Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
#60579 meg tényleg gagyi. Biztos megbetegedett az eddigi trailer-gyártó brigád mert a többi zseniális volt.
Be happy. :) Running!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Be is pánikoltam, mert rendszerüzenet az SG-tõl, na mondom kapom a büntipontokat valamiért mámmeg...
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem kis bajban vagyok! Ugye, mindenki megkapta a rendszerüzenetet. Én is. S ez áll benne:
"Kedves IMYke2.0.0.0!
Ez egy automatikusan generált rendszerüzenet, melyet azért küldünk, hogy garantáltan értesülj egy fontos változásról:
A beléptetés módja 2012. október 1-jén megváltozik, az eddigi felhasználónév + jelszó páros helyett az e-mail cím + jelszó párossal lehet majd bejelentkezni az oldalra.
<...>
Ebbõl akkor lehet gond, ha [email protected] e-mail címed nem egy valós, mûködõ cím, amit el tudsz érni.
Ha a fenti e-mail címed valós, mûködik, akkor nincs semmi teendõd!
Amennyiben nem, javasoljuk, változtasd meg még most egy mûködõre!
További jó fórumozást.
SG.hu"
A probléma az, hogy nekem már nem mûködik a freemail-es e-mail címem, és amikor a Fórum kezdõlapján az "E-mail csere"-t választom, akkor éppenséggel a freemail-es címemre küldi el a kódot.
<#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2><#schmoll2>#schmoll2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert ha igen, akkor az egy eszméletlen jó szám.
Tudom ajánlani a reggea verziót az meg még jobb!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Az Unreal Engine-ben ráadásul ez ki is kapcsolható = szokványos FPS kinézet.
Þór vígi þessi rúnar
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A JÁTÉK a lényeg.
Gondolom, a Borderlands (1)-et sem játszottad végig, a grafika miatt.
ok, hogy cartoon/cell shading meg képregény style, de hát ez...nekem nem jön be na...
Þór vígi þessi rúnar
"Cloudban látja a jövõt a Square Enix
Yoichi Wada, a Square Enix elnöke nem elõször nyilatkozott mostanában a felhõalapú megoldásokról. Legutóbb azt mondta, a játékipar folyamatosan váltogatott a szerveralapú és kliensalapú szolgáltatások között, ám most úgy néz ki, hogy a felhõ lesz az igazi, és maradandó trend. Wada úgy gondolja, hogy habár most még a CPU és a GPU a kliensgépekben van, minden esély megvan rá, hogy 5 éven belül már ezekre sem lesz szükség a klienseken (az úriember nyilván nem sok informatikát tanult - a szerk.). Habár arra is lát esélyt, hogy egyelõre a konzolok erõsek maradnak, és mellettük párhuzamosan erõsödnek a szervereken alapuló megoldások, végül úgyis mindenki a felhõbe lyukad majd ki. Szerinte ez környezettudatossági szempontokból is jó lenne: õ maga jelenleg két számítógépet, három konzolt, két okostelefont és két tabletet használ, ami szerinte tiszta pazarlás, és sokkal egyszerûbb lenne az élete, ha mindent meg tudna oldani egy készülékrõl, felhõalapú szolgáltatásokkal."
Biztonság? Sebesség?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ollie: Köszi a megerõsítést.
HappyHunter: Igen, kb. a játék harmada.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Már nem is tudom mennyi film van készülõben ami játékból lesz,de kb egyikrõl sincs semmi biztató hír.Egymásnak adogatják át a rendezõi széket stb.
Azért remélem 1-2 db el fog készülni még ebben az életben!
Next PC upgrade: 2022
Végeztem a Deus Ex:HR-el. Nagyon kellemes játék voltm egérte a pénzt 😊
Amugy Adam végül ki volt? Mert oda eljutottam, h ugye a szülei meghaltak és utána nem az igazi szülei nevelték, meg ugye különleges volt valamiért, de igazábol nem sok derült ki abbol sem amit azzal a nagyon öreg nénivel beszéltem, meg a detektivvel aki utánam nyomozott. Most mégis mitöl voltam különleges? Miért az én DNS-em volt tökéletes?
Elég kellemesen hozta az elsö rész hangulatát. Kár hogy már olyan rég játszottam azzal, h egyáltalán nem rémlik semmi a történetböl.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Be happy. :) Running!
Operation Black Mesa - Opposing Force remake
Guard Duty - Blue Shift remake
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Meg még most jutott eszembe egy másik film is: A fülke. A jelenet egyetlenegy helyszínen játszódik, mégis a film nagy részén izgultam hogy mi lesz. Abban sem csalódtam.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R