Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:
Two voucher codes for GreenMan Gaming: GMG20-27J4Z-8NXHO - 20% off any game and GMGSD-W3R94-DZBAZ - 30% off Sleeping Dogs
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Trezoron kívül - biztos, hogy azért, mert fáradt és öreg vagyok, de ez nem esett le. Ezzel mire gondoltál?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenki tudja, hogy a trezoron kívül semmi panasz nem lehet a fordításaidra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar

* The Witcher 2 Premium
* Borderlands 2
Ezt eljátszottuk 2x, majd csökkentett módban is megnéztem - mûködött. Mondjuk, ekkor elmenthettem volna a könyvjelzõket, de, ahogy írtam, annyira nem voltak vészesen fontosak. Minden beállítást könnyedén pótolni tudok.
Így, hazamentem, és hoztam a telepítõ készletemet.
Most már csak a fordításhoz szükséges cuccaim kellenek (PS, és kisebb szerkesztõk) és minden megvan. Ami meg hiányzik, idõközben felkerül.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem örültem a dolognak
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez viszont alááshatja a "steamen még elment öccázezer" érvrendszert....
Forza.
Yerlit pedig magam sem tudtam komolyan venni. A játék maga amúgy nekem tetszett, de 75%-os Steam-akcióban letudós kategória volt, úgyis vettem.
PvZ ha nem lett nyereséges, akkor nem tudom mi legyek (95%-os warez mellett). Mintha valami PvZ 2-rõl is hallottam volna pletykákat, biztos bukta volt az elsõ rész XD.
Obsidian meg nem képes normálisan befejezni a játékait a kiadók miatt, amiért én is haragszom utóbbiakra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az, hogy a készítõk mit tartanak bukásnak (gyártási költségeken felül mégegyszer annyi összeg profitként realizálódik egy kissé abszurdt elképzelés a szememben, fõleg egy ilyen piacon) az egy más dolog.
Warezra fogni bevételkiesést egyszerûen balgaság, mert warezolók nagy része amúgy sem testesít meg fizetõképes keresletet.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként a sikeres Plants vs Zombies esetében 95%-os warezarány hangzott el. A Bethesda pedig nagy rinyagép, csak más okból, hihetetlen milyen okokból képesek pereket indítani, forog a gyomrom, amikor ilyesmiket olvasok tõlük.
Ha már Obsidian:
Az Obsidian, a Bethesda (ZeniMax) és a Metacritic
Az Obsidian és a pofátlan Kickstarterre ácsingózó kiadók
A Crysis és az UT 3 például alapvetõen nem volt bukás, de a - kevés ismert adat alapján - gyenge nyitás után inkább csak szolid nyereséget hoztak (1-1,5 millió eladás körül 7-8 hónap után, azt hiszem). Cevat Yerli be is is vágta a durcát, 90%-os warezrõl beszélt, késõbb hangzatos press release-t kiadva leállították a patchelést, majd kijelentették, hogy nem lesz több PC-exkluzív Crysis. Eléggé óvodás stílus volt ahhoz, hogy megmaradjon bennem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valamiért az Ubisoftnak is megéri a AC sorozat, pedig biztos azt is töltik ám jó sokan.
Nem 1-2 hónapot néznek az eredményt tekintve, ha meg igen, akkor hülyék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Mi a franc folyik itt?
Más kérdés, hogy jobban megérné a teljes ár, ami tény. Érdekes módon a jó játékok készítõi soha nem akadnak fent ilyen dolgokon. Õk csak szépen besöprik a jól megérdemelt bevételt.
Egyedül a Steam 80%-os részesedése a digitális piacból nem egyértelmû (pláne mivel ez ugye percrõl percre változik), a riválisok legalábbis szeretik kisebbíteni, 50-80% közé tenni, és a többiekkel szemben maguknak nagyobb részt és szebb jövõt kiutalni. A 80%-ot elemzõktõl olvastam, nem egytõl (tehát nem tudjuk, csak közelítõ érték lehet). A CD Projekt amúgy a Witcher 2 esetében 80%-ot mondott a Steamrõl, a digitális piacon részedését tekintve. Sajnos amit nem mentettem el annak idején linket, az vagy nem mind találom, vagy nem élnek már. De én nem találom ki ezeket, elhiheted.
Nem kell ide gyanítás, én nem találgattam, hanem azt írtam, amirõl tudom, hogy úgy van. Egyébként a kiadók, digitális mindig tudják eladott példányszám és érték szerint is a forgalmat, a Steamen konkrétan real-time követhetõ partnerek számára az adatok alakulása, ahogy mondjuk a Chart-Tracken is lehet darabszám vagy érték szerint nézni a listát.
Valve alkalmazott tisztázza ezt a fórumukon
Az adott ország eladási toplistái pedig valóban nem szokták tartalmazni a digitális eladásokat - sõt a dobozost sem teljesen! -, de a kiadói press release-ek és üzleti jelentések igen. Én pedig azokról beszéltem.
A Season Pass-osok azt hitték, 4 DLC lesz és slussz-passz. S mivel õk már elõre megvették ezeket, õk jól jártak azokhoz képest, akik késõbb kell, hogy megvegyék azokat, ha akarják a plusz tartalmakat.
Ellenben (és itt érezhetik magukat átverve), a Gearbox kijelentette, hogy nem csak a Mechromancer karakter lesz a Season Pass-on kívüli tartalom (amihez a Premiere Club tagjai ingyen jutnak hozzá), hanem még sok kisebb (effektíve, a Season Pass-ban majdan foglalt nagy, sztori DLC-khez képest) csomag is ki kerül a piacra.
Így, a SP-tulajok szája félig joggal konyul felfelé, és joggal konyul lefelé is.