Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Konzol vs PC témában meg figyelembe kellene végre venni bizonyos dolgokat az embereknek:
ad 1: Szerintem már nagyságrendekkel több konzol van kinn és játszanak azon, mint ahányan PC-n. Ebbõl kifolyólag, ha (hasraütés) 10 millió konzolra elkel 2 millió egy címbõl, az sokkal többnek hat, mintha mondjuk a 2 millió gamer PC-re elkél 400.000. Ugyanúgy 1/5 az arány, csak nem úgy hangzik.
ad 2: PC-s eladásoknál sosem láthattad eddig a digitális terjesztés arányait. Véleményem szerint simán verik az összesített eladások a konzolos eladásokat.
ad 3: Konzolra ott van a warez ugyanúgy, csak 1. pontból kifolyólag nincs szem elõtt, mert mások a számok. Lehet, sõt, biztos, hogy konzolra nagyobb mértékben fogy a warez, csak mellette az eladási adatok 1. pontból kifolyólag másként hatnak.
ad 4: Olyan statisztika soha nem volt, hogy PC-n vagy konzolon mekkora a warez aránya. Csupán eladási számokkal dobálóznak a kiadók, lásd 1. pont.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arra a nyakamat teszem ha egyszer lehoznának csak egy steam-es statot olyan játékról ami volt konzolra lennének megdöbbenések abban biztos vagyok.
Next PC upgrade: 2022
pár hónap mulva te pedig nézz majd egy statot, hogy mire mennyi fogyott a B2-bõl, mert semmi más nem számít 😊 (a kiadónak)
Forza.
Forza.
A levegõ már egyértelmûbb, Pesten megmaradni nem tudok (pár év után olyan légúti problémát szedtem össze, hogy mûteni kellett, azóta is orrspray-n élek), de itthon is más, mint gyerekkoromban volt.
Aztán, ahogy írtam, 13 évig városi vízzel fõztünk, néha ittuk is (ott szoktam rá a szénsavmentes ásványvízre - köszi Pécsi Vízmû), majd, amikor 2008 tavaszán hazajöttem, a víz minõsége ég és föld - a vidéki víz javára.
Pedig, ez a vízrendszer is rá van kötve egy víztisztítóra, és ebben is van minden, amirõl csak a rossz hírek (vagy a tudományos cikkek, filmek) tudnak szólni...
Amúgy vidék-, de legalábbis kisvárospárti vagyok, és nagyon ritkán találok olyan csapvizet, amely ízlik is. A jó kis forrásvíz, például a szomszéd faluból (talán 200 méterre van a városomtól 😊, már annál inkább jólesik.
Vidéken élek, ezért tiszta, nem városi, agyon klórozott (szinte tejszínû) csapvizet iszom.
A(z okos)telefonokkal szembeni véleményem nem befolyásolja az étkezés, ruha, és cipõválasztásomat.
Ha kissé kevésbé harsányan (értsd: látszólag elvakultan, kategorikusan) küzdenél a "divat" ellen, akkor talán jobban figyelnének az érveidre is (és te is, nem maradnának köztük elfogultságból származó tévutak), mert amúgy mondasz értelmes dolgokat is.
A PC, meg a warez kapcsolatában majd nézzél már utána, hogy a Borderlands 2 milyen platformra jött ki elsõnek warezban...
Erre az elemi szintû a érvelésre nem reagálnék, de mivel már többször elõkerült sajnos ebben a topikban is, megragadom az esélyt, hogy egyszer és mindenkorra helyretegyük.
Nézd, ha konzolon 90% az eredeti példányok aránya, PC-n pedig 10, akkor lényegtelen, hogy melyikre jött elõbb a warez. Az a kérdés, hogy ez összefüggésében miféle következményekkel jár. De legfõképpen az a kérdés, hogy adott játékból adott platformon mennyi példányt vesznek - és ezt mennyiben befolyásolja a warez megléte. (A PSP esetében például sokat ártott, de Boxon vagy PS3-on marginális.) Most õszintén, más józan ésszel élve számít ebben a kérdésben? Nem, mindössze kapálózás.
Minden game szinte hetekkel de minimum napokkal a megjelenés elõtt már kint van konzolon warezbe ez tény.
De amig konzolon eladnak belõle csak mondok egy számot 2 milliót (ugy hogy akár 1 hete is van rá warez) addig pc-n ez a szám jó ha eléri a 2-300 ezret.
Bár mivel a digitális korszakot éljük és ezek a nyomorult cégek nem képesek közölni hogy mennyit adtak el addig sajnos a pc-sek a minimális dobozos eladási adatokat tudhatják ami csak hatalmas töredéke az eladásoknak.
Azért nagyon kíváncsi lennék valóban egy xy cim tényleges eladására pc vs konzolon minden digitális eladást beleszámitva.
Szerintem akkor már nem lenne olyan rózsás a helyzet a konzolt figyelembe véve,de mint mondtam ez sosem fog kiderülni.
A PC, meg a warez kapcsolatában majd nézzél már utána, hogy a Borderlands 2 milyen platformra jött ki elsõnek warezban...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És igen, GOG-on is lehet kapni PC-re, de ez olyan mintha telefonra termett volna. Csak (lenyûgözõ) állóképek, körökre osztott játékmenet(pár perc alatt is le tudsz nyomni köröket), és rengeteg olvasnivaló (lapozgatós könyvek).
Emellett pedig én nem a flame-be szerettem volna beszállni, hanem csak ajánlottam egy iphone-os, eredeti játékot. Ja mert amúgy árban sem angry birds kategória, de minden fillért megér.
A leírásodban a konzolos fröcsögéssel hogy hangoztatják hogy szép (márpedig nem az max 20 méterrel amikor már nem látod a hányingert keltõ recéket tudom hisz vettem konzolt)
PC-re kevesebb game fogy ez tény.Nem jön ki csomó jó game ez is tény.És valóban a warez az oka hidd el.Ha pc-n és ugyanugy fogyna hidd el több port lenne.Bár mostanában azért sok game kijön pc-re is ami konzolra.
PC-n az eladások többsége már elég régóta digitális ami xy rendszerhez van már kötve.
Konzolon 3x drágább? Vársz kicsit megveszed olcsobban végigviszed és eladod. Kb 3-5 ezerért játszhatsz game-ekkel.PC-n meg a beregelt digitális cuccukat csak a hülyének tudod eladni kb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A konzoloknak sem látom értelmét, mégsem mondom, hogy ne vegyen senki, mert elhiszem, hogy más nem PC-t vesz, mert mondjuk nem ért hozzá vagy nem akar vele foglalkozni vagy bármi. Csak mikor szintén jön a vérjúzer, hogy márpedig a krájzisz 85 100x szebb konzolon, meg azért nincs PC-re jó játék, mert sok a warez, akkor le tudja dobni az agyam az ékszíjat.
Befejeztem. Pont.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mindenki próbálja másra erõltetni (persze feleslegesen mert ugyse az történik amit más mond) a dolgait.
Telefon meg Tablet mizéri itt is beindult.Ezért egyre nagyobb mindkettõ térhodítása mert a dívatfikázás az megy aztán mégis egyre hatalmasabb a piacuk mert veszík õket.
Kb mint a magyar "celebek" azokat is szerepeltetik minden újságban tv-ben ezáltal az emberek beszélnek róla hogy milyen szarok,persze csak azér is megnézik ezeket ezáltal nõ a paraszt népszerûsége és ebbõl él.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Be happy. :) Running!
Én meg csak arra próbálok rávilágítani hogy itt a mobilitás és a funkcionalitás a lényeg.
Nna, nincs isten...
A laptopban is ugyanúgy elromolhat sok minden 😞
"Jaj ne, elromlott a mobilomban a számológép, vehetek újat."
"A fenébe, nem tudok csatlakozni a netre, biztos a telóval van baj."
De mondok egy példát:
Az én telefonomban van fényképezõ, bár fényképezésre alkalmatlan. Akkor meg minek?
Van benne kamera. Egyszer kipróbáltam, olyan élmény mintha PII-es gépen futtatnád a Crysis-t. Akkor meg minek?
Van benne zenelejátszó, de a pár ezer forintos mp3 lejátszóm minõségét meg sem közelíti. Akkor meg minek?
És így tovább...
Ha létezne olyan telefon, ami minden más funkcióban is jó minõséget nyújt (ha már beleteszik) akkor oké, de addig ez csak parasztvakítás szerintem. Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy érdemes ezen elgondolkozni. 😊