Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ne aktíváld még...és nyerj még1-et! 😊))))))))))))

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Amúgy elnézést ha valaki más helyzetbe született vagy nemtudom, de ezt én így gondolom ha eltartják, nem azért tartanak el a szülõk egy gyereket, hogy 200 ezres Iphone-t vegyen...😛

De nem turkálok más életében, mindenki azt tesz amit akar, csak ha beleképzelem magam egy szülõ helyzetébe, hát kiakadnék asszem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
El sem hiszem... nyertem.
(majd ha megjön a pénz a hónap végén, rakok én is valamit)

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Na kérek még egy ilyen smile-t. 😛

Metro 2033 (SteamGift)

arty
köszönöm, hogy nem nekem kellett kimondani 😊)

az a gond, hogy végletekben gondolkodsz ("mindenki hangosan hallgat zenét ezért én se hallgatnék", stb stb), holott ésszel nagyszerû társ egy okostelefon a zsebben (pláne ha van rajta net). mondjuk, nálam pl az olvasást teljesen kinyírta :/

Forza.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Jah az ilyeneket kibasznám az utcára...
Mert oké ha otthon van és nem keres, vagy otthon van és keres, DE nem költ ilyenekre, hanem inkább próbálja magát fenntartani.

Én is otthon lakom.
Lakásra nincs pénzem és ilyen fizuból nem is lesz.

De itt az én szobámban az utolsó szögig mindent én vettem meg a butorolat beleértve a festéket a falon, mindent, mert énnekem alap hogy ha keresek és nem tudok elköltözni legalább pénzt nem kérek saját célra.
Még kölcsön sem szoktam kérni, a kaját is amikor csak lehet magamnak veszem meg a boltban.
És csak akkor és olyanra költök amit 1000x meggondolva átrágtam és biztosan tudom hogy azt a kiadást tudom vállalni.

Hitelt nagyon régen vettem fel mikor tv-t vettem magamnak.
De ha rajtam múlik akkor többet soha. 😄

IMYke2.0.0.0
Ez igaz - csak linkeltem, hátha valakinek ez a megoldás szimpatikusabb, mint a GOG-os.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De az nem ugyanaz, mint amit a zene nélkül hallhatnál.

GoG-on akción kívül is alig kerülnek többe.
Rapid81
Imy + #61487:
Nem zárom ki az erdõ hangjait, mert nem üvölt a fejembe, hanem csak szól. Megnyugtat egy jó kis lágy chill vagy ambient és attól még hallom a madárcsicsergést, a lombok zúgását, a motoszkáló rágcsálókat, stb.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nyilván. S van, akinek elég is. Vitathatatlan.
Én akkor inkább maradi maradok.

HappyHunter
Pedig pont az a lényeg hogy bármikor elérhetõek egy pénztárcányi dobozból.

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Nem kell mindet magaddal vinni 😊

Zomil
Az érzés, h mind cipelheted magaddal, megfizethetetlen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HappyHunter
Most komolyan jobb lenne ha mindegyik funkcióra céleszközt használnék?

-Laptop:300€
-MP3 lejátszó:30€
-Futóóra:120€
-Periódusos táblázat: 1€<#idiota>

ja és akkor még nem tudok telefonálni 😄

IMYke2.0.0.0
Hasznosnak tûnõ "kûtyûs" funkciók - kivéve a kalóriaégetés kiszámítása egy telefontól...

w77d
az olvasás nekem is otthoni mûfaj, többek közt azért is, mert ha elkezdek olvasni, akkor minimum 1 fejezetet szeretek letudni és csak oda szúrni be a könyvjelzõt. Na most ez ugyebár sok könyv esetében minimum 30-35 oldal, amit egy metro vagy busz utazás alatt lehetetlen elolvasni. Ha tudom, hogy nem érek a fejezet végére, inkább nem kezdek bele.

HappyHunter
Feladom 😄

Csak még leírom hogy milyen esetekben hasznos nekem:

- Reggel ébreszt
- Útközben zene (nem, nem biciklivel járok)
- Afene, otthon hagytuk a periódusos táblázatot. Sebaj, van mobilon. (úgy ahogy számológép, szótár stb is)
- Angol: fel kéne hívni a könyvesboltot rendeléssel kapcsolatban, senki nem tudja a számukat természetesen. Sebaj, megnézzük neten.
- Hétfõnként nyelvtanfolyam, egy órára nem éri meg hazamenni. Fornettibe be, kávé rendel, angry birds elkezd. Angry birds megun, eszembe jut hogy másnapra van egy project, kéne hozzá anyagokat gyûjteni hogy ezzel se kelljen már otthon szórakozni. Mi ez a feltételes mód? Megtehetem.
- Este indulás ki futni, Runtastic elindít, méri hogy mennyit,merrefelé, milyen gyorsan futok, mennyi szintet, mennyi kalóriát égettem, hol tartok éppen az edzésprogramomban.
- Random netezés

Nem egy nap történt, de valós élethelyzetek.

IMYke2.0.0.0
De - és teszik is, a fene egye meg 😊

Zomil
akkor meg miért kell ilyen degradáloan emlegetni? 😊
Egy pop-ot, vagy más stilus-t nem lehet hangosan hallgatni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Ezzel is egyet értek, elég nagy bátorság füldugóval bringázni a városban. Ugyanúgy büntetném, mint a mobilozást. Ja és bringán se mobilozzon nekem a szerencsétlenje aki még két kézzel markolva a kormányt sem bír egyenesen menni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Én szeretek olvasáskor ráhangolodni, otthon nyugodtan. Ez utcán nem menne, ráadásul 5percenként fel kéne nézni, h ott vagyok-e már...teljesen elveszi az olvasás feelingjét 😊

Shep
szóismétlés 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"aki nem ért hozzá annál metál=dübörgö/hörgö"

Ha rám céloztál, akkor mellé lõttél, mert én tudom, hogy mikor hallok metált, hardcore techno-t, mikor hallok d'n'b-t stb.

Shep
Hát én az erdõn át közlekedek be a városba és bizony nem vágyom a zenére az erdõ "csendjétõl" nem vágyom többre. Próbáld ki egyszer te is!

Zomil
Modjuk ez nagyon tud zavarni, h aki nem ért hozzá annál metál=dübörgö/hörgö zene...

IMYke2.0.0.0
Én középiskolás koromban megszoktam, és mindig könyvvel utazok. Jobb, mint a zene.

IMYke2.0.0.0
Bizony-bizony.
Én, a vadmotorosokhoz hasonlóan, ezeket a biciklistákat "önkéntes donorjelölteknek" hívom, mert megy a maga tempójában, zenére, és nem hallja a környezeti zajokat, akkor bizony azt kockáztatja, hogy nem hallja, ha valami elcsapni készül õt hátulról, oldalról.

Zomil
Nem tudom, néha fel tudja dobni az unalmas utazást a zene számomra. Annyira nem nagy élmény a villamoson meg egyéb tömegközlekedésben reggel utazni...bár a metron esélytelen zenét hallgatni, mert annyira hangos az a szar, h semmit nem hallok.

IMYke2.0.0.0
Biztos jó lehet - de akkor pont a vidéki élet szépségét (amit imádok) zárom ki vele: a madarak csicsergését, a szél és a fák susogását, és sok más zajt, ami együtt adrenalin fröccsöt nyom az agyba, és érzed, hogy a Természetben vagy.
Éppúgy, mint amikor a hûs, árnyékos erdõben sétálsz.

Zenére, ezt nem lehet élvezni. Maximum, természetfilmek esetén, 4 fal között. "Odakinn" nem kell chillout.

IMYke2.0.0.0
Ki mondta, hogy nem fülessel teszik? Ki mondta, hogy a busz zaját elnyomja?
Nem kell elnyomnia - elég ha hallod, de 8-10 ember fejébõl.

n000rbi
+1 Maximálisan egyetértek veled. A legjobban azon akadok ki, amikor valaki biciklire ül agybatolt fülessel.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Rapid81
Azért próbáld ki, hogy kimégy biciklivel a pusztába, leülsz egy fa alá és bedugsz valami jó kis chillout zenét a fejedbe. 😊 Vagy simán a semmi közepén (értsd: földút, határ, no ember, no nothing) biciklizve ugyanez. 😉

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

HappyHunter
Egészen különleges vidékeken élhettek. Nálunk 10bõl 9 fülessel teszi.
Meg azt ne mondd már nekem hogy a busz zaját elnyomja a metál. Tudom hogy a metál erõs egy mûfaj de nem ennyire.

IMYke2.0.0.0
Zenehallgatással mi a bajom? Sok.
Legfõképp, hogy egyre több ilyen zombit látok még vidéken is, hát még városban. Mennek, bámulva maguk elé, és bele-beleütköznek az emberbe, le se szarva a másikat.
Jobb esetben, haver/havernõ, aki észre se vesz, amikor kiabálok, integetek neki - rosszabb esetben a buszon utazik velem nem egy ilyen mamlaszképû suttyó, és szól a "fejébõl" az elektronikus, vagy metál, a többi utas nagy-nagy örömére.
Ez hát a bajom.
Én ilyenre nem vagyok hitelesítve.
Zenehallgatás, filmezés, olvasás, nezetés: nyugodt körülmények között, négy fal között.
Úton, utazva, gyalogolva, kerékpározva a környezetre kell figyelni, mert sosem lehet tudni, mi történik a következõ pillanatban... és/vagy kirõl, mirõl maradsz le, ha a külvilágban is saját kis világodba vagy bezárkózva...

Rapid81
Nekem például a telefonon való zenehallgatással az a bajom, hogy mindezt 10bõl 9 ember füles nélkül teszi...

IMYke2.0.0.0
Nem letolás, leszúrás vagy ilyesmi, de: nem ismersz 😊
Tényleg nem vagyok oda a mûszaki kütyükért. Nem jövök lázba egyetlen modern telefon, vagy más kütyü láttán.
Volt már Galaxy S3-as a kezemben és míg a gazdájának a tekintetében azt véltem látni, hogy rettentõ mód félti a "kicsikéjét", hogy nehogy valami baja essék a kezeim között (miközben azért jött, hogy segítsek az angol nyelvvel, mert Angliában vette ócsóé' és azt se tudja hogy kell beállítani a magyar nyelvet - angolul nem tud), addig engem teljesen hidegen hagyott a dolog.
Nem tud érdekelni az efféle felesleges kacat. Remélem, átjött már a korábbi írásomból is.

Zomil
Azt mond már el, h a zenehallgatással mi a baj, mert hogy a játékot/olvasást még talán megértem(bár az olvasással sem értem mi a baj, régen is voltak akik könyvvel a kezükben utaztak).

Mondjuk én a filmnézést is teljesen meg tudom érteni, aki esetleg sürün vonatozik nagy távolságot esetleg egyetem miatt, ott pl. tökéletes idötöltés.

HappyHunter
Mintha csak a két évvel ezelõtti magamat olvasnám 😄DDDD
Rettenet gyorsan változna a véleményed ha használhatnál egyet egy hónapig.

IMYke2.0.0.0
Én nem vagyok kütyü-bizergáló típus. Szeretem a cél-orientált dolgokat, de nem babusgatom õket, mint ahogy egyesek teszik a telefonjaikkal az utcán, jövet-menet, meg zárt helyiségekben - mások idegesítésére.

Telefon = telefon.
Ha valami csoda folytán lenne egy nagyobb, színes-szagos, ultra-modern kütyüm, akkor sem olvasnék rajta, akkor sem hallgatnék rajta zenét, akkor sem néznék rajta filmet, és akkor sem gépelnék vele netre szövegeket - mert akármilyen "nagy", akkor is kicsi ahhoz, hogy kényelmes legyen a rajta/vele való szórakozás.

Ezeknek a funkcióknak a telefonkütyübe való erõltetése egy célt szolgált már az elejétõl fogva: az akaratszegény emberkék megvezetése, hogy gyakorlatilag alsónemû szintre degradálva ezeket a mûszaki cikkeket zabálják, és évente vegyék õket.
Termelve a sok elektronikai (felesleges) szemetet.

Én ebbõl igyekszem kimaradni. Már attól is lelkiismeret-furdalásom van, hogy az én mobilom is be fogja egyszer adni a kulcsot (remélem, még jó pár évig nem), és vennem kell majd újat...

Totti5
Nekem a mostani a 3. telefonom. Az elsõt ellpoták/elhagytam egy átmulatott éjszaka közben... ha nem tették volna még lehet most is az van. Sharp GX10i. Aztán vettem egy Sony Ericsson W810i-t ami a mai napig megvan és nagyon jó kis telefon, de 3 éve megörököltem egy zsír új N96ot ( családtag, nem tetszett neki hogy kicsúsztatható... ). Ami miatt ezt használom egyetlen dolog a 15GBos háttértár. Tonna zene ráfér és bármit rá tudok pakolni ha valami adatot hordozni kell + szép képeket csinál, viszont már zavar hogy "nagy". Lassan lecserélem és kimaradva az Ájfón és Android háborúból úgy döntöttem hogy WIN8as vasat veszek majd. Samsung ATIV S tetszik. Kicsi, jól néz ki. Ennyi elég is és amíg be nem döglik le van tudva a köv 7 évre a mobil.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
6 éve fáj a fogam egy Nikon D40-esre. Sajnos még most is 60+ k. 😞 Szóval ez van, ezzel fotózok. 😊 Kamerám meg sosem volt és sosem lesz, mert az luxus.

Zomil
Amikor én vettem a telefonom akkor még a többi gyárto csak szenvedett, h hasonlo minöséget rakjon össze(már nem tudom mikot jött be az országba a 3g, talán 4éve?), igy egyetemre jo választás volt, mert laptopot nem voltam hajlando venni inkább az otthoni pc-t fejlesztettem.

Rapid81: Persze, kinek mi kell 😊
Én mondjuk soha nem fényképzenék/filmeznék telefonnal(bár nem is nagyon érdekel ilyesmi...)

Amugy meg ne keverjük már a topikba a hülyeamcsikat, meg a pistikéket akik ilyenért könyörögnek, mert az a menö. 😊

szerk: ma már mondjuk nem biztos, h iphone-t vennék, mivel a többi gyárto is elég jo terméket dob a piacra

Zomil
Játékok árábol is lehetne sokkal értelmesebb dolgokat venni ennyi erövel...

arty
"Az árából sokkal értelmesebb dolgokat lehetne venni."

asszem ez a lényeg 😊

Forza.

Rapid81
Nekem egy Motorola Defy+-om van. Saját ROM-ot fabrikáltam rá, hogy úgy mûködjön, ahogy én akarom és ne kelljen kompromisszumokat kötnöm semmiben. 😊 720p videót tudok vele felvenni qrvajó minõségben, meg ütés, por és vízálló, ami a túrázásaim során nagyon jól szokott jönni és attól sem kell félnem, ha elejtem. Landolt már kezembõl a sarkára, betonra. Droidos telefonok között nagyon jó üzemidõvel rendelkezik. 3-4 nap, úgy hogy a WiFi állandóan be van kapcsolva és azért nyomkodom, meg használom. Össz. 50k-ba fájt. Megnézném, hogy egy szifon mikor tudja nekem ezeket a tulajdonságokat nyújtani. 😊 BT fájlküldés... XD

w77d
ejj de hányszor elgondolkodtam már ezen.. ha otthon maradtam volna, akkor mennyi lé megmaradna... de így is megéri 😄

Carlos
Szerintem az iPhone egy fölösleges luxushülyeség. Az árából sokkal értelmesebb dolgokat lehetne venni.
A legundorítóbb pedig az, hogy a gyerekek agyát tömik ezzel a szarral és aztán jön a hiszti, meg az utálom a szüleimet ha nem kapnak 200K-s mobilt szülinapra/karácsonyra.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nokia 1101-esem van. <#miaz> - Nem kinevetni! 😊
Az ajándékba kapott, hazsnált Motorola RZR2-est nem használom, mert 70-es, és nem független.