Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Pedig egy gémernek illene azt a filmet értékelnie...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Én a Gyûrû Kúra elsõ részének elsõ 10 percét néztem meg, amikor adták a TV-ben. Aztán az elkapcsolás faktor befigyelt. Annak a filmnek semmi értelme.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
+3 óra dögunalom 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Miért mondod? Csak egy laza 11 óra a 3 rész rendezõi változatának hossza...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És még számos apró dolog maradt ki! Kedvencem, amikor Vasudvardban Pippin-ék felfedezik az éléskamrát. Emellett számos apróbb és nagyobb jelenet maradt ki. Én legalább olyan élvezettel néztem végig, mint amikor elõször láttam a filmeket.

Pedig amikor elõször megjelent moziban, csak annyit mondtam, hogy mi ez a hülyeség. Aztán megnéztem és rájöttem, hogy ez zseniális.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zongorázni? Sportosabbak a maratont is lefutnák a különbség alatt.
davidka003
Persze. A simában nincs benne Szauron szája pedig kurva nagy arc.
Vagy például a simában nem mutatják, hogy Szarumánnal mi történik valójában és ki árulja el.

Mouth of Sauron

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem tudom, hogy milyen lesz az új játék, de ha a platformingot és a puzzle-öket nem spórolják ki (nem mintha optimista lennék), akkor még nem biztos hogy két szék között a pad alá esik.

Az íj szerintem tökéletesen illene a képbe, csak mostanában már minden játékba kötelezõ betenni, és emiatt túl trendynek hat. A kebelméreten és az életkoron való lovaglásnak pedig semmi értelmét nem látom. Mondjuk én fõleg azért nem, mert a régi karakterdesignt kifejezetten gáznak tartottam, de egyébként sem hiszem, hogy ez felülírja a játék lényegét. Max Payne konkrétan arcot cserélt a második részre, ez elég hülyén is hatott, a játék mégis zseniális lett, lekörözte az elõdöt.
Rapid81
Nem kell azonosulni a fõszereplõvel, de én személy szerint szívesebben nézek egy nõi hátsót órákon keresztül. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Jó magyarosan: maxi-riszpekt <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elõször láttam a Gyûrûk ura trilógiát normál verzióban, majd megnéztem a rendezõi verziót és zongorázni lehet a különbséget. A Rendezõi sokkal több, sokkal jobb!

IMYke2.0.0.0
Senki sem kéri, hogy hirtelen nõvé váljunk, amikor egy nõi fõszereplõt kell ill. lehet irányítani. <#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Korántsem minden filmnél jobb a bõvített változat, némelyiknél kifejezetten a mozis után éri meg megnézni, tartva a megjelenési sorrendiséget.

Azzal pedig kár védeni egy filmet, hogy a moziban szar volt, de majd BD-n! Vannak ritka esetek, amikor tényleg a teljes verziónak van csak létjogosultsága (már filmeknél is ezek a DLC-k...), de azoknál már csak ezért is elrettentésképp is érdemes lehet megnézni a hentesbárddal megcsonkított verziót.
arty
Nembaj, elcseszett két órát egy filmre ami nem tetszett neki. Meg is kapta a büntit egyben 😄

Forza.

arty
"a nõi fõszereplõket...mert nem tudok azonosulni a személyével,"

mondjuk ez +1

Forza.

arty
nem kell a vérfrissítés.

csináljanak túlélõs játékot, amiben egy kismellû íjász csaj küzd az ellenfelekkel, mondjuk Kate Hawks címmel. ha jó lesz megveszem. de mi értelme ostoba címadással kihozni egy játékot, aminek zéró köze van a hasonló címû elõdökhöz?

semmi. várom az elsõ autóversenyt Tomb Raider címmel. elvégre mindegy a tartalom, a név számít?

Forza.

Totti5
Ráadásul tudtommal valami szar minõségû DVDrip van csak kint. Ezt minimum 720pben kell nézni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
ha eddig vártál, nézhetted volna az extendedet pár hét mulva... <#falbav>

Forza.

ZsZso
Grat. Ezek nálam tipikusan olyan dolgok, amire nem költenék pénzt, azaz tökéletes ajándékok 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Gratulálok 😊 - S legalább passzolnak is egymáshoz. <#nyes>

Rapid81
Wow. Megnyertem a második dolgomat Steamgifts-en. Az elsõ egy Just Cause 2 Bull's Eye Assault Rifle volt. Most a második pedig egy Just Cause 2 Agency Hovercraft. XD <#idiota>

fery02
Hálás köszönet!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Van "The Hut" 10%-os - mindenre, tehát ruházatra is beváltható - kódom, akit érdekel, kérem, jelezze!

wantonly
Igen. Pedig érdemes utána mindent bejárni. 😊
Rapid81
A Resonance Cascade után? Én utána nem mentem vissza az étkezõbe. 😊

wantonly
Nálam is benne volt a mikróban (az étkezõben az elején), be is lehetett kapcsolni és megsütni. 😊

Nem vagyok benne teljesen biztos, de az talán az eredetiben is így volt.
IMYke2.0.0.0
Milyen szép is lesz, amikor a MOD-hoz jönnek majd rajongói HD MOD-ok... <#ravasz1>

Rapid81
User-ek által feltöltött Black Mesa képlopatok Steam-en. Szétröhögtem az agyam némelyiken. XD De azt akkor sem értem, hogy hogyan rakták bele a headcrab-et a mikróba.

Rapid81

fery02
Tudsz nekem linket adni? 😄
Mert akármit csinálok, gépelek, mindenképpen az új felületre irányít át, ahol az aktuálisan játszott játékaimhoz csekély számú téma létezik csak.

Tinman
<#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Konkrétan az az indok, hogy még sok bug van benne.

ZsZso
Nekem nem gyere be, pedig (vagy éppen azért) hatalmas nagy OST rajongó vagyok. Lehet ez csak a Hans Zimmerhez szokott fülemnek smafu - bár nem fair egy Istent (HZ) egy "zsenihez" hasonlítani. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Szerintem optimalizálni akarnak az új ios-ra, ami szintén a jövõ héten jön ki, meg talán érdemes lenne elgondolkozniuk, hogy ne csak ipadon menjen, hanem az új iphoneon is. Ezzel csak bíztatom magam, mert múlt héten vettem emiatt a játék miatt ipadot. 😊
TBTPumpa
Bioware pontokat tudtok olcsón? <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Vagyis hogy érthetõbb legyen amirõl írsz hogy elnyomogatom a párbeszédeket, egyrészt semmi párhuzam nincs a között hogy milyen karakter stílus tetszik, meg a másik hogy a nagy eltérés az hogy a Tomb Raider érdekel....míg a D2 nem....a D2-vel csak játszom amíg nincs más ennyi...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Amit írsz semmi köze ehhez, azoknál a játékoknál amiknél a duma nem érdekel, pláne hogy nem is értem mit beszélnek (alap tudásom van angolból), naná hogy a számomra teljességgel úgy sem érthetõ szövegeket unalmasnak vélve elnyomogatom...

Játék és játék közt eltérés van...a Tomb Raider-ben ha figyeltál volna olvashatod még most is hogy maga a kaland része érdekelt, ahogy a Darksiders 2 ben sem az akció, hiszen pont az elõbb írtam hogy a pisztoly nekem nem kell...de ugye hiába írom ha nem veszitek figyelembe...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aki elpörgeti egy játékban az átvezetõ videókat és beszélgetéseket, attól ne is várj mást.

Neki az akció a fontos, a többi mellékes. De még szerencse, hogy különbözõek vagyunk.

DarkSector
Ne is legyen...😄
Had legyen már saját véleményem...tudom neked a gyûrük ura meg lara a pisztolyokkal nagy dolog de hidd el van akit nem érdekel.

UUUUTTTÁÁÁÁLLLOOOMMM a nõi fõszereplõket...mert nem tudok azonosulni a személyével, talán 1-2 kivétel van...de ritka...
Ezt írtam 1-2x...egyedül a Resident Evil régi réészeiben mert az már közelebb áll a stílushoz amit komálok, de persze az más volt mert 2 karakter volt nem csak Jill, Claire vagy akákmelyik másik.
Illetve ez igaz még az Alone in The Dark 4-re is.

DarkSector
Nem...sem a fegyver sem lara, csak maga a kaland volt nekem ami fontos volt a tomb raider-ben.
csak az elsõ 3 részben.

IMYke2.0.0.0
Szavam sincs már...

HappyHunter
Csak egy pár hatalmas...pisztoly<#idiota>

Be happy. :) Running!

DarkSector
Ez a saját véleményem, nekem lara nem karakter...

Tudom, hogy irdatlan nagy off, de ezt meg kell hallgatnotok!!!

Átszellemültem tõle teljesen: Torclight 2 main theme

Jani21
Létezik a régi fórum is és ameddig aktív, nem akarja megszüntetni a Valve. Ezt a fórumon is megerõsítették.

fery02
Alapból nagyon megbocsájtó vagyok, meg alkalmazkodó...én nem látok semmi komolyabb kivetni valót a mostani túlélõsebb, realisztikusabb TR felállásban.
Kell a vérfrissítés, simán kisülhet ebbõl még jó játék is (talán még a nevéhez is hû marad 😊).

Az mondjuk nekem is furcsán hat, hogy tulajdonképp kapunk egy új csajt, aki talán még fegyvert sem sütött el életében sem, ráadásul utálja a síremlékeket (<#idiota>), de ezek ellenére nagyon kíváncsi vagyok rá és szerintem nem fogok csalódni.

Mindenkitõl: jól látom Steam-en, hogy gyakorlatilag megszûnt a klasszikus, megszokott fórum felület, helyére pedig bekerült ez az új Közösségi Discussions felület? <#fejvakaras>

Rapid81
Elég gyengére sikerült, mint mindig.

IMYke2.0.0.0
Lassan már listát kell vezetnem a "kiszólásaidról" 😊))

"magát lárát is lecserélhetnék egy majomra mert az sem hiányozna..."

<#zavart2><#falbav><#wow1><#gun>

MerlinW
Tegnap néztem meg Prométeusz-t, ritka gyenge alkotás...

[merlinw.org]