Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bezárva pár m2-re élete végiégi sokkal nagyobb büntetés, mint a kötél/gáz/injekció/villamosszék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Legutoljára talán a Kocka 3 (Zero) volt ilyen, aminek a végén néztem magam elég és annyit tudtam kinyögni, hogy "Basszus."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Emlékmás csak nyomokban hasonlít az elõdre... egy akciós scifi. Jó? biztos, moziba nem fogom megnézni, de várom hogy itthon igen. Persze ha az ember úgy áll hozzá hogy tuti szar, meg az elõzõ részt keresi benne akkor biztos szar lesz... neki.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(ha zavar akkor szoljatok és nem irom többet)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A dolgozók meg kifizették neki a kaját és útjára engedték... így is lehet.
Te meg kart törnél. Honnan tudod miért lopott az aki lopott?
Mi van, ha pár kemény legény kényszerítette rá, mi van ha a gyereke a híd alatt éhezik... ne játssz Istent, nagyon gyakran hiba elsõre ítélni.
2 vagy 3 hétig tartana? Kína rommá lenne képes már õrölni a japókat... kvázi USA szintû nagyhatalom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Húú, most nézem mennyire elkanyarodtam már a témától. Abba is hagyom az offolást. 😊
Kínában érdekes módon oldanak meg dolgokat. Számos, amolyan magyar ezermester (Mekk Elek) módjára elkészült utak, (több emeletes) házak, oszlopok, utcaseprõ gépek, robbanó vagy beszakadó járdák, eltörõ bicaj ülések, ami miatt nõk rosszul járnak
Szerintem, immunisak az ottani emberek az ilyen történésekre. Sajnos.
Érdekes, azonban, hogy ahogy elhagyják az országukat, netán emigrálnak, más ország állampolgárai lesznek, a kezdeti nehézségek után, beilleszkednek - a maguk módján - és megváltoznak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sokan mondják hogy a kínaiak már nem is emberek hanem beteg állatok. Ezt azért nem mondanám, de az biztos hogy valami nincs rendben odaát.
Meg akkor minél gyorsabban beszerzem azt a Sony telót amit kinéztem.
Be happy. :) Running!
Most a saját gyárukat gyújtották fel - tévedésbõl. Elõtte egy honfitársukat tettek örök nyomorékká (kirángatták és péppé verte a csürhe), mert egy japán autót vezetett.
Kiújulhat megint a kínai-japán történelmi háború, bassza meg! 😞