Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
valahogy ugy 😊

mit inditott itt el az iphone flame...2. a topic 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HappyHunter
És egyetértesz vele? 😛

Be happy. :) Running!

Rapid81
Szóval gondoltad, hogy én nem arra gondoltam, amire gondoltad, hogy gondoltam? XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Tudom mire válaszoltál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
gondoltam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Ingyenes az Age of Fear: The Undead King a GMG-n.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nem erre gondoltam.

Zomil
igen, mert porbol lettünk 😄

HappyHunter
Szerintemse, eléggé kavarog ez így is XD

Rapid81
Sosem voltunk a fán. Mindegy, ezt inkább itt nem részletezném, meg nem folynék bele. 😊

Botond
Na film+ kezdi Rambo 4-t, amit még nem láttam, szóval a továbbiakra majd holnap reagálok. 😄
HappyHunter
És aztán egész nyugodtan visszamászhatunk a fára ha már ott vagyunk 😊

@wantonly: az elromlós része a lényeg?

wantonly
Ez nem jó összehasonlítás, nem érted a lényeget. 😊
Zomil
áh, akkor már véssük köbe, esetleg barlangrajz 😄

Botond
Szakosodjunk, van aki írni tudjon, van aki olvasni. 😄
Botond
Ennyi, wordben mindenféle csili-vili faszság van, írógép az írógép. 😄
HappyHunter
Olvasd el hogy mire válaszoltam és mondd neki. 😄

Rapid81
Szerintem meg írjunk kézzel, papírra.

Shep
Van aki szereti a kattogó hangját 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Sztem gépelésre használjon mindenki irogépet! 😄

Shep
Nem csak végletek léteznek ám 😊

HappyHunter
Szerintem számítógépbõl is kéne olyan amin csak gépelni lehet, egy olyan amin csak netezni, egy amin játszani, és egy filmnézésre/zenehallgatásra.

wantonly
Alapvetõen a telefonban szerintem sem kellene lennie semminek a telefonálás és a hozzá kapcsolódó kényelmi szolgáltatások mellett, mert minél több funkciót tuszkolnak bele a profit miatt, annál szarabb lesz. Nekem ahány telefonom volt, annyiféle baja lett egy idõ után. Ráadásul hiába van benne fényképezõ, ha fényképezésre alkalmatlan minõségû, az mp3 lejátszás is csak úgy-ahogy elmegy általában. Ha már benne van, akkor használom, de egyre jobban vágyom egy olyan régimódi, egyszerû telefon után, amivel csak hívni lehet, de arra tökéletes és nem megy tönkre egy év után, hogy vegyél másikat, mert kell a profit. Mondjuk akinek "fussa rá" annak elhiszem, hogy tök mindegy. 😊
Shep
Nekem is volt olyan idõszakom mikor napi 3 óra csak utazás volt és jól megvoltam mindenféle nyomkodás nélkül, én mindig aludni próbáltam 😄

Shep
Persze de engem zavar ,hogy tompább a kinti világ, ez van. Nem vagyunk egyformák.

HappyHunter
Háttérzene az életnek! Ki ne álmodna ilyenrõl? 😄
Máris sokkal epicebb egy szürke hétfõ reggel ha erre vonulsz végig az utcán!

Zomil
Mert mondjuk nem agybadugos fülhallgatot kell használni? 😄
Én pl. mindent szoktam hallani az utcán még az emberek beszélgetését is. Egyáltalán nem érzem ugy, h ki lennék zárva a külvilágbol, inkább csak kap egy kis aláfestö zenét 😊

Rapid81
Látnád, hogy mi van egy víztoronyban. 😊 Meg azt, hogy egy olyan víztisztítóban, amit írtál, mi tud fennakadni.

Botond
Reggel-este 1,5 órát utazom, ebbõl 1 órát egyhuzamban egy eszközön. Vagy olvasok, vagy amikor nincs olyan könyv ami érdekel akkor prüntyögök a kütyükön.
Totti5
Pontosan, csapvíz a lehetõ legtisztább, abból annyit ihatsz amennyi jólesik, semmi bajod nem lesz, de ha tutira akar menni az ember és a "gyárinál" még tisztábbat akar akkor lehet venni víztisztítót ami még megszûri.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hát engem a telefon mizéria tényleg nem hoz lázba, ahogy a fülhallgatós zene hallgatás sem, engem ugyanis idegesít, hogy kizár a külvilágból, meg kényelmetlen is számomra.

Shep
Ja, sokan ezt hiszik közben meg mégsem.

Botond
Én csapvizet iszok amúgy. 😉 De Imi lehet nem, és akkor az általad írtak miatt kicsit cinkes a telefon csak telefon duma. 😊
TBTPumpa
Fogadni mertem volna, hogy a Szentkirályi a legtisztább. Azt promózzák mindenütt (matyóhímzés is) + Zséda mûvésznõ is a pofikáját adja hozzá.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Mert, mi bajod van a csapvízzel? Több minõség ellenõrzésen esik át, mint az agyon reklámozott ásványvíz ami ráadásul töménytelen mennyiségû szeméthalommal is jár és nem is tisztább, mint a csapvíz sõt van amelyiknek a minõségérõl inkább ne is beszéljünk. Amúgy ha valakit érdekel a Balfi a legtisztább.

Botond
Tök igazad van, ezért is iszol mentes ásványvíz helyett csapvizet, mert víz=víz, eszed a legolcsóbb parizert mert felvágott = felvágott, jársz Adidos cipõben, mert cipõ = cipõ, és persze lyukas mackóban, mert ruha = ruha. És hát persze ezért is régi álmodó hogy aszkéta életedet szerzetesként csúcsosítsd ki. Max respect ezért neked, de mi egyszerû halandók vétkezünk, és ha fussa kütyüre, akkor kütyüzünk. Persze pokolra jutunk, de addig is jöjjön BG iPadra! 😊
És részemrõl a téma lezárva BG végigjátszásig, amikor ismét ütköztethetjük a tapasztalatokat.
wantonly
Ezt nevezik szerencsének? Gratula! 😊
DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
HOPPPPPPPPÁ!!!
3039-bõl nyertem egy Metro 2033-at! LOL.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Nem azt mondtam, hogy csak így megyek a természetbe. 😊 Viszont így is lehet élvezni, legalábbis én így is tudom. Meg csak jobb zenét hallgatni, mikor 2 szántóföld között megy az ember egy földúton biciklivel, mint a bicikli zörgését. Erdõben sétálva persze tátott szájjal szoktam nézelõdni/hallgatni a "csöndet". Azonban, mint alföldi gyerek, a hegyekbe még telefont sem szoktam vinni, márpedig amikor kimozdulunk nyaralni/kirándulni, akkor oda megyünk.

arty
"Nagyon örülök, hogy a Windows 8-as telókon már a FLAC formátum is menni fog."

a 20k-s droidosokon ezer éve megy ... annyira nem nagy újítás 😊

viszont sajnos a d/a átalakító továbbra is 3 forintos lesz a w8as telókon is 😛

Forza.

arty
Gratulálok! 😊

Forza.

Shep
Mondjuk nekem nem kellene olyan drága cucc, mert azt nem merném 2m-rõl az ágyra dobni, meg még az utcára se nagyon merném kivinni, mert félnék ,hogy összetörik 😄 Ja és egyébként is utálom a tapickolós kijelzõt 😊

DarkSector
Mindegy az akkor is 100k+ ami egy ...nevezzük úgy hogy eltartottnak elég durva.
Akkor én mondanám az anyja/apja helyében, hogy oké vegyél 100k+ luxuscikket, de akkor itt van 2-3 sárga cetli, és fizesd havonta. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Teljes mértékben egyetértek veled!

Én sem bírom, hogy a fiatalok többsége csak a mobilt tudja nyomkodni és sajnos ez mind a tanulmányok és munka rovására is megy... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján. Fõleg azt nem szeretem, amikor a srác fejébõl lógnak ki a zsinórok és bömbölteti azt az agybeteg zenét rettentõ gagyi minõségû MP3-ban. Sajnos olyan hangosan, hogy tisztán kihallom, hogy milyen komoly veszteséggel van az a zene az MP3 csodás tömörítésének hála. Nagyon örülök, hogy a Windows 8-as telókon már a FLAC formátum is menni fog.

Nekem is van még egy õsrégi Nokia telefonom - 2004 tavaszán vásároltam és még a mai napig mûködik. Alig hiszem el. 2009-ben Karácsonyra megajándékoztam magam egy N97-ttel. Tetszett, mert 32 GB + 16 GB microSD-vel bõvítve van. És Querty-s teló ezért is döntöttem amellett. Meg ugye FM Transmitter + ingyenes A-GPS.
Nagyon szép és elegáns telefon, nem bántam meg érte azt a 140 000 Ft-ot. Amíg mûködik, addig nem lesz a másik telóm, bár nagyon bejövõs a Lumia 920 is, csak kár, hogy annak az ára nem hazai fizetéshez lesz méretezve (690 euro - 190 000 Ft lenne, de erre rámegy az útdíj, a vám, a villany, a víz, az áfa, a benzinár, a politikusok étkeztetése) így lesz vagy 250 000 Ft az a telefon idehaza...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
DE ezek pl. az USA-ban sokkal de sokkal olcsóbbak.

Fpocok
😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Oks, ha meg nem fizetsz érte hogy te nyerd, akkor meg én tagadlak le. 😄

Shep
Ha nem én nyerem letagadom ,hogy ismerlek 😄