Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Adófizetõk pénzébõl tengõdjön a börtönben? Pl Bándi Kata gyilkosát ki lehet végezni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Zomil
szvsz nem volt nagy szám 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pont ez a kettõ? 😄 Sürgõsen pótold be. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Rapid81
Na ezek kimaradtak az életembõl. Köszönöm, utánuk nézek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Hú, hát akciónak nem nagyon tudom mennyire lehetne nevezni, de sci-fi-nek sci-fi. Ez a film a Forráskód (Source code). Én úgy ültem le a filmre hogy egy középszerû alkotást fogok látni, a végén meg már nagyot néztem. Kellemese meglepetés volt. Ha már láttad akkor elnézést.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
Taken?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Csak tisztázzuk, mi most nem vitatkozunk, csak beszélgetünk. Vagy nem? 😮

Rapid81
50 csatornás kábeltévés, konditermes, szaunás, számítógéphozzáféréses börtönben aztán mocskosul megtanulja a módit. Ha olyan börtönök lennének, mint usákiában, akkor talán lenne értelme. követ törni a +- 40 fokban naphosszat.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Miért kell mindig sarkítani? Én speciel étellopásért nem büntetnék (már, ha tényleg rászorul), kivéve mondjuk annak a lopakodónak vagy kinek, annak a cölöpnek törtem volna el kezét-lábát.

Tinman
Kiszálltam. Ebbõl értelmetlen adok-kapok lesz...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Életfogytiglan, enyhítés/korábbi szabadulás/kedvezmények kizárva.

Bezárva pár m2-re élete végiégi sokkal nagyobb büntetés, mint a kötél/gáz/injekció/villamosszék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

JethroHUN
Aha, persze. Szánalmas vagy. Szóval az tetszik neked h eltörik egy kis gyerek karját? Aki valószínûleg csak ennivalót lopott? (kínai nyomorból tippleve, biztos kaja volt)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rapid81
Szoktam nézni is a filmeket, de hosszú évek óta nem láttam egy olyan akciófilmet (legyen az sci-fi vagy bármilyen), aminek a végén azt mondtam volna, hogy na ez f@sz@ volt.

Legutoljára talán a Kocka 3 (Zero) volt ilyen, aminek a végén néztem magam elég és annyit tudtam kinyögni, hogy "Basszus."

Én a szemet szemért elvet vallom ilyen téren.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az igaz hogy aki lopott, azt nem tudhatjuk hogy miért lopott. Viszont a gyilkolásra megint visszatérnék hogy te mit csinálnál ha mondjuk egy ember halálra ver egy védtelen, ártatlan öregasszonyt?

Totti5
Amúgy szoktál filmeket is nézni, vagy kialakult benne ez a kép és csak mondod a nagyvilágba?

Emlékmás csak nyomokban hasonlít az elõdre... egy akciós scifi. Jó? biztos, moziba nem fogom megnézni, de várom hogy itthon igen. Persze ha az ember úgy áll hozzá hogy tuti szar, meg az elõzõ részt keresi benne akkor biztos szar lesz... neki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
jo kérdés, de nekem is kell 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Hol adják ingyen a Valley Without Wind-et, mert tele van vele Steamgifts. Nekem is kell. 😄

Rapid81
A Total Recall (Emlékmás) a kedvenc filmem. Természetesen az eredeti. A remake-et meg sem merem nézni, mert tuti, hogy csak egy gyenge másolat lett. Mi a francnak kell újraforgatni egy rakás filmet, amik eredetileg jók voltak, aztán csinálnak belõlük egy nézhetetlen sz@rt. A mai akciófilmekben meg semmi más nincs, csak vér, meg emberi testrészek. Történet meg kimerül abban, hogy X éve valaki megbántott valakit és most meg kell ölni vagy ilyesmi. Egyszerû, mint egy fakocka.

Zomil
Továbbra is keresünk 1embert Worms Revolution 4pack-re 😊
(ha zavar akkor szoljatok és nem irom többet)

ZsZso
Pls ne. Tudom nem belpolitika, de politika. Ez a topik az én kis szigetem, ahol elvonulok a világ bújától bajától. Ne vegyétek el tõlem ilyen hülyeségekkel mint a politika.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Sose. Egy senkit semmiben nem zavaró ügyeletes rossz fiú mindig kell.
Akció filmnek akkor nekem inkább a The Expendables 2. Az legalább még szórakoztatott is, igazi régivágású akciófilm volt.

Én most vettem meg a Season Pass-t 4eHUF-ért. <#smile> Annyit végülis megért szvsz. Ha kell, tõle vettem! <#wink>

davidka003
Én azt várom, hogy mikor lesz lezúzva észak Korea.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Total Recall nem is rossz, korrekt akciófilm, persze az eredeti összerakottabb de akciónak ez jobb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem láttam, de az összes remake szar lett. Lásd most pl. a Total Recall. <#shakehead>

Shep
Gondolom a béna jelmezre gondol. Reméljük nem ez a fekete hacuka marad a véglegesben is!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
nem tartana addig...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Zala megyében történt, hogy egy hajléktalan egy élelmiszer áruházból felvágottat és zsemlyét lopott. Lebukott hamar.
A dolgozók meg kifizették neki a kaját és útjára engedték... így is lehet.

Te meg kart törnél. Honnan tudod miért lopott az aki lopott?
Mi van, ha pár kemény legény kényszerítette rá, mi van ha a gyereke a híd alatt éhezik... ne játssz Istent, nagyon gyakran hiba elsõre ítélni.

lalakov
Köszönöm, még meglátom. 😊
Tinman
Kína-Japán háború?

2 vagy 3 hétig tartana? Kína rommá lenne képes már õrölni a japókat... kvázi USA szintû nagyhatalom.

Fpocok
Megjelenéskor mégtöbb lesz... és utána még sok idõ, mire lemegy az ára.

Parasite Eve 2, best game EVER!

HappyHunter
DLCket nem kell day1 szerintem. Lesznek még azok jóárasítva.

Be happy. :) Running!

lalakov
OFF:

film+ ,19.15:Bosszúvágy
De rég láttam.
lalakov
9 August 2013 (USA)
Renjike
még nemtudhatod milyen lesz vagy már van? 😮

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

lalakov
Ez DLC nélkül van. A DLC is akciós ott, 19.65 euró; hmm lejjebb valamit elszámoltam, mert ez így 14000 Ft. Ez még így is nagyon drága. 😞
Robotzsaru remake. Jó szar.

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

HappyHunter
DLCk nélkül mennyi lenne?

lalakov
Az euróban 29.55, de az oldal nem jön be. 😞
Jó, mondjuk van egy dolog náluk ami nekem eléggé tetszik (habár azt nem tudom megerõsíteni hogy Kínában volt, de szerintem ott volt). Ezt is egy videón láttam: Egy 6-8 éves gyereket vert éppen a nép (rendes civilek), mert ugyanis lopott. Amíg ki nem ér a rendõrség, addig õ náluk, Kínában bántalmazhatják a bûnösöket. A gyereknek eltörték a karját vagy a kezét (ezt se tudom pontosan). Ez a módszer valamennyire tetszik nekem (és most lehet mindenki szadistának hisz), ilyen kéne hazánkba is. A bûnösök igen is bûnhõdjenek, nem az hogy egy ember megöl sok-sok embert és kap 10 évet és ezzel le is zárták.

Húú, most nézem mennyire elkanyarodtam már a témától. Abba is hagyom az offolást. 😊

IMYke2.0.0.0
Igen, azt a videót, és a mögöttes híreket én is láttam. Haveromnak elrettentésül meg is mutattam - õ mindig azzal jön, hogy mennyire érzéketlenek a mai emberek.

Kínában érdekes módon oldanak meg dolgokat. Számos, amolyan magyar ezermester (Mekk Elek) módjára elkészült utak, (több emeletes) házak, oszlopok, utcaseprõ gépek, robbanó vagy beszakadó járdák, eltörõ bicaj ülések, ami miatt nõk rosszul járnak , stb. stb.
Szerintem, immunisak az ottani emberek az ilyen történésekre. Sajnos.

Érdekes, azonban, hogy ahogy elhagyják az országukat, netán emigrálnak, más ország állampolgárai lesznek, a kezdeti nehézségek után, beilleszkednek - a maguk módján - és megváltoznak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tudom, most eléggé szélsõséges és rasszista leszek, de a kínaiak nem normálisak (legalább is nagy részük). Más témát most nem nagyon tudok felhozni, csak azt a múltkori esetet amikor egy sofõr elcsapott egy pár éves kislányt. A kocsis megállt, hátratolatott, ráhajtott még egyszer a kislányra és aztán ment tovább. Utána a többi kocsis járókelõk hiába vették észre a már halott kislányt, mentek tovább a saját dolgukra.

Sokan mondják hogy a kínaiak már nem is emberek hanem beteg állatok. Ezt azért nem mondanám, de az biztos hogy valami nincs rendben odaát.

HappyHunter
Legalább lesz témája a cod26nak.

Meg akkor minél gyorsabban beszerzem azt a Sony telót amit kinéztem.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mennyire figyelitek a napi külpolitikát, de amit a kínaiak mûvelnek a sziget miatt otthon, az már szinte humoros.
Most a saját gyárukat gyújtották fel - tévedésbõl. Elõtte egy honfitársukat tettek örök nyomorékká (kirángatták és péppé verte a csürhe), mert egy japán autót vezetett.

Kiújulhat megint a kínai-japán történelmi háború, bassza meg! 😞

HappyHunter
Pár napja 27ért vettem kóddal, szerintem lesz még annyi.