Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Én se tudom. Feladtam. 😊

Más:
Two voucher codes for GreenMan Gaming: GMG20-27J4Z-8NXHO - 20% off any game and GMGSD-W3R94-DZBAZ - 30% off Sleeping Dogs

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tototto
Akkor semmi akadálya egy Just Cause 2 magyarításnak ;-)

MerlinW
Néz is majd nagyokat Imy, mikor B2-ben kiderül mi is az a Vault valójában😊 Jön még itt B1 fordítás javítás😊

[merlinw.org]

Rapid81
I have no clue. Mi a frászt kéne mégis nézni azon a képen. Már szétgugliztam az egész mindenséget és 0. Meg végignyálaztam a 350+ hsz-t is. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
vault vaze

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
😊
Trezoron kívül - biztos, hogy azért, mert fáradt és öreg vagyok, de ez nem esett le. Ezzel mire gondoltál?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Jajj már, tudod hogy csak poén volt. Mosolyogj 😄
Mindenki tudja, hogy a trezoron kívül semmi panasz nem lehet a fordításaidra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Intelligens poén volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Biztos azt is õ fordítótta 😄

*gimme a high-five

Carlos
Installing Grafikus illesztõprogram...

No comment

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hú, de rossz PS nélkül élni... ez a Paint szenvedés volt.

IMYke2.0.0.0
LOL - az nVidia driver telepítõje a Borderlands 2-rõl szól 😊

IMYke2.0.0.0
Nálam még alacsonyabb ez a lélektani határ - és az elmúlt 10 évben csak 2 játékért voltam hajlandó ennyit kiadni:
* The Witcher 2 Premium
* Borderlands 2

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mivel akadt össze, de a keresést és 2 IP cím letöltést, valamint a 6 problémás bejegyzést követõ törlés után, a rendszer újraindításakor mindig kékhalált kaptam a Windows XP logó után.
Ezt eljátszottuk 2x, majd csökkentett módban is megnéztem - mûködött. Mondjuk, ekkor elmenthettem volna a könyvjelzõket, de, ahogy írtam, annyira nem voltak vészesen fontosak. Minden beállítást könnyedén pótolni tudok.
Így, hazamentem, és hoztam a telepítõ készletemet.
Most már csak a fordításhoz szükséges cuccaim kellenek (PS, és kisebb szerkesztõk) és minden megvan. Ami meg hiányzik, idõközben felkerül.

MerlinW
9k a lélektani határ nálam. Többet elvbõl nem adok játékért.

[merlinw.org]

Jani21
Miért vesztek volna el a könyvjelzõid? Win7 alól szerintem meg tudnád õket menteni. Az pedig, hogy a Win XP-d kékhalálozott a Malwarebytes telepítése után, nem túl jó jel. Nem tudom, hogyan telepítetted a programot, azaz aktiváltad-e a próbaidõt, mert ez esetben az aktív védelme is bekapcsolódott a programnak. Elég lett volna csak keresésre feltelepítened, akkor lehet nem akad össze semmivel. Az is lehet, hogy a kártékony programmal akadt össze.

Fpocok
Talán nem steamen kell venni, hanem olcsóbb helyen. Nekem az elõrendelõs bl2 + season pass kijött majdnem a felébõl. 44euró. Simán megérte ennyiért 😄

IMYke2.0.0.0
Na, a STEAM is visszafogadott, nagy nehezen - jó dolog ez a SteamGuard.

IMYke2.0.0.0
Nem járok a felhõk között 😊))

arty
+1

Forza.

arty
neked nem a felhõben vannak a könyvjelzõid?! 😮

Forza.

zorrobomber
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Siren for the Madame President 😊

IMYke2.0.0.0
A Malwarebytes kinyírta a Windows XP-t (kék halál minden induláskor), és most már a feltelepített Windows Seven alól írok.
Nem örültem a dolognak , de amúgy is idõszerû volt a váltás a Quantum és más, Win7-et igénylõ játékok, programok miatt.

MerlinW
Ha már Borderlands 2. Season pass-al együtt 80€ Steam-en, ami röhejes. Miután pass nélkül a DLC-k valszeg 10-15€-k lesznek egyenként, egyszerûen bolondság teljes áron megvenni. Véleményem nem csak Steam-en. Ez a játék egyértelmûen kompletten éri csak meg. Köztudott, hogy nem verem a garast a fogamhoz, de vannak határok😊

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Én ammondó vagyok, hogy életem legjobb játéka sem ér 60eurót digitálisan, ebben olyan biztos vagyok, mint ahogy a siren a kedvenc class-om!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
a 60 eurózással arra utaltam, hogy a steamet day1 eladások szempontjából nem szabad túlbecsülni - senki nem hülye valamit a legdrágábban venni 😊

ez viszont alááshatja a "steamen még elment öccázezer" érvrendszert....

Forza.

ollie
Gyanítom, hogy valami vírus van a gépeden, ugyanis tipikus spam szövegek jelennek meg neked az aláírásod helyett.

A szigorúan vett elõállítási költség visszahozása még simán bukás, mert marketingre egy AAA játéknál legalább ugyanannyit elköltenek még, egyébként pedig a Crytek és az EA közötti szerzõdést és az esetleges következményeket nem ismerjük. Ezzel együtt a Crysis nem volt bukás, csak azért említettem, hogy a gyengébb kezdés után csoda már nem történhetett, tehát fontos az elsõ egy-két hónap, alakulhatott volna rosszabbul is.

Yerlit pedig magam sem tudtam komolyan venni. A játék maga amúgy nekem tetszett, de 75%-os Steam-akcióban letudós kategória volt, úgyis vettem.
Ezt én nem is állítottam, hogy degeszre keresi, de hogy fog rajta az biztos.

PvZ ha nem lett nyereséges, akkor nem tudom mi legyek (95%-os warez mellett). Mintha valami PvZ 2-rõl is hallottam volna pletykákat, biztos bukta volt az elsõ rész XD.

Obsidian meg nem képes normálisan befejezni a játékait a kiadók miatt, amiért én is haragszom utóbbiakra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az én olvasatomban (ez fontos) bukásról akkor beszélhetünk, ha az elõállítási költséget se hozza vissza. Az, hogy nem termel profitot nem jó dolog, de bukásnak (én!) nem nevezném.

Az, hogy a készítõk mit tartanak bukásnak (gyártási költségeken felül mégegyszer annyi összeg profitként realizálódik egy kissé abszurdt elképzelés a szememben, fõleg egy ilyen piacon) az egy más dolog.

Warezra fogni bevételkiesést egyszerûen balgaság, mert warezolók nagy része amúgy sem testesít meg fizetõképes keresletet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Attól, hogy valaki nem sír (nagyon helyesen), még nem biztos, hogy halálra keresi magát. Az Obsidian nem véletlenül menekül a kiadók árnyékából a Kickstarterre, de én nem is állítom, hogy ez a warez hibája. (A gyáva és inkorrekt kiadókat okolom.)

Egyébként a sikeres Plants vs Zombies esetében 95%-os warezarány hangzott el. A Bethesda pedig nagy rinyagép, csak más okból, hihetetlen milyen okokból képesek pereket indítani, forog a gyomrom, amikor ilyesmiket olvasok tõlük.

Ha már Obsidian:

Az Obsidian, a Bethesda (ZeniMax) és a Metacritic

Az Obsidian és a pofátlan Kickstarterre ácsingózó kiadók
IMYke2.0.0.0
Tudom, és köszönöm. <#worship>

Nem is errõl van szó, hanem ha pár hónap alatt nem jön a várt eredmény, akkor az adott üzleti negyedév már mehet a levesbe, az pedig kínos. Másrészt mivel a mai videójátékpiac, különösen az AAA szegmenseben erõsen front-loaded, ha az elején nem termel megfelelõen, akkor késõbb már nehéz talpra állni.

A Crysis és az UT 3 például alapvetõen nem volt bukás, de a - kevés ismert adat alapján - gyenge nyitás után inkább csak szolid nyereséget hoztak (1-1,5 millió eladás körül 7-8 hónap után, azt hiszem). Cevat Yerli be is is vágta a durcát, 90%-os warezrõl beszélt, késõbb hangzatos press release-t kiadva leállították a patchelést, majd kijelentették, hogy nem lesz több PC-exkluzív Crysis. Eléggé óvodás stílus volt ahhoz, hogy megmaradjon bennem.
Tinman
Lényegre törõen segítek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nagyon szigorú vagy ma. 😊

Blizzard, Bethesda, EA, Obsidian érdekes módon nem szokott sírni a warez miatt... Akkor csak keresnek rajta.

Valamiért az Ubisoftnak is megéri a AC sorozat, pedig biztos azt is töltik ám jó sokan.

Persze forgasd ki a szavaimat...

Nem 1-2 hónapot néznek az eredményt tekintve, ha meg igen, akkor hülyék.

Tinman
Malwarebytes, utána Panda Cloud, aztán beszélünk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Borderlands 2 privát giveaway puzzle - agyam eldobom, nem tudok rájönni a nyitjára. Nektek megy?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Bér mindig lenne mit besöpörniük! Egyébként én többre tartom, ha valami utólag megérdemelten kultjátékká - vagy -filmmé, lásd Blade Runner - válik, mintha megjelenésekor felkapott, divatos darab lesz, de aztán elfelejtik. Nyilván etetni kell valamibõl a családot, de egy igazi alkotónak az elõbbit illene választania. (Ez most így nagyon idealista megközelítésnek hangzott, de alighanem érthetõ.)
Jó játékot eladnak, rossz játék bukik és sír a warez miatt. Ennyi még mindig a lényeg (AC3-at láttatlanban veszem teljes áron, mert jó játék lesz!)

IMYke2.0.0.0
Most nézem, már MEGINT át van írva az aláírásom!
Mi a franc folyik itt?

Ha veszel 1000 eurót 300 forint/eurós áron, majd másnap valami okból el kell adnod 200-ért, akkor az csak akkor bukás, ha elkönyveled annak, ha optimistán fogod fel, nem?
Kicsit sarkítva nézzük a dolgokat, de amúgy igazad van. Én csak arra válaszoltam, hogy nem éri meg a kiadóknak az 5 dolcsis ár. Ez így ebben a formában nem igaz.

Más kérdés, hogy jobban megérné a teljes ár, ami tény. Érdekes módon a jó játékok készítõi soha nem akadnak fent ilyen dolgokon. Õk csak szépen besöprik a jól megérdemelt bevételt.

Ez pedig Riccitiello prognózisa, de tavalyra, úgy látszik nekem kiesett egy év <#merges2>

Egyedül a Steam 80%-os részesedése a digitális piacból nem egyértelmû (pláne mivel ez ugye percrõl percre változik), a riválisok legalábbis szeretik kisebbíteni, 50-80% közé tenni, és a többiekkel szemben maguknak nagyobb részt és szebb jövõt kiutalni. A 80%-ot elemzõktõl olvastam, nem egytõl (tehát nem tudjuk, csak közelítõ érték lehet). A CD Projekt amúgy a Witcher 2 esetében 80%-ot mondott a Steamrõl, a digitális piacon részedését tekintve. Sajnos amit nem mentettem el annak idején linket, az vagy nem mind találom, vagy nem élnek már. De én nem találom ki ezeket, elhiheted.
Mitõl is bukás? Max attól, ha elkönyvelik annak.

Egy kis adalék ehhez: értékben kissé bajos lenne mérni, darabszámra sokkal egyszerûbb... Szerintem (gyanítom, hogy így is van!)

Nem kell ide gyanítás, én nem találgattam, hanem azt írtam, amirõl tudom, hogy úgy van. Egyébként a kiadók, digitális mindig tudják eladott példányszám és érték szerint is a forgalmat, a Steamen konkrétan real-time követhetõ partnerek számára az adatok alakulása, ahogy mondjuk a Chart-Tracken is lehet darabszám vagy érték szerint nézni a listát.

Valve alkalmazott tisztázza ezt a fórumukon

Az adott ország eladási toplistái pedig valóban nem szokták tartalmazni a digitális eladásokat - sõt a dobozost sem teljesen! -, de a kiadói press release-ek és üzleti jelentések igen. Én pedig azokról beszéltem.
IMYke2.0.0.0
Akkor olvad összes a két hozzászólásomat - azt hittem, eléggé jól fogalmazok, de ezek szerint, mégse -, a kettõbõl talán összeáll a kép.
A Season Pass-osok azt hitték, 4 DLC lesz és slussz-passz. S mivel õk már elõre megvették ezeket, õk jól jártak azokhoz képest, akik késõbb kell, hogy megvegyék azokat, ha akarják a plusz tartalmakat.
Ellenben (és itt érezhetik magukat átverve), a Gearbox kijelentette, hogy nem csak a Mechromancer karakter lesz a Season Pass-on kívüli tartalom (amihez a Premiere Club tagjai ingyen jutnak hozzá), hanem még sok kisebb (effektíve, a Season Pass-ban majdan foglalt nagy, sztori DLC-khez képest) csomag is ki kerül a piacra.

Így, a SP-tulajok szája félig joggal konyul felfelé, és joggal konyul lefelé is.