Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider / Lara Croft rajongóként: két pisztoly = Lara; Lara = két pisztoly.

Az íj maradjon meg az éhezõknek, vagy a sasszemû szuperhõsöknek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Én hiszek nekik, csak a gépfegyver nem! <#idiota>

Amúgy tényleg szexibb, mintha még mindig azzal a két darab kifogyhatatlanlõszeres pisztollyal szaladgálna. És reálisabb is.
Meglátjuk mi lesz belõle. Kár, hogy március még odébb van.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tototto
Ehhez kapcsolódva 2€ a Metro 2033 a GMG-en, a korábbi voucher-ek amik már szerepeltek itt is élnek, úgy még olcsóbb.

arty
érdekes, hogy a ló nem fért bele, de a motor (egy elõzõ részben) igen? én egy percig nem vártam, hogy ettõl sandbox legyen 😄

most vagy az ipon forditott félre, vagy a nyilatkozó egy degenerált majom-manager. (igen Micsu, belátom a kiadók tényleg rosszak 😄 pontosabban a manágereik... )

Forza.

arty
akkor az apple dokkolós témában miért sírnak annyian? (nem nagyon jönnek a refundok)

másrészt nem értem, ha nincs pénz a zsebében (kaja a gyomrában), mitõl lesz elõrébb a fejlesztõ a kickstarterrel?

Forza.

IMYke2.0.0.0
"Stewart magyarázatot adott arra is, miért pont íjat használ Lara, a magyarázat pedig igen egyszerû volt: szerintük az íj most divatos és szexi, elvégre ezt látjuk a Hunger Gamesben és a The Avengersben is."
ipon]/url]

Értem. Aha.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Visszautalja a rendszer. Mint a kupon oldalak (bonusz brigád, stb), ha nem teljesülnek a feltételek. A kickstarter-es fejlesztõk nem kapják meg a pénzünket amíg nincs kész a játékuk, saját pénzbõl dolgoznak. Ez amolyan kockázatmentes befektetés számukra.

[merlinw.org]

arty
ratgab: passz 😊

merlinw: és ki adja vissza?

Forza.

MerlinW
Ha nem készül el egy kickstarter játék, visszakapod a pénzedet. Ha nem olyan lesz, mint amire számítottál, nos, akkor úgy jártál😊

[merlinw.org]

Digitális preorder-t nem tudod lemondani! Steamen például nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
preordert lemondhatod, plána ha jön egy demo két héttel megjelenés elõtt + ha a fejlesztõ becsõdöl, akkor sem vonják le a pénzt a számládról...

itt nincs visszaút, így ez kockázatosabb!

Forza.

Obsidian esetén szerintem tuti lesz megjelenés is, hogy milyen lesz a játék azt meg majd meglátjuk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
a giana és a planetary annihilation azért jó lenne, hálás lennék a sok "birkának" 😊) planetaryval addig-addig vártam, hogy tegnap vége lett és "lemaradtam" ... (gianásokban pedig egyáltalán nem bízok, hasonlóan a carmageddon brigádhoz)

Forza.

A Preorder eddig is és ezután is zsákbamacska volt, ettõl a kickstarter se tér el egy picit sem.

Én nem rendelek láttatlanban csak nagyon ritkán. Kickstarterbe egyrészt ezért nem másrészt meg még messze van a megjelenés, harmadrészt, mert 20 dolcsi jelenleg nekem amúgy is nagy összeg lenne (akkor inkább már monitort veszek!)

De az tény, hogy biztosan lesznek vesztesek, de aki preorder-t vesz az ezzel számol.

amúgy te már dobál vmire lóvét?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

az biztos hogy lesznek pofára esések, olyan úgy se lesz hogy mindenkinek tetszeni fog a produktum amire elõre pénzt adott és ebbõl majd flémvihar lesz, de akkor is rengeteg jó 5lettel találkoztam a kickstarternek köszönhetõen (kikopott gamereknek kánaán bejelentések) és igen a kiadók rosszak 😄

Shep
Alpha Protocol 2 kellene inkább.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
nem mondtam, hogy a kickstarter ROSSZ, de a win-win erõteljes túlzás 😊 kicsit szerencsejáték... jól belelolvalta mindenki magát a "kiadó rossz" mantrába, kíváncsi leszek ki lesz a gonosz, ha sorra fuccsolnak be a projektek (jövõre, amikor a mostani nagy hullám kellene révbe érjen)

biztosan lesznek vesztesek... és akár Te is lehetsz vagy ratgab vagy én... 😊

Forza.

wesker24
Hát az Early Access Beta a Grim Dawn-ból uyge 2013 májusában lesza full release meg valamikor nyár közepén !
hány modot indítottál eddig exe fájlal te nagyész?

de azért neked majd jó lesz leszedni egy ingyenjátékot és ha talán tetszik akkor azt kinek is köszönheted, talán a sok birkának? ez kb ugyan olyan mint hogy sqj meg tin szerint a steamet támogatása sátáni tett most meg õk recskáznak rá a legtöbbet ilyen olyan alibindokok végett 😛

Már megint ezek a negatív hullámok...

Az lesz az elsõ kickstarteres játék, ami megjelenik ugye?

davidka003
OUYA konzolra leszek kíváncsi. Ennyi pénzt sikerült összelopniuk aztán lehet csalódás lesz sokaknak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Majd amikor a befizetett 20-40$-odból végül nem lesz semmi (vagy nem olyan lesz, mint remélted), akkor újragondolod ezt a win-win-t.

Forza.

wesker24
Jaja már én is kiperkáltam a lóvét a Grim Dawnért (alias Titan Quest 2) szintén Kickstarter-es project és jövõ nyáron jön ki majd a játék !
davidka003
Jobbnak hangzik mint a Diablo 3.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Imádom ezt a Kickstarter dolgot! Fantasztikus ötlet! Egy zseni volt aki kitalálta!

Így nem lóg a fejlesztõ nyakán a kiadó, és tényleg olyan játékot tudnak csinálni, amit a játékosok akarnak.

Win-win szituáció: A játékos elõre kifizeti a vételárat (nyomott áron kapja a teljes játékot), így tényleg minõséget kaphat (mivel az õ igénye szerint készül a játék), ráadásul a fejlesztõnek megvan a pénze és az extra eladott példányokon már csak a profit van.

Amúgy mikor jelenik meg az elsõ kickstarteres játék? Wasteland 2 volt ugye?

DarkSector
Az egyetlen lego játék, ami végre érdekesnek tûnik, kipróbálnám, erre ONLY WiiU és 3DS.
Anyátokat.

"LEGO City: Undercover"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
S ha lenne 200 dollárom... de nincs, így csak abban bízom, hogy egyszer, majd jó áron meg lehet venni. Sajnos, csak digitálisan.

Nem egész 1 nap alatt 800 000 dollár, na ez nem semmi!

DarkSector
Nemrég volt 700 ft a Space Marine-el együtt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Az Obsidian visszaszámolás végén: Project Eternity

"Chris Avellone, Tim Cain és Josh Sawyer lerántotta a leplet a Project Enternity-rõl, mely nem mást, mint egy izometrikus nézetû szerepjátékot takar, a régi kedvenceink nyomán. Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment... ha ezek a játékok jelentettek nektek valamit, akkor tessék szépen beletolni az utolsó filléreteket is, mert valami olyan van készülõben, amit manapság semmilyen kiadó nem merne bevállalni. Valami olyan, ami egy egész videojáték generáció szellemi tápanyaga volt anno."

jAsOn VoOrHeEs
Homefront 5 euró GMG-en.

GMG25-1BW0K-K1A3G - Ezzel a kóddal pedig 3.75

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

IMYke2.0.0.0
Jó ár.
Nekem a Season Pass-os van meg, és emiatt a játék miatt jövõ héten be is vállalom a Windows 7 telepítést 😊

ZsZso
vagy Season Passal együtt 5 EUR

(bocs az elõzõért, nem Imynek akartam válaszolni...)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Aki lemaradt volna a Quantum Conundrum -ról annak itt egy ajánlat: 3,74 EUR

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Azt én is észrevettem, hogy az ellenfelek másként viselkednek. A zombik máshogy mozognak, gyorsabbak és nehezebb sérülés nélkül közel kerülni hozzájuk. Úgy billegnek jobbra-balra, hogy alig tudok golyót röpíteni a fejükbe. 😊 A Headcrab-ek is gyorsabbak és messzebbrõl ugranak rád.

Sokat dolgoztak ezen. Nem hiába volt 7+ év a fejlesztés.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Azért itt ne sértegessünk másokat, mert más véleménye van, kérlek! <#papakacsint>

IMYke2.0.0.0
Ez engem is zavar. Meg az is, hogy a dobozos ára sem csökken. 😞

IMYke2.0.0.0
Nem sértettél meg [és utólagosan is elnézést kérek a stílustalan fellobbanásomért - rajtad vezettem le az IRL dühömet, Arcoskodó Könyvrõl áthozva ].
Azt hittem, hogy nem tudod, hogy nekem eléggé faramuci a helyzetem, és néha 100 MB letöltése is fizikai ellenérzést vált ki belõlem, a "tempó" miatt (a saját net kényelme rohadtul hiányzik).

Carlos
Hol legolcsóbb a Torchlight 2 ?

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake
w77d
lesz Metro film!

könyörgöm el ne csesszék!!!

MerlinW
Mármint a felezési idõ?😄

[merlinw.org]

Daell Drow
Szerintem jol eltalaltak a hard fokozatot, van kihivas de nem frusztralo egyatalan. A katonakra mondjuk majd en is kivancsi vagyok, meg csak az elejen vagyok. A fuggesztett ladaknal en is le estem vagy 8x, de hat az mar csak ilyen egy palya resz. <#nyes> A zombik tenyleg kicsit ugyesebbk, jobban baszogatjak felenk a ladakat stb. Hardon igy tenyleg csak fel eletel viszed vegig, erre ra szolgal a jatek neve is. <#taps>
Hardon hogyan aránylik az eredetihez. Én úgy játszottam végig, de inkább vontatott lett a játék, mint nehéz (persze az is), így már rongálta a játékélményt. Akkor már több értelme van helyette normalban csak autosave-vel vagy pálya eleji mentéssel játszani.
wantonly
A zombik észrevehetõen ügyesebbek. HL1-ben könnyedén el lehetett lépni a csapás elõl és feszítõvassal lecsapni, itt már nem olyan egyszerû.
Rapid81
Normálon tolom, de így is 6 golyó egy Barnacle (ami felrángat a plafonra), meg kb. ugyanennyi egy sima zombi. A fegyverek is valami nagyon durvák, fõleg az ironsight. Eddig egy dolog szívatott, amikor a nagy semmi fölött a ládákon kell ugrálni. Leestem vagy 50x. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Daell Drow
Milyen nehezsegen tolod? En hardon. izzadok is mert nagyot utnek a dogok. De en igy szeretem. XD Regen toltam igy jatekot aminek kozben ennyire orultem.
Amugy osszesegeben, grafika, fizika, hangulat nalam a maxon van. Nagyon at jon mikor verben totyogo tarat toltok be stb. 😊 Nagyon jol meg csinaltak a sracok, eredi hu lett de azert sok ben az apro ujdonsag is. A modelek a hl2-es, de a skin rajtuk sokkal durvabb horrorb.