Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Öregszem, na 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Hát, lehet, hogy szelektív a memóriám (nem vagyok már mai kiskakas), de nekem erõsen úgy rémlik, hogy bizony nem spóroltak a rángatással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kezdjünk el aggódni?

"We are working on a new engine which we believe will allow us to deliver a more expansive world, better visuals, more reactivity to player choices, and more customization. At PAX East, we talked about armor and followers… Yeah, that kind of customization. We've started with Frostbite 2 from DICE as a foundation to accomplish this."

TBTPumpa
Dragon Age 3 hivatalosan is bejelentve:
http://dragonage.com/inquisition

Remélem ez is ugyanolyan fantasztikus lesz, mint az elõzõ rész! Megjelenés 2013-ban...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Nem vettem észre hogy lett volna benne zavaró rángatás, sõt... pont hogy nem.

lalakov
Gondoltam, csak... ;-)
IMYke2.0.0.0
Itt nem lehet ilyen akciózást végrehajtani 😞
Határvidéki kis porfészek, pár ezer könyvvel, ide-nem-járó olvasókkal, és kicsi budget-vel.
Örülök, hogy még az én tiszteletdíjamat kifizetik 😊

lalakov
A könyvtári gépbe kell rendelni egy jobbat és aztán kicserélni a kettõt. :-D
IMYke2.0.0.0
Huhh... 😞
Az én 4850-esem meg már kevés, sajnos. A helyére nézek valamit, és akkor azt át tudnám passzintani - partizán akciózásban - ebbe a könyvtári gépbe, és akkor egy kategóriával feljebb kerülne (szintet lépne). Esélyem lenne akkor néhanapján játszani is rajta 😊

lalakov
Ilyen gondom nincs, 1 hónapja megadta magát a VGA-m. 😞
IMYke2.0.0.0
Én is filózok - de nálam viszonylag könnyen megy majd a döntés. A Deus Ex Collection után most már csak olcsó játék jöhet szóba, Pécsett. Vagy film.
Ha egyiket sem veszek, akkor pedig VGA-ra gyûjtök 😊

lalakov
Ok, a Gameshopot néztem meg, ott 990.
Épp azon rágódom megvegyem-e most a Borderlands 2-öt és nem tudok dönteni.<#falbav>
A GMG-n akkor a DLC-kel, a 20% kedvezménnyel, ha jól számoltam 13000-re jön ki.
IMYke2.0.0.0
"(CDG - 9990 Ft PPP ingyen) "

PPP = Pick Pack Pont - Szállítási díj, 3900 Ft felett: Ingyenes!

Totti5
Még szerencse. Ez vicces szuperhõsös mese. Milyen legyen?😊

IMYke2.0.0.0
A kamera rángatódzással együtt? Hááát...

lalakov
+ kiszállítási díj.
Totti5
Nagyon jónak! Avatar, Tron után ez az a látványfilm, amit számtalanszor képes vagyok megnézni újra és újra, mert nagyon minõségi.

Prince23
Pedig nem egy TDK szintû film 😊

IMYke2.0.0.0
Ennyire jónak tartod azt a filmet? 😊

Totti5
Megnéztem FULL HDban BRen hangrendszerrel 5.1ben az Avangerst. A DVDripes verzióhoz képest 2szer jobb élmény volt és a szinkron is jó. 1 hét múlva megint nekiesek, origi nyelven😊

IMYke2.0.0.0
CDG szép halkan levitte a Mass Effect 3 árát 4.990 Ft-ra 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor már inkább a dobozos (CDG - 9990 Ft PPP ingyen) - és vannak olcsóbbak is. Bár, a Gameshop-tól tartok.

Húha, lehet keverem egy másik játékkal, én teljesen úgy emlékeztem hogy a Borderlands 2 15 ezer forint a magyar boltokban, erre most megnéztem a CD Galaxisnál és ott is csak 10 ezer forint. FAIL

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Borderlands 2
Ezzel a kóddal (GMG20-AWDF9-Q1PEY) csak 36 euró. Kb. 10 ezer forint. Az elég jó ár a 15 ezerhez képest.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Bocs a flood-ért!

Green Man Gaming -20% kód (amit lejjebb is említettem), a Fõoldalon.

IMYke2.0.0.0
GMG 70%

Capsule kell hozzá:
* Painkiller Black Edition - 2.98 €
* Painkiller: Redemption - 1.48 €
* ArcaniA: Gothic 4 - 5.99 €
* ArcaniA - 5.99 €
* ArcaniA: Fall of Setarrif - 4.49 €
* Genesis Rising - 1.49 €
* Gothic 3: Forsaken Gods - Enhanced Edition - 2.99 €
* Gothic 3: Gold Edition - 5.98 €
* Mystery Series: A Vampire Tale - 2.99 €
* Painkiller Resurrection - 2.99 €
* Painkiller: Overdose - 1.49 €
* Painkiller: Recurring Evil - 2.99 €
* Panzer Elite Action Gold - 5.98 €
* Safecracker - 2.98 €
* Spellforce: Platinum - 2.99 €
* The Guild 2: Platinum Edition - 8.98 €
* The Guild 2: Renaissance - 5.99 €

STEAM kell hozzá:
* InMomentum - 2.98 €

Nem írja mi kell hozzá:
* Seven Kingdoms - 2.98 €
* Spellforce 2: Gold Edition - 5.98 €
* The Mark - 1.49 €

20% off Digital Downloads with Voucher Code: GMG20-AWDF9-Q1PEY

IMYke2.0.0.0
Ja és a lista alján ott egy 20% kedvezmény kód is 😊

IMYke2.0.0.0
GMG - 70% Off Nordic Games
* ArcaniA
* Gothic
* Painkiller
* Spellforce és társaik.

IMYke2.0.0.0
No, kisebb méretben.

Ezt azért már nem lehet nem észrevenni (Green Man Gaming):

IMYke2.0.0.0
Nem ok nélkül.
Annak, aki nem látta volna idõben: a srác egy Team Fortress + Darksiders 1 tartalommal, és "Gift" névvel bíró STEAM profilt dobott fel ajándékként - és a bolondja le is írta a meghirdetésben a Description mezõben és az elsõ hozzászólásban adta a linket a profilhoz.
S a nyilvánvalók ellenére (mikor megláttam) 45 emberke jelentkezett. <#whatever>

HappyHunter
Deleted.

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Érdekes dolog a Steamgifts-en - a leírást tessék elolvasni, és megnézni a linket!

IMYke2.0.0.0
Akkor itt tartunk:

1,4 millió – új játszható faj, kaszt és társ
Kibõvülnek az opcióink a karakterek létrehozásánál és az új kaszthoz új társat kapunk.

ollie
Már 1,44-nél vannak.

zorrobomber
$1,440,468
😊

Írni akartam még arról is hogy viccesek a rewardok, de aztán rájöttem hogy úgysem nekem szólnak(hanem annak aki el tud dobálni ezer dollárokat, csak mert úgy tartja kedve).

IMYke2.0.0.0
1 millió dollár 3 nap alatt!

"Három nap alatt összegyûlt Kickstarteren a kitûzött 1,1 millió dollár, amelybõl az Obsidian új RPG-jét, az Eternity-t fogja elkészíteni a régi nagy klasszikusok, a Baldur's Gate, Icewind Dale és a Planescape Torment szellemiségéhez hûen. Az összeget kb. 35 000 támogató hozta össze rekordidõ alatt. Mivel még 29 nap hátra van a gyûjtésbõl, a csapat újabb összeghatárokat és célokat tûzött ki maga elé"
(lista a cikkben)

wesker24
Hello én benne vagyok engem felirhatsz és akkor már csak 2 embert kell keresned !
fery02
Ez így laikusoknak (SR3-at nem ismerõknek) elég betegnek hangzik. 😄

#60458 (Zomil): Ha nem lennének ehhez is majd DLC-k, talán lennék 4. jelentkezõ erre a Worms-re, de így sajna esélytelen. :/

Amúgy valaki tervezi elõrendelni Steam-en a Painkiller: Hell & Damnation-t?
A klasszikus elsõ rész remake-je lesz, UE 3-as motorral, mindenféle plusz modern jósággal (acsik, Steam felhõ, kontroller).
Csak fene hogy létezik hozzá Collectors is, ami már önmagában elég drágábban hat egy remake-hez képest (8400 Ft).

Viszont! Collectors vehetõ 4-es packban is, ami már jóval kedvezõbben jön ki, konkrétan úgy 4200 Ft-ra jönne ki személyenként.
Ha összegyûlnénk 4-en, erre biztos beneveznék.
Ha nem akarja valaki szervezni, én lehet bevállalom akár. Annak ellenére, hogy nagyon nem vagyok szervezõ típus. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Így igaz! Tényleg nem nehéz, de nagyon forgalomfüggõ.

A titka, hogy annyit kell autókon pattogni, amennyit lehet. Elütteted magad és megpróbálsz úgy elé esni, hogy újra elgázoljon, vagy átpattansz a következõre.

Autópályát ajánlom ezen célra, ott lehet iszonyat pontokat összeszedni (én második részben milliókat összeszedtem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Mindet meg lehet csinálni, csak ügyesen kell alávetni magad az autóknak. XD Tök forgalomfüggõ egyébként.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Az nekem sem ment 😞

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nyes>

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

Carlos
Én a helikoptereset szerettem.
Amit utálok az a biztosítási csalás. Hard-ot nem birom megcsinálni, még a bónusz zónában sem.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Tank Mayhem mekkora állat már. 😄 Szépek amúgy a robbanás effektek is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
Szintén!
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Pénteken vettem és azóta 11 óra 😊 Rég kattantam rá valamire ennyire!

Carlos
Jaja. Énis beletoltam vagy 45 órát.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Hú, mennyit toltuk tegnap. Én már egyszer végigvittem csúnyaverzióban, de COOPban így is hatalmas volt!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.