Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az íj maradjon meg az éhezõknek, vagy a sasszemû szuperhõsöknek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy tényleg szexibb, mintha még mindig azzal a két darab kifogyhatatlanlõszeres pisztollyal szaladgálna. És reálisabb is.
Meglátjuk mi lesz belõle. Kár, hogy március még odébb van.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
most vagy az ipon forditott félre, vagy a nyilatkozó egy degenerált majom-manager. (igen Micsu, belátom a kiadók tényleg rosszak 😄 pontosabban a manágereik... )
Forza.
másrészt nem értem, ha nincs pénz a zsebében (kaja a gyomrában), mitõl lesz elõrébb a fejlesztõ a kickstarterrel?
Forza.
ipon]/url]
Értem. Aha.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
itt nincs visszaút, így ez kockázatosabb!
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Én nem rendelek láttatlanban csak nagyon ritkán. Kickstarterbe egyrészt ezért nem másrészt meg még messze van a megjelenés, harmadrészt, mert 20 dolcsi jelenleg nekem amúgy is nagy összeg lenne (akkor inkább már monitort veszek!)
De az tény, hogy biztosan lesznek vesztesek, de aki preorder-t vesz az ezzel számol.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
biztosan lesznek vesztesek... és akár Te is lehetsz vagy ratgab vagy én... 😊
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Így nem lóg a fejlesztõ nyakán a kiadó, és tényleg olyan játékot tudnak csinálni, amit a játékosok akarnak.
Win-win szituáció: A játékos elõre kifizeti a vételárat (nyomott áron kapja a teljes játékot), így tényleg minõséget kaphat (mivel az õ igénye szerint készül a játék), ráadásul a fejlesztõnek megvan a pénze és az extra eladott példányokon már csak a profit van.
Amúgy mikor jelenik meg az elsõ kickstarteres játék? Wasteland 2 volt ugye?
Anyátokat.
"LEGO City: Undercover"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Chris Avellone, Tim Cain és Josh Sawyer lerántotta a leplet a Project Enternity-rõl, mely nem mást, mint egy izometrikus nézetû szerepjátékot takar, a régi kedvenceink nyomán. Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment... ha ezek a játékok jelentettek nektek valamit, akkor tessék szépen beletolni az utolsó filléreteket is, mert valami olyan van készülõben, amit manapság semmilyen kiadó nem merne bevállalni. Valami olyan, ami egy egész videojáték generáció szellemi tápanyaga volt anno."
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nekem a Season Pass-os van meg, és emiatt a játék miatt jövõ héten be is vállalom a Windows 7 telepítést 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Sokat dolgoztak ezen. Nem hiába volt 7+ év a fejlesztés.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Azt hittem, hogy nem tudod, hogy nekem eléggé faramuci a helyzetem, és néha 100 MB letöltése is fizikai ellenérzést vált ki belõlem, a "tempó" miatt (a saját net kényelme rohadtul hiányzik).
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amugy osszesegeben, grafika, fizika, hangulat nalam a maxon van. Nagyon at jon mikor verben totyogo tarat toltok be stb. 😊 Nagyon jol meg csinaltak a sracok, eredi hu lett de azert sok ben az apro ujdonsag is. A modelek a hl2-es, de a skin rajtuk sokkal durvabb horrorb.