagy örömmel és lelkesedéssel.
Valóban gyártósoron jönnek a játékok, és nehéz gyöngyszemre lelni.

TBTPumpa
Túl sokat vársz el egy NextGen játéktól! <#idiota>
A mai tizenéves korosztálynak elsõsorban készülõ játékok már nem ilyen bonyolultak.
Íme a sztori: Lara egy ismeretlen szigeten van. Mész Larával felfedezni a szigetet - átvezetõk hada következik. Farkasok támadnak rád, lelövöd õket - átvezetõ. Megtalálod ismerõsöd, akit épp a szemed láttára rabolnak el - átvezetõ. Megkeresed és megölöd a rablókat - átvezetõ.
Larát épp meg akarják erõszakolni egy átvezetõvideóban. Ekkor öl elõször és szerez pisztolyt - átvezetõ.
Kerestek egy hajót a kimenekített baráttal, amivel elhagyhatjátok a szigetet - átvezetõ. Elindul a hajó és jön a stáblista.

Köszönjük, hogy megvásároltad és végigjátszottad ezt a régóta készülõ Tomb Raider játékot!
Folytatás 5 év múlva... Nem kell itt olyan bonyolult dolgokra gondolni.
Fejtörõk? Logikai feladványok? Ugyanmár! Gondolkodni manapság már nem menõ...

IMYke2.0.0.0
Miért kellene "unlimited clips"-nek lennie benne?!
Simán elképzelhetõ lenne , hogy talál két pisztolyt - és a fejlesztõk helyében én ráadásul úgy csinálnám meg, hogy nem is egyszerre lel rá.
Mekkora adrenalin bomba lenne, amikor a 2. megtalálásakor a klasszikus módon kezdené el használni a fegyvereket!

A játék alapvetõ nehézsége például a lõszer keresés is lehetne, és amikor nem talál, akkor a fegyver alternatív módon használata mellett jöhetnének a többi fegyverek: íj(ak), dárdák, kövek, stb.

tototto
Új Indieroyal csomag katt

TBTPumpa
Akkor a Brave miatt (Merida, a bátor WTF?). Abban csak íjászat van idétlen Disney (illetve mostmár Pixar) módra.

De szerintem is szexibb az íjjal a csaj. És a történet szempontjából is reálisabb. Most hogy nézne ki: Lara egy ismeretlen és Isten hátamögötti szigeten van és kapásból talál 2 pisztolyt, ami meg van töltve és soha sem fogy ki... Ez még Chuck Norris ellen is ütõs lenne! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Érdekes ezt olvasni egy olyan játék-sorozattal kapcsolatban, ami igazán népszerûvé tette a stílust...
Elhiszem, hogy kell az "újdonság" - de minek olyan alapvetõ dolgot megváltoztatni, ami gyakorlatilag a sorozat egyik névjegye?!
Lara elmúlt évekbeli "megújítás-hullámai" amúgy is viszolygásra adnak okot a sorozatot az elsõ részekkel megkedvelõk számára - s akkor jön egy olyan döntés, és egy olyan kommüniké, ami még inkább felkorbácsolja egy rajongó idegeit - még hogy azért szexi mert hunger games, meg avengers... (direkt kicsivel)...

fery02
Larára ráfért a ráncfelvarrás. Én nem bánom az íjat sem, hihetõbb egy ilyen fegyver kezdésnek partra vetett túlélõként, mint a pisztolyok.

Mondom ezt hatalmas TR rajongóként (most nyáron játszottam végig újra a legelsõ 3 részt, immár GOG-os verzióban, de elkezdtem azóta a 4. részt is, majd utána jöhet az 5. 😊)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
De ha nem lenne én csak örülnék.
Lenne íj meg lándzsa meg ilyenek sokkal izgibb lenne.

TBTPumpa
Lesz benne pisztoly is, nem csak íj. Gameplay-ben már láthattuk. Csak az nem biztos, hogy ez a két pisztolyos kombó is visszatér, bár még csak a játék 15%-át láttuk.
Nehéz a várakozás, addig még az õsz és a tél is elvonul mire az új Tomb Raider kapható lesz...

DarkSector
furcsán látod, én örülök hogy a régi lara-nak annyi.
ha lövöldözés kell arra van 1000 másik tps...😄

IMYke2.0.0.0
A 2014 egy optimista becslés a játék végleges megjelenésének bejelentésére 😊
Ha mindent meg akarnak és tudnak csinálni, akkor - szerintem! - 2014 év végén megtudhatjuk, hogy 2015 elsõ, vagy második üzleti negyedévében jelenik meg a játék 😊

Jah, h 2014? Azt nem tudtam 😄. Valahogy elkerülte a figyelmemet 😄
IMYke2.0.0.0
<#buck> - Az a baj, hogy 2014 messze van :=(

Már majdnem belinkeltem, amikor megláttam a hozzászólásod 😊
Nagyon zseniális ötlet ez a kickstarter. Öööö és várom a játékot, meg minden.

Az a kártya még ma is mindennel max beállításokkal megbírkózik, csak szólok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"Csak" 2 hónappal csúsztatnak azért, mert befostak attól, hogy nem lesznek nyereségeik egy feldolgozással... Érthetõ.
Csak - az õ szempontjukból - az a baj, hogy õsszel és télen még erõsebb címek jönnek!

MerlinW
Nagyon. Talán már ~30-40k-ért kapsz 6850/6870-et, amivel el leszel egy ideig.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem a 4 GB kevés - a RAM-ok ára alacsony. Így sokkal jobban megéri most megvenni a sokat, mint késõbb.

TBTPumpa
Alaplap és Proci jó lesz, de én mindenképp 8GB memót javasolnék. Az a 4 GB már kezd kevés lenni...

IMYke2.0.0.0
Az 5770-es a HD4870-es felújított verziója volt anno.
Compare

zorrobomber
Persze, de ez még tõlük is elég erõs.
BTW, gép ügyben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen ajánlást kaptam:
LAP: ASUS P8B75-M LX ~16k
(vagy ASUS P8B75-V (Virtuval), vagy ASRock B75 Pro3 ~19k)
CPU: INTEL Core i5-3450 3.10GHz 1155 BOX ~47k
RAM: KINGMAX 4096MB DDR3 1600MHz ~5,5k
(vagy KINGSTON 8GB DDR3 1600MHz CL10 KHX1600C10D3B1/8G ~11k)
Összesen: ~68,5k (~77k)
Hihetõnek tûnik hogy ez már meghajtaná a Radeon 5770-t. Mennyire számít elavultnak amúgy ez a videokártya?

Rapid81
Electronic Arts. Mit vársz?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Ugyanígy vagyok vele én is.

IMYke2.0.0.0
Köszi!
Ehh, rohadjanak meg - ~3x többe fáj nekünk, mint máshol. Nem veszem meg, csak azért sem!

zorrobomber
steam-en
Ránk a középsõ összeg vonatkozik...

ollie
A GamersGate-en már le lehet kérni az elõrendelt Borderlands 2 kulcsot. Be is regelmet Steam-re, ott meg már lehet preloadolni (el is kezdtem).

IMYke2.0.0.0
Hol-hol-hol? 😊

zorrobomber
huh, ez most kicsit sokkolt!!
Alice: Madness Returns – £3.74/€12.49/$4.99

arty
köszi!!

Forza.

ollie
Adtam is nekik 20 dolcsit.

Na tényleg nem értem. GMG-n akkor most hol írja ezeket a kódokat? 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R